Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγγελουδια πολυ λυπαμαι κοπελα μου...αχχχχ δεν το ειχες δει? :)

Οχι κοριτσι.Απο βλακεια τοχασα.Και με ειχατε βοηθησει πολλες απο εδω ...ειχα στραβωθει να διαβασω την αιτηση... τοοοοοσο σαλιο σπαταλισαμε...αυτο δεν ετυχε ποτε να το συζητήσουμε με κανεναν...γκαντεμια.Ας προσεχα...Ας την διαβαζα καλυτερα.

Δεν πειραζει...ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ

Οχι κοριτσι.Απο βλακεια τοχασα.Και με ειχατε βοηθησει πολλες απο εδω ...ειχα στραβωθει να διαβασω την αιτηση... τοοοοοσο σαλιο σπαταλισαμε...αυτο δεν ετυχε ποτε να το συζητήσουμε με κανεναν...γκαντεμια.Ας προσεχα...Ας την διαβαζα καλυτερα.

Δεν πειραζει...ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ

aggeloudia lipame,,,,:cry:

κ επισημα μετα απο βγαλσιμο ματιων δν περασα πουθενα....:(:(:(:(

Δν ξερω για εξελ, εγω στο pdf εκανα κοπι μια λεξη απο τον τιτλο του σταθμου μια μονο πχ (βρεφονηπιακος σταθμος ανθουλα αμπατζη, εκανα κοπι το αμπατζη) κ μου δουλεψε κανονικα το ψαχτιρι..

παω να κοιμηθω στεναχωρημενη:(

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

Και εγώ είχα 1/2010 μέχρι 12/2011. Και πήρα 10 μόρια.....

ΜΑΡΙΤΑ γραφεις αυτο πιο πανω...

μηπως ηθελες να γραψεις μεχρι 12/2010...μεχρι τοτε ειναι 12μηνες...οχι 12/2011. :)

έχεις δίκιο...δε ξέρω τι γράφω τέτοια ώρα...από 6/12/2010 μέχρι 6/12/2011 ήταν το επίδομα...σόρυ βρε κορίτσι!

κ επισημα μετα απο βγαλσιμο ματιων δν περασα πουθενα....:(:(:(:(

Δν ξερω για εξελ, εγω στο pdf εκανα κοπι μια λεξη απο τον τιτλο του σταθμου μια μονο πχ (βρεφονηπιακος σταθμος ανθουλα αμπατζη, εκανα κοπι το αμπατζη) κ μου δουλεψε κανονικα το ψαχτιρι..

παω να κοιμηθω στεναχωρημενη:(

Που το κανετε copy βοηθηστε κ εμας τις αρχαριες...

Ελα βρε.Σιγα...

Δεν θα σκασουμε κιολας....Τι να κανουμε.

Σου λεω ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ.Να σεις κατι θα γινει στο τελος...Το πιστευω.Το αστερι μου δεν θα μείνει χωρίς σχολείο....Θα δεις...:D

Χαιρομαι πραγματικα για ολες εσας που τα καταφερατε μεχρι τωρα.Μπραβο!!!!!!!!!!!!!:D

desivoitha ligo kai emas

5os paidikos stathmos

21262

Γιασεμακι δεν το καταλαβα αυτο που γραφεις,σορρυ..τι θες να πεις?πολυ ευχαριστως να βοηθησω,εαν το ξερω και εγω.για το ψαχτηρι και εγω δεν το ξερω το συστημα..απλα φανταστικα το πας στο εξελ και μετα κανεις αναζητηση αλλα τωρα γραφει μια αλλη κοπελα οτι το κανει στο pdf...θα το ψαξω λιγο..εχω τοση αγωνια που νυσταζω αλλα δεν θα μπορεσω να κοιμηθω..χιχιχιχi!!!! :)

Διαφημίσεις

περιμενε ΜΑΡΙΤΑ το ξανα κανω τωρα αμεσως και σου λεω,οκ?δεν κλεινω. :)

σορι διαβασα αυτο και νομιζα οτι ξερεις το ψαχτηρι ,,,,,:oops::oops::oops: και σου αγραψα το κωδικο μας

Αυτό που λένε τα κορίτσια με το ψαχτήρι είναι: πατάς control f και ανοιγει ένα παραθυρακι πάνω δεξια, εκει κάνεις paste μόνο μία λέξη από το σταθμό σου και πατάς τα βελάκια, για να ψάξει όλο το κείμενο. Και εγώ τώρα το κάνω

ΠΕΡΙΚΛΗΣ 29-06-2008

ΣΠΥΡΟΣ 15-11-2009

MARITA ok το καταλαβα..εαν ειναι ετσι οπως το γραφεις..

έχεις δίκιο...δε ξέρω τι γράφω τέτοια ώρα...από 6/12/2010 μέχρι 6/12/2011 ήταν το επίδομα...σόρυ βρε κορίτσι!

..τοτε αφου εισαι 24μηνες πισω,(ετσι δεν εγραφε στην προσκληση?)δηλαδη απο 19/6/2012 και πισω για το επιδομα ανεργιας..λεω εγω τωρα με το φτωχο μυαλο μου..πρεπει να περνεις μορια για το επιδομα ανεργιας. :)

Αυτό που λένε τα κορίτσια με το ψαχτήρι είναι: πατάς control f και ανοιγει ένα παραθυρακι πάνω δεξια, εκει κάνεις paste μόνο μία λέξη από το σταθμό σου και πατάς τα βελάκια, για να ψάξει όλο το κείμενο. Και εγώ τώρα το κάνω

δε μπορω να το βρω,,,,τεσπα,,,,αλλες 5 μερες αναμονη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...