Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

δεν φαίνεται τίποτα και δεν εχω ξαναβγαλει για να ξερω... Οταν ήμουν κατω απο το ντουζ αισθανθηκα λίγο καψιμο αλλα νομιζα οτι ήταν απο τις σαπουναδες... Τεσπα, δεν ειμαι για πολλα, μονο να τσεκαρω οτι ολα ειναι σωστα...

κατι μου μοιαζει σα κριθαρακι (ετσι το λεγανε η γιαγια μου),,,,σα πρησμενο κατω απο το βλεφαρο,,,εμενα κομπρεσες με χαμομηλι μου βαζανε,,,οπως ειπε και το καλαμαρι:tongue:

πειτε μασ κοριτσια γτ εμενα δε μοθ δειχνει κατι καινουριο...εχω σκασει

μη σκας τζάμπα.....ακόμη τα ανεβάζει ο σερβερ, σιγά σιγά σε πεντε δεκα λεπτά θα ανεβουν οι νομοί σιγά σιγά

δεν φαίνεται τίποτα και δεν εχω ξαναβγαλει για να ξερω... Οταν ήμουν κατω απο το ντουζ αισθανθηκα λίγο καψιμο αλλα νομιζα οτι ήταν απο τις σαπουναδες... Τεσπα, δεν ειμαι για πολλα, μονο να τσεκαρω οτι ολα ειναι σωστα...
κατι μου μοιαζει σα κριθαρακι (ετσι το λεγανε η γιαγια μου),,,,σα πρησμενο κατω απο το βλεφαρο,,,εμενα κομπρεσες με χαμομηλι μου βαζανε,,,οπως ειπε και το καλαμαρι:tongue:

κριθαράκι είναι σε λέω, βγάζω συχνά λόγω δουλειάς κ αυτό μου θυμίζει

βάλε κρυα κομπρέσα με χαμομηλονερο αλλιως αυριο το πρωί θα σε πονάει περισσότερο κ αυριο βουρ στο φαρμακείο για αλοιφή

Διαφημίσεις

Πέρυσι... κι εμεις διακοπες, χαχαχα ειχα παρει απο κοντα ενα πιτσιρικι με Notebook, ολο παγωτα το κερνουσα για να με αφηνει να μπαινω! Και φυσικα δεν ειχε το adobe οποτε ξηγηθηκε το φυστικακι σπαθί και μου ειπε τι και πως!

Αλλά πέρυσι είχα δηλώσει μόνο δύο σταθμούς που έδιναν 20 θέσεις στο σύνολο, ήταν εύκολο να παιξω και να δω αν ειμαι μέσα... Φέτος δεν μπορώ να το κάνω με τίποτα, άσε που ο κόσμος θα είναι πολύ περισσότερος...

κάνε λιγο υπομονή ένα ένα ανεβαίνει κ το Θ είναι μακριά........

α ετσι παει?πηγα να ανοιξω της μαγνησιας κατευθειαν βρε!!αφου εσυ εχεις αναλαβει θεσσαλονικη!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...