Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

οχι δεν ειναι...

και οτι χρηματα σας ζητουν να δωσετε να ζητατε αποδειξη. η να λετε "με αποδειξη φυσικα ε?"...οποτε αν δεν ειναι νομιμα (που δεν ειναι) δε θα σας δωσουν αποδειξη γιατι πολυ απλα μπορειτε να τη στειλετε στην εεταα μετα και να γινει σοου!

μα ακου 250 ευρω αναλωσιμα!!!! τι θα φτιαξει πια το παιδι τον κολοσσο της ροδου ολο το χρονο????? ασε που λεει μεσα πως περιλαμβανονται κιολας...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χίλια ευχαριστώ...να είστε καλά!

Να σας πω όμως κάτι...σήμερα πήγα σε ένα παιδικό που εξυπηρετεί την περιοχή μου και ενώ τα μεταφορικά ήταν 500 ευρώ από κοντά μου είπε 600 και μου είπε ότι θα χρεώσει και 250 ευρώ αναλώσιμα..τί να κάνω..δεν είναι νόμιμο, έτσι?

Ωραία λοιπόν... αρχίσαμε !!! :cool:

Εσύ (θα) είσαι τέλος πάντων καθ' όλα νόμιμη δίνοντάς του τα 500 που ζητάει στον Πίνακα... και για τα αναλώσιμα είναι καλυμένοι μέσω Προγράμματος.. του το δέιχνεις, του το τρίβεις στην μούρη ή αλλιώς του κάνεις μια καταγγελία στην ΕΕΤΑΑ και μπάι μπάι επιδότηση !!!! :evil:

Μου έτυχε να πάω να δω παιδικό σήμερα και στο γραφείο της η ιδιοκτήτρια να έχει 4-5 αιτήσεις προς κατάθεση. Άραγε τσάμπα κάνει την εξυπηρέτηση; :rolleyes:

Επίσης να δηλώσω ότι ήδη μου ζήτησαν εγγραφή και χρήματα για υλικά χειροτεχνιών και επέμενε ότι το γράφει στον οδηγό που τους έστειλε ο σύλλογος. Κοιτάζοντας την πρόσκληση 2012-φορείς και μητέρες, της έκανα highlight το σημείο που αναφέρει την απαγόρευση χρέωσης άλλων αντιτίμων (εκτός των δραστηριοτήτων φυσικά) και θέλω να πάω να της το κάνω ένα ωραιότατο δωράκι με κορδέλα!

Είναι απλό . Αν μπορείς , δεν δηλώνεις τον συγκεκριμένο παιδικό σταθμό . Διαλέγεις κάποιον άλλο . :) Αν άρχισε με το ''καλημέρα'' η ιδιοκτήτρια να ζητάει λεφτά , σκέψου τι μπορεί να ζητήσει κατά την διάρκεια της χρονιάς .

Κανονικά για κάτι τέτοιους παιδικούς , καλό θα ήταν να γινόταν και καμιά καταγγελία στην ΕΕΤΑΑ ( μέσω ενός e-mail ίσως ) , μπας και τους συνετήσει λίγο , και τους τρίξει τα δόντια . Γιατί αντί να λένε και ευχαριστώ που θα έχουν παιδάκια στον παιδικό τους και φέτος , προσπαθούν βλέπω να βγάλουν τα σπασμένα με πλάγιους τρόπους .

Όσο για τον αριθμό πρωτοκόλου , απλώς να παρατηρήσω , ότι πέρισυ που είχαν βγεί οι λίστες με της οφελούμενες αλλά και με τις αποριπτέες , δίπλα στο όνομα εμφανιζόταν και ο αριθμός . Για όποιον θέλει να τσεκάρει μπορεί να ανατρέξει στο site της ΕΕΤΑΑ . Οπότε ακόμα και αν σε απορρίψουν για κάποιο λόγο , εκτός από τον λόγο θα δείς και τον αριθμό πρωτοκόλου της αίτησής σου . :)

Φιλικά Λευτέρης

αααα!!

και κατι ακομη..

για κοπελιες απο θεσσαλονονικη που θελουν να κανουν η εκαναν αιτηση με αυτους μεσα...

τηλεφωνησα το πρωι στο "μικρο πριγκιπα" και στη "θεια λενα"...300 και 385 αντιστοιχα το κοστος μετακινησης...

στον πρωτο μου ειπαν οτι εφοσον μπουν και τα δυο μου παιδακια-εχω διδυμα-το κοστος διπλασιαζεται:|:|:|.....και πρεπει να εχει εξοφληθει μεχρι τα χριστουγεννα!!!!:shock::shock::shock:εννοειται οτι εγω προσωπικα δεν μπορω να πληρωσω 600 μεχρι τα χριστουγεννα......

