Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε κοριτσια αυτο το λινκ που βαλατε που το βρηκατε????αφου στην εεταα δεν εχει βγει τιποτα...μην περιμενω τσαμπα δηλαδη γιατι βαρεθηκα να περιμενω τους καραγκιοζηδες....ντροπη παντως...περιμενει χιλιαδες κοσμος ...ας ελεγαν 31!

Το παρατηρησα κ εγω! Ε καποια π!@#$ θα κανανε για να μην μπλοκαρει το μαγαζακι τους!

εμμμμμ είπα κ εγώ........σίγουρα το κάναν σα καθρέφτη ψεύτικο προσωρινό για να μη πέσει....

κι εμένα στο eetaa1 με βάζει! Και φυσικά αναρωτιέμαι τι είναι αυτό που βλέπετε εσείς και εγώ όχι (είμαι και γκαβή σήμερα εκτός των άλλων)...

Καλαμαράκι το έχεις σπουδάσει το πράγμα λέμε!

οχι καλέ....δεν το έχω σπουδάσει...απλά έχω 4 μάτια ως μύωψ κ βλέπω καλύτερα χαχαχαα

Διαφημίσεις

Και μου λέτε μετά ότι δεν είναι ψυχοβγάλτες!

Το χρονοδιάγραμμα τους μάρανε...

Δηλαδή εάν θέλεις να προλάβεις να κάνεις ένσταση πρέπει να ξενυχτήσεις για να δεις που βρίσκεσαι και να δεις τι θα κάνεις...για να πας πρωί πρωί αύριο εκεί...

zMS8p3.png

Και μου λέτε μετά ότι δεν είναι ψυχοβγάλτες!

Το χρονοδιάγραμμα τους μάρανε...

Δηλαδή εάν θέλεις να προλάβεις να κάνεις ένσταση πρέπει να ξενυχτήσεις για να δεις που βρίσκεσαι και να δεις τι θα κάνεις...για να πας πρωί πρωί αύριο εκεί...

Ένσταση σου δίνουν 3 μέρες περιθώριο να κάνεις ....οχι μόνο μια μέρα.

Καλά... Δεν είναι μόνο μια μέρα για τις ενστάσεις...

Επίσης δεν εννοείτε να καταλάβετε τον λόγο που καθυστερούν να τα ανεβάσουν.

Μετρήστε πόσες είμαστε ον λαιν εδώ...

YqE6p2.png

IqItp3.png

ρε κοριτσια αυτο το λινκ που βαλατε που το βρηκατε????αφου στην εεταα δεν εχει βγει τιποτα...μην περιμενω τσαμπα δηλαδη γιατι βαρεθηκα να περιμενω τους καραγκιοζηδες....ντροπη παντως...περιμενει χιλιαδες κοσμος ...ας ελεγαν 31!

δεσποινα στην κεντρικη σελιδα της εεταα αν την ανοιξεις και πατησεις αριστερα που λεει παιδικοι σταθμοι λεει, Προσωρινοί πίνακες δυνητικά ωφελούμενων / απορριπτέων γυναικών ανά νομό νεο!!

βαζεις νομο,αλλα δεν εμφανιζει τις λιστες ακομα...

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...