Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Kathrin17 είπε:

Είσαι διορισμένη εκπαιδευτικός? Μόνο γι αυτό ξέρω τι διαδικασία

Τη διαδικασία

Ααααα οκ συγγνώμη! Όχι ιδιωτικός υπάλληλος είμαι! Γι'αυτό μου έκανε εντύπωση και ρώτησα επειδή νόμιζα ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνει κάποιος! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

χεχεχε........

γιατι φετος δεν εχουμε και Σεραφινο χαχαχαχχαα

να δω αν θα θυμηθω τα περσινα κολπακια

παντως απο καρδιας ευχομαι να περασετε

και το καλαμαρι να διοριστει διπλα στο σπιτι του χαχαχαχχαχχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε το ονμα το λαθος δεν θαλλαξει τιποτα στα μορια.Τελως παντων συγχηση ελαφριας μορφης

Ναι βρε γλυκειά μου , στα μόρια δεν θα αλλάξει κάτι αλλά άντε να τους πείσεις ότι το παιδί το λένε πχ Γιώργο Παπαδόπουλο αντί για Γιώργο Παπαδόπολο , εκεί ειναι το τρέξιμο...

χεχεχε........

γιατι φετος δεν εχουμε και Σεραφινο χαχαχαχχαα

να δω αν θα θυμηθω τα περσινα κολπακια

παντως απο καρδιας ευχομαι να περασετε

και το καλαμαρι να διοριστει διπλα στο σπιτι του χαχαχαχχαχχα

Σματσσσσσσ ρε γατονι <3<3<3 λοβ γιου ρε που λέει κ μια ψυχή

Βασικα ξέρεις τι δεν θυμάμαι... Στο ψαχτηρι όταν βάζαμε το όνομα με κοπυ πειστ δεν μας τα εμφάνιζε. Και μετά εσυ μας είχες πει νομίζω νσ βάζουμε τον κωδικό... Κ έβγαινε κινεζικό ???

αντε αγωνία στο φούλ!! καλα αποτελεσματα να εχουμε 'ολες μας!

να ρωτησω κατι? μπορεις να συμπληρωσεις μια αιτηση για ασεπ στον υπολογιστη και μετα να την εκτυπωσεις συμπληρωμενη και να βαλεις μονο την υπογραφη σου με στυλο? ειναι εγκυρο κατι τετοιο, το εχετε επιχειρησει ποτε?

.png

Βοηθήστε με να τα θυμηθώ:

Τσεκάρω στα προσωρινά όσες μαμάδες έχουν περισσότερα μόρια από μένα και έχουν δηλώσει πρώτη επιλογή τη δική μου πρώτη επιλογή.

Αν είναι λιγότερες οι μαμάδες αυτές από τις θέσεις του σταθμού σημαίνει ότι μπαίνω.

Αν είναι περισσότερες βάζω τα κλάματα...

Τις μαμάδες που έχουν περισσότερα μόρια από μένα και έχεουν δηλώσει τη δική μου πρώτη επιλογή , ως δεύτερη δική τους τις αγνοώ????

πχ μαμά με 35 μόρια δηλώνει το σταθμό Α 1η επιλογή

μαμά με 38 μόρια δηλώνει το σταθμό Α 2η επιλογή

ποιά από τις δύο μπαίνει ??? ποιά "προηγείται"?

Διαφημίσεις

Τσεκάρω στα προσωρινά όσες μαμάδες έχουν περισσότερα μόρια από μένα και έχουν δηλώσει πρώτη επιλογή τη δική μου πρώτη επιλογή.

Αν είναι λιγότερες οι μαμάδες αυτές από τις θέσεις του σταθμού σημαίνει ότι μπαίνω.

Τις μαμάδες που έχουν περισσότερα μόρια από μένα και έχεουν δηλώσει τη δική μου πρώτη επιλογή , ως δεύτερη δική τους τις αγνοώ????

Πω πω μπερδευτηκα τωρα....(πρωτη φορα βλεπετε...)

Δηλαδη την δευτερα δε θα ξερουμε σιγουρα αποτελεσματα αλλα στο περιπου κ αυτο πρεπει να το υπολογισουμε απο μονες μας..

Η περσινή μου εμπειρία θα με κάνει φέτος να μη βγάλω τα μάτια να μετράω, αλλά να περιμένω τα τελικά.

Τα προσωρινά θα τα τσεκάρω απλά για να σιγουρευτώ πως τα στοιχεία περάστηκαν σωστά και μια επιφανειακή σύγκριση με τα μόρια των άλλων.

Πέρυσι μετρούσα και σημείωνα και θεώρησα πως περνώ με το ζόρι στη τελευταία επιλογή, ενώ τελικά μας πήραν στην πρώτη!

Ο λόγος:

Πολλοί σταθμοί παίζουν σε περισσότερες κατηγορίες, οπότε οι θέσεις που έχουν είναι διπλές και τριπλές από αυτές που είδαμε δίπλα στο κουτάκι που συμπληρώσαμε. Και αν ξεκινήσει κανείς να υπολογίζει και αυτή την παράμετρο, θα τον βρει η μέρα των τελικών να μετρά ακόμα, χαχα.

Οπότε, τσεκάρισμα πως είμαι στη λίστα την προσωρινή και μετά υπομονή 4 μερούλες για τα τελικά....

