Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Nima21 είπε:

Ειναι λογικό να αγχώνεστε και οσοι ειναι απεξω και μας λενε τοσο ευκολα οτι το αγχος μας κανει κακο δεν ξερουν.. σιγουρα καλοπροαιρετα μας τα λενε (οχι ολοι) αλλα μονο εμεις που το περναμε ξερουμε πως ειναι! Το θεμα ειναι οοοσο μπορειτε να σκεφτεστε θετικα.. ακομα και τις μερες που πεφτετε ψυχολογικα να προσπαθειτε να σκεφτεστε οτι θα τα καταφερετε στο τελος! Η θετικη ενεργεια μετραει! Οι 12 βλαστοκυστουλες σας ειναι ενας παρα πολυ σημαντικος λογος να σκεφτεστε αισιοδοξα! Οπως σας ειπαν παραπανω αλλες παλευουν με μια, αλλα παλευουν και πολλες τα καταφερνουν! Ενα υγιες θελουμε στο τελος! Με 12 εχετε πολλες πιθανοτητες να εχετε τελεια και υγιη εμβρυακια!!! 

Προσωπικα επειδη είμαι πολυ αγχωδης σαν γυναικα και εχω φτασει σε ενα πολυ καλο επιπεδο τα τελευταια χρονια να το δουλεψω για να με βρει αυριο μεθαυριο ενα παιδακι πιο καλα ψυχικα και πιο ετοιμη, με βοηθησε παρα πολυ η ψυχοθεραπεια και ο διαλογισμος! Και οσο και να το κοροιδευα, κοριτσια οσες εχετε κανει θα με καταλαβετε.. με έχει βοηθήσει πολυ οσες φορες το εχω προσπαθησει! Μονη μου με μικρούς δεκάλεπτους διαλογισμούς στο διαδίκτυο .. οσες εχετε θεματα με κρισεις αγχους και πανικου δοκιμάστε το! Και στο τελος θα καταλαβετε οτι μεσα απο αυτες τις καταστασεις βγαίνουμε πολυ πιο δυνατές και ανθεκτικές!!  Καλη επιτυχία!!!

Ειναι παρα πολυ βοηθητικα οσα μου λετε ολες και σας ευχαριστω παρα πολυ!

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Το προς επίδοση που αναφέρεις σημαίνει ότι ναι μεν έχει παραδοθεί ο φάκελός σου με ημερομηνία 18/07 όντως αλλά υπάρχει καθυστέρηση προκειμένου να παραλάβουν και αρ. πρωτοκόλλου... δλδ είσαι ΟΚ, μην αγχώνεσαι !

Μακαρι να ειναι οπως τα λες γιατι το πρωι που πηρα τηλ στα ΕΛΤΑ μου ειπαν οτι εχουν προσπαθησει να το παραδωσουν και ειναι ακομα προς παραδοση!!!!

r1OMp3.png KcCbp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μακαρι να ειναι οπως τα λες γιατι το πρωι που πηρα τηλ στα ΕΛΤΑ μου ειπαν οτι εχουν προσπαθησει να το παραδωσουν και ειναι ακομα προς παραδοση!!!!

τι ακυρη απαντηση ειναι αυτη που σου εδωσαν??? δηλ παει ο ταχυδρομος μεχρι εκει και δεν μπορει να μπει μεσα??? τι μας λενε τωρα???

ευχομαι ολα να πανε καλα και απλα να εχει παραδοθει και να μην ξερουν τι τους γινεται...

τι ακυρη απαντηση ειναι αυτη που σου εδωσαν??? δηλ παει ο ταχυδρομος μεχρι εκει και δεν μπορει να μπει μεσα??? τι μας λενε τωρα???

ευχομαι ολα να πανε καλα και απλα να εχει παραδοθει και να μην ξερουν τι τους γινεται...

Και εγω αυτο ακριβως τους ειπα....πιο λογικη μου φαινεται η απαντηση της

love4four....ας ελπισω οτι η υπαλληλος που μου απαντησε ηταν ασχετη.Παντως απο το πρωι που προσπαθω να τσεκαρω το delivery statuς στην σελιδα των ΕΛΤΑ δεν συνδεεται με τιποτα .

r1OMp3.png KcCbp3.png

δυστυχώς οχι έπρεπε η πρόσληψη να είχε γίνει πριν τις 19.06.12 που βγήκε η πρόσκληση.

Με αφορμή το παραπάνω μήνυμα επικοινώνησα μόλις τώρα με την ΕΕΤΑΑ και μου απάντησαν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και δεν αναφέρεται πουθενά. Το μόνο που αναφέρεται στην πρόσκληση είναι για όσες μητέρες συμμετέχουν ως άνεργες η κάρτα ανεργίας πρέπει να έχει εκδοθεί πριν την δημοσίευση της πρόσκλησης.

Επίσης ρώτησα για τα αποτελέσματα και μου είπαν πως τα προσωρινά θα βγουν 29/7-31/7 και θα αναρτηθεί διευκρινιστική για τις ενστάσεις.

Ως τότε αναμένουμε...

Με αφορμή το παραπάνω μήνυμα επικοινώνησα μόλις τώρα με την ΕΕΤΑΑ και μου απάντησαν πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει και δεν αναφέρεται πουθενά. Το μόνο που αναφέρεται στην πρόσκληση είναι για όσες μητέρες συμμετέχουν ως άνεργες η κάρτα ανεργίας πρέπει να έχει εκδοθεί πριν την δημοσίευση της πρόσκλησης.

