Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπραβο βρε καλαμαρι βαλθηκες να με παχυνεις!!!χαχαχαχα

Βρε βαλτε μου λιγο το λινκ που δειχνει τις περσινες δομες κ τα μοριαπου ειχε η καθεμια...γιατι δεν το βρισκω πανω στην ταραχη μου....:tongue:

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

καλα βρε κοριτσια τι εννοούν απόγευμα αυτοί οι άνθρωποι.Τώρα γύρισα απο ποτάκι να κοιμοίσω την μικρή και να την κάνω αλλά τσάμπα ελπίδες ειχα.:(

κάποιος σου έκανε πλάκα. στην ανακοίνωση δεν αναφέρει αν θα είναι απόγευμα το ανέβασμα των πινάκων κ ποτέ στις δυο χρονιές δεν τα ανέβασαν απόγευμα. Πάντα μετά τις 11 το βράδυ

Διαφημίσεις

κι εγω κοριτσια εδω και φετος..με ισως μεγαλυτερη αγωνια γιατι φετος δηλωνω και τα 3 μου τα παιδακια..οτι μπορω να βοηθησω κι εγω...αφου θελω να συμαζεψω την κουζινα και να κανω ντουσακι και δε λεω να ξεκολλησω...!!!!

αυτο που λετε να κατεβασετε τον καθε νομο και να το στειελετε σε καποιες πως το στελνετε?

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

βρε κορίτσια για πεστε μας και σε εμασ τισ πρωταρεσ, σήμερα τι ακριβώσ θα βγεί? και σε ποια σχολει παιρνάνε??? καλο κουραγιο σε ολες και καλη μασ επιτυχια!

σήμερα θα κοινοποιηθούν τα προσωρινά αποτελέσματα... αν δεν σε πάρουν μπορείς να κάνεις ένσταση...

βρε κορίτσια για πεστε μας και σε εμασ τισ πρωταρεσ, σήμερα τι ακριβώσ θα βγεί? και σε ποια σχολει παιρνάνε??? καλο κουραγιο σε ολες και καλη μασ επιτυχια!

σήμερα θα ανακοινωθούν οι προσωρινοί πίνακες δυνητικά ωφελούμενων γυναικών κ των απορριπτέων γυναικών.

στις δυνητικά ωφελούμενες τσεκάρουμε αν πέρασαν τα στοιχεία μας σωστά πχ ονόματα κλπ αν πέρασαν έως κ τις 4 επιλογές που κάναμε σε σταθμούς κ αν συμφωνούμε κ εμείς με τα μόρια που μας έβγαλαν.

στις απορριπτέες βλέπουμε γιατί κόπηκαν κ αν μπορούν να κάνουν ένσταση

εγω νυσταζω ρεεεεε

ελα ρε γάτα κάτσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε θέλω βοήθεια κάτσεεεεεεεεεεεε

κι εγω κοριτσια εδω και φετος..με ισως μεγαλυτερη αγωνια γιατι φετος δηλωνω και τα 3 μου τα παιδακια..οτι μπορω να βοηθησω κι εγω...αφου θελω να συμαζεψω την κουζινα και να κανω ντουσακι και δε λεω να ξεκολλησω...!!!!

αυτο που λετε να κατεβασετε τον καθε νομο και να το στειελετε σε καποιες πως το στελνετε?

με email οποια θέλει ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...