Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

εγω παλι ειμαι νυχτοπουλι πριν τις δυο δε κοιμαμαι καθε μερα οποτε ειμαι οκ,,,,κοριτσια θελετε να συννενοηθουμε πια θα κατεβασει τι εξτρα νομο για να μη κατεβαζουμε τα ιδια???οκ εγω θα εχω αττικη ποιον αλλο να κατεβασω ??(εαν μου ανοιξουν???)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω παλι ειμαι νυχτοπουλι πριν τις δυο δε κοιμαμαι καθε μερα οποτε ειμαι οκ,,,,κοριτσια θελετε να συννενοηθουμε πια θα κατεβασει τι εξτρα νομο για να μη κατεβαζουμε τα ιδια???οκ εγω θα εχω αττικη ποιον αλλο να κατεβασω ??(εαν μου ανοιξουν???)

Θες να τα χωρίσουμε?

Εγώ σιγουρα θα κατεβάσω θεσ/νικη κ αθήνα επίσης για τους φιλους

ναι αμε,,,πως να τα χωρισουμε???αλφαβητικα ???πχ απο το Α μεχρι το Η εγω απο Θ μεχρι Λ εσυ και καποια μετα το Μ μεχρι τελους???

Μια χαρά ιδέα! Έγινε από Θ κ έως κ το Λ εγώ ! Έκλεισε! Τώρα μένει να βρουμε την τρίτη που θα τα κατεβάσει χε χε χε :tongue:

Διαφημίσεις

δε ξερω κατα ποσο βολευει ενα τετοιο σπασιμο

ειμαι η Π και ενδιαφερομαι για τον Β σταθμο

θα μου στελνετε τι????πρεπει να σαρωσω απο πανω μεχρι κατω τον Β σταθμο

η γνωμη μου.....

Eλα εσένα θα στα πω εγώ γιατί σε κόβω 11 παρά κάτι να ροχαλίζεις στο πισι πάνω χααχχαχαχα

θα σε στειλω μήνυμα:tongue:;)

Με δίνεις στεγνά, ε? :tongue:

Αν μέχρι εκείνη την ώρα κρατηθώ ξύπνια, δηλώνω επιλαχούσα για όποια γράμματα θέτε!

Wktmp2.png

qIogp3.png

δε ξερω κατα ποσο βολευει ενα τετοιο σπασιμο

ειμαι η Π και ενδιαφερομαι για τον Β σταθμο

θα μου στελνετε τι????πρεπει να σαρωσω απο πανω μεχρι κατω τον Β σταθμο

η γνωμη μου.....

κοιτα φανταζομαι οτι θα μου πεις νομο και θα στο στειλω γιατι δε θα μπορεις να το ανοιξεις εσυ λογω του σερβερ,,,,και να δεις μονη σου,,,μαλλον,,,,,

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια!! Και γω εδω θα ειμαι αποψε αποφασισμενη για ξενυχτι...... Ηδη εχει αρχισει η αδρεναλινη μου και ανεβαινει:shock:..... Ευχομαι ολες να εχουμε θετικα αποτελεσματα...................

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...