Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

καλημερα..

στελλα νομιζω στην εγκυκλιο αναφερει οτι για να γινει δεκτη η αιτηση πρεπει να γινει η μεσω φαξ ή καταθεση απο τα γραφεια τους ή μεσω ταχυδρομειου. δεν αναφερει πουθενα μεηλ .τσεκαρε το να εισαι σιγουρη ..κριμα να χασεις την θεση σου..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσια, βγηκαν τα αποτελεσματα και απορριφθηκα γιατι δεν εβαλα βεβαιωση εργοδοτη. Τι ειναι αυτη και απο που την παιρνω απ το ικα ή απλή χειρογραφη βεβαιωση απ το εργοδοτη? και τι πρεπει να αναφερει μεσα? (η προσληψη εγινε Ιουνιο 2011)

help...

Βεβαίωση εργοδότη παιρνουμε απο τον εργοδότη/αφεντικό μας , και αναφέρει μέσα τι ειδους συμβαση εχεις αοριστου χρόνου πλήρους ωραρίου ή μερική απασχόληση

ή σύμβαση ορισμένου χρόνου με πλήρες ωράριο ή μερική απασχόληση.

Ρώτα τον εργοδότη σου ξέρει εκείνος τη πρέπει να γράφει η βεβαιωση σου.

Αλλιως πάρε την συμβασή σου και πηγαινε απο εκεί.

Απο το ΙΚΑ παίρνουμε το χαρτί με τα ένσημά μας των τελευταίων δυο χρόνων.

ευχαριστω για την αμεση απαντηση!

αυτο που λες για τα ενσημα χρειαζεται και αυτο?

και αν δεν σου κανει κοπο στην βεβαιωση εργοδοτη χρειαζεται να αναφερετε και μισθος ή κατι αλλο? ή μονο αυτο με πληρες ή μερικη?

ευχαριστω για την αμεση απαντηση!

αυτο που λες για τα ενσημα χρειαζεται και αυτο?

και αν δεν σου κανει κοπο στην βεβαιωση εργοδοτη χρειαζεται να αναφερετε και μισθος ή κατι αλλο? ή μονο αυτο με πληρες ή μερικη?

κοιτα τι αναφέρει σαν δικαιολογητικά για τις εργαζόμενες (θα πρέπει να αναφέρει οτι ακριβώς λεει στο απο κάτω κείμενο που σου δείχνω) και δες τι δεν εστειλες και παρτα μαζί σου και πηγαινε. το αναφέρει στην εγκύκλιο σελίδα 11 την έχει επίσης στο σαιτ τους www.eetaa.gr

2.4.1 Δικαιολογητικά απασχόλησης

Εάν η ενδιαφερόμενη είναι μισθωτή, απαιτείται

1. Βεβαίωση εργοδότη, από την οποία να προκύπτει η συνέχιση της απασχόλησης, καθώς και το είδος απασχόλησης (πλήρης ή μερική απασχόληση, αορίστου ή ορισμένου χρόνου) στη θέση εξαρτημένης εργασίας που η ενδιαφερόμενη κατέχει, μέχρι την καταληκτική ημερομηνία υποβολής Αιτήσεων συμμετοχής της παρούσας Πρόσκλησης, και

2.αντίγραφο μηχανογραφημένων ενσήμων του δευτέρου ή τουλάχιστον του πρώτου τριμήνου του 2010 ή σχετική βεβαίωση ασφαλιστικού φορέα ή αντίγραφο της αναγγελίας πρόσληψής της ή αντίγραφο σύμβασης με τον εργοδότη.

Διαφημίσεις

λοιπον, γραψτε σ εναν υπολογιστη το εξης κειμενο

εγω ο ταδε, απασχολω την ταδε, στην επιχειρηση μου ταδε (ονομα επιχειρησης και ειδος επιχειρησης) με ταδε συμβαση (ορισμενου ή αοριστου χρονου) πληρους ή μερικης απασχολησης απο τοτε μεχρι τοτε (ημερομηνιες)

το αντικειμενο της ταδε ειναι αυτο..

