Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Προφανώς λόγο του καταιγισμού των ερωτήσεων και των παραπόνων η ΕΕΤΑΑ αποφάσισε να κάνει αυτή την διευκόλυνση . Για να πώ των αλήθεια , δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα , και μιας και δίνει και το δικαίωμα σε αυτούς που ήδη έχουν κάνει αίτηση , να ξαναστείλουν χαρτιά , εμένα με καλύπτει . Αν και δεν έχω στείλει ακόμα , εγώ θα μείνω με το εκαθαριστικό του 11 :) .

Αυτό που με προβληματίζει μόνο και με φοβίζει , είναι ότι βλέπω να αυξάνονται αυτοι που θα αποκλειστουν και θα μείνουν εκτός προγράμματος , και το χειρότερο που φοβάμαι είναι μήπως στην μέση της χρονιάς να έχουμε παιδάκια που να κόβονται από το πρόγραμμα , γιατί οι γονείς τους ήταν ''μάγκες '' και ''έξυπνοι '' , και υπέβαλαν ψευδή στοιχεία στην ΕΕΤΑΑ . :(

Οι περιπτώσεις δηλαδή α, β και γ , που αναφέρει στην νέα πρόσκληση σε περίπτωση που δεν έχει εκδοθεί το εκκαθαριστικό , μπορεί να βάλει σε πειρασμό πολλούς ίσως να δηλώσουν ανακριβή στοιχεία . Με την λογίκή ''ας μας πάρουν κάπου και σιγά μετά να μην βγάλουν εκτός αν μας ανακαλύψουν '' . Αυτό λίγο με τρομάζει .

btw εγώ βρίσκομαι στο Ηράκλειο Κρήτης :) :) :) για όσους αναρωτιούνται :)

Φιλικά Λευτέρης .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

θες να σου πω που ειναι κακο, αν μπορεις να πεις οτι ειναι κακο?

θα σου πω....εγω πχ που εκανα ηδη την αιτηση μου, κ ΔΕΝ με αφορα αν θα καταθεσω του 11 ή του 12 , γιατι απλουστατα ,στα ιδια (χαλια) ειναι, αααααααααααν ηξερα οτι οι υπολοιποι θα εχουν δικαιωμα να καταθεσουν του 2012 που δυστυχως πολυς περισσοτερος κοσμος ειναι σε δεινη θεση, θα εκανα ΠΙΟ στρατηγικη δηλωση με σειρα προτιμησης ισως κατατι διαφορετικη , για να μαι σιγουρη οτι θα μπω.......ενω τωρα που εκανα την "στρατηγικη" μου, οπως πολυ ορθα προτεινουμε κ στο παρον θρεντ απο περσυ ηδη, αλλαζουν τα δεδομενα, κ μενα αυτο πιθανον με πεταει εξω.ενω εχω ψηλα σχετικα μορια

συμφωνω απολυτα μαζι σου σε ολα και ειδικα στο θεμα στρατηγικης

Προφανώς λόγο του καταιγισμού των ερωτήσεων και των παραπόνων η ΕΕΤΑΑ αποφάσισε να κάνει αυτή την διευκόλυνση . Για να πώ των αλήθεια , δεν με απασχολεί και ιδιαίτερα , και μιας και δίνει και το δικαίωμα σε αυτούς που ήδη έχουν κάνει αίτηση , να ξαναστείλουν χαρτιά , εμένα με καλύπτει . Αν και δεν έχω στείλει ακόμα , εγώ θα μείνω με το εκαθαριστικό του 11 :) .

Αυτό που με προβληματίζει μόνο και με φοβίζει , είναι ότι βλέπω να αυξάνονται αυτοι που θα αποκλειστουν και θα μείνουν εκτός προγράμματος , και το χειρότερο που φοβάμαι είναι μήπως στην μέση της χρονιάς να έχουμε παιδάκια που να κόβονται από το πρόγραμμα , γιατί οι γονείς τους ήταν ''μάγκες '' και ''έξυπνοι '' , και υπέβαλαν ψευδή στοιχεία στην ΕΕΤΑΑ . :(

Οι περιπτώσεις δηλαδή α, β και γ , που αναφέρει στην νέα πρόσκληση σε περίπτωση που δεν έχει εκδοθεί το εκκαθαριστικό , μπορεί να βάλει σε πειρασμό πολλούς ίσως να δηλώσουν ανακριβή στοιχεία . Με την λογίκή ''ας μας πάρουν κάπου και σιγά μετά να μην βγάλουν εκτός αν μας ανακαλύψουν '' . Αυτό λίγο με τρομάζει .

Φιλικά Λευτέρης .

δυστυχως ειναι τετοια η νοοτροπια του ελληνα που θα δουμε και τετοια. και τι φταιει το παιδακι στην τελικη.... και εγω με το εκκαθαριστικο του 2011 θα μεινω

ωωωωωωωω ρε γλεντιαααααααα!!!!!!!!!!το θεμα ειναι εμενα που εχω ηδη στα χερια μου του 12 αν θελω που δεν θελω να στειλω τι θα γραψω στον συμπληρωματικο φακελο???ξανθια ουσα....

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

Φιλικά Λευτέρης .

κ αυτο περα απ το λογο που που ανεφερα στο προηγουμενο ποστ μου, με ανησυχει πολυ.....

