Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , Lila86 είπε:

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

Δε χρειάζεται καν να πας κορίτσι μου...και εγώ που είμαι ιδιωτική υπάλληλος μου γράφει ο γιατρός τις αναρρωτικες και τις καταθέτω ηλεκτρονικά!!! 😉

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

και αν ειναι σταθμοι με 10 θεσεις παει καλα

αλλιως εχμμμμ την εχεις λιγο βαψει εκτος και αν εισαι σε καλη θεση απο μορια

Χωρίς χαρτί και μολύβι , δεν γίνεται δουλειά . Γράφεις σε ένα χαρτί όλους τους παιδικούς που έχεις δηλώσει και πόσες θέσεις διαθέτουν . Αρχίζεις το ψάξιμό με ctrl+F , και enter enter enter , και σημειώνεις κάτω στο χαρτί όσες έχουν περισσότερα μόρια από εσένα στην πρώτη τους επιλογή .

Εγώ έτσι το έκανα πέρισυ και σε κανένα τέταρτο είχα τελειώσει , και ήξερα κιόλας και σε ποιόν σταθμό είχαμε μπεί ( στην τρίτη επιλογή ) . Λίγο υπομονή θέλει και οργάνωση :)

Φιλικά Λευτέρης

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευγε! να το θυμηθω και εγω

αναρωτιεμαι θα τα δωσουν νωρις η αργα μεσανυχτα γιατι περσυ ηταν παρασκευη και δε δουλευαμε την αλλη μερα χαχχαχαχχα

υπάρχει περίπτωση να τα ανεβάσουν κυριακή αργα το βράδυ δηλαδή ή το βράδυ δευτέρα προς τρίτη να ξέρω να προετοιμάστώ ψυχολογικά για το ξενύχτι!!!! λίγο δύσκολο το κόβω για κυριακή βράδυ βεβαια αλλα ποτέ δεν ξέρεις...

για δευτερα το βλεπω αλλα το ποσο αργα θα δειξει

λευτερη ησουνα περσυ????? ηταν μεγαααααλη βραδυα

Ήμουν και πέρισυ , αλλά έκατσα και είδα τα αποτελέσματα την επομένη το πρωί με την ησυχία μου :)

Και στο παράδειγμα που υπάρχει παραπάνω . Αν η μητέρα με τα 38 μόρια δεν μπεί στην πρώτη επιλογή που έχει κάνει , τότε θα πάρει την θέση από την μητέρα με τα 35 μόρια στον σταθμό , και ας τον έχει δεύτερη επιλογή . Τα μόρια είναι αυτά που έχουν περισσότερη σημασία .

Ελπίζω να τα εγραψα κατανοητά :) Για οποιαδήποτε απορία , εδώ είμαι :)

Φιλικά Λευτέρης

Ευχαριστώ Λευτέρη , πάντα καταννοητά τα γράφεις!

Άντε καλή επιτυχία σε όλους εύχομαι.

Διαφημίσεις

Εγώ νόμιζα πως αν έχεις δηλώσει πρώτη επιλογή κάποιον σταθμό κι έχεις ας πούμε 40 μόρια,αν κάποια άλλη έχει 60 μόρια αλλά δεύτερη επιλογή μπαίνεις εσύ με τα 40 λόγω του ότι το έχεις πρώτη επιλογή.Λάθος γνώριζα?

Ανυπομονω και γω να βγουν τα αποτελεσματα να μου φυγει το αγχος.. Ο μικρος περσυ πηγε πρωτη φορα στο παιδικο και του αρεσει πολυ , και αναρωτιεμαι τωρα εγω και λεω , αν φετος δεν ειμαι το ιδιο τυχερη και μεινουμε απεξω δεν ειναι αδικο να κατσει φετος στο σπιτι? Και οχι τιποτα αλλο θα βλεπει τα αδερφια του να πηγαινουν σχολειο και αυτο θα κλαιει ολη τη χρονια ειμαι σιγουρη:cry::cry::cry:... δε θελω ουτε να το σκεφτομαι:confused: Ελπιζω τη Δευτερα να βγουν νωρις τα προσωρινα αποτελεσματα, γιατι εγω ηδη καθομαι σε αναμμενα καρβουνα........

Να ρωτήσω κάτι εάν υπάρχει κανείς με καλό μνημονικό : στους πίνακες τους προσωρινούς για όσες γυναίκες δεν βρίσκονται μέσα σε αυτούς και μπορούν , άρα, να υποβάλλουν ένσταση, αναγράφονται δίπλα (και) τα μόρια που συγκεντρώνουν ?????????????????????????????///

Να ρωτήσω κάτι εάν υπάρχει κανείς με καλό μνημονικό : στους πίνακες τους προσωρινούς για όσες γυναίκες δεν βρίσκονται μέσα σε αυτούς και μπορούν , άρα, να υποβάλλουν ένσταση, αναγράφονται δίπλα (και) τα μόρια που συγκεντρώνουν ?????????????????????????????///

oxi........................... alla to na bgaleis ta moria einai to mono eukolo

mallon gia allo logo rwtas gia ta moria........... mporeis omws na deis poious sta8mous exoun epileksei k an ta xartia mporoun na dior8w8oun sto peripou me enstasi

des edw ta persina

http://www.eetaa1.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi/2011-07-22_prosorina-gynaikwn/mi_epil_91.pdf

Διαφημίσεις

νομίζω 84.000 θεσεις

το λέει κ εδώ

http://www.eetaa1.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi_2012/stats/StatDomes.pdf

Μπορεί οι θέσεις στις δομές να είναι 84.000 αλλά η χρηματοδότηση έχει σταθερό ποσό 100.000.000. Με μια απλή διαίρεση με μέσο όρο τις 3000 (αφήνουμε τα ΑΜΕΑ απέξω δηλαδή) μας κάνει 33333 ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ θέσεις....

Κοινώς ο προϋπολογισμός δεν φτάνει για όσες θέσεις έδωσαν οι δομές ;) και άρα θα απορριφθούν πάνω από το μισό των αιτήσεων!

Κι αναρωτιέται κανείς το εύλογο: Αφού δεν μπορούν να χρηματοδοτήσουν τόσες θέσεις... γιατί τις δέχτηκαν;

να πω την αλήθεια πέρυσι καθόμουν έψαχνα πόσοι έχουν πιο πολλά μόρια από εμένα με 1 επιλογή με 2 επιλογή κτλ.... είχα βγάλει τα μάτια μου ....

φέτος δεν θα κάνω τίποτα σε μια εβδομάδα θα ξέρουμε ,,,,

ούτως ή άλλως οι ελπίδες είναι ελάχιστες ..............

ας έχουμε την υγεία μας κ κάπως θα τα βγάλουμε πέρα και φέτος

ΚΑΛΉ ΕΠΙΤΥΧΊΑ !!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...