Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

παιδια εκανα ενσταση

αν και το μειλ τους δε λειτουργει θεσσαλονικη να ξερετε

οτι γινει

χαρτια δε λειπουν τελικα

και ο ΟΑΕΔ μου ειπαν ΔΕ ΔΙΝΕΙ καρτα ανεργιας αν εισαι 70% αναπηρος

οι καρτες ανεργιας ειναι για ατομα που μπορουν να εργαστουν και γι αυτο (υποτιθεται) τους ψαχνουν και δουλεια

εγω με τετραπληγια (παραλυση ανω και κατω ακρων) δε δυναμαι να εργαστω οποτε με τον ΟΑΕΔ δεν εχω δουλεια....

τωρα αν ειναι μουφα και αυτο που μου ειπαν , τι να πω, ας γινει οτι θελει

παντως ατομο εμπιστο μου ειπε οτι ειναι ειδικη περιπτωση τοσο μεγαλη αναπηρια και δεν πρεπει να με μπλεκουν με ανεργους γιατι δεν ειναι η περιπτωση μου

τι λετε???

καλά θα κάνεις,τουλάχιστον να σου απαντήσουν πού σε κατατάσσουν.

καλά θα κάνεις,τουλάχιστον να σου απαντήσουν πού σε κατατάσσουν.

ενταξει το καταλαβαινω οτι δεν ειναι καθημερινη περιπτωση 70% αναπηρια και 2 παιδια αλλα να που συνεβη.....τι να κανω τωρα!

ας το επανεξετασουν τουλαχιστον

βεβαια θα φαμε παπα οτι δεν εφτασε εγκαιρως απο το ταχυδρομειο

αλλα δεν ειμαστε πολλες οι απορριπτεες

λογικα θα προλαβουν να πρωτοκολλησουν

Καλημέρα!! Μετά από μέτρημα και ξαναμέτρημα νομίζω πως έχουν κάνει λάθος στα μόρια μου. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει...

Λοιπόν,αν ο τύπος είναι [(Α/Ε)Χ100] / 12 , τότε στην περίπτωση μου (26.000/1.845) χ100 / 12 => 117,43. Έχω και 35 ως ελεύθερη επαγγελματίας και 10 από τον άνεργο σύζυγο, οπότε σύνολο 162,43. Γιατί λοιπόν μου τα βγάζουν 71 τα μόρια μου??

Φοβάμαι πως κάτι κάνω λάθος στο μέτρημα, γιατί 162 μόρια είναι ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, δεν είδα κανέναν να έχει τόσα πολλά!!

Έχετε καμιά ιδέα τί θα μπορούσε να συμβαίνει?? ή απλώς κάνω κάπου λάθος??

Μήπως πρέπει να κάνω ένσταση??

Βοηθείστε όποια μπορεί, γιατί δεν μπαίνουμε στης πρώτης επιλογής με τα 71 και πολύ στεναχωρέθηκα :(

ματρολ...το ιδιο θεμα με ειντζελ μαμα

ρε μπας και εχουν πλαφον ? αλλα δε το λεει

σου δωσανε 26 μορια για το εκαθαριστικο

ειντζελ και εσυ απο 105 71 ...δε μου κατεβαινει καμια ΙΔΕΑ

κι εγώ αυτό σκέφτηκα, μπας κι έχουνε πλαφόν... θα το λέγανε όμως λογικά, δε θα το λέγανε??

κοριτσια στην δικη μου περιοχη πολλες ειχανε αρκετα πανω απο 100μορια γι αυτο καλυτερα να το ψαξετε

το παιδι μου, απο νωρις το πρωι που ακουσε οτι θα παει σχολειο..

εχει φορεσει εναν σκουφο χειμωνιατικο, δυο βρακια το ενα πανω στ αλλο -γυμνη κατα τ αλλα-, εβαλε ενα αθλιο μωρο κουκλα κατω απο τη μια μασχαλη και τη τσαντα με τα μπανιερα στο αλλο χερι, και καθεται μπροστα στη πορτα...

ουφφφ! ειχα αρχισει να ανυσηχω πως μονο το δικο μου παιδακι κανει τον παπουτσωμενο γατο καλοκαιριατικα. με 37 βαθμους φοραμε σκουφους, κασκολ και μποτες... το πασχα ειχαμε παει τζαμπο με τον σκουφο του Αϊ βασιλη....

Διαφημίσεις

ενταξει το καταλαβαινω οτι δεν ειναι καθημερινη περιπτωση 70% αναπηρια και 2 παιδια αλλα να που συνεβη.....τι να κανω τωρα!

ας το επανεξετασουν τουλαχιστον

αν φτάσει εγκαίρως(που θα φτάσει) νθα προλάβουν.

Σημασία δεν έχει το πότε θα φτάσει σε αυτούς, αλλά η ημερομηνία που έχει η σφραγίδα του ταχυδρομείου! Αν έχει φύγει από το ταχυδρομείο μέχρι κ την τελευταία μέρα των αιτήσεων, είναι υποχρεωμένοι να δεχτούν την αίτηση! ;)

κοριτσια στην δικη μου περιοχη πολλες ειχανε αρκετα πανω απο 100μορια γι αυτο καλυτερα να το ψαξετε

ουφφφ! ειχα αρχισει να ανυσηχω πως μονο το δικο μου παιδακι κανει τον παπουτσωμενο γατο καλοκαιριατικα. με 37 βαθμους φοραμε σκουφους, κασκολ και μποτες... το πασχα ειχαμε παει τζαμπο με τον σκουφο του Αϊ βασιλη....

πάνω από 100 είναι εύκολο,πάνω από 200 όμως που μπορεί να μαζέψει,θεωρητικά,κάποια που δηλώνει πολύ χαμηλό εισόδημα δεν είδαμε.

Σημασία δεν έχει το πότε θα φτάσει σε αυτούς, αλλά η ημερομηνία που έχει η σφραγίδα του ταχυδρομείου! Αν έχει φύγει από το ταχυδρομείο μέχρι κ την τελευταία μέρα των αιτήσεων, είναι υποχρεωμένοι να δεχτούν την αίτηση! ;)

λαθος! λεει καθαρα οτι δεν μετραει η σφραγιδα του ταχυδρομειου αλλα ο αριθμος πρωτοκολλου

ξαναδες το

Ενστάσεις που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε τρόπο μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμες. Προσοχή η έγκαιρη υποβολή θα αποδεικνύεται μόνο από τον αριθμό πρωτοκόλλου. Η ημερομηνία σφραγίδας του ταχυδρομείου δεν λαμβάνεται υπόψη.

Διαφημίσεις

λαθος,δεν μετράει η σφραγίδα ταχυδρομείου , αλλά πότε θα παραληφθεί από εεταα

ρε σεραφινο, πως γινεται οταν πατας το λινκ για μειλ να λεει οτι δε γινεται να σταλει

και οταν το στελνεις απο το μειλ σου να στελνεται και να στο βαζει στα sent

τωρα πηγε η δεν πηγε??

για την ακριβεια το λινκ λεει

το προγραμμα πελατης δεν ειναι εγκατεστημενο σωστα

ρε σεραφινο, πως γινεται οταν πατας το λινκ για μειλ να λεει οτι δε γινεται να σταλει

και οταν το στελνεις απο το μειλ σου να στελνεται και να στο βαζει στα sent

τωρα πηγε η δεν πηγε??

ελα ντε;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...