Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , *Vasoula είπε:

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

Τέλεια! Ευχαριστώ Βασούλα μου! 

• Μου αρέσει 1

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κορίτσια σε τι φταίει η προκύρηξη?

Τι σχέση μπορεί να έχει η προκύρηξη με το πόσοι παιδικοί σταθμοί θα δηλώσουν συμμετοχή στο πρόγραμμα και το που βρίσκονται γεωγραφικά??

Το πρόγραμμα λέει "δίνουμε τόσα λεφτά ανά περιφέρεια".

Αν δεν τα απορροφήσει όλα αυτά που της αναλογούν μία περιφέρεια, τα ποσά της μεταφέρονται σε άλλη περιφέρεια...απλά.

Μπορεί οι θέσεις στις δομές να είναι 84.000 αλλά η χρηματοδότηση έχει σταθερό ποσό 100.000.000. Με μια απλή διαίρεση με μέσο όρο τις 3000 (αφήνουμε τα ΑΜΕΑ απέξω δηλαδή) μας κάνει 33333 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ θέσεις....

Κοινώς ο προϋπολογισμός δεν φτάνει για όσες θέσεις έδωσαν οι δομές ;) και άρα θα απορριφθούν πάνω από το μισό των αιτήσεων!

Που το είδες αυτό το πράγμα ;;;;;; Το διάβασες κάπου ;;;;;

Οι δομές σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΕΤΑΑ είναι 2.243 και οι θέσεις που προσφέρουν είναι 84.049 . Αυτό δεν αλλάζει με τίποτε . 84000 θέσεις προσφέρονται , 84000 παιδάκια θα τις καλύψουν . Εφόσον 84000 παιδάκια έχουν σωστά χαρτιά , θα μπούν όλα . ΤΕΛΟΣ !!!!!

Επίσης για φέτος ο προυπολογισμός του προγράμματος είναι 25.000.000 και όχι 100 . Επιπλέον αν κάποιος διάβασε και την πρόσκληση που είναι για τις Δομές , θα είδε ότι προσφέρουν και έκπτωση στο ποσό που δίνει η ΕΕΤΑΑ . Δεν είναι απαραίτητο δηλαδή ότι ο σταθμός θα πάρει πχ 3000 ? , μπορεί να έχει προσφέρει έκπτωση 50% σε κάθε παιδί , προκειμένου να τον επιλέξει η ΕΕΤΑΑ και να εγκρίνει τις θέσεις που έχει δηλώσει .

Όποιος θέλει , βλέπει και εδώ τα στατιστικά που έχει βγάλει εδώ και καιρό η ΕΕΤΑΑ στο site της .

http://www.eetaa1.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2012/stats/StatDomes.pdf

Τα κουλά της προκήρυξης ποιά είναι ;;;;;;

Φιλικά Λευτέρης

Διαφημίσεις

Που το είδες αυτό το πράγμα ;;;;;; Το διάβασες κάπου ;;;;;

Οι δομές σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της ΕΕΤΑΑ είναι 2.243 και οι θέσεις που προσφέρουν είναι 84.049 . Αυτό δεν αλλάζει με τίποτε . 84000 θέσεις προσφέρονται , 84000 παιδάκια θα τις καλύψουν . Εφόσον 84000 παιδάκια έχουν σωστά χαρτιά , θα μπούν όλα . ΤΕΛΟΣ !!!!!

Επίσης για φέτος ο προυπολογισμός του προγράμματος είναι 25.000.000 και όχι 100 . Επιπλέον αν κάποιος διάβασε και την πρόσκληση που είναι για τις Δομές , θα είδε ότι προσφέρουν και έκπτωση στο ποσό που δίνει η ΕΕΤΑΑ . Δεν είναι απαραίτητο δηλαδή ότι ο σταθμός θα πάρει πχ 3000 ? , μπορεί να έχει προσφέρει έκπτωση 50% σε κάθε παιδί , προκειμένου να τον επιλέξει η ΕΕΤΑΑ και να εγκρίνει τις θέσεις που έχει δηλώσει .

Όποιος θέλει , βλέπει και εδώ τα στατιστικά που έχει βγάλει εδώ και καιρό η ΕΕΤΑΑ στο site της .

http://www.eetaa1.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2012/stats/StatDomes.pdf

Τα κουλά της προκήρυξης ποιά είναι ;;;;;;

Φιλικά Λευτέρης

αντε πεστα χρυσοστομε!!!!

καλησπερα!!!

εγω παντως δευτερα βραδυ εδω θα ειμαι να βοηθησουμε ο ενας τον αλλο,,,,,καλα αποτελεσματα σε ολους,,,,

Δεν ξέρω που το είδες Λευτέρη το 25.000.000 αλλά στην πρόσκληση μιλάει για 100.000.000! (Σελίδα 8 - Άρθρο 1). Επίσης δεν ευσταθεί τα περί εκπτώσεων γιατί αν κάνεις την απλή διαίρεση 100.000.000 / 84.000 μας κάνει 1100? ανά θέση! Λες να το δεχτούν αυτό οι δομές;

Άσε το άρθρο... πάμε με τα στοιχεία της ΕΕΤΑΑ.... δεν βγαίνουν λέμε τα κουκιά! Δεν μπορεί οικονομικά να καλύψει τις θέσεις που έχει εγκρίνει!!!

