Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Δόξα το Θεό κορίτσι μου μπράβο που είναι όλα καλά τώρα!!! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλες που περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα!Μία ερώτηση..ήμουν εκτός και δεν είχα Internet...πρώτη μέρα κατέθεσα τα χαρτιά και έλεγα τώρα περιμένουμε αλλά...δεν ήξερα ότι έβγαλαν ανακοίνωση πως μπορείς να προσκομίσεις εκκαθαριστικό για το οικονομικό έτος του 2012..μπορώ να το κάνω στην ένσταση και να αντικαταστήσει του 2011 που έδωσα?

Όχι δεν μπορείς . Θα έπρεπε να στείλεις το εκκαθαριστικό μέχρι τις 23-07 που ήταν η καταληκτική ημερομηνία για τις αιτήσεις .

Εκτός βέβαια και αν βγάλει η ΕΕΤΑΑ καμία ανακοίνωση πάλι , αλλά δεν νομίζω , μιας και το μόρια σου έχουν ήδη υπολογιστεί .

Φιλικά Λευτέρης

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ξημερωνει δευτερααααα γιουχουυυυυυ!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εχετε το νου σας αν κι εγω περιμενω αυριο μετα τις 8...τουλαχιστον να δω το ονομα μου, αλλωστε πολυ φοβαμαι οτι μαλλον δε θα τα καταφερουμε να παμε φετος κι ας μας παρουν. ακομα δε κοψαμε τη πανα και εχουμε αυγουστο....:(

ξημερωνει δευτερααααα γιουχουυυυυυ!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εχετε το νου σας αν κι εγω περιμενω αυριο μετα τις 8...τουλαχιστον να δω το ονομα μου, αλλωστε πολυ φοβαμαι οτι μαλλον δε θα τα καταφερουμε να παμε φετος κι ας μας παρουν. ακομα δε κοψαμε τη πανα και εχουμε αυγουστο....:(

αν σας πάρουν θα πάτε κανονικά κ θα σας βοηθήσουν κ απο κεί μη σε ανησυχεί αυτό... ξανα προσπάθησε σε λίγο καιρό (προς το τέλος αυγούστου) αν δείς οτι το παιδί δεν θέλει τώρα κ τα δυο μου παιδιά με την δεύτερη ουσιαστική προσπάθεια το έκοψαν.

όσο για τα αποτελέσματα μάλλον αύριο το βράδυ θα βγούν... μια μέρα αγωνία ακόμα για να πάρουμε μια ιδέα για το τι γίνεται...

παιδια αντε να ριξουμε κανα ξεσκονισματακι,να μαγειρεψουμε κανα μεζεδακι κανα γλυκακι τοσος κοσμος θα μπει εδω αυριο,,,,ανετ κουνηθειτε !!!!!!!

γκουχ γκουχ αραχνιασαμε :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

οχι απλα μηπως τα εβγαζαν μετα τις 12 τα μεσανυχτα οπως με την αιτηση.....ειπα τωρα εγω.....μωρε παω να κοιμηθω....αυριο ραντεβου ολες και ολοι για καφε εδω......

Ειπα κ εγώ....για αυριο το υπολόγιζα το μπυρόνι μόνη στο λαπτοπ στημένη χε χε :tongue:

εγω παντως συνεχεια!!!! αυριο το πρωι ρε γ@..ο φευγω διακοπες και που θα τα δω εκει τα αποτελεσματα? και αν θελει και καμια ενσταση( μακρια απο μας)......που θα τρεχω?:confused::confused::confused::confused:

Διαφημίσεις

Ας μας λέγανε και την ώρα που θα τα αναρτήσουν να μην μπαίνουμε κάθε λίγο και λιγάκι.

Έχω τόσες δουλειές κι έχω κολλήσει στον υπολογιστή.

Εύχομαι σε όλες να έχουμε καλά αποτελέσματα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...