Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλά... Δεν είναι μόνο μια μέρα για τις ενστάσεις...

Επίσης δεν εννοείτε να καταλάβετε τον λόγο που καθυστερούν να τα ανεβάσουν.

Μετρήστε πόσες είμαστε ον λαιν εδώ...

Δεν είπε κανείς ότι δεν καταλαβαίνει γιατί καθυστερούν. Όλες καταλαβαίνουμε τι σημαίνει server. Απλά όταν ανακοινώνεις μία ημερομηνία οφείλεις να την τηρείς.

Αυτό που γίνεται τώρα έπρεπε να έχει γίνει χθες για να μπορούν να λένε ότι θα βγάλουν προσωρινούς πίνακες στις 30/07. Αλλιώς ας έλεγαν 31 και όλα καλά.

Είναι κατανοητό αυτό?

Επίσης ναι για τις ενστάσεις δεν είναι μόνο μία μέρα αλλά μπορεί να θέλεις να προσκομίσεις κάποιο δικαιολογητικό που απαιτεί χρόνο. Οπότε ναι ο χρόνος είναι πολύτιμος.

zMS8p3.png

Διαφημίσεις

είμαι στο πόδι από τις 7 παρά...κ αύριο πρέπει να σηκωθώ την ίδια ώρα...

άρα, κάπου εδώ σας καληνυχτώ. καλά κουράγια κ βάλτε λινκ να τα δούμε όταν ξυπνήσουμε.

καλά αποτελέσματα σε όλες! φιλούρες!!!!!!

είμαι στο πόδι από τις 7 παρά...κ αύριο πρέπει να σηκωθώ την ίδια ώρα...

άρα, κάπου εδώ σας καληνυχτώ. καλά κουράγια κ βάλτε λινκ να τα δούμε όταν ξυπνήσουμε.

καλά αποτελέσματα σε όλες! φιλούρες!!!!!!

φοβαμαι οτι σε λιγο θα ακολουθησω....και δεν το θελω!:oops:

r1OMp3.png KcCbp3.png

Διαφημίσεις

παιδια τις ενστασεις τις στελνεις και με φαξ!!!!

Ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν με φαξ στους αριθμούς που αναφέρονται στον πίνακα της παραγράφου 2.3.β της παρούσας.

δεσποινα στην κεντρικη σελιδα της εεταα αν την ανοιξεις και πατησεις αριστερα που λεει παιδικοι σταθμοι λεει, Προσωρινοί πίνακες δυνητικά ωφελούμενων / απορριπτέων γυναικών ανά νομό νεο!!

βαζεις νομο,αλλα δεν εμφανιζει τις λιστες ακομα...

ελενννν....βρηκα γνωστη παρεα για ξενυχτι!!!!!:tongue::tongue:θενκς το βρηκα....:rolleyes:

παιδια τις ενστασεις τις στελνεις και με φαξ!!!!

Ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν με φαξ στους αριθμούς που αναφέρονται στον πίνακα της παραγράφου 2.3.β της παρούσας.

Αυτο δεν το ηξερα..παλι καλα..ευχαριστουμε Γιασεμακι..

29znp3.png

ybBxp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...