Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Καλημέρα!! Μετά από μέτρημα και ξαναμέτρημα νομίζω πως έχουν κάνει λάθος στα μόρια μου. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει...

Λοιπόν,αν ο τύπος είναι [(Α/Ε)Χ100] / 12 , τότε στην περίπτωση μου (26.000/1.845) χ100 / 12 => 117,43. Έχω και 35 ως ελεύθερη επαγγελματίας και 10 από τον άνεργο σύζυγο, οπότε σύνολο 162,43. Γιατί λοιπόν μου τα βγάζουν 71 τα μόρια μου??

Φοβάμαι πως κάτι κάνω λάθος στο μέτρημα, γιατί 162 μόρια είναι ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, δεν είδα κανέναν να έχει τόσα πολλά!!

Έχετε καμιά ιδέα τί θα μπορούσε να συμβαίνει?? ή απλώς κάνω κάπου λάθος??

Μήπως πρέπει να κάνω ένσταση??

Βοηθείστε όποια μπορεί, γιατί δεν μπαίνουμε στης πρώτης επιλογής με τα 71 και πολύ στεναχωρέθηκα :(

Αν το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα του 2010 είναι μόνο 1845€ και εσύ ελευθερη επαγγελματίας και ο σύζυγος μακροχρόνια άνεργος , τότε κάνε ένσταση και γράψτους τον δικό σου υπολογισμό στα μόρια.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

βαλμαν εσυ θα επικυρωσεις το εκαθαριστικο και θα το στειλεις αμεσα

αν η συναδελφος σου τη γλιτωσε δικο της θεμα

τωρα τα ΝΠΙΔ δε τα ξερω, ας κανει και αυτη ενσταση, το δικο σου θεμα λυνεται πιστευω πανευκολα

ΑΛΛΑ ειδες θεσεις? εισαι οκ, αν ναι κυνηγατο

μα δεν τη γλίτωσε η συνάδελφός της.

επίσης μια αλλη συνάδελφος είναι στον πίνακα με τα ελλιπή δικαιολογητικά και της λέει απο δίπλα ότι ειναι δημόσιος υπάλληλος(είμαστε σε ΝΠΙΔ)!!!!!!!

Εδώ παίζει ρόλο ο φορέας... Οι δήμοι π.χ. είναι Ν.Π.Ι.Δ. (παρόλο που θεωρείται δημόσιος τομέας), αλλά οι εργαζόμενες σε αυτούς αποκλείονται από το πρόγραμμα.

Λοιπόν,υποψιάζομαι(μόνο υποψία είναι) πως όσοι δηλώσαν εισόδημα κάτω των 6000?(δηλαδή εισόδημα κάτω του οποιου δεν υποχρεούται κάποιος να κάνει φορολογική δήλωση) , η εεταα βάζει σε όλους ως ετήσιο οικογενειακό εισόδημα τα 6000 χιλιάρικα.

Δηλαδή στην περίπτωση της MATROLL αν της βάλαν 6000 και ο σύζυγος δεν είναι μακροχρόνια άνεργος , τότε τα μόρια της βγαίνουν 71,όσα της βγάλαν δηλαδή.

Για ψάξτετο όλες κάτω από τα 6000χιλιάρικα.

Ίσως να είναι αυτό

Αν ισχύει αυτό.εξηγεί και μια παλιότερη απορία μου,πώς θα βγάζαν μόρια για κάποια που δήλωνε 0 οικογενειακό εισόδημα , καθώς και γιατί τόσα χρόνια δεν βλέπουμε πολύ υψηλά μόρια.

Αυτό όμως κάπου θα έπρεπε να το δηλώνουν στην πρόσκληση

το παιδι μου, απο νωρις το πρωι που ακουσε οτι θα παει σχολειο..

εχει φορεσει εναν σκουφο χειμωνιατικο, δυο βρακια το ενα πανω στ αλλο -γυμνη κατα τ αλλα-, εβαλε ενα αθλιο μωρο κουκλα κατω απο τη μια μασχαλη και τη τσαντα με τα μπανιερα στο αλλο χερι, και καθεται μπροστα στη πορτα...

'ειμαι εμοιτη!!! (ετοιμη) χια παω κολοιο μου.... (σχολειο μου) να βω τον βαγγεη.. (να δω τον βαγγελη...' (ειχαμε παει σε μια θεατρικη παρασταση πριν καιρο, που εγινε σε ενα σχολειο... τον πρωταγωνιστη τον φωναζαν βαγγελη....)

ετσι και κατσει καμαι στραβη και δεν μπουμε τελικα σε παιδικο.. το παιδι μου θα μεταμορφωθει σε ρενεσμε καλλεν, και θα μας ρουφηξει το μεδουλι...

