Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πάνω από 100 είναι εύκολο,πάνω από 200 όμως που μπορεί να μαζέψει,θεωρητικά,κάποια που δηλώνει πολύ χαμηλό εισόδημα δεν είδαμε.

αχχχ! μην παιζεις με τον πονο μου! Ευκολο να μαζεψεις 100 μορια?

Ασε γιατι βράζω απο χθες... με πεταξαν εξω κοπελες που δεν εχουν ουτε ενα ενσημο στη ζωη τους και φυσικα δεν προτιθενται σε καμια περιπτωση να κολλησουν φετος... τι αξιοκρατια...

λαθος! λεει καθαρα οτι δεν μετραει η σφραγιδα του ταχυδρομειου αλλα ο αριθμος πρωτοκολλου

ξαναδες το

Ενστάσεις που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε τρόπο μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμες. Προσοχή η έγκαιρη υποβολή θα αποδεικνύεται μόνο από τον αριθμό πρωτοκόλλου. Η ημερομηνία σφραγίδας του ταχυδρομείου δεν λαμβάνεται υπόψη.

Έχεις δίκιο! Δεν το είχα δει... Θεώρησα πως ισχύει ό,τι κ για τις άλλες αιτήσεις! Λίγο παράλογο το κόβω πάντως!

Διαφημίσεις

παιδια εκανα ενσταση

αν και το μειλ τους δε λειτουργει θεσσαλονικη να ξερετε

οτι γινει

χαρτια δε λειπουν τελικα

και ο ΟΑΕΔ μου ειπαν ΔΕ ΔΙΝΕΙ καρτα ανεργιας αν εισαι 70% αναπηρος

οι καρτες ανεργιας ειναι για ατομα που μπορουν να εργαστουν και γι αυτο (υποτιθεται) τους ψαχνουν και δουλεια

εγω με τετραπληγια (παραλυση ανω και κατω ακρων) δε δυναμαι να εργαστω οποτε με τον ΟΑΕΔ δεν εχω δουλεια....

τωρα αν ειναι μουφα και αυτο που μου ειπαν , τι να πω, ας γινει οτι θελει

παντως ατομο εμπιστο μου ειπε οτι ειναι ειδικη περιπτωση τοσο μεγαλη αναπηρια και δεν πρεπει να με μπλεκουν με ανεργους γιατι δεν ειναι η περιπτωση μου

τι λετε???

stella στο εγραψα και χθες αλλα μαλλον δεν το ειδες η κουμπαρα μου ομοια κατασταση με εσενα και χωρις καρτα ανεργιας και ειναι κανονικα στις ωφελουμενες

δυστυχώς πολύ λίγα.

Αν δεις πως στην πρώτη δεν σε παίρνει , πιάνεις τη δεύτερη σου και μετράς πάλι αυτές που την έχουν πρώτη και βλέπεις μήπως σε αυτή τη δεύτερη επιλογή σου έχεις παραπάνω μόρια από αυτές που την έχουν πρώτη.

κοκ

Σε ευχαριστω.Λοιπον βλεπω οτι σε περιπτωση που δεν μπω στην πρωτη επιλογη,για την δευτερη επιλογη μου,μετρωντας τα ατομα που βρισκονται στην πρωτη επιλογη δικης τους ,ειμαι στην 23 θεση απο τις 70.

Στην πρωτη μου επιλογη οι θεσεις ειναι 60 και οι αιτησεις με πανω απο μενα μορια ως πρωτη επιλογη 96 (δηλ 36 θεσεις επιπλεον).

Ελπιζω να μπουμε και φετος.Βεβαια περσι ημουν στις επιλαχουσες σε αρκετα κατω θεση,και με πηραν τον οκτωβριο τηλεφωνο οτι υπαρχει θεση!!!!ηταν το πιο ευχαριστω πραγμα που ειχα ακουσει!!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

δυστυχώς πολύ λίγα.