υπογραφη εργοδοτη

σφραγιδα

εγω αυτο εκανα και το δεχτηκαν

Parents are the last people on earth who ought to have children

επισης,

εγω για να ειμαι σιγουρη, ζητησα απο το ικα, και εδωσα μαζι με τα υπολοιπα διακιολογητικα, ολα τα ενσημα του 2010 και του 2011 μεχρι τωρα...

Parents are the last people on earth who ought to have children

Να ρωτήσω και εγώ κάτι..Έφτιαξα τα χαρτια μόνη μου (εννοώ δεν πήγα σε κάποιο παιδικό) και αν και αρχικά είχα βάλει κατηγορία Α1.1, μία γνωστή μου που της έφτιαξαν τα χαρτιά στον παιδικό της είπαν να βάλει κατηγορία Α2 (ίδιο μήνα τα παιδιά μας) οπότε και το άλλαξα και εγώ σε Α2 (2 επιλογές). Βγαίνουν τα αποτελέσματα και μας έχουν αλλάξει και τις 2 (ορθώς βέβαια) σε Α1.1 και εγώ δεν μπαίνω στον μοναδικό σταθμό που θα μπορούσα λόγω μοριων! Εχει νόημα να κάνω ένσταση και να ζητήσω ξανά Α2; Χαζό μου ακούγεται αλλά μου το πρότειναν και αυτό..Καμία γνώμη; Ευχαριστώ..

Να ρωτήσω και εγώ κάτι..Έφτιαξα τα χαρτια μόνη μου (εννοώ δεν πήγα σε κάποιο παιδικό) και αν και αρχικά είχα βάλει κατηγορία Α1.1, μία γνωστή μου που της έφτιαξαν τα χαρτιά στον παιδικό της είπαν να βάλει κατηγορία Α2 (ίδιο μήνα τα παιδιά μας) οπότε και το άλλαξα και εγώ σε Α2 (2 επιλογές). Βγαίνουν τα αποτελέσματα και μας έχουν αλλάξει και τις 2 (ορθώς βέβαια) σε Α1.1 και εγώ δεν μπαίνω στον μοναδικό σταθμό που θα μπορούσα λόγω μοριων! Εχει νόημα να κάνω ένσταση και να ζητήσω ξανά Α2; Χαζό μου ακούγεται αλλά μου το πρότειναν και αυτό..Καμία γνώμη; Ευχαριστώ..

αν το παιδί σου ανήκει στην κατηγορία Α.1 δηλάδή εως τη 1η σεπτέμβρη για δημοσιο σταθμό θα είναι μικροτερο των 2μιση χρονών και εως την 31η Δεκέμβρη για τους ιδιωτικούς σταθμούς θα ειναι μικροτερο των 2μιση ετών....

Στην Α2 πανε τα παιδάκια ανω των 2μιση ετών.

Τοτε ναι σωστά σε έβαλαν στη κατηγορια Α1. Το να ζητήσεις εκ νέου κατηγορία Α2....δεν νομιζω οτι γινεται...ειναι σαν να λες να κάνεις εκ νεου νέα αιτηση. Ενω οι ενστάσεις ειναι για ελλειπή στοιχεια κτλπ οχι για εκ νέου νέα αιτηση με νεους σταθμους.

Βεβαια η ΕΕΤΑΑ δεν ειμαι....παρτους τηλέφωνο αυριο και ρωτα τους καλυτερα.

Σε ευχαριστώ πολύ kalamaraki για την άμεση απάντηση.. Ηθελα ιδιωτικό και 31 Δεκέμβρη θα ειναι 2 και 5 μηνών.. Οπότε δεν έχει νόημα να κάνω κάτι εκτός αν γίνει κανένα θαύμα και με δω στη λίστα την Παρασκευή! Και πάλι ευχαριστώ!

