Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

μαλλον ησυχη

τσεκαρε και τις απορριπτες ποσες ειναι με την επιλογη σου

τσεκάρησα και δεν υπάρχει καμία στις απορριπτέες...οπότε φαντάζομαι οκ...αλλά και πάλι έχω τις επιφυλάξεις μου. είναι εκτός και ο σεραφίνος που έχω καταλάβει οτι το κατέχει πολυ καλά! ;)

ευχαριστώ γατούλα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μεσα εισαι....και εγω ανησυχουσα αν και πιστευα μεσα μου οτι θα ειμαι πρωτη....

μακάρι για όλους να πάνε όλα καλά...αλλά επειδή είδα υψηλά μόρια γενικά στις άλλες που το έχουν σαν 2η κ 3η την δικιά μου την 1η. τελοσπάντων θα δείξει την παρασκευή...εσείς περνάτε δηλαδή?

εισαι 6η στο συνολο των επιλογων 1η-2η-3η-4η? αν ναι εισαι ΟΚ

στο σταθμο μου ειμαι πρωτη και καμια απορριπτεα

3 ειναι πανω απο μενα και τους ελεγξα χαχχαχα, μαπινουν στις προηγουμενες επιλογες τους

εισαι 6η στο συνολο των επιλογων 1η-2η-3η-4η? αν ναι εισαι ΟΚ

στο σταθμο μου ειμαι πρωτη και καμια απορριπτεα

3 ειναι πανω απο μενα και τους ελεγξα χαχχαχα, μαπινουν στις προηγουμενες επιλογες τους

συγνώμη δεν κατάλαβα τι εννοείς...ο σταθμόσ δινει 10 θεσεις κ μέτρησα άλλες 5 (με μόρια πάνω από μένα) που τον έχουν κ αυτές σαν 1η επιλογή.

Διαφημίσεις

καλησπερα κι απο μενα. δεν εχω τη ψυχολογια τελικα να μετρησω τιποτα αν και θα κανω μια προσπαθεια να ξεκινησω...

σημερα πανω στη βολτα η μικρη που ειναι 22 μηνων επεσε και εσκισε τον αστραγαλο της και πηγαμε στο νοσοκομειο για ραμματα. αλλα καλα, αναισθητα ειναι τα μικρα? επεσε σκιστηκε και μετα απο 5 λεπτα που γεμισε αιματα το παπουτσι αρχισε να παραπονιεται. περπατουσε με τον αντρα μου και δε τη πηρε ειδηση (αφηστε ας μην αρχισω τωρα με αυτο!)...

να ψαξω, να μη ψαξω μορια... τι λετε?:rolleyes:

περαστικα της.το σιγουρο ειναι οτι εμεις ως μαμαδες παιρνουμε πολυ βαρια τετοιους μικροτραυματισμους...οποτε μαλλον περαστικα σ'εσενα πιο πολυ!

πωπω εγω οταν πεφτει και χτυπαει δε μιλιεμαι...και μετα γελαω με τον εαυτο μου!κι ο μικρος χαλαρος και λαιτ,καθολου δε τον νοιαζει!

εγω αν και ελεγα δε θα ψαξω μορια τελικα τα τσεκαρα...

κατι μου λεει οτι θα τα ψαξεις τελικα;)

Στραβώθηκα χθες βράδυ να καταγράφω... Δυστυχώς με 16,53 παρά τις 125 θέσεις της 1ης μου επιλογής μένω εκτός. Αν μπαίναν μόνο όσες την έχουν 1η επιλογή θα ήμουν μέσα. Αλλά απ ότι φαίνεται θα μπουν ακόμα και γυναίκες που την έχουν 4η επιλογή αλλά όχι εγώ...

Μπαίνουν μάλλον όλες οι γνωστές μου, εγώ όχι.

Είμαι αύπνη και εντελώς απογοητευμένη...

ποσες εχεις με περισσοτερα μορια απο σενα? κοιτα, απ οτι εχω καταλαβει, παντα καλουν καποιες μητερες ακομα και μεχρι οκτωβρη...