Αν δεις πως στην πρώτη δεν σε παίρνει , πιάνεις τη δεύτερη σου και μετράς πάλι αυτές που την έχουν πρώτη και βλέπεις μήπως σε αυτή τη δεύτερη επιλογή σου έχεις παραπάνω μόρια από αυτές που την έχουν πρώτη.

κοκ

μηπως να μετρησω και αυτους που εχουν περισσοτερα μορια στην δευτερη επιλογη τους????ουφ με φαγαν οι μετρησεις!!!ευτυχως ειμαστε επαρχια!!!

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

stella στο εγραψα και χθες αλλα μαλλον δεν το ειδες η κουμπαρα μου ομοια κατασταση με εσενα και χωρις καρτα ανεργιας και ειναι κανονικα στις ωφελουμενες

δεν το ειδα............ε καλα τοτε τι σκατα λειπει???

θα τρελλαθω..........ρωτα την τι εβαλε

εγω εβαλα

επικυρωμενη φωτοτυπια ταυτοτητας

χαρτι επικυρωμενο υγειονομικης επιτροπης

πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης επικυρωμενο

και εκκαθαριστικο απο το ταξις που μου ειπαν δε θελει επικυρωση

παιδια θα σαλταρω τωρα λεμε

αχχχ! μην παιζεις με τον πονο μου! Ευκολο να μαζεψεις 100 μορια?

Ασε γιατι βράζω απο χθες... με πεταξαν εξω κοπελες που δεν εχουν ουτε ενα ενσημο στη ζωη τους και φυσικα δεν προτιθενται σε καμια περιπτωση να κολλησουν φετος... τι αξιοκρατια...

Αξιοκρατικά είναι από τη στιγμή που τις επιτρέπεται να κάνουν τα χαρτιά τους.

Εύκολα με την έννοια πως μαζεύονται.

Κι εμείς 51,24 έχουμε ,αλλά μπαίνουμε στην πρώτη μας επιλογ'η

Διαφημίσεις

μηπως να μετρησω και αυτους που εχουν περισσοτερα μορια στην δευτερη επιλογη τους????ουφ με φαγαν οι μετρησεις!!!ευτυχως ειμαστε επαρχια!!!

ε βεβαια,αν δεν τις πάρουν στην πρώτη τους.

Κοίττα,σίγουρη από τα προσωρινά αποτελέσματα δεν μπορείς να είσαι.

Μια ιδέα παίρνουμε και βγάζουμε τις πιθανότητές μας.

επικυρωμενη φωτοτυπια ταυτοτητας

χαρτι επικυρωμενο υγειονομικης επιτροπης

πιστοποιητικο οικογενειακης καταστασης επικυρωμενο

και εκκαθαριστικο απο το ταξις που μου ειπαν δε θελει επικυρωση

παιδια θα σαλταρω τωρα λεμε[/quote

Εγω της εφτιαξα την αιτηση και δεν θυμαμαι να βαλαμε κατι αλλο απο αυτα που αναφερεις.Δεν την βρισκω τωρα για να επιβεβαιωσω μολις μιλησουμε θα σε ενημερωσω.

Αξιοκρατικά είναι από τη στιγμή που τις επιτρέπεται να κάνουν τα χαρτιά τους.

Εύκολα με την έννοια πως μαζεύονται.

Κι εμείς 51,24 έχουμε ,αλλά μπαίνουμε στην πρώτη μας επιλογ'η

Μα δεν ειπα πως μπαινουν παρανομα απ την στιγμη που τους επιτρεπεται αλλα οτι ισως θα επρεπε να σκεφουν καποιο αλλο συστημα αξιολογησης που θα εδινε καποιο μπονους στις εργαζομενες που οντως δεν εχουν που ν αφησουν τα παιδια τους.... δεν ξερω ισως ειμαι αγχωμενη γιατι δεν ξερω τι να κανω τωρα αλλα αυτη τη στιγμη το μονο που νιωθω ειναι μια απιστευτη αδικια... ισως να εχω και αδικο... δεν ξερω....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...