Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Εγω όσο περνάει η ώρα τόσο αφριζω απ το κακο μου......

Μου λένε μη αποδεκτό Αποδεικτικό εισοδηματος(ενω όχι μόνο τους πήγα το εκκαθαριστικό μου αλλα τους έβαλα να διαλέξουν οι ίδιοι Αν θέλουν του gsis (καθολα έγκυρο όπως γράφει κ επάνω ) ή το επικυρωμένο απο ΚΕΠ........

Κ επισης ότι λείπει το χαρτι που αποδεικνύει τη διάσταση-χελοου.....τρεις το τσεκαραμε πριν πάρω αριθμο πρωτοκόλλου....κ αν αυτο δε τους αρκει ας κοιτάξουν το ξεχωριστό εκκαθαριστικό-αλλα ξέχασα,κ αυτο το βγαλαν εκτός......

Αύριο οποίοι θα ναι στην εεταα θα απολαύσουν σωου....θα γίνει το έλα να δεις-δεύτερη χρονια με τρέχουν με ενστασεις για δικα τους λάθη!!!!!!!!!

Κ το καλο που τους θέλω να μου την κάνουν δεκτη,γιατι εκει είναι που θα γίνει πανηγύρι.....for the record....περνάω απ ότι είδα στην πρώτη μου επιλογη-μοοοοοοοοολις με κάνουν δεκτη......

Χμμμμμμμμμμμμμμ

Ωωωωωωωωωωωωωωωωωμ ωωωωωωωωωωωωωωωωωωμ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω όσο περνάει η ώρα τόσο αφριζω απ το κακο μου......

Μου λένε μη αποδεκτό Αποδεικτικό εισοδηματος(ενω όχι μόνο τους πήγα το εκκαθαριστικό μου αλλα τους έβαλα να διαλέξουν οι ίδιοι Αν θέλουν του gsis (καθολα έγκυρο όπως γράφει κ επάνω ) ή το επικυρωμένο απο ΚΕΠ........

Κ επισης ότι λείπει το χαρτι που αποδεικνύει τη διάσταση-χελοου.....τρεις το τσεκαραμε πριν πάρω αριθμο πρωτοκόλλου....κ αν αυτο δε τους αρκει ας κοιτάξουν το ξεχωριστό εκκαθαριστικό-αλλα ξέχασα,κ αυτο το βγαλαν εκτός......

Αύριο οποίοι θα ναι στην εεταα θα απολαύσουν σωου....θα γίνει το έλα να δεις-δεύτερη χρονια με τρέχουν με ενστασεις για δικα τους λάθη!!!!!!!!!

Κ το καλο που τους θέλω να μου την κάνουν δεκτη,γιατι εκει είναι που θα γίνει πανηγύρι.....for the record....περνάω απ ότι είδα στην πρώτη μου επιλογη-μοοοοοοοοολις με κάνουν δεκτη......

Χμμμμμμμμμμμμμμ

Ωωωωωωωωωωωωωωωωωμ ωωωωωωωωωωωωωωωωωωμ

Πήγες φωτοτυπία του εκκαθαριστικού επικυρωμένη και δε στη δέχτηκαν;; Για τη διάσταση εγώ πήγα την απόφαση δικαστηρίου που όριζε επιμέλεια επικοινωνία. Καλή επιτυχία!!

καλημερα

κατι εχει αλλαξει στην μοριοδοτηση οσο αφορα τις ανεργες και δεν ξερω αν ειναι γενικο ή εκαναν λαθος σε μια φιλη μου. απο οτι βλεπω δεν εχουν βγαλει καμια ανακοινωση.

φιλη μου με 10 μορια λογω ανεργιας αλλα θα επρεπε να εχει 36 ακομη βαση εκκαθαριστικου.....

κατι εχει αλλαξει στον τροπο μοριοδοτησης βαση εκκαθαριστικου μαλλον.εχει διαπιστωσει καμια σας κατι????

Διαφημίσεις

θελω να κλαψω!!!!!!!!!!!!

με 95 μορια και απ εξω επειδη ξεχασα να βαλω υπογραφη.ειμαι μια χαζηηηηηηηηηηηηη

Καλημερα,ελπιζω να ειστε ολοι καλα!Κοιτα επειδη εχεις δυο μερες για να κανεις ενσταση μηπως αν πας στα γραφεια τους μηπως μπορεις να βαλεις υπογραφη?Παρε τηλεφωνο και ρωτα τους.Κριμα ειναι.

l9Iop2.png

καλημερα

κατι εχει αλλαξει στην μοριοδοτηση οσο αφορα τις ανεργες και δεν ξερω αν ειναι γενικο ή εκαναν λαθος σε μια φιλη μου. απο οτι βλεπω δεν εχουν βγαλει καμια ανακοινωση.

