Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μια ερωτηση παρακαλώ : το ονομά μου είναι περασμένο με λατινικούς χαρακτήρες(όπως σωστά το δήλωσα ως αλλοδαπή) και του παιδιού είναι με ελληνικούς χαρακτήρες (εγώ το είχα δηλώσει με λατινικούς όπως το δικό μου όνομα)....

Υπάρχει πρόβλημα να το διορθώσω....ή το αφήνω έτσι?:confused::confused:

Διαφημίσεις

αν εισαι με επιδομα 20 μορια αν απλη ανεργη δεκα μορια

τωρα στον υπολογισμο στο τυπο πρεπει να βαλεις το εισοδημα σου,,,,οτι βγει το προσθετεις

(Α/Ε)Χ100] / 12,

(25000/εισοδημα ) χ 100 / 12

οκ! ευχαριστω, σωστα ειναι , απλα με τοσα λιγα μαλλον μενω απεξω...

r1OMp3.png KcCbp3.png

Nομίζω οτι μου έβγαλαν λάθος τα μόρια.........

Μπορεί κάποια να με βοηθήσει?(sorry αλλά 1η φορά τα φτιάχνω)

λοιπον δες ποιο απο τα παρακατω σε αφορα και κανε τον υπολογισμο οπως ειπα πριν και στην αλλη κοπελα με το εισοδημα,,,,αλλιως αν θες δωσε στοιχεια να το κανουμε εμεις,,,,ποσα παιδια και το συνολικο ετησιο δηλωθεν εισοδημα και ανεργη ή οχι με επιδομα ή οχι ,στο 25000 καθε παιδι παει συν χιλια

δες και το πινακα

Η μοριοδότηση των ανωτέρω κριτηρίων παρουσιάζεται αναλυτικά και στον ακόλουθο πίνακα:

ΚΡΙΤΗΡΙΑ

ΑΝΑΛΥΣΗ ΜΟΡΙΩΝ

1. Ετήσιο δηλωθέν εισόδημα

[(Α/Ε) Χ 100] / 12

2. Κατάσταση απασχόλησης, εργασιακή σχέση και είδος απασχόλησης

Εργαζόμενες (μισθωτές, αυτοαπασχολούμενες) πλήρους απασχόλησης – αορίστου χρόνου

35

Εργαζόμενες με συμβάσεις μερικής απασχόλησης

45

Εργαζόμενες με συμβάσεις ορισμένου χρόνου

40

3. Ανεργία από ΟΑΕΔ

Άνεργες με δελτίο ανεργίας

10

Άνεργες που λαμβάνουν τακτικό επίδομα από ΟΑΕΔ

20

4. Οικογενειακή κατάσταση

Άγαμες μητέρες

30

Χήρες

35

Διαζευγμένες μητέρες ή σε διάσταση

25

Τρίτεκνες-Πολύτεκνες

20

Με σύζυγο μακροχρόνια άνεργο

10

Μητέρες με αναπηρία 35% και άνω

35

Μητέρες με παιδιά ΑμεΑ με αναπηρία 35% και άνω

30

Με σύζυγο ΑμεΑ με αναπηρία 67% και άνω

15

5. Συμμετοχή σε Προγράμματα

Συμμετέχουσες σε Ν.Θ.Ε.

40

Συμμετέχουσες σε Ν.Ε.Ε.

35

Συμμετέχουσες σε Σ.Ε.Κ. και STAGE

0

Καλησπέρα και από εμένα .

Είμαστε μέσα σε αυτούς που έχουν σωστό φάκελο , οπότε περιμένουμε τα απλώς τα τελικά το Σάββατο . Όνομα μαμάς , γιού , μόρια και παιδικοί , όλα σωστά και με την σειρά . :)

Η αναζήτηση όντως δεν δουλεύει , αλλά βαριέμαι να κάτσω να ψάξω τώρα πως διορθώνεται .

Και αύριο μέρα είναι :)

Αυτά προς το παρόν , τις κακίες θα τις αφήσω για αύριο :)

Φιλικά Λευτέρης

Διαφημίσεις

εαν το βγαζω σωστα με τον τυπο 20μορια μαλλον μου εβαλαν για την ανεργια..ειχα επιδομα ανεργιας 2010 μεχρι και ιανουρ. του 2011.εσυ?

Και εγώ είχα 1/2010 μέχρι 12/2011. Και πήρα 10 μόρια.....

Κοριτσακια απαντηστε λιγο μετραω ποσς; με παιρνουν σαν 1ηεπιλογη; Δηλ αν καποιος εχει παραπανω μορια κ το εχει βαλει 2η επιλογη με περναει?

ΝΑΙ μετράνε τα μόρια , έχει ήδη ειπωθεί σε προηγούμενα post .

Γατούλα, η αναζήτηση εν μέρει δουλεύει... Σε έναν κωδικό σταθμού που δήλωσα και το αναζητησα, μου έφερε όοοολες τις μανούλες που είχαν δηλώσει "τα τρία γουρουνάκια" (άλλος σταθμός, άλλος κωδικός αλλά μου τις έφερε - νομίζω - όλες)!!! Δεν ξέρω καν που πέφτει ο συγκεκριμένος σταθμός, όποια όμως τον έχει δηλώσει ας μου πει να της πω σε τι φάση είναι!

Και τώρα φεύγω!

Φιλιά!

Κοριτσια να ρωτηω αν εγω εχω δηλωσει για 1η επιλογη καποια δομη κ ειναι ενας αλλος που την δηλωε 2η αλλα εχει παραπανω μορια απο μενα ποιον παιρνουν;
Κοριτσακια απαντηστε λιγο μετραω ποσς; με παιρνουν σαν 1ηεπιλογη; Δηλ αν καποιος εχει παραπανω μορια κ το εχει βαλει 2η επιλογη με περναει?

οχι, τα μόρια μετράνε μόνο!

Αν η μαμά που το έχει δηλώσει ως τέταρτη πχ επιλογή έχει περισσότερα μόρια από εσένα και δεν περνάει στις προηγούμενες τρεις επιλογές της, περνάει πριν από εσένα στον κοινό σταθμό...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...