Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας.. εγώ είμαι καινούρια και μικρούλα...19 με κοριτσάκι 18 μηνών... δεν ειχα ιδεα για ολα αυτά....αλλα τα χαρτιά μου τα έκανα... άγαμη άνεργη ελπίζω να τα καταφέρω! άντε να δούμε..το βράδυ!

Καλή επιτυχία !!!!

Πάω να δώσω γάλα-κοιμήσω το μικρό και επανέρχομαι...

.....μην βιάζεσαι, με το πάσο σου !!!:rolleyes:

εμάς σήμερα μας ήρθε να μη θέλουμε γάλα...να δω πότε θα κοιμηθεί!!!!

κ θέλει κ φόρεμα άλλο...τώρα!!!!!!

χα χα καλά ξενύχτια ! στο κλαμπ κι εσείς ε ?

Καλησπέρες!!!

Νωρίς είναι ακόμα εεεε;;;;;:P

ου ου δεν έχει λαλήσει ο κόκορας ακόμα...

Διαφημίσεις

Moλις κοιμησα και γω και τα τρια θηριακια....Βλεπω να προκυπτει πολυ ξενυχτι σημερα... Ευτυχως κοιμηθηκα και γω λιγο το μεσημερι και τωρα ειμαι στη τσιτα... Στην υγεια μας λοιπον , ξεκινησα με βοτκα λεμονι!!!

μ'αρέσει που είπαν οτι θα βγουν αργά το απόγευμα... γιατι δεν είπαν νωρίς το πρωί πιο κοντά θα έπεφταν!!!!! καλη επιτυχία σε όλους μας!!!!!!!!! αντε να δούμε τι θα δούμε πάλι σήμερα!!

Διαφημίσεις

Παρουσα!!!!

Βρε κοριτσια σημερα θα βγουν κ σε ποιους παιδικους θα τα παρουν? Γιατι καπου διαβασα οτι θα ενημερωθουμε μονο αν καναμε σωστα χαρτια κ ποσα τα μορια! Που πατατα μου φαινεται να ειναι μονο αυτο!

Εμας δεν μας κοβω να μας παρουνε! Αλλα αγωνιω....η αληθεια ειναι!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Καλαμαρι κερνα τιποτις! Ειμαι κ μονη σπιτι....ο αντρουα δουλεια...οι διδυμες μοιρασμενες σε γιαγιαδες κ μονο η μπουμπου προσπαθει σαν αλλο μικρο κουμ φου παντα να κοιμηθει!Πολλη σβουρα αυτο το μωρο!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Καλαμαρι κερνα τιποτις! Ειμαι κ μονη σπιτι....ο αντρουα δουλεια...οι διδυμες μοιρασμενες σε γιαγιαδες κ μονο η μπουμπου προσπαθει σαν αλλο μικρο κουμ φου παντα να κοιμηθει!Πολλη σβουρα αυτο το μωρο!

Μα κερνάω ντε φυστικάκι, έχω κ κανα δυο κρέπες αλμυρές από το προχθεσινό μας πάρτι γενεθλίων....αχμ...τι άλλο έχω?

Εχω κ πατατοσαλάτα κ τούρτα χαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...