Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

δεν εχω εχω μεχρι και το Ζ αλλα μου ανοιξε κανονικα η καβαλα,,,τοχω ανοικτο θες να μου πεις ονομα???αλλο νομο σου ανοιγει??μηπως δεν εχεις ποργραμμα να ανοιγει pdf???

εχεις πμ

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

απο οσο ξερω κανεις για λαθος μορια,,,,,,,,για ξανακαντα μια ρε παιδι μου,,,μηπως ξεκινησατε σα βαση 25000 συν το καθε παιδι αντι για 24000 συν καθε παιδι ???λεω εγω τωρα,,,,,

οπως και να το κανω μονο απο το εκκαθαριστικο ειτε με ενα παιδι ειτε με δυο θα πρεπει να παρει 34 ή 36 μορια με εκκαθαριστικο στα 6000 (ειναι μηδενικο κανονκα). αυτη στο συνολο μαζευει 24....

μου βγαζει αυτο το λινκ και μετα τπτ...

http://www.eetaa1.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2012/2012-07-30_prosorina-gynaikwn/index_no_template.html

ειναι λαθος? σε εσας πως σας το βγαζει...?

προγραμμα για pdf εχω... την αιτηση για παραδειγμα την ανοιγει κανονικα...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

μου βγαζει αυτο το λινκ και μετα τπτ...

http://www.eetaa1.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2012/2012-07-30_prosorina-gynaikwn/index_no_template.html

ειναι λαθος? σε εσας πως σας το βγαζει...?

προγραμμα για pdf εχω... την αιτηση για παραδειγμα την ανοιγει κανονικα...

εμενα μου τη βγαζει πατωντας πανω στο λινκ σου παντως,,,,

Πήγες φωτοτυπία του εκκαθαριστικού επικυρωμένη και δε στη δέχτηκαν;; Για τη διάσταση εγώ πήγα την απόφαση δικαστηρίου που όριζε επιμέλεια επικοινωνία. Καλή επιτυχία!!

Τους πήγα ΚΑΙ φωτοτυπία εκκαθαριστικου επικυρωμένη ΚΑΙ το εκκαθαριστικο που βγαίνει απ το ταξις κ θεωρείται έγκυρο ως έχει, και τους είπα να διαλέξουν,κ κράτησαν του ταξις-προφανώς ο φωστηρας που εξέτασε το φάκελο μου κ τον έκρινε ελλιπή,δεν ήξερε τι οδηγία είχαν σε σχέση με το εκκαθαριστικο του ταξις σύμφωνα κ με την προκυρηξη....

Όσο για τη διάσταση τους πήγα ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο χαρτι που τους είχα παει κ περσυ κ τότε είχε γίνει δεκτό μια χαρα κ ορίζεται επισης απ την προκυρηξη...

Δεν είμαι νεουδι ρε συ να κάνω βλακεία-την έχω μελετήσει πολυ τη ρημαδα κ περσυ κ φέτος-δεν είναι λάθος δικο μου.....έκανα ο,τι έπρεπε/κ αυτοι καναν κ φέτος το θαύμα τους...περσυ μου γραψαν λάθος το όνομα του παιδιού κ ετρεχα μέχρι Δεκέμβρη μπάς κ αποφασίσουν να το γράψουν σωστα

Φέτος αυτο!

Τα νεύρα μουυυυυυυυυυυυυυυυυ

Κοριτσια επειδη δε βλεπω να περναμε στις επιλογες, αν κ τριτεκνη, αφου ειμαστε στους πινακες των ωφελουμενων σημαινει οτι καπου θα μας παρουν; Sorry βρε παιδια πρωτη φορα τα κανω κ δεν εχω καταλαβει ακομη το καθεστως! Ειχα ελπιδες αλλα με 46 μορια μαλλον τπτ! Αφηστε που ελεγα στα παιδια οτι θα πανε σχολειο κ καθε μερα με ρωτουν...:(

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Αν δεν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του (το καλό που του θέλω) , περνάμε στην πρώτη μας επιλογή:

Υπάρχουν 18 μαμάδες με μόρια περισσότερα από τα δικά μου που έχουν δηλώσει την πρώτη μου επιλογή ως 1η,2η,3η ή 4η.Οι μαμάδες που έχουν περισσότερα μόρια από μένα και έχουν δηλώσει 1η επιλογή τη δική μου 1η επιλογή είναι μόλις 2!!!

