Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Λοιπον εμεις δεν περασαμε λογω της ηληθιοτητας μου να μην ενεργοποιησω νωριτερα την καρτα ανεργιας. αρα τα εχω και τα 2 ανοιχτα και οποιος θελει βοηθεια , στειλτε στοιχεια να σας τα βρω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καληνυχτα κι απο μενα κοριτσια..δεν δουευει και το ψαχτηρι...

οποια θελει απο μ εως και ρ εδω ταχω...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

καληνυχτα !!μεχρι το σαββατο εχουμε ακομη!!!παντως επο περιεργεια ανοιξα τις απορριπτεες σε ενα νομο εβρου και οι μισες ητανε δημοσιου με εισοδημα ανω των 40000,,αλλες ειχανε ανεργια καρτα μετα τις 19/06,,,,να δω τι θαγινει και αθηνα

καληνυχτα και απο μενα.αυριο πρωι με πιο καθαρο μυαλο τα ξανα βλεπουμε. :)

MARITA ησουν τοσο μεγαλο διαστημα με επιδομα ανεργιας?μπραβο κοπελα μου..δουλευες και εσυ πολλα χρονια,ε?λογικα με την πραξη που κανω πρεπει να βαζουν 20μορια..αλλα το βλεπουμε παλι το πρωι και τα λεμε γιατι ψιλονυσταξα. :)

το ψαχτιρηδουλευει μονο οταν κανεις κοπι ΜΙΑ λεξη μονο (πχ μια λεξη απο τον τιτλο του σταθμου) κ οχι με προταση ή με τον κωδικο της δομης. παω νε ξεραθω μαλλον δν εγινε τπτ .....

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

καληνυχτα και απο μενα.αυριο πρωι με πιο καθαρο μυαλο τα ξανα βλεπουμε. :)

MARITA ησουν τοσο μεγαλο διαστημα με επιδομα ανεργιας?μπραβο κοπελα μου..δουλευες και εσυ πολλα χρονια,ε?λογικα με την πραξη που κανω πρεπει να βαζουν 20μορια..αλλα το βλεπουμε παλι το πρωι και τα λεμε γιατι ψιλονυσταξα. :)

12 μήνες το πήρα....πες μου αν είναι αύριο γιατί αν ισχύουν τα 20 μόρια πρέπει να πάω και εγώ προς την εεταα μια βόλτα...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...