ενω στη θεια λενα ο κυριος που μιλησα ηταν πιο "χαλαρος"-δεν ξερω αν ηταν ετσι μονο στο μιλητο και μετα μου το γυρισει...-και μουπε οτι δε θα μου χρεωσει διπλα...και μπορω να κανω μεχρι και με το μηνα τη δοση...κι ετσι την εβαλα τελευταια επιλογη....

ηταν απο τους οικονομικοτερους στην περιοχη μας στο κοστος μετακινησης και λενε καλα λογια...δε μπορεσα να δω απο κοντα...θα φανει στο χειροκροτημα...οποτε μανουλες και πατεραδες αυτα ως προς τους δυο αυτους παιδικους..προς το παρον δε ρωτησα κατι αλλο......

και απο τον δημοτικο μας μουπαν οτι φετος γινεται ΧΑΜΟΣ απο αιτησεις....

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Τα καταθεσαμε κι εμεις τα χαρτια μας και φετος......Πηγα στις 13:00 με ολα τα χαρτια σε εναν φακελο στην σειρα τους, οπως τα ζηταει η αιτηση, και εκανα 3 λεπτα να ανεβω με τα σκαλια και 2 λεπτα το πολυ να παρω αρ. πρωτοκολλου....Τοσο απλα........

Υ.Γ. Μεσα, εξω, στις σκαλες γινοταν οοοοοοοο χαμος.......Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ταλαιπωρειται ο κοσμος να κανει τα χαρτια του στο ποδι ενω εχει ολη την ανεση να τα μαζεψει και να τα καταθεσει μεσα σε 5 λεπτα......

Καλη επιτυχια σε ολους.....

Τα καταθεσαμε κι εμεις τα χαρτια μας και φετος......Πηγα στις 13:00 με ολα τα χαρτια σε εναν φακελο στην σειρα τους, οπως τα ζηταει η αιτηση, και εκανα 3 λεπτα να ανεβω με τα σκαλια και 2 λεπτα το πολυ να παρω αρ. πρωτοκολλου....Τοσο απλα........

Υ.Γ. Μεσα, εξω, στις σκαλες γινοταν οοοοοοοο χαμος.......Δεν μπορω να καταλαβω γιατι ταλαιπωρειται ο κοσμος να κανει τα χαρτια του στο ποδι ενω εχει ολη την ανεση να τα μαζεψει και να τα καταθεσει μεσα σε 5 λεπτα......

Μαλλον τυπικός Έλληνας :) Όταν είναι να πληρώσει , πχ εφορία , καταθέτει την φορολογική δήλωση τελευταία στιγμή . Όταν είναι να κάνει κάτι τσάμπα , πλακώνεται από τους πρώτους και χωρίς να είναι έτοιμος , λες και οι αριθμοί πρωτοκόλλου κάτω από το 5000 θα πριμοδοτηθούν με παραπάνω μόρια . :)

καλα μην το ψαχνεις. αυτοι που τα κανουν στο ποδι ειναι οι ιδιοι που θα πανε παλι γιατι δεν εχουν ολα τα δικαιολογητικα. γιατι θα τους ειπε η περιπτερου της γειτονιας οτι θελει δυο χαρτια...

Ρε παιδια ειναι οντως εξοργιστικο αυτο το πραγμα......Αντι να υπαρχει μια τεραστια σειρα απο ανθρωπους που θελουν να καταθεσουν τα χαρτια τους, οι πιο πολλοι εφευγαν γιατι δεν ειχαν ολα τα χαρτια....Ετσι εγινε τουλαχιστον στον μπροστα μου, στον διπλα, στον παραδιπλα μου.....Δεν θα ηθελα να ειμαι με τιποτα στην θεση των υπαλληλων της ΕΕΤΑΑ......Μπραβο τους.....Τους παραδεχομαι.....Πολυ υπομονη, ηρεμια, καλη διαθεση......

Για τα μεταφορικά δεν μπορεί η εεταα να πει κάτι γιατί δεν της πέφτει λόγος. Το αναφέρει κιολας οτι έβαλε τα ποσά στους πινακες οχι γιατί τα ελέγχει αλλα΄για την διευκόλυνση των μητέρων να δουν τις χρεώσεις.

Για τα υλικά.....θα της πεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να της δώσεις 250 ευρώ.... ότι είναι παράνομο βάση της προκήρυξης (κ σηκώνει βαρβάτη καταγγελία) κ αν τα έχουν ανάγκη από την καλή σου την καρδιά....να σου δώσει τη λίστα οοοοοοταν με το καλό μπείτε να τα αγοράσεις μόνη σου. Ούτε 50ευρώ δεν θα σου βγουν βία 70ευρώ.

Αλλά από τώρα φαίνεται το ήθος της....ο επαγγελματισμός της....