για να μαι δικαιη, ναι, φυσικα να μπουν οσοι το εχουν αναγκη, κ ναι, δικαιο ειναι το να υπαρχει το εκκαθαριστικο του 12, αφου πολλοι εχουν λιγοτερα εισοδηματα, αλλα ας ειχαν την οδηγια ΠΡΙΝ την πρωτη μερα υποβολης των αιτησεων, κ επισης με καποιον τροπο να διασφαλιζεται οτι δε θα μπουν με ψευδη στοιχεια....κοινως βραστα.....σφαγη θα γινει........

Διαφημίσεις

ωωωωωωωω ρε γλεντιαααααααα!!!!!!!!!!το θεμα ειναι εμενα που εχω ηδη στα χερια μου του 12 αν θελω που δεν θελω να στειλω τι θα γραψω στον συμπληρωματικο φακελο???ξανθια ουσα....

Έξω από το φάκελο θα βάλεις τα ίδια στοιχεία με αυτά που έβαλες στον προηγούμενο ( ονομα , διεύθυνση , το κατεβατό που λέει για την ΕΕΤΑΑ ) . Και κάπου αλλού έξω θα πρότεινα με κεφαλαία γράμματα '' ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟς ΤΟΥ 2011 '' . Μάλλον :)

fun mode on :

Βέβαια μπορείς να γράψεις έξω '' είμαι μια ξανθιά μητέρα , βάλτε το χαρτί που θα βρείτε μέσα όπου εσείς καταλαβαίνεται '' χα χα χα

fun mode off :) :) :)

Φιλικά Λευτέρης

Έξω από το φάκελο θα βάλεις τα ίδια στοιχεία με αυτά που έβαλες στον προηγούμενο ( ονομα , διεύθυνση , το κατεβατό που λέει για την ΕΕΤΑΑ ) . Και κάπου αλλού έξω θα πρότεινα με κεφαλαία γράμματα '' ΥΠΟΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΣΗΜΕΙΩΜΑΤΟς ΤΟΥ 2011 '' . Μάλλον :)

fun mode on :

Βέβαια μπορείς να γράψεις έξω '' είμαι μια ξανθιά μητέρα , βάλτε το χαρτί που θα βρείτε μέσα όπου εσείς καταλαβαίνεται '' χα χα χα

fun mode off :) :) :)

Φιλικά Λευτέρης

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

καλησπερα να ρωτησω και εγω κατι?Την τροποποιητικη εγκυκλιο που την βρηκατε γιατι εγω δεν την βλεπω στο σαιτ?οχι οτι καιγομαι λιγο πολυ τα ιδια εχω και το 11 και το 12 πιο πολυ απο περιεργεια.

Ευχαριστω

Διαφημίσεις

καλησπερα να ρωτησω και εγω κατι?Την τροποποιητικη εγκυκλιο που την βρηκατε γιατι εγω δεν την βλεπω στο σαιτ?οχι οτι καιγομαι λιγο πολυ τα ιδια εχω και το 11 και το 12 πιο πολυ απο περιεργεια.

Ευχαριστω

Είναι στην αρχική σελίδα της ΕΕΤΑΑ , εκεί που λέει για τους παιδικούς σταθμούς . Απλώς κάνε ένα refresh στον browser οταν ανοιξει η σελίδα , γιατι και εμένα δεν μου το έδειχνε μέχρι που έκανα αυτό . :)

Είναι στην αρχική σελίδα της ΕΕΤΑΑ , εκεί που λέει για τους παιδικούς σταθμούς . Απλώς κάνε ένα refresh στον browser οταν ανοιξει η σελίδα , γιατι και εμένα δεν μου το έδειχνε μέχρι που έκανα αυτό . :)

Πανω δεξιά στη σελίδα ακριβώς πάνω από την ανακοίνωση των ωραρίων γράφει

"Τροποποίηση πρόσκλησης σχετικά με το έτος απόκτησης εισοδήματος"

πατάς κ σου κατεβάζει την τροποποιητική με σημερινή ημερομηνία.

Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλες τις μαμάδες!

Να κάνω μία ερώτηση; Έχω συμπληρώσει την αίτηση και έχω συγκεντρώσει όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για το πρόγραμμα. Δυστυχώς μόλις χθες το απόγευμα πληροφορήθηκα πως γινόταν υποβολή δηλώσεων και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά δεν πρόλαβα. Την αίτηση πρέπει να την πάμε στον οργανισμό αυτοπροσώπως εμείς οι μαμάδες ή μπορεί να πάει κάποιος άλλος για μας, π.χ. ο άντρας μας; Γιατί το τηλέφωνο επικοινωνίας ήταν μονίμως OFF και δεν κατάφερα να μιλήσω με κάποιον αρμόδιο. Μήπως ξέρετε;

Καλησπέρα και καλή επιτυχία σε όλες τις μαμάδες!

Να κάνω μία ερώτηση; Έχω συμπληρώσει την αίτηση και έχω συγκεντρώσει όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για το πρόγραμμα. Δυστυχώς μόλις χθες το απόγευμα πληροφορήθηκα πως γινόταν υποβολή δηλώσεων και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, αλλά δεν πρόλαβα. Την αίτηση πρέπει να την πάμε στον οργανισμό αυτοπροσώπως εμείς οι μαμάδες ή μπορεί να πάει κάποιος άλλος για μας, π.χ. ο άντρας μας; Γιατί το τηλέφωνο επικοινωνίας ήταν μονίμως OFF και δεν κατάφερα να μιλήσω με κάποιον αρμόδιο. Μήπως ξέρετε;

Οποιος εχει χρονο πηγαινει...Εγω τα κατεθεσα σημερα για την γυναικα μου, χωρις εξουσιοδοτησεις και τετοια....Απλα τα πηγα....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...