Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

στην εεταα αναφερονται στατιστικα για θεσεις και μονο

τωρα αλλου ειδα 100 και αλλου 25 μυρια

τα 25 μυρια δια 3300 (μικρο σχετικα) δειχνει 7500 θεσεις

κοινως καλα κρασια

ισως καποιο σταθμοι φετος κλαψουν πικρα

με τα 100 30000

αυτααααααα

παλι θα κλαψουν

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παντως παιδια σκεφτειτε αυτο που λεει ο λεφτερης και νομιζω οτι το ξεχασατε,,,,δεν ειναι μονο οι ιδιωτικοι ειναι και οι δημοσιοι και ειμια σιγουρη οτι οι δημοσιοι ΠΡΕΠΕΙ να εχουν κανει εκπτωση ΟΠΩΣ οριζει η προκυρηξη γιατι τα ανωτερα τροφεια για καθε παιδι ειναι συνηθως γνωστα πες πχ 130 ζηταγανε περσυ στο δημοσιο που πηγαινε η κορη μου 130 χ 11 =1430 ειμαι σιγουρη συν με τα εκατο τωνυλικων ποσο να ζητησανε στι προσφορα ολα και τα 2900???αποκλειεται,,,,καπως ετσι θα λειτουργει και θα καλυπτονται ολα τα εξοδα,,,,σκεφτειτε οτι τα 2900 πχ ειναι η ανωτερη τιμη καλυψης ανα παιδακι,,,,δε ξερω εαν με πιανεται

δν ξέρω τι λεει ο Λευτερης, αυτο που ξέρω ειναι οτι ΟΛΟΙ οι σταθμοι της περιοχης μου δν εχουν πάρει την δευτερη κ την τρίτη δόση απο την περσινη χρονια....

Αυτο ειναι κατανόητο σε όλους, ακόμη κ σε αυτούς που δν εχουν διαβάσει την προκύρηξη.....

Οποτε ο προυπολογισμός ειναι μια θεωριτική εννοια....

ymO6p2.png

sL3vp2.png

δν ξέρω τι λεει ο Λευτερης, αυτο που ξέρω ειναι οτι ΟΛΟΙ οι σταθμοι της περιοχης μου δν εχουν πάρει την δευτερη κ την τρίτη δόση απο την περσινη χρονια....

Αυτο ειναι κατανόητο σε όλους, ακόμη κ σε αυτούς που δν εχουν διαβάσει την προκύρηξη.....

Οποτε ο προυπολογισμός ειναι μια θεωριτική εννοια....

Έτσι όπως το λές είναι σαν να πεινάνε κιόλας :) Το γνώριζαν από την αρχή φαντάζομαι , ότι τα λεφτά θα καθυστερούσαν να τα πάρουν . Παρόλα αυτά φέτος επειδή μάλλον αναμένουν ότι η χασούρα τους θα είναι μεγαλύτερη από τους γονείς που πάνε τα παιδιά εκτός ΕΣΠΑ ( καθυστερήσεις στις πληρωμές , παζάρια στις τιμές ) , προτίμησαν να δώσουν θέσεις για το πρόγραμμα .

Το είχα ξαναπεί σε παλίοτερο post μου . Φέτος είδα σταθμούς που θεωρόυνται hi-class στο Ηράκλειο , και ενώ τα προηγούμενα χρόνια δεν είχαν δώσει ΟΥΤΕ ΜΙΑ θέση , φέτος να δίνουν 40 . Αυτό κάτι λέει μάλλον ;)

Και για να τα κάνω πιο συγκεκριμένο το παράδειγμα . Στον ένα από αυτούς τους hi-class σταθμούς πήγα να τον δώ φέτος που έβγαλε πρώτη φορά θέσεις και χρέωνει και την μετακίνηση πάνω από 700 ? . Η ιδιοκτήτρια λοιπόν από την άρχη άρχισε να κλαίγεται , ότι φέτος δεν δίνει λεφτά το ΕΣΠΑ , ότι οι γονείς πληρώνουν την μετακίνηση και μάλιστα είπε σχεδόν στα ''ισια'' ότι την μετακίνηση την έβαλε τόσο μπας και βγάλει τα σπασμένα επό την χαμηλή επιδότηση .

Όταν βέβαια η κουβέντα έφτασε στο πρόγραμμα που κάνουν τα παιδάκια στο σταθμό , άρχισε να τον εκθειάζει λέγοντας ότι λειτουργεί εδώ και 20+ χρόνια και είναι γνωστό το τι δουλειά κάνει . Και εγώ εκείνη την στιγμή σκέφτηκα με το φτωχό μου το μυαλό : '' Και καλά 20+ χρόνια δεν έχεις βγάλει λεφτά ; Από το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ περίμενες ; '' :)

Για αυτό έχω ξαναπεί , μην τους λυπάστε και τόσο τους παιδικούς . 40 παιδάκια μέσω ΕΣΠΑ ( ακόμα και αν καθυστερεί η πληρωμή ) , είναι καλύτερα από μόνο 5-10 εκτός ΕΣΠΑ ( που οι γονείς τους έχουν να πληρώνουν ) . Και το ξέρουν και οι ιδίοι :)

Φιλικά Λευτέρης

Διαφημίσεις

Ψάχνωντας λίγο τους πίνακες με τα στατιστικά της ΕΕΤΑΑ για τις δομές του 2012 , φαίνεται :

Οι ιδιωτικοί παιδικοί σταθμοί έχουν προσφέρει 26.106 θέσεις που είναι το 31,1% των θέσεων .

Τις υπόλοιπες 57.943 θέσεις ( 68,9 % ) τις έχουν προσφέρει Δημοτικοί παιδικοί σταθμοί .

Σύνολο θέσεων : 84.049 .

Όσο για τον προϋπολογισμό , σε 2 αρχεία μέσα στο zip που έχει η ΕΕΤΑΑ , αναφέρεται σε 25.000.000 ? ( Πρόσκληση 2011_2012_2013_Μητέρες.doc (δημιουργεία 20-6-2012) και στο Ενημέρωση-Πρόσκληση.doc (δημιουργεία 19-06-2012))

Σε ένα αρχείο ( Πρόσκληση 2012 Φορείς και μητέρες-νέα πρόσκληση.doc ) αναφέρει 100.000.000 ? . Αυτό το αρχείο δημιουργήθηκε στις 19-06-2012 .

Φιλικά Λευτέρης

Καλησπέρα. Παρακολουθώ το θέμα επειδή συμμετέχουν 2 συγγενικά πρόσωπά μου.

Θα ήθελα απλώς να πω ότι στον προϋπολογισμό που αναφέρετε και δεν σας βγαίνουν τα κουκιά θα πρέπει να λάβετε υπόψη ότι οι δομές που συμμετέχουν για 2η συνεχομένη χρονιά ανήκουν στον προϋπολογισμό της προηγούμενης προκήρυξης (του 2011) που είχε 200.000.000.

"Οι Δομές μπορούν να συμμετέχουν μέσω αίτησης των Φορέων τους στις εν λόγω πράξεις, οι οποίες είναι διετούς διάρκειας και θα υλοποιηθούν μέσα από δύο (2) ετήσιους κύκλους μέχρι την 31/08/2013.

Ο συνολικός προϋπολογισμός χρηματοδοτείται κατά 100% από δημόσιους πόρους και ανέρχεται στα 200.000.000,00 ?."

Καλη επιτυχία.

LlIEp3.pngvOfHp2.pngI46bp2.png

Μακάρι andigo να έχεις δίκιο :)

Λευτέρη: Στην αρχή όταν βγήκε η πρόσκληση στο ζιπ υπήρχε το ένα από αυτά και στα καπάκια σε 8 ωρές (αν θυμάμαι καλά) αντικαταστάθηκε το zip και μπήκε μέσα η νέα πρόσκληση με τον πιο φρέσκο αριθμό πρωτοκόλλου και με διορθώσεις... προφανώς κάποιος στην ΕΕΤΑΑ έβαλε στο zip μη διορθωμένη πρόσκληση (γιατί να βρήκαν τόσα λάθη και να τα διορθωσαν σε 8 ώρες το βρίσκω λίγο απίθανο). Απλώς άφησαν μέσα και την παλιά (γιατί σιγά μην κάθονταν να καθαρίσουν το zip). Προχειρότητα; Ε μα ναι... δεν ήταν η μόνη. Η σωστή πρόσκληση είναι το αρχείο με την ένδειξη 'νεα' και με πιο φρέσκο αριθμό πρωτοκόλλου (οι ημερομηνίες δημιουργίας των αρχείων δεν αποδεικνύουν απολύτως τίποτα... ο αριθμός πρωτοκόλλου αποδεικνύει).

Οχι δν θα λυπηθούμε τους παιδικούς, το θέμα ήταν η τελευταία πρόταση οτι ο πρυπολογισμός είναι θεωριτική συζήτηση λεφτά δν υπάρχουν οποτε..

Τωρα να αρχίσουμε τα ζιπάκια κ τα αρχεια εμενα όλα τα αρχεία του ζιπ εχουν κοινή ημερομηνιά 19/6 κ τα 2 εγγραφα αν τα ανοιξεις εχουν κ τα δυο ημερομηνία 19/6 μέσα.

Οπως κ να χει εγω παγώνω μπύρες για την Δευτέρα το βράδυ :tongue::tongue:

ymO6p2.png

sL3vp2.png

παντως παιδια σκεφτειτε αυτο που λεει ο λεφτερης και νομιζω οτι το ξεχασατε,,,,δεν ειναι μονο οι ιδιωτικοι ειναι και οι δημοσιοι και ειμια σιγουρη οτι οι δημοσιοι ΠΡΕΠΕΙ να εχουν κανει εκπτωση ΟΠΩΣ οριζει η προκυρηξη γιατι τα ανωτερα τροφεια για καθε παιδι ειναι συνηθως γνωστα πες πχ 130 ζηταγανε περσυ στο δημοσιο που πηγαινε η κορη μου 130 χ 11 =1430 ειμαι σιγουρη συν με τα εκατο τωνυλικων ποσο να ζητησανε στι προσφορα ολα και τα 2900???αποκλειεται,,,,καπως ετσι θα λειτουργει και θα καλυπτονται ολα τα εξοδα,,,,σκεφτειτε οτι τα 2900 πχ ειναι η ανωτερη τιμη καλυψης ανα παιδακι,,,,δε ξερω εαν με πιανεται

αν ενας δημοτικος παιδικος σταθμος πει οτι θελει 2900 για το καθε παιδακι σε κατηγορια Α2, θα τους πει καποιος οχι? ελεγχονται καθολου αυτα??? επισης ειναι πιο πολλοι οι παιδικοι σταθμοι γιατι ειδικα στην επαρχια σχεδον σε καθε δημο εχουν παιδικο σταθμο δημοτικο. στην περιοχη μου εχουν και σε μεγαλα χωρια. προσφορα και ζητηση ... και μεσα στην πολη του ο καθενας να κοιταξει εχει πιο πολλους δημ.σταθμους ανα περιοχη οποτε δεν μου κανει εντυπωση που ειναι πολλες οι θεσεις σε δημοτικους...

Διαφημίσεις

καλέ xuito μην την σέρνεις στην ακολασία! θηλάζει η κοπέλα :lol:

Όποιος πάντως Δευτέρα βράδυ καταφέρει να κατεβάσει αποτελέσματα ας τα μοιραστεί και με τους υπόλοιπους γιατί προβλέπεται πάλι πτώση την Τρίτη το πρωί!!! Ή βάλτε ξυπνητήρι στις 4.00!

Καλή επιτυχία σε όλους :)

νομιζω το 96000 αιτησεις δεν ειναι το ακριβες νουμερο μονο για τους δημοτικους σταθμους..αλλωστε οι δημοσιογραφοι τα φουσκωνουν και λιγο....

οσο για τις αιτησεις αυτο που λεει ο λευτερης ισχυει..

η διευθυντρια του παιδικου που στελνω το δικο μου-δημοτικος-μου ειπε χαρακτηριστικα οτι πολλοι γονεις τους χρωστανε και μαλιστα χωρις ναχουν ξεχρεωσει την προηγουμενη χρονια περισυ πηγαιναν να κανουν εγγραφη-εφοσον ειχε γινει δεκτη η αιτηση τους ανεξαρτητα απο εσπα....κι ετσι αποφασισε ο δημος να μειωσει τις θεσεις τις δικες του και να αυξησει του εσπα...

για την ακριβεια παιρνει 50 για Α2 και 12 για Α1.2......δεν θα παρουν καθολου στην Α1.1 και μαλιστα στο δημου ειχαν πει οτι προσπαθουν να κανουν τμημα βρεφικο αλλα αυτο θα γινει μονο εφοσον τους στειλουν προσωπικο φυσικα......

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Κορίτσια καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλες που περιμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα!Μία ερώτηση..ήμουν εκτός και δεν είχα Internet...πρώτη μέρα κατέθεσα τα χαρτιά και έλεγα τώρα περιμένουμε αλλά...δεν ήξερα ότι έβγαλαν ανακοίνωση πως μπορείς να προσκομίσεις εκκαθαριστικό για το οικονομικό έτος του 2012..μπορώ να το κάνω στην ένσταση και να αντικαταστήσει του 2011 που έδωσα?

Όταν η ζωή σου δίνει 100 λόγους για να κλάψεις...

Δείξ'της ότι υπάρχουν 1000 λόγοι για να χαμογελάς...!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...