Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

καλημερα

ευτυχως κι εμεις μεσα ειμαστε με περισσοτερα μορια απο οτι ειχα υπολογισει (ειχα μετρησει τα μορια της ανεργιας λαθος) :P

το ψαχτηρι στο pdf δεν μου δουλευει. ξεκινησα να βλεπω μια μια τις σελιδες αλλα ειναι 2000 και .... θα βγουν τα ματια μου. αν βρει καμμια κανενα αλλο κολπο ας το γραψει

καλη επιτυχια σε ολες

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα....εγω τιποτα με το ψαχτηρι....μου φαινεται παιζει ρολο η εκδοση των windows?????

Γάτα καλημέρα! Κι εγώ όταν κατέβασα το αρχείο στον υπολογιστή μου το ψαχτήρι έβγαζε ότι να'ναι...δοκίμασε να μην αποθηκεύσεις το αρχείο , εμφάνισε το μέσα από τον browser σου και κάνε το ψάξιμο , σε μένα δούλεψε!

μαρη αθεοφοβη μεχρι και τις απορριπτεες βρηκες???με ψαχτηρι???γιατι το πηρα πατριωτικα και τις παω μια μια τις σελιδες (2000 ) :tongue:

Ναι, γλυκιά μου , διότι φέτος έχω την υποψία ότι θα πέσει πολύ ένσταση , πρέπει να έχουν γίνει πολλά λάθη με τα εκκαθαριστικά κλπ, άρα πρέπει να τις υπολογίσω τις μανούλες που θα ζητήσουν να βρουν το δίκιο τους.

Άσε που θεωρώ αστείο λόγο απόρριψης τη μή υπογραφή της αίτησης...(ακούς maestria μου?)

Ναι, γλυκιά μου , διότι φέτος έχω την υποψία ότι θα πέσει πολύ ένσταση , πρέπει να έχουν γίνει πολλά λάθη με τα εκκαθαριστικά κλπ, άρα πρέπει να τις υπολογίσω τις μανούλες που θα ζητήσουν να βρουν το δίκιο τους.

Άσε που θεωρώ αστείο λόγο απόρριψης τη μή υπογραφή της αίτησης...(ακούς maestria μου?)

ειδα πολλες με μη υπογραμμενες αιτησεις εκτος,,,,οπως και με ανω των 40000 και δημοσιες,,,,

Διαφημίσεις

Κορίτσια Καλημέρα,

Να ρωτήσω κάτι μήπως έχει τύχει σε καμιά από σας.... Αντιμετώπισα το εξής θέμα όταν έκανα το "γκάλοπ" μου για το ποιους παιδικούς σταθμούς να βάλω στις επιλογές μου. Δεν με άφηναν έν ώρα λειτουργείας να επισκευτώ τους σταθμούς με αποτέλεσμα κάποιες "βασικές" λεπτομέρεις να μου ξέφυγαν. Έχω τη δυνατότητα να αλλάξω τη σειρά προτεραιότητας επιλογής του παιδικού σταθμού από τη στιγμή που έχουμε επιλεγεί?

έψαξα κ τις απορριπτέες μία μία! κ να φανταστείτε ότι δεν έχω ιδέα από συστήματα...απλά τα διάβαζα σελίδα σελίδα!

αλλά εδώ είμαστε επαρχιακή πόλη!

στην πρώτη μας επιλογή έδιναν 200 θέσεις κ μπροστά από μας ως 1η επιλογή είναι κάπου 68 μαμάδες. είδα κ αυτές που την είχαν ως 2η επιλογή....δεν ήταν πολλές, στο περίπου.

είδα κ τις απορριπτέες με 1η επιλογή τη δική μας. ήταν 2 μαμάδες.

άρα; του φούστη, θα μπήκαμε!

καλή επιτυχία στις μαμάδες κ καλή σχολική χρονιά στα παιδάκια μας!