Επίσης ρώτησα για τα αποτελέσματα και μου είπαν πως τα προσωρινά θα βγουν 29/7-31/7 και θα αναρτηθεί διευκρινιστική για τις ενστάσεις.

Ως τότε αναμένουμε...

αννα μου ειναι καλα τα μεγαλα και τα μικρουλια??

σου ευχομαι καλη επιτυχια!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Ως τότε αναμένουμε...

επειδή κ εμένα με ενδιέφερε να κάνω τα χαρτιά μου σα εργαζόμενη μια κ είχα ένσημα απο πέρυσι κ η πρόσληψη μου θα γινόταν μέσα στο επόμενο διάστημα ωστόσο ήμουν κ στο ταμείο ανεργίας με ρώτησαν σε τι κατάσταση βρισκόμουν στις 19/06 που βγήκε η πρόσληψη (ήμουν άνεργη με ταμείο) οπότε κ τα έκανα σα άνεργη άσχετα οτι τώρα ξανα έκανα πρόσληψη.... τωρα τι να σας πω.... :confused: αν ισχύει πάντως κρίμα γιατι έχασα 25 μόρια....

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!!

Λοιπόν πήγα εχθές και τους είπα τι έγινε...με έστειλαν κατευθείαν στο δωμάτιο που πάνε όλές τις αιτήσεις...στο μητρώο...καλά χιλιάδες αιτήσεις παντού και μάλιστα είδα μου φαίνεται αριθμό 82.000...τελικά πήραν την σωστή δήλωση και θα την βάλουν αυτοί συμπληρωματικά...όλα δηλ οκ!

yXNfp3.png

l63xp2.png

2k1Up2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!!!

Λοιπόν πήγα εχθές και τους είπα τι έγινε...με έστειλαν κατευθείαν στο δωμάτιο που πάνε όλές τις αιτήσεις...στο μητρώο...καλά χιλιάδες αιτήσεις παντού και μάλιστα είδα μου φαίνεται αριθμό 82.000...τελικά πήραν την σωστή δήλωση και θα την βάλουν αυτοί συμπληρωματικά...όλα δηλ οκ!

μπραβο!!!

αντε και καλη σου επιτυχια!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Και εγω αυτο ακριβως τους ειπα....πιο λογικη μου φαινεται η απαντηση της

love4four....ας ελπισω οτι η υπαλληλος που μου απαντησε ηταν ασχετη.Παντως απο το πρωι που προσπαθω να τσεκαρω το delivery statuς στην σελιδα των ΕΛΤΑ δεν συνδεεται με τιποτα .

Έβγαλες άκρη τελικά ??? Παραδόθηκε εγκαίρως ο φάκελος ? Αρ. πρωτοκόλλου σου έστειλαν ?

Έβγαλες άκρη τελικά ??? Παραδόθηκε εγκαίρως ο φάκελος ? Αρ. πρωτοκόλλου σου έστειλαν ?

Σημερα το πρωι τηλ παλι στα ελτα και μου ειπαν το ιδιο οτι απο 18/7 ειναι προς επιδοση. Οταν ρωτησα τι σημαινει αυτο,

μου λεει σε εταιρια το στειλατε?

απανταω, προκειται για αιτηση...μπλα μπλα

μου λεει, αυτα τα αφηνουμε σε θυριδα και τα παραλαμβανει ολα μαζι ο κλητηρας.

Καλα ολα αυτα αλλα εγω αρ.πρωτοκ. πως μπορω να παρω:confused:

εστειλα και email σε εεταα αλλα δεν εχω καποια απαντηση.....

r1OMp3.png KcCbp3.png

Σημερα το πρωι τηλ παλι στα ελτα και μου ειπαν το ιδιο οτι απο 18/7 ειναι προς επιδοση. Οταν ρωτησα τι σημαινει αυτο,

μου λεει σε εταιρια το στειλατε?

απανταω, προκειται για αιτηση...μπλα μπλα

μου λεει, αυτα τα αφηνουμε σε θυριδα και τα παραλαμβανει ολα μαζι ο κλητηρας.

Καλα ολα αυτα αλλα εγω αρ.πρωτοκ. πως μπορω να παρω:confused:

εστειλα και email σε εεταα αλλα δεν εχω καποια απαντηση.....

Εγώ τα είχα στείλει και περυσι με ΕΛΤΑ και φέτος το ίδιο.

Δεν παρέλαβα ποτέ αριθμό πρωτοκόλλου -ούτε πέρσι ούτε φέτος αλλά η αίτηση μου -πέρυσι- παρελήφθη και προχώρησε κανονικά.

Ελπίζω και φέτος να γίνει το ίδιο...

DPYUp2.png EYukp3.png

Δεν παρέλαβα ποτέ αριθμό πρωτοκόλλου -ούτε πέρσι ούτε φέτος αλλά η αίτηση μου -πέρυσι- παρελήφθη και προχώρησε κανονικά.

ΟΚ!!!

Μα λεω και εγω....δεν τα εχει στειλει κανεις με ΕΛΤΑ?!

Καλη μας επιτυχια!!!!

r1OMp3.png KcCbp3.png

Κι εγώ μια απ' τα ίδια.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...