παντα καποιοι δεν πανε τελικα

Parents are the last people on earth who ought to have children

εαν μπορειτε να βοηθησετε λιγο μαλλον με εκοψαν 10 μορια γιατι δεν πιαστηκε η ημιαπασχοληση μου γιατι δεν γινεται να κανουν λαθως στο εκκαθαριστικο(νομιζω)

οποτε ξανα αυριο στον εργοδοτη να παρω ξανα βεβαιοση η οποια να αναφερει ξανα οτι

δουλευω 4ωρο και ξανα στην εεταα ετσι?????? χωρις να παρω παλι ολα τα χαρτια οικογενειακης καταστασης κτλπ κτλπ ε?

απλα την ενσταση την βεβαιοση και αντε και ξανα το εκκαθαριστικο ε τι λετε?

Καλησπέρες!!! Μάλλον... καλημέρες!

Λοιπόν, κάθησα μέχρι τώρα και κατέγραψα όοοολες τις μανούλες με περισσότερα μόρια που είχαν δηλώσει έστω και ως τέταρτη επιλογή μία από τις δύο δομές που έχω δηλώσει και κατέγραψα και τις δομές τους... Καλά, μην φανταστείτε, στην ευρύτερη περιοχή μου είναι 7 όλες οι δομές ,5 έξτρα δομές έψαξα με αρχή τα λιγότερα μόρια των "αντιπάλων" μαμάδων!

Βγαίνει λοιπόν ότι είμαι 7η (στις 10) στην πρώτη επιλογή μου! 5 ακόμα απορριπτέες έχουν δηλώσει τον παιδικό σταθμό που με ενδιαφέρει, οι δύο έχουν απορριφθεί με την αιτιολογία "η ημερομηνία ισχύος δελτίου ανεργίας είναι μετά την 19/06/11" (δεν έχω ιδέα τι σημαίνει αλλά μάλλον δεν θα γίνουν ωφελουμενες, σωστά?)... Ρε παιδιά, να χαρώ ή κάτι δεν έχω λάβει υπόψη μου πάλι?

Αναλυτικά, άνοιξα ξανά τον οριστικό πίνακα επιλέξιμων δομών, είδα πόσες θέσεις παρέχουν οι δομές που είχαν δηλώσει οι συντοπίτισσες, κατέγραψα όσες έχουν παραπάνω από εμένα μόρια στις δομές μου κι έψαξα μία μία τις επιλογές τους! Έχω κάνει ένα εξελάκι ανά δομή με σειρά επιτυχίας, το έχω διπλοτσεκάρει και όλα δείχνουν ΟΚ! Ξεχνάω κάτι?

Στο μεταξύ, υπήρξε δομή (βρεφονηπιακός) που είχε μαζέψει όλες τις μανούλες με τα "βαριά" μόρια (όλο 100αρια έβλεπες) που τον είχαν ως μόνη επιλογή, κι έδινε μόνο 15 θέσεις... Εεε, 77,00 και κάτω έμειναν έξω!!! Και γατούλα έχει γίνει κι αυτό που φοβόσουν, δύο αδερφάκια (προφανώς δίδυμα μιας και μιλάμε για βρεφονηπιακό) θα χωριστούν μάλλον, η μαμά με 77,22 μόρια πέρασε μόνο το ένα παιδί! Φαντάζομαι ότι αν τελικά μείνουν έτσι τα αποτελέσματα, δεν θα στείλει κανένα!

(μιλάμε προβληματίστηκα κιόλας!!!)

Καλό ξημέρωμα λοιπόν!

στην ενσταση πρεπει να ξαναπροσκομισουμε χαρτια?

γιατι την εκανα μεσω μειλ και δεν εχω αλλα χαρτια οποτε ζητησα επανεξεταση του φακελου μου, ας πανε να τα βρουνε γιατι να τα ξαναβαλω αφου δεν εχω καποιο επιπλεον απο την αλλη φορα??? λεω εγω τωρα...

Διαφημίσεις

stella το επιβεβαιωσα τα ιδια χαρτια ειχε βαλει και η κουμπαρα μου.Απο τη στιγμη που δεν σου λειπει χαρτι νομιζω σωστα ζητας επανεξεταση φακελου.Δεν νομιζω να χρειαζεται να στειλεις κατι αλλο.