Επίσης υπάρχουν 17 μαμάδες με ελλιπή φάκελλο που μάλλον θα κάνουν ένσταση (δεν έχω υπολογίσει τις μαμάδες που απορρίφθηκαν λόγω του ότι είναι δημόσιοι υπάλληλοι ,ή έχουν εισόδημα πάνω από 40.000 ? ή η κάρτα ανεργίας τους εκδόθηκε μετά τις 19/6), οι οποίες δήλωσαν την πρώτη μου επιλογή ως 1η,2η,3η ή 4η.

Ο σταθμός που είναι πρώτη μου επιλογή δίνει 32 θέσεις.

Αν υποθέσουμε ότι οι 17 μαμάδες με ελλιπή φάκελλο κάνουν ένσταση και μπαίνουν στους πίνακες με τα μόρια , και ότι από τις 18 μαμάδες που με περνάνε σε μόρια καμμία δεν μπαίνει στην πρώτη της επιλογή και μπαίνουν όλες στη δική μου πρώτη , τότε εύχομαι από τις 17 με ελλιπή φάκελλο να υπάρχουν 5 που να έχουν λιγότερα μόρια από μένα για να περάσω...

Καλά τα λέω ή είμαι ζαλισμένη από το ξενύχτι?

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!

Απο την ζαλούρα χθες νόμιζα οτι ήταν λάθος τα μόριά μου.Σε ευχαριστώ Γιασεμάκι για την προθυμία να με βοηθήσεις!Τελικά σωστά ήταν........τα μάτια μου έκαναν πουλάκια:tongue:

Δυστυχώς στην 1η επιλογή επιλογή δεν μπαίνουμε εφόσον είναι 83 μανούλες που έχουν περισσότερα μόρια απο εμάς και ο σταθμός δίνει 47 θέσεις:cry:

Στην 2η επιλογή είμαι στα ίσως.......οριακά μέσα αν δεν αλλάξει κάτι με τις ενστάσεις:rolleyes:

Και 1 ερώτηση για όποια γνωρίζει:η Β' βάρδια ποιες ώρες είναι?

fxwxp2.png

EKLUp2.png

Πρεπει να ξαναπάω γιατι θέλει πάλι την φορολογική μου δήλωση...ελειπη στοιχεια!!!

Γράφει αυτό ΜΗ ΑΠΟΔΕΚΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ_ Τι κάνατε βγάλετε φωτοτυπία και την επικυρώσατε? Ευτυχώς ηρθε χτες γιατι πηγα εκτυπωση απο το Internet που την ειχα καταθεση(οταν πηγα στο ΚΕΠ ) μου παν δεν χρειαζεται επικυρωση..τα νευρα μου , θα πάω αυριο πρωι -πρωι!!!

Αν δεν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του (το καλό που του θέλω) , περνάμε στην πρώτη μας επιλογή:

Υπάρχουν 18 μαμάδες με μόρια περισσότερα από τα δικά μου που έχουν δηλώσει την πρώτη μου επιλογή ως 1η,2η,3η ή 4η.Οι μαμάδες που έχουν περισσότερα μόρια από μένα και έχουν δηλώσει 1η επιλογή τη δική μου 1η επιλογή είναι μόλις 2!!!

Επίσης υπάρχουν 17 μαμάδες με ελλιπή φάκελλο που μάλλον θα κάνουν ένσταση (δεν έχω υπολογίσει τις μαμάδες που απορρίφθηκαν λόγω του ότι είναι δημόσιοι υπάλληλοι ,ή έχουν εισόδημα πάνω από 40.000 ? ή η κάρτα ανεργίας τους εκδόθηκε μετά τις 19/6), οι οποίες δήλωσαν την πρώτη μου επιλογή ως 1η,2η,3η ή 4η.

Ο σταθμός που είναι πρώτη μου επιλογή δίνει 32 θέσεις.

Αν υποθέσουμε ότι οι 17 μαμάδες με ελλιπή φάκελλο κάνουν ένσταση και μπαίνουν στους πίνακες με τα μόρια , και ότι από τις 18 μαμάδες που με περνάνε σε μόρια καμμία δεν μπαίνει στην πρώτη της επιλογή και μπαίνουν όλες στη δική μου πρώτη , τότε εύχομαι από τις 17 με ελλιπή φάκελλο να υπάρχουν 5 που να έχουν λιγότερα μόρια από μένα για να περάσω...

Καλά τα λέω ή είμαι ζαλισμένη από το ξενύχτι?

μαρη αθεοφοβη μεχρι και τις απορριπτεες βρηκες???με ψαχτηρι???γιατι το πηρα πατριωτικα και τις παω μια μια τις σελιδες (2000 ) :tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...