εντιτ.. μολις φορεσε και ενα κολλιε... 'ΕΙΜΑΙ ΕΜΟΙΤΗ ΜΑΜΑ... ΠΑΜΕ!'

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

Απο την προσκληση

• Εάν η ενδιαφερόμενη είναιάνεργη, απαιτείται:

• αντίγραφο Δελτίου Ανεργίας σε ισχύ, έως την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας,

αρα δυστυχως δεν μπορεις να βγαλεις καινουρια τωρα. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποια!!

επειδή και εσύ έχεις πρόβλημα με τη μοριοδότηση λόγω χαμηλού εισοδήματος,κάνε σε παρακαλώ με 6000ε εισόδημα και πες μας τί βγάζεις.

Αν θέλεις φυσικά.

καλημερα,για πειτε μου λιγο βρε παιδια η δευτερη-τριτη και τεταρτη επιλογη πως μετρατε?δηλ οκ στην πρωτη βλεπουμε ποιοι αλλοι εχουν και αυτοι πρωτη επιλογη και στην συνεχεια βγαζουμε τα μορια.στην δευτερη επιλογη τι βλεπουμε?

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

το παιδι μου, απο νωρις το πρωι που ακουσε οτι θα παει σχολειο..

εχει φορεσει εναν σκουφο χειμωνιατικο, δυο βρακια το ενα πανω στ αλλο -γυμνη κατα τ αλλα-, εβαλε ενα αθλιο μωρο κουκλα κατω απο τη μια μασχαλη και τη τσαντα με τα μπανιερα στο αλλο χερι, και καθεται μπροστα στη πορτα...

'ειμαι εμοιτη!!! (ετοιμη) χια παω κολοιο μου.... (σχολειο μου) να βω τον βαγγεη.. (να δω τον βαγγελη...' (ειχαμε παει σε μια θεατρικη παρασταση πριν καιρο, που εγινε σε ενα σχολειο... τον πρωταγωνιστη τον φωναζαν βαγγελη....)

ετσι και κατσει καμαι στραβη και δεν μπουμε τελικα σε παιδικο.. το παιδι μου θα μεταμορφωθει σε ρενεσμε καλλεν, και θα μας ρουφηξει το μεδουλι...

εντιτ.. μολις φορεσε και ενα κολλιε... 'ΕΙΜΑΙ ΕΜΟΙΤΗ ΜΑΜΑ... ΠΑΜΕ!'

και τί κάθεσαι;

μπότες και σχολείο :D:D

παιδια εκανα ενσταση

αν και το μειλ τους δε λειτουργει θεσσαλονικη να ξερετε

οτι γινει

χαρτια δε λειπουν τελικα

και ο ΟΑΕΔ μου ειπαν ΔΕ ΔΙΝΕΙ καρτα ανεργιας αν εισαι 70% αναπηρος

οι καρτες ανεργιας ειναι για ατομα που μπορουν να εργαστουν και γι αυτο (υποτιθεται) τους ψαχνουν και δουλεια

εγω με τετραπληγια (παραλυση ανω και κατω ακρων) δε δυναμαι να εργαστω οποτε με τον ΟΑΕΔ δεν εχω δουλεια....

τωρα αν ειναι μουφα και αυτο που μου ειπαν , τι να πω, ας γινει οτι θελει

παντως ατομο εμπιστο μου ειπε οτι ειναι ειδικη περιπτωση τοσο μεγαλη αναπηρια και δεν πρεπει να με μπλεκουν με ανεργους γιατι δεν ειναι η περιπτωση μου

τι λετε???

Διαφημίσεις

καλημερα,για πειτε μου λιγο βρε παιδια η δευτερη-τριτη και τεταρτη επιλογη πως μετρατε?δηλ οκ στην πρωτη βλεπουμε ποιοι αλλοι εχουν και αυτοι πρωτη επιλογη και στην συνεχεια βγαζουμε τα μορια.στην δευτερη επιλογη τι βλεπουμε?

δυστυχώς πολύ λίγα.

Αν δεις πως στην πρώτη δεν σε παίρνει , πιάνεις τη δεύτερη σου και μετράς πάλι αυτές που την έχουν πρώτη και βλέπεις μήπως σε αυτή τη δεύτερη επιλογή σου έχεις παραπάνω μόρια από αυτές που την έχουν πρώτη.

κοκ

ευχαριστώ πολύ Σερ@φινο, θα κάνω σίγουρα ένσταση, ελπίζω τα email να τα κοιτάνε...

να κάνεις,τουλάχιστον να σου δώσουν την εξήγηση,γιατί δεν γράφουν για πλαφόν(εκτός αν το γράφουν και δεν το είδαμε,είμαι και πρεσβύωψ πλέον,λόγω ηλικίας)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...