Διαφημίσεις

μα ειμαι στα αληθεια τοσο γκαντεμο? περναω στην 1η μου επιλογη 12η ο παιδικος εχει 20 θεσεις! ΟΜΩΣΣΣΣΣΣ ο κωδικος του παιδικου εχει περαστει λαθος και το παιδι μου φενεται οτι θα παει σε παιδικο αλλης πολης!!!!!! Τι να κανω? κοπηκα τωρα ? θα το διορθωσουν? να παρω τηλ η να κανω ενσταση? πραγματικα εχω τρελαθει!

καλημερα..

στελλα νομιζω στην εγκυκλιο αναφερει οτι για να γινει δεκτη η αιτηση πρεπει να γινει η μεσω φαξ ή καταθεση απο τα γραφεια τους ή μεσω ταχυδρομειου. δεν αναφερει πουθενα μεηλ .τσεκαρε το να εισαι σιγουρη ..κριμα να χασεις την θεση σου..

Ενστάσεις κατά των προσωρινών αποτελεσμάτων, που αφορούν τον έλεγχο πληρότητας και επιλεξιμότητας των αιτήσεων των μητέρων, μπορούν να υποβληθούν ενώπιον της Ε.Ε.Τ.Α.Α Α.Ε. (Αθήνα, Λάρισα, Θεσσαλονίκη), εγγράφως, εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επομένη της ημερομηνίας ανακοίνωσής τους, δηλαδή από τις 25, 26 και 27 ΙΟΥΛΙΟΥ 2011 και σύμφωνα με το Υπόδειγμα «Έντυπο υποβολής ένστασης μητέρων», που παρουσιάζεται στο Παράρτημα 2., με τους εξής τρόπους:

1.Ταχυδρομείο (στις διευθύνσεις που φαίνονται στον πίνακα που ακολουθεί)

2.Ταχυμεταφορά (courier)

3.Φαξ (στους αριθμούς που φαίνονται στον πίνακα που ακολουθεί)

4.Ε- mail (στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις που φαίνονται στον πίνακα που ακολουθεί ), και

5.Αυτοπροσώπως.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ειδικά για το νομό Θεσσαλονίκης οι μητέρες που υποβάλλουν ένσταση παρακαλούνται, εφόσον μπορούν, να αποφύγουν την αποστολή με fax και να επιλέξουν μια από τις υπόλοιπες επιλογές.

ο κωδικος του σταθμου ειναι λαθος τωρα στα αποτελεσματα? στην αρχικη αιτηση?

αφου λες οτι εισαι 12η? (μαλλον απλα μετρησες τις αλλες ε?)

μηπως εκανες λαθος στην αιτηση? δεν εχεις φωτοτυπια? περα απο το νουμερο στην αιτηση γραφεις και το ονομα του σταθμου...οποτε φαινεται αν εκανες λαθος

αν εχεις σωστο ονομα////ισως ενσταση ? αν και θα ειναι δικο σου το λαθος στην αιτηση?

εικασιες κανω.....

ο κωδικος του σταθμου ειναι λαθος τωρα στα αποτελεσματα? στην αρχικη αιτηση?

αφου λες οτι εισαι 12η? (μαλλον απλα μετρησες τις αλλες ε?)

μηπως εκανες λαθος στην αιτηση? δεν εχεις φωτοτυπια? περα απο το νουμερο στην αιτηση γραφεις και το ονομα του σταθμου...οποτε φαινεται αν εκανες λαθος

αν εχεις σωστο ονομα////ισως ενσταση ? αν και θα ειναι δικο σου το λαθος στην αιτηση?

εικασιες κανω.....

δυστιχως δεν εχω φωτοτυπια.... ολογραφως υπαρχει στην αιτηση μου... το νουμερο του παιδικου το εγραψε ο υπευθυνος του παιδικου δεν ξερω τι εγραψε απλα εγινε λαθος σε ενα νουμερο αντι 20869 γραφηκε 20896 παιδικος σταθμος αγρινιου.... ενω ειμαι απο καβαλα....

12η ειμαι μετρησα ολες τις υπολοιπες .... λες να μην το δεχτουν το λαθος? αν ειναι δικο μας?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...