σε ευχαριστω πολυ

μια τελευταια ερωτηση

εβαλε καποιο αποδεικτικο οτι παιρνει επιδομα???

γιατι εγω εβαλα μονο το χαρτι υγειονομικης

το επιδομα μου θα το παρω πρωτη φορα το σεπτεμβρη

μωρε τους εγραψα ενα κατεβατο ολο δικο τους

σε τετραπληγικη μανα βρηκαν να κανουν τις λαλακιες τους

240 θεσεις εχει ο πρωτος μου σταθμος

εγω πειραξα???

εαν μπορειτε να βοηθησετε λιγο μαλλον με εκοψαν 10 μορια γιατι δεν πιαστηκε η ημιαπασχοληση μου γιατι δεν γινεται να κανουν λαθως στο εκκαθαριστικο(νομιζω)

οποτε ξανα αυριο στον εργοδοτη να παρω ξανα βεβαιοση η οποια να αναφερει ξανα οτι

δουλευω 4ωρο και ξανα στην εεταα ετσι?????? χωρις να παρω παλι ολα τα χαρτια οικογενειακης καταστασης κτλπ κτλπ ε?

απλα την ενσταση την βεβαιοση και αντε και ξανα το εκκαθαριστικο ε τι λετε?

Eννοείς πως αντί να μετρήσει 45 μορια η εργασιακή σου σχέση/συμβαση η βεβαίωση που τους εδωσες σε μέτρησαν 35μορια μονο ως αορίστου συμβαση πλήρους ωραρίου σωστά?

Καλησπέρες!!! Μάλλον... καλημέρες!

Λοιπόν, κάθησα μέχρι τώρα και κατέγραψα όοοολες τις μανούλες με περισσότερα μόρια που είχαν δηλώσει έστω και ως τέταρτη επιλογή μία από τις δύο δομές που έχω δηλώσει και κατέγραψα και τις δομές τους... Καλά, μην φανταστείτε, στην ευρύτερη περιοχή μου είναι 7 όλες οι δομές ,5 έξτρα δομές έψαξα με αρχή τα λιγότερα μόρια των "αντιπάλων" μαμάδων!

Βγαίνει λοιπόν ότι είμαι 7η (στις 10) στην πρώτη επιλογή μου! 5 ακόμα απορριπτέες έχουν δηλώσει τον παιδικό σταθμό που με ενδιαφέρει, οι δύο έχουν απορριφθεί με την αιτιολογία "η ημερομηνία ισχύος δελτίου ανεργίας είναι μετά την 19/06/11" (δεν έχω ιδέα τι σημαίνει αλλά μάλλον δεν θα γίνουν ωφελουμενες, σωστά?)... Ρε παιδιά, να χαρώ ή κάτι δεν έχω λάβει υπόψη μου πάλι?

Αυτες που εχουν εκδώσει κάρτα ανεργίας μετά τις 19/6 οπως γράφει στις απορριφθείσες ΔΕΝ προκειτε να γινουν ωφελούμενες γιατι η εγκύκλιος το ελεγε καθαρά η κάρτα θα πρέπει να εχει εκδοθει νωριτερα της εγκυκλίου.

Αρα δεν τις μετράς!! Νομίζω εισαι οκ.....με κάθε επιφύλαξη όμως ;)

σε ευχαριστω πολυ

μια τελευταια ερωτηση

εβαλε καποιο αποδεικτικο οτι παιρνει επιδομα???

γιατι εγω εβαλα μονο το χαρτι υγειονομικης

το επιδομα μου θα το παρω πρωτη φορα το σεπτεμβρη

μωρε τους εγραψα ενα κατεβατο ολο δικο τους

σε τετραπληγικη μανα βρηκαν να κανουν τις λαλακιες τους

240 θεσεις εχει ο πρωτος μου σταθμος

εγω πειραξα???

Eβαλε την αποφαση της υγειονομικης επιτροπης του ικα που αναφερει το ποσοστο και το ποσο της συνταξης.Ουτως η αλλως δεν ειχε αλλο χαρτι.Αλλα αυτο δεν παιζει ρολο.Αυτους τους ενδιαφερει το ποσοστο της αναπηριας και οχι αν περνεις συνταξη η οχι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...