τι να πω....μόνο αηδία μου προκαλούν αυτόι οι άνθρωποι!:evil::evil::evil:

αυτο ακριβως:evil::evil::evil:

καλα, οτι θα γινει παλι πανικος με τους σταθμους που θα ζητανε οτι να ναι, το θεωρω σιγουρο......κ ξερω απο τωρα και τη δικαιολογια- μας μειωσαν τα λεφτα που δινονται(και οντως) απο το εσπα.

αφου μεσες ακρες μου το πε η υπευθυνη ενος απ τους σταθμους που ειδα φετος.....οταν , υποψιασμενη εγω, εφερα τη συζητηση εκει, στο οτι ευτυχως που βγηκε αυτη η οδηγια οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ζητηθει ειτε λιστα ειτε λεφτα, επειδη περσυ πολλοι σταθμοι επωφεληθηκαν ζηητωντας τη μανα τους κ τον πατερα τους κ πεφταν βροχη οι καταγγελιες........εεεε, σας πληροφορω οτι ουτε λιγο ουτε πολυ, δεν τολμησε βεβαια να μου πει για λεφτα,αλλα οταν της ειπα οτι εχουν ορισει ποσο 100 ευρω ανα παιδι στα υλικα, της κακοφανηκε οτι συμπεριλαμβανεται στο ηδη εγκεκριμενο ποσο αλλα την ειδα να ψιλοπαραπονιεται οτι πωωωωωπω, κ μειωσαν κ αλλο τα λεφτα ανα παιδακι -προβληματιστηκε θαρρω, απο που θα βγουν τα σπασμενα......:tongue:

βεβαια, το καλυτερο θα ταν να διενεργει ελεγχους η εεταα, αν τηρουνται οσα οριζονται στις συμβασεις......κ οχι να πρεπει να τρεχεις να καταγγελεις αυτους που εχουν στα χερια το παιδι σου....τα ειπαμε κ περσυ.....θεωρω υψιστης σημασιας να εχεις καλη σχεση με το ατομο που εχει το παιδι σου.....το να επιβαλλω εγω σ αυτους να φερθουν σωστα δε μου λεει κατι. γιατι θα φερθουν σωστα επειδη τους απειλω με καταγγελια, κ αυτο δε μπορει, θα επηρεασει αρνητικα τη σχεση.....αλλα αυτο βεβαια ειναι μια μεγαααααλη πικρη συζητηση, κ εχει να κανει και με την κοσμοθεωρια καθενος.

Διαφημίσεις

αυτο ακριβως:evil::evil::evil:

καλα, οτι θα γινει παλι πανικος με τους σταθμους που θα ζητανε οτι να ναι, το θεωρω σιγουρο......κ ξερω απο τωρα και τη δικαιολογια- μας μειωσαν τα λεφτα που δινονται(και οντως) απο το εσπα.

αφου μεσες ακρες μου το πε η υπευθυνη ενος απ τους σταθμους που ειδα φετος.....οταν , υποψιασμενη εγω, εφερα τη συζητηση εκει, στο οτι ευτυχως που βγηκε αυτη η οδηγια οτι ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να ζητηθει ειτε λιστα ειτε λεφτα, επειδη περσυ πολλοι σταθμοι επωφεληθηκαν ζηητωντας τη μανα τους κ τον πατερα τους κ πεφταν βροχη οι καταγγελιες........εεεε, σας πληροφορω οτι ουτε λιγο ουτε πολυ, δεν τολμησε βεβαια να μου πει για λεφτα,αλλα οταν της ειπα οτι εχουν ορισει ποσο 100 ευρω ανα παιδι στα υλικα, της κακοφανηκε οτι συμπεριλαμβανεται στο ηδη εγκεκριμενο ποσο αλλα την ειδα να ψιλοπαραπονιεται οτι πωωωωωπω, κ μειωσαν κ αλλο τα λεφτα ανα παιδακι -προβληματιστηκε θαρρω, απο που θα βγουν τα σπασμενα......:tongue:

βεβαια, το καλυτερο θα ταν να διενεργει ελεγχους η εεταα, αν τηρουνται οσα οριζονται στις συμβασεις......κ οχι να πρεπει να τρεχεις να καταγγελεις αυτους που εχουν στα χερια το παιδι σου....τα ειπαμε κ περσυ.....θεωρω υψιστης σημασιας να εχεις καλη σχεση με το ατομο που εχει το παιδι σου.....το να επιβαλλω εγω σ αυτους να φερθουν σωστα δε μου λεει κατι. γιατι θα φερθουν σωστα επειδη τους απειλω με καταγγελια, κ αυτο δε μπορει, θα επηρεασει αρνητικα τη σχεση.....αλλα αυτο βεβαια ειναι μια μεγαααααλη πικρη συζητηση, κ