Κορίτσια Καλημέρα,

Να ρωτήσω κάτι μήπως έχει τύχει σε καμιά από σας.... Αντιμετώπισα το εξής θέμα όταν έκανα το "γκάλοπ" μου για το ποιους παιδικούς σταθμούς να βάλω στις επιλογές μου. Δεν με άφηναν έν ώρα λειτουργείας να επισκευτώ τους σταθμούς με αποτέλεσμα κάποιες "βασικές" λεπτομέρεις να μου ξέφυγαν. Έχω τη δυνατότητα να αλλάξω τη σειρά προτεραιότητας επιλογής του παιδικού σταθμού από τη στιγμή που έχουμε επιλεγεί?

οχι το λεει ξεκαθαρα μεσα η προκυρηξη,,,δεν μπορουμε να αλλαξουμε τις δομες

έψαξα κ τις απορριπτέες μία μία! κ να φανταστείτε ότι δεν έχω ιδέα από συστήματα...απλά τα διάβαζα σελίδα σελίδα!

αλλά εδώ είμαστε επαρχιακή πόλη!

στην πρώτη μας επιλογή έδιναν 200 θέσεις κ μπροστά από μας ως 1η επιλογή είναι κάπου 68 μαμάδες. είδα κ αυτές που την είχαν ως 2η επιλογή....δεν ήταν πολλές, στο περίπου.

είδα κ τις απορριπτέες με 1η επιλογή τη δική μας. ήταν 2 μαμάδες.

άρα; του φούστη, θα μπήκαμε!

καλή επιτυχία στις μαμάδες κ καλή σχολική χρονιά στα παιδάκια μας!

κλαψ εμεις εχουμε πολλες σελιδες της αθηνας,,,,,εγω ειμαι στη 425 αυτη τη στιγμη και ζαλιστηκα:evil:

Διαφημίσεις

ΜΑριτα το εκανα μου βαζουν 20 για να βγει το αποτελεσμα των μοριων στο πινακα..εσενα σιγουρα 10?μηπως κανεις κατι λαθος στον τυπο?ξανα καντο παλι..σιγα σιγα.:)

.

Δεν βγαίνει αλλιώς ρε μαμώτο....να σε ρωτήσω κάτι άλλο: στη δήλωση σου είχες βάλει και το ταμείο ανεργίας έτσι;τη φορολογική εννοώ....στο υπολογίσανε στο συνολικό εισόδημα στο τύπο που μας δώσανε;

Γιατί λογικά εμένα βάλανε μόνο το εισόδημα του συζύγου και όχι το ταμείο ανεργίας μου.....και μένουν 10 μόρια που είναι από την ανεργία.

Μάλλον πρέπει να πάω από εκεί.

ΔΕΣΗ και μενα 10 μορια μου υπολογισανε απο την ανεργια. σιγουρα εχεις 20?

εχω ταμειο απο 10/2010 εως 10/2011,

κατι ακομα εσυ κατεθεσες την αποφαση της επιδοτησης ή καποια βεβαιωση που σου εδωσαν απο τον ΟΑΕΔ για τους μηνες επιδοτησης?

ρωταω για να ξερω αν ειναι να κανουμε ενσταση, sorry για το πρηξιμο!:cry:

Είχα βάλει και κάρτα ανεργίας, και εγκριτική απόφαση και βεβαίωση εξατομικευμένης πρόσεγγισης.Θεωρώ ότι πρέπει να πάρουμε 20 αφού στην αίτηση έλεγε εγκριτική απόφαση για ταμείο τα 2 τελευταία χρόνια.

Ας μας πει και καμιά άλλη κοπέλα μόλις ξυπνήσει με ίδιες περιπτώσεις με εμάς πόσα μόρια πήρε και αναλόγως πράτουμε:D

παιδια μεσα η προκυρηξη ελεγε ή καρτα οαεδ + εξατομικευμενη προσεγγιση (δεκα μορια ) Ή καρτα οαεδ + εγκριτικη αποφαση (20 μορια )

επισης αν ειχατε κατω απο 6000 εισοδημα στο υπολογιζουν με 6000

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...