Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλες που περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα!Μία ερώτηση..ήμουν εκτός και δεν είχα Internet...πρώτη μέρα κατέθεσα τα χαρτιά και έλεγα τώρα περιμένουμε αλλά...δεν ήξερα ότι έβγαλαν ανακοίνωση πως μπορείς να προσκομίσεις εκκαθαριστικό για το οικονομικό έτος του 2012..μπορώ να το κάνω στην ένσταση και να αντικαταστήσει του 2011 που έδωσα?

Στην θέση σου θα το πάλευα λίγο... Δεν ήσουν υποχρεωμένη να μπαίνεις στο σάιτ της εεταα εφόσον είχαν αναρτηθεί τα δικαιολογητικά και είχε ξεκινήσει η κατάθεση αιτήσεων! Κι εγώ έλειπα, ημουν σίγουρη ότι κάτι θα γίνει πάλι αλλά όχι στην ουσία αλλαγή των δικαιολογητικών...

Πάρε τηλέφωνο εεταα και Συνήγορο του Πολίτη, διεκδίκησε τουλάχιστον το δικαίωμα της ένστασης με νέο εκκαθαριστικό...

Καλημέρες!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!!Εχει κανεις αγωνια???!!!!:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Οχι καλέ γιατί το λες αυτό???? :tongue::tongue:

καλημέρα καλημέρα!

πήρα τηλέφωνο στην εεταα κ μου είπαν θα τα αναρτήσουν αργά το απόγευμα.

Μπράβο Φέφι όντως έτσι είναι αλλά κάντε υπομονή....απόγευμα ούτε για αστείο.

Πάντα βράδυ αργά τα βγάζουν για να μη προκληθεί θέμα με τον σερβερ λόγω επισκεψιμότητας πχ μόνο το 50% θα κάτσει να τα δει το βράδυ αργά....ενώ αν τα βάλει πρωί ή απογευμα....πάει φιουυυυυυ σε δυο μέρες θα συνέλθει ο σέρβερ ;);)

Οποτε μπυρίτσες.....καλή διάθεση κ υπομονή για το βραδάκι να δουμε τις λιστες αν καταχωρηθήκαμε σωστά!

μπυρίτσες; μπαααααααααααα!!!!!!!πίτσα! δεν κλείνεις μάτι από τη δίψα!

καλά αποτελέσματα!

Μπα πίτσα νο νο νο με βλέπω να ροχαλίζω μετά πάνω από το λαπ τοπ χε χε χε

Πάντως πέρα από την πλάκα όποιες είναι εδώ το βραδυ κατεβάστε όσους νομούς μπορείτε , να βοηθήσουμε κ τις άλλες μανούλες που δεν θα τα καταφέρουν να μείνουν ξυπνιες γιατί αυριο το πρωί δεν θα κατεβαίνει τιποτα.

Διαφημίσεις

αυτό που κάνω συνήθως: τρώω πίτσα! διψάω, τρώω μισό φρουτάκι, δηλαδή καρπούζι!!!!!κ μετά δεν γίνεται να κοιμηθώ!

τώρα ολοκλήρωσα το πλάνο της αυπνίας!

δηλαδή το βλέπετε για αργάμιση; πριν τα μεσάνυχτα; ή μετά;

αυτό που κάνω συνήθως: τρώω πίτσα! διψάω, τρώω μισό φρουτάκι, δηλαδή καρπούζι!!!!!κ μετά δεν γίνεται να κοιμηθώ!

τώρα ολοκλήρωσα το πλάνο της αυπνίας!

δηλαδή το βλέπετε για αργάμιση; πριν τα μεσάνυχτα; ή μετά;

Χε χε κάτι ελαφρύ μετά :wink:

Αν κρίνω από τις δύο τελευταίες χρονιές που περίμενα εκεί γύρω 11 με 12...γίνεται το πάρτι!

Λοιπόν ο μικρός κοιμάται γύρω στις 10 , μετά ανοίγω υπολογιστή , βάζω μία βότκα με μπόλικη λεμονάδα (οι θηλάζουσες να πιουν μπυρίτσα , να μην κατηγορηθώ ότι τις σέρνω στην ακολασία!) και περιμένω , κάνω refresh συνέχεια στη σελίδα της εεταα , και μόλις αρχίσει να μπλοκάρει καταλαβαίνω ότι βγήκαν!!!

Αααααααχ όχι τραβάτε με κι ας κλαίω , στην αρχή είπα δεν θα το κάνω , θα περιμένω τα οριστικά το Σάββατο , αλλά είναι πολλές οι ημέρες Άρη από τη Δευτέρα ως το Σάββατο, σωστά ???

Λοιπόν ο μικρός κοιμάται γύρω στις 10 , μετά ανοίγω υπολογιστή , βάζω μία βότκα με μπόλικη λεμονάδα (οι θηλάζουσες να πιουν μπυρίτσα , να μην κατηγορηθώ ότι τις σέρνω στην ακολασία!) και περιμένω , κάνω refresh συνέχεια στη σελίδα της εεταα , και μόλις αρχίσει να μπλοκάρει καταλαβαίνω ότι βγήκαν!!!

Αααααααχ όχι τραβάτε με κι ας κλαίω , στην αρχή είπα δεν θα το κάνω , θα περιμένω τα οριστικά το Σάββατο , αλλά είναι πολλές οι ημέρες Άρη από τη Δευτέρα ως το Σάββατο, σωστά ???

Είναι πααααααααααααρα πολλές , δεν νομίζω να άντεχα τόσες μέρες :confused::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Αχχχχχχχχχχ κι εμένα για ξενύχτι με κόβω....και δεν το χω κι όλας το ρημάδι...

Eλα εσένα θα στα πω εγώ γιατί σε κόβω 11 παρά κάτι να ροχαλίζεις στο πισι πάνω χααχχαχαχα

θα σε στειλω μήνυμα:tongue:;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...