Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΜΑριτα το εκανα μου βαζουν 20 για να βγει το αποτελεσμα των μοριων στο πινακα..εσενα σιγουρα 10?μηπως κανεις κατι λαθος στον τυπο?ξανα καντο παλι..σιγα σιγα.:)

χελωνιτσα το εκανες με ποιον τροπο το ψαχτηρι γιατι εγω το εκανα με το ctrl f που γραφει η κοπελα πιο πανω αλλα μου βγαζει και την πρωτη επιλογη που εχει βαλει μια μαμα αλλα και σαν δευτερη που εχει βαλει μια αλλη μαμα το πρωτο σταθμο τον δικο μας...δεν ξερω εαν με καταλαβες..νυσταζω κιολας,συγνωμη.

οκ εγω τα παραταω δε το βρισκει με τιποτα οποια κοπελα μπορει να μου ψαξει στο νομο αττικης το

21262 Α2 5ος παιδικος σταθμος αν θελει ας με ενημερωσει τι βρηκε,,,,,μερσι,,,,,

:oops:

Διαφημίσεις

Γιασεμακι...εαν το επιασα και εγω σωστα..πατας ctrl f.ανοιγει τερμα πανω δεξια κενο πλαισιο.μαρκαρεις μια λεξη απο τον σταθμο σας.δεξι κλικ αντιγραφη και πας πανω στο κενο πλαισιο που εχεις ανοιξει και πατας επικολληση.μετα με το βελακι πανω ή κατω σε παει στο σταθμο σας..που εχει δηλωσει η καθε μαμα ξεχωριστα σαν πρωτη ή δευτερη επιλογη...αυτο καταλαβα εγω..εαν καταλαβα λαθος ας με διορθωση καποια..

απλα ρωτησα..ετσι οπως τα βγαζει θα πρεπει εγω να γραφω για ολες τις μαμαδες τι μορια μου βγαζει για τον σταθμο μας?ή μονο για την πρωτη επιλογη τους..?

Κλαψ δεν βλεπω να μας παιρνουν στις επιλογες μας!

Αυτο λογικα ημαινει οτι μενουμε απ εξω ε? Κριμμααααα!

ti na soypo kai ego,,,εγω που της πηγα μια μια της σελιδες μεχρι την εικοσι αντεξα αλλες δυο μανες ειδα με πρωτη επιλογη με ο δικο μου αλλα μονο μια με περισσοτερα μορια,,,,δεν αντεχω να τα κανω ολα και τις 2000,,,,,τουλαχιστον να τα βαζανε και ανα περιοχες,,,

Γιασεμακι...εαν το επιασα και εγω σωστα..πατας ctrl f.ανοιγει τερμα πανω δεξια κενο πλαισιο.μαρκαρεις μια λεξη απο τον σταθμο σας.δεξι κλικ αντιγραφη και πας πανω στο κενο πλαισιο που εχεις ανοιξει και πατας επικολληση.μετα με το βελακι πανω ή κατω σε παει στο σταθμο σας..που εχει δηλωσει η καθε μαμα ξεχωριστα σαν πρωτη ή δευτερη επιλογη...αυτο καταλαβα εγω..εαν καταλαβα λαθος ας με διορθωση καποια..

απλα ρωτησα..ετσι οπως τα βγαζει θα πρεπει εγω να γραφω για ολες τις μαμαδες τι μορια μου βγαζει για τον σταθμο μας?ή μονο για την πρωτη επιλογη τους..?

εγω θα εκανα πρωτα ποσες ειναι πιο παω απο μενα σαν πρωτη επιλογη που εχουν βαλει το σταθμο που θελω,,,,αμα πχ παιρνει 70 και εισαι στην 60η εισαι μεσα,,,,

Εμένα γιατλι δε μου βγάζει τίποτα. Κάνω ακριβώς αυτη τη διαδικασία και λέει ότι δε βρίσκει καμία ίδια λέξη....

ΠΕΡΙΚΛΗΣ 29-06-2008

ΣΠΥΡΟΣ 15-11-2009

Διαφημίσεις

ΔΕΣΗ και μενα 10 μορια μου υπολογισανε απο την ανεργια. σιγουρα εχεις 20?

εχω ταμειο απο 10/2010 εως 10/2011,

κατι ακομα εσυ κατεθεσες την αποφαση της επιδοτησης ή καποια βεβαιωση που σου εδωσαν απο τον ΟΑΕΔ για τους μηνες επιδοτησης?

ρωταω για να ξερω αν ειναι να κανουμε ενσταση, sorry για το πρηξιμο!:cry:

.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...