(χαχα, το παίζω χαλαρή τώρα, τη Δευτέρα να δώ πώς θα είμαι)

Προηγείται αυτή με τα περισσότερα μόρια. Απλά αν έχει η μαμά με τα 38αρκετά να μπει στην πρώτη της επιλογή, αυτή με τα 35 θα πάει εκεί που θέλει, αν η 38άρα δεν μπαίνει στην πρώτη της επιλογή, η 35άρα θα πρέπει να πάει στην τρίτη (που δεν είναι απόλυτο, γιατί εξαρτάται από τις υπόλοιπες και τί δήλωσαν και πόσα μόρια έχουν) κλαψ κλαψ

Το μόνο ασφαλές για μένα προγνωστικό χοντρικά είναι το εξής:

κοιτάω πόσες έχουν 1η επιλογή τη δική μου, συγκρίνω τα μόριά τους με τα δικά μου και αν έχω σχετικά πολλά έχω ελπίδες. Αν "παίζεται". βράστα, θα περιμένω τα τελικά :-P

Σματσσσσσσ ρε γατονι <3<3<3 λοβ γιου ρε που λέει κ μια ψυχή

Βασικα ξέρεις τι δεν θυμάμαι... Στο ψαχτηρι όταν βάζαμε το όνομα με κοπυ πειστ δεν μας τα εμφάνιζε. Και μετά εσυ μας είχες πει νομίζω νσ βάζουμε τον κωδικό... Κ έβγαινε κινεζικό ???

ρε κοριτσια οταν λετε στο ψαχτηρι τι εννοειται???? γιατι κοιταω τους περσυνους για να κανω προβα και δεν το βρισκω το παραθυρακι!!!!

που κανετε copy paste?:(:(:(

Αρχικό μήνυμα απο Γατουλα

πατε στο ονομα σας

πιαστε το νουμερακι της πρωτης σας επιλογης

ctr+c ctr+v στο παραθυρακι ευρεσης

εμφανιζονται κιεζικοι χαρακτηρες!

με αυτους αρχιζεις και ψαχνεις ολο το κειμενο και κοιτας ποσες ειναι παραπανω

Διαφημίσεις

Αρχικό μήνυμα απο Γατουλα

πηγαινε στο ονομα σου στη λιστα

ctr f να σου ανοιξει το ψαχτηρι

τσιμπα το σταθμο με ctr c

ανεβα στην αρχη της λιστας

χωσε το κινεζικο στο ψαχτηρι με ctr v

enter

enter

enter

check

check

check

Ο ''χονδρικός'' τρόπος που το κάνεις είναι :

Βάζεις των κωδικό του παιδικού που έχεις δηλώσει εσύ πρώτο . Βλέπεις ποιές άλλες μαμάδες έχουν δηλώσει τον ίδιο παιδικό πρώτο και πόσα μόρια έχουν . Τσεκάρεις πόσες θέσεις δίνει ο σταθμός . Αν έχουν περισσότερα μόρια από εσένα , μπαίνουν αυτές και όχι εσύ .

Πιάνεις μετά τον δεύτερο σταθμό που έχεις δηλώσει . Τσεκάρεις πάλι ποιές τον έχουν δηλώσει ΠΡΩΤΟ . Αυτές που τον δήλωσαν πρώτο και έχουν περισσότερα μόρια από εσένα , μπαίνουν αυτές και όχι εσύ .

Μετά πιάνεις τον τρίτο σταθμό . Τσεκάρεις πάλι ποιές τον έχουν δηλώσει ΠΡΩΤΟ . Όσες απο αυτές έχουν περισσότερα μόρια , μπαίνουν αυτές .

Τέλος πιάνεις τον τέταρτο σταθμό . Τσεκάρεις ποιές τον έχουν ΠΡΩΤΟ . Ισχύει πάλι ότι αν έχουν περισσότερα μόρια , μπαίνουν αυτές .

Δυστηχώς μόνο με αυτον τον τρόπο βγάζεις άκρη για να δείς αν τουλάχιστον έχεις ελπίδα να μπείς κάπου . Μόνο δηλαδή τσεκάρωντας την ΠΡΩΤΗ επιλογή που έχουν κάνει άλλες μανάδες . Αλλιώς θα πρέπει να κάτσεις να ψάξεις όλους τους σταθμούς που έχει δηλώσει κάποια μητέρα που έχει δηλώσει τον ίδιο σταθμό με εσένα , αλλά τον έχει δεύτερη ή τρίτη ή τέταρτη επιλογή , και να τσεκάρεις αν μπαίνει σε κάποια από τις άλλες τις επιλογές .

Και στο παράδειγμα που υπάρχει παραπάνω . Αν η μητέρα με τα 38 μόρια δεν μπεί στην πρώτη επιλογή που έχει κάνει , τότε θα πάρει την θέση από την μητέρα με τα 35 μόρια στον σταθμό , και ας τον έχει δεύτερη επιλογή . Τα μόρια είναι αυτά που έχουν περισσότερη σημασία .

Ελπίζω να τα εγραψα κατανοητά :) Για οποιαδήποτε απορία , εδώ είμαι :)

Φιλικά Λευτέρης

καλημερα σας,

Μολις βγηκε ανακοινωση απο την ΕΕΤΑΑ οτι τα προσωρινα αποτελεσματα θα βγουν την δευτερα 30/7, οι ενστασεις 31/7 εως 2/8 και τελικα αποτελεσματα το σαββατο στις 4 Αυγουστου.

Καλα επιτυχια σε ολες μας!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...