φιλη μου με 10 μορια λογω ανεργιας αλλα θα επρεπε να εχει 36 ακομη βαση εκκαθαριστικου.....

κατι εχει αλλαξει στον τροπο μοριοδοτησης βαση εκκαθαριστικου μαλλον.εχει διαπιστωσει καμια σας κατι????

καλημερα

εμενα παντως κανονικα τα βγαλανε τα μορια,,,,σαν ανεργη και με το εκκαθαριστικο,,,,,τι της βγαλανε????

καλημερα

μπαινω στην σελιδα κανονικα αλλα δεν μου κατεβαζει τους πινακες... μηπως καμια εχει κατεβασει τον νομο καβαλας?

δεν εχω εχω μεχρι και το Ζ αλλα μου ανοιξε κανονικα η καβαλα,,,τοχω ανοικτο θες να μου πεις ονομα???αλλο νομο σου ανοιγει??μηπως δεν εχεις ποργραμμα να ανοιγει pdf???

καλημερα

εμενα παντως κανονικα τα βγαλανε τα μορια,,,,σαν ανεργη και με το εκκαθαριστικο,,,,,τι της βγαλανε????

καλημερα

με μηδενικο εκκαθαριστικο και δυο παιδια (υπολογισμενο εκκαθαριστικο 6000) και 10 μορια σαν ανεργη την εβγαζα 46 μορια οτι θα παρει. πηρε 24 μορια και κατι ψιλα.....για αυτο ρωταω...

κατι εχει γινει με τα χαμηλα εκκαθαριστικα...

Διαφημίσεις

ουφφ τις τέλειωσα όλες... 2.670 σελίδες!

Νομίζω ότι δεν βλέπω καλά αυτή τη στιγμή!

Ευτυχώς περάσαμε στην 1η επιλογή!

Καλή επιτυχία σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:shock::shock::shock::shock:πλακα κανεις!!!RESPECT!!!εγω δεν εντεξα!!!!!

καλημερα

με μηδενικο εκκαθαριστικο και δυο παιδια (υπολογισμενο εκκαθαριστικο 6000) και 10 μορια σαν ανεργη την εβγαζα 46 μορια οτι θα παρει. πηρε 24 μορια και κατι ψιλα.....για αυτο ρωταω...

κατι εχει γινει με τα χαμηλα εκκαθαριστικα...

οχι ρε και εγω χαμηλο ειχα κατω απο 6000,,,,και οπως υπολογιζω με βαση τα 6000 μου τα βγαλανε τα μορια,,,,,μηπως κανανε λαθος,,,,,,

οχι ρε και εγω χαμηλο ειχα κατω απο 6000,,,,και οπως υπολογιζω με βαση τα 6000 μου τα βγαλανε τα μορια,,,,,μηπως κανανε λαθος,,,,,,

και σε αλλη γνωστη μου με 850 ευρω εκκαθαριστικο τις εχουν βγαλει 20 μορια λιγοτερα απο οσο υπολογιζαμε. τα δικα μου για παραδειγμα τα μορια ειναι σωστα. δηλαδη δεν εχω κανει λαθος υπολογισμο. θα της πω να παρει τηλεφωνο.

για λαθος υπολογισμο μοριων κανεις ενσταση???? ξερει κανεις??

και σε αλλη γνωστη μου με 850 ευρω εκκαθαριστικο τις εχουν βγαλει 20 μορια λιγοτερα απο οσο υπολογιζαμε. τα δικα μου για παραδειγμα τα μορια ειναι σωστα. δηλαδη δεν εχω κανει λαθος υπολογισμο. θα της πω να παρει τηλεφωνο.

για λαθος υπολογισμο μοριων κανεις ενσταση???? ξερει κανεις??

απο οσο ξερω κανεις για λαθος μορια,,,,,,,,για ξανακαντα μια ρε παιδι μου,,,μηπως ξεκινησατε σα βαση 25000 συν το καθε παιδι αντι για 24000 συν καθε παιδι ???λεω εγω τωρα,,,,,

ουφφ τις τέλειωσα όλες... 2.670 σελίδες!

Νομίζω ότι δεν βλέπω καλά αυτή τη στιγμή!

Ευτυχώς περάσαμε στην 1η επιλογή!

Καλή επιτυχία σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

συγχαρητηρια!!!!Εγω με 85 σελιδες και δεν καταφερνω να βγαλω ακρη....οταν σε ενα σταθμο με ενδιαφερει η Α1,2 κατηγορια αλλα εχει και Α2 πως θα το υπολογισω???

........ακυρο....οτι θεσεις λεει η προκυρηξη ανα κατηγορια ...προφανως????

r1OMp3.png KcCbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...