Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ψυχοβγάλτες! Άντε να δούμε πόσο θα τραβήξει και αυτή τη φορά!!!

Καλέ δεν το κάνουν επίτηδες κ από όσο νομίζω δεν βρίσκονται εκει τώρα κ περιμενουν να τα ανεβάσουν. Εχουν δώσει εντολη στο σερβερ τα τάδε αρχεία να ανέβουν διεξοδικά στην τάδε ώρα κ πάπαλα.

Καλέ δεν το κάνουν επίτηδες κ από όσο νομίζω δεν βρίσκονται εκει τώρα κ περιμενουν να τα ανεβάσουν. Εχουν δώσει εντολη στο σερβερ τα τάδε αρχεία να ανέβουν διεξοδικά στην τάδε ώρα κ πάπαλα.

Ναι απλά θα μπορούσαν να πουν ότι θα δώσουν αποτελέσματα στις 31Ιουλίου. Και ας τα είχαν από τα ξημερώματα.

zMS8p3.png

Διαφημίσεις

καλαμαρι ναι βρε καταλαβα με μειλ..οκ..αλλα τι σου στελνω?εγω ανοιγω ας πουμε τη σελιδα της θεσσαλονικης και βλεπω τον καταλογο με τα ονοματα...αυτο ομως δεν ειναι αρχειο που αποθηκευω στο πισι μου..ετσι δεν ειναι..πως λοιπον σου το στελνω με μειλ?

καλα με τα των υπολογιστων δεν τα παω και αριστα,....

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Kαλησπέρα κορίτσια και καλή επιτυχία σε όλες!

Εγώ έχω ένα προαίσθημα πως κάποια πατάτα θα έχω κάνει και θα μείνουμε εκτός...

Εμένα πέρισυ την είχε κάνει το ΕΕΤΑΑ για μένα την πατάτα. Εγώ προσπαθούσα μετά να την διορθώσω!!!

zMS8p3.png

Ναι απλά θα μπορούσαν να πουν ότι θα δώσουν αποτελέσματα στις 31Ιουλίου. Και ας τα είχαν από τα ξημερώματα.

Εχω ξαναεξηγήσει γιατί τα βάζουν βράδυ....για να ανέβουν κ να μη πέσει ο σερβερ. αν τα ανεβάσουν πρωί .....θα κάνουμε δυο μέρες να τα κατεβάσουμε.

παντως τα οριστικά απο οτι θυμαμαι πέρσι τα ειχα δει ξημερώματα γιατι πάλι διακοπές είμασταν ;)

εγώ περίμενα στωικά στο εξοχικό των γονιών μου κ τα είδα από το κινητό....μέχρι να κατεβάσει εκεινο το ρημάδι το pdf ....ειδα κ έπαθα!

καλαμαρι ναι βρε καταλαβα με μειλ..οκ..αλλα τι σου στελνω?εγω ανοιγω ας πουμε τη σελιδα της θεσσαλονικης και βλεπω τον καταλογο με τα ονοματα...αυτο ομως δεν ειναι αρχειο που αποθηκευω στο πισι μου..ετσι δεν ειναι..πως λοιπον σου το στελνω με μειλ?

καλα με τα των υπολογιστων δεν τα παω και αριστα,....

Το pdf μόλις το κατεβάσεις αν περάσεις με το ποντίκι λιγο κάτω δεξιά βγάζει μια μπαρίτσα που έχει διάφορα εικονίδια για εκτυπωση αποθήκευση κτλ αποθήκευσε το κ μετά το επισυνάπτεις σε μειλ κ το στέλνεις

Διαφημίσεις

οκ συζυγος και μικρουλα κοιμηθηκε,,,μιλησα και με τη μεγαλη τη καληνυχτησα απο το τηλεφωνο (κλαψ κλαψ) και ειμαι ετοιμη,,,,,!!!!

αντε να δουμε,,,,,,

μπυριτσα φιξ εγω,,,,,εκτος απο το ποιες περναμε και ποιες μενουμε εκτοσ με διαφορα κολπακια μπορεις να δεις περιπου που περνας,,,,;)

Το pdf μόλις το κατεβάσεις αν περάσεις με το ποντίκι λιγο κάτω δεξιά βγάζει μια μπαρίτσα που έχει διάφορα εικονίδια για εκτυπωση αποθήκευση κτλ αποθήκευσε το κ μετά το επισυνάπτεις σε μειλ κ το στέλνεις

οκ...μηνυμα εληφθη...οποτε εφοσον μπορω κι εγω να ανοιξω κατικαι μπορω να βοηθησω πειτε μου..οσο αντεξω φυσικα...εχω και ποδια χερια μεση..ολα στο κοκκινο!!:(

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

οκ συζυγος και μικρουλα κοιμηθηκε,,,μιλησα και με τη μεγαλη τη καληνυχτησα απο το τηλεφωνο (κλαψ κλαψ) και ειμαι ετοιμη,,,,,!!!!

αντε να δουμε,,,,,,

μπυριτσα φιξ εγω,,,,,εκτος απο το ποιες περναμε και ποιες μενουμε εκτοσ με διαφορα κολπακια μπορεις να δεις περιπου που περνας,,,,;)

θα κάτσεις να μετρήσεις πόσες είναι μοριακά πάνω από εσένα κ έχουν βάλει 1η επιλογή την 1η σου επιλογή. αν εχει 40 θεσεις ο σταθμός πχ κ μόνο 30 άτομα έβαλαν πάνω από εσενα μοριακά τον ίδιο σταθμό εσύ εισαι η 31η ΄'αρα μέσα στις άκρες είσαι μέσα στην πρώτη σου επιλογή. Τωρα βεβαια δεν ξέρεις με τις απορριπτέες τι παίζει. για αυτό κ λέμε πως χοντρικά θα δεις περίπου τι παιζει.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...