Όσο για τα στατιστικά το μόνο που δείχνουν είναι ότι αυξήθηκαν οι προσφερόμενες θέσεις παντού! Δεν μας δίνει στοιχεία οικονομικά για τα προηγούμενα έτη έτσι ώστε να ξέρουμε τι έγινε και να συμπεράνουμε για το τι μέλλει γενέσθαι

(οφ τοπικ): Λευτέρη το σθένος (και το επιθετικό υφάκι) με το οποίο υπερασπίζεσαι το πρόγραμμα και την προκήρυξη με έχει κάνει πάρα πολλές φορές να αναρωτηθώ αν την έγραψες εσύ :lol:

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω που το είδες Λευτέρη το 25.000.000 αλλά στην πρόσκληση μιλάει για 100.000.000! (Σελίδα 8 - Άρθρο 1). Επίσης δεν ευσταθεί τα περί εκπτώσεων γιατί αν κάνεις την απλή διαίρεση 100.000.000 / 84.000 μας κάνει 1100? ανά θέση! Λες να το δεχτούν αυτό οι δομές;

Σελίδα 5 της προκύρηξης . Πέρισυ ήταν τα 100.000.000 ? . Φέτος είναι 25 . Ξαναδές την σωστή προκύρηξη και όχι την περυσινή .

Επίσης διάβασε την προκύρηξη που βγήκε για τις Δομές . Εκεί μιλάει για εκπτώσεις .

Δεν τα βγάζω απο το κεφάλι μου . Τα λέω επειδή τα θυμάμαι , και μου έχουν πεταχτεί τα μάτια να τις ξαναδιαβάζω πάλι και πάλι και πάλι . Και τώρα που γράφω αυτά , έχω ανοίξει το word με τις προκυρήξεις και ξανατσεκάρω .

Μην λέτε πράγματα που δεν ισχύουν . :)

Πέρισυ οι θέσεις που έδιναν οι σταθμοί ήταν περίπου 54000 , μπήκαν όμως μόνο 46000 ( αν θυμάμαι καλά ) παιδάκια , γιατί τόσες ήταν οι σωστές αιτήσεις . Αν οι γονείς τα έχουν συμπληρώσει όλα λάθος στην αίτηση , δεν σημαίνει ότι θα πάει το παιδί στον παιδικό επειδή έμειναν άδειες θέσεις .

Εγώ αμφιβάλω ότι τα μπούν 84000 παιδάκια . Οι αιτήσεις που θα είναι λάθος και δεν θα επιδέχονται καν ένσταση , θα είναι πάαααααρα πολλές , και θα το δούμε αυτό όταν θα βγούν τα συγκεντρωτικά αποτελέσματα της ΕΕΤΑΑ .

Όσο για το οφ τοπικ . Αυτά που γράφω προέρχονται από αυτά που έχω διαβάσει . Έχω βγάλει τα μάτια μου να ξαναδιαβάζω τα πάντα που έχουν σχέση με το πρόγραμμα , γιατί πρωτίστως με απασχολεί να τα κάνω σωστά για να έχει μια ευκαιρία ο γιός μου . Κάποιοι άλλοι δεν αγχώνονται μάλλον και ιδιαίτερα . Εγώ έτσι είμαι , δεν μπορώ να αλλάξω .

Φιλικά Λευτέρης

Διαβάζω το 'ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ 2012_ΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΜΗΤΕΡΕΣ-νέα πρόσκληση.doc' και δεν νομίζω ότι είναι το λάθος ;)

Ένας άλλος λόγος που ίσως δεν απορροφηθούν όλα τα παιδιά, εκτός από λάθος αίτηση, έχει να κάνει με τις δομές που δήλωσαν.

Μπορεί σε κάποιες δομές να υπάρχει τεράστια ζήτηση και κάποιοι να μείνουν εκτός και αντίστοιχα άλλες να μην προτιμηθούν και να προκύψουν εκεί κενές θέσεις.

Ειδικά αν κανείς δήλωσε μόνο μια ή δύο δομές και μείνει εκτός, αυτόματα χάνει την ευκαιρία να μπει σε μια με μικρότερη ζήτηση.

Πάντως έχω την εντύπωση, βλέποντας τα περσινά στατιστικά και τις φετινές θέσεις, πως κάποιος που δήλωσε και τις 4 δομές και δεν επέλεξε μόνο μεγάλης ζήτησης παιδικούς (πάνω κάτω τους γνωρίζει ο κάθε ένας στην περιοχή που μένει), έχει πολύ μεγάλες πιθανότητες να τον πάρουν, ακόμα και με σχετικά λίγα μόρια.

Έτσι, να αισιοδοξούμε και να φτιάξει λίγο το κέφι μας :)

Λοιπον......το ζιπάκι που έχει το σαιτ της εεταα η προσκληση με αρ.πρωτ:1034 εχει προυπολογισμο 25.000.000 και με αρ.πρωτ: 1035 εχει προύπολογισμο 100.000.000.

και οι 2 πινακες των προυπολογισμών κ στα 2 εγγραφα γραφουν οτι ειναι για την σχολικη χρονια 2012-2013.

Ποιο ειναι το παλιό κ ποιό το καινούριο???

Λογικα με τον αυξοντα αρ.πρωτ ετσι??

ymO6p2.png

sL3vp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...