Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

και σε μένα μου έφαγαν μόρια!

με 3600 εκκαθαριστικό και μακροχρόνια ανεργία μο έδωσαν μόνο 56 μόρια!!!!

Θα κάνω και εγώ ένσταση

μπορούμε να τη στείλουμε και με μαιλ????

για δοκιμασε κι εσυ να βγαλεις τα μορια σου με εισοδημα 6000 γιατι μαλλον ο σεραφινος εχει δικιο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για δοκιμασε κι εσυ να βγαλεις τα μορια σου με εισοδημα 6000 γιατι μαλλον ο σεραφινος εχει δικιο

αν το υπολογίσω με 6000 βγαίνουν πολλά +10 αυτά που μου έδωσαν!!!!!

.....ΟΛΑ ΚΑΛΑ.......

Διαφημίσεις

καποιες σελιδες πριν (γυρω στις 12) εγραψα το τροπο να το ψαξετε με ψαχτηρι

Στελλα ετσι οπως τα λες μαναρι, φτιαξε μια ωραιοτατη υπευθυνη δηλωση η εμαιλ (δε ξερω) και εξηγησε τα

ισως να σε περασουν!

1. τον ειδα τον τροπο που ειπες αλλα δε μου βγαζει τιποτα

2. εστειλα μειλ ειπε ο συζυγος ειναι καλυτερα απο ταχυδρομειο

τωρα οτι θελει ας γινει!

καλησπερα κι απο μενα. δεν εχω τη ψυχολογια τελικα να μετρησω τιποτα αν και θα κανω μια προσπαθεια να ξεκινησω...

σημερα πανω στη βολτα η μικρη που ειναι 22 μηνων επεσε και εσκισε τον αστραγαλο της και πηγαμε στο νοσοκομειο για ραμματα. αλλα καλα, αναισθητα ειναι τα μικρα? επεσε σκιστηκε και μετα απο 5 λεπτα που γεμισε αιματα το παπουτσι αρχισε να παραπονιεται. περπατουσε με τον αντρα μου και δε τη πηρε ειδηση (αφηστε ας μην αρχισω τωρα με αυτο!)...

να ψαξω, να μη ψαξω μορια... τι λετε?:rolleyes:

κοριτσια σημερα εμαθα οτι και αλλες 2 κοπελες απο την δουλεια μου μπηκα στο προγραμμα,,, ειμαστε ολες πολυτεκνες :)) μεγαλη η χαρα μου γιατη εγω τους ειπα για το εεταα...

Στραβώθηκα χθες βράδυ να καταγράφω... Δυστυχώς με 16,53 παρά τις 125 θέσεις της 1ης μου επιλογής μένω εκτός. Αν μπαίναν μόνο όσες την έχουν 1η επιλογή θα ήμουν μέσα. Αλλά απ ότι φαίνεται θα μπουν ακόμα και γυναίκες που την έχουν 4η επιλογή αλλά όχι εγώ...

Μπαίνουν μάλλον όλες οι γνωστές μου, εγώ όχι.

Είμαι αύπνη και εντελώς απογοητευμένη...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα σε ολες τις μανουλες(αγχωμενες μανουλες).σας διαβαζω πολλες μερες.ειμαι και εγω στη λιστα με τις ωφελουμενες μανουλες αλλα...εχω λιγα μορια και νομιζω οτι δεν θα μας παρουν...και μια μικρη εντυπωση οτι εχουν κανει λαθος τα μορια μας...ποια κοπελα μπορει να με βοηθησει?ευχαριστω.

Καλησπέρα σε ολους τους μπαμπάδες και όλες τις μανούλες. Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ με αφορμή το γνωστό θέμα των παιδικών.

Διαβαζω καιρό τωρα το φορουμ και πολλες φορές με εχει βοηθήσει σε διάφορα θέματα.

...έχω καταμπερδευτεί με τον πίνακα! παρακαλώ αν κ όποιος μπορεί να μου πει τη γνώμη του...έχουμε 42 μόρια. Στην 1η επιλογή οι πάνω από μένα είναι 5 σε σύνολο θέσεων 10. κοιμάμαι ήσυχη ή να πάρω χάπι? :P ευχαριστώ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...