Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 17 λεπτά , ZetaK είπε:

Καλησπέρα κορίτσια!

Την Τρίτη επανέλαβα την χοριακη μου και από 551 είχε πάει 1781 μου  την Δευτέρα να επαναλάβω ! Την περασμένη Κυριακή ήταν η 12 ημέρα !

ποτε πιστεύετε θα μου κάνει υπέρηχο;

Ε στο τέλος της  εβδομάδα γενικά μπορείς να κάνεις υπέρηχο για να δεις σάκο θα φαίνετε. 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

κοριτσια εγω απο κορινθια θα τα κατεβασω,,,οκ???η πλακα ειναι οτι εγω εμεινα ξυπνια γιατι νομιζα οτι θα αναρτηθουν εχτες...απο το αγχος μου εχω ξεσηκωσει ολο το σπιτι...ας ελπισουμε οτι θα αντεξω μεχρι το βραδυ....διαβασα ομως κατι και στεναχωρηθηκα..οτι θα για να παρουν τουλαχιστον το 85% των παιδιων θελουν 125 εκατομμυρια ευρω πιο πολλα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δε ξερω κατα ποσο βολευει ενα τετοιο σπασιμο

ειμαι η Π και ενδιαφερομαι για τον Β σταθμο

θα μου στελνετε τι????πρεπει να σαρωσω απο πανω μεχρι κατω τον Β σταθμο

η γνωμη μου.....

μαρί....του νομούς θα κατεβάσουμε οχι τίποτα παραπάνω :tongue:

Με δίνεις στεγνά, ε? :tongue:

Αν μέχρι εκείνη την ώρα κρατηθώ ξύπνια, δηλώνω επιλαχούσα για όποια γράμματα θέτε!

χαχαχαχα ναι καλά....11:01 θα έχεις τεζάρει χοχοχοοχοχοχ

κοιτα φανταζομαι οτι θα μου πεις νομο και θα στο στειλω γιατι δε θα μπορεις να το ανοιξεις εσυ λογω του σερβερ,,,,και να δεις μονη σου,,,μαλλον,,,,,

ετσι!

Γεια σας κοριτσια!! Και γω εδω θα ειμαι αποψε αποφασισμενη για ξενυχτι...... Ηδη εχει αρχισει η αδρεναλινη μου και ανεβαινει:shock:..... Ευχομαι ολες να εχουμε θετικα αποτελεσματα...................
και εγω προετοιμαζομαι!!!!!!!!!!εγω κατεβαζω σιγουρα λασιθι......
κοριτσια εγω απο κορινθια θα τα κατεβασω,,,οκ???η πλακα ειναι οτι εγω εμεινα ξυπνια γιατι νομιζα οτι θα αναρτηθουν εχτες...απο το αγχος μου εχω ξεσηκωσει ολο το σπιτι...ας ελπισουμε οτι θα αντεξω μεχρι το βραδυ....διαβασα ομως κατι και στεναχωρηθηκα..οτι θα για να παρουν τουλαχιστον το 85% των παιδιων θελουν 125 εκατομμυρια ευρω πιο πολλα.

Κουκλες αποφασίστε ποια θα το κάνει ή κατεβάστε όλες. Από το Μ κ πέρα είναι διαθέσιμα. Εγώ Θ εως και Λ η γιασεμάκι από Α εως κ Η.

γεια σας.. εγώ είμαι καινούρια και μικρούλα...19 με κοριτσάκι 18 μηνών... δεν ειχα ιδεα για ολα αυτά....αλλα τα χαρτιά μου τα έκανα... άγαμη άνεργη ελπίζω να τα καταφέρω! άντε να δούμε..το βράδυ!

γεια σας.. εγώ είμαι καινούρια και μικρούλα...19 με κοριτσάκι 18 μηνών... δεν ειχα ιδεα για ολα αυτά....αλλα τα χαρτιά μου τα έκανα... άγαμη άνεργη ελπίζω να τα καταφέρω! άντε να δούμε..το βράδυ!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!:-P

Νομίζω ότι θα είσαι μέσα, αρκεί να έχεις προσκομίσει σωστά τα Δικαιολογητικά.

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Ο μικρος εχει κοιμηθει, την πρωτη μπυρα ηδη την εχω πιει, το γλυκο ειναι στο ψυγειο....ελπιζω για να το γιορτασουμε και οχι για να παρηγορηθουμε....και στην αναμονη μαζι σας, παρεουλα!!!!

r1OMp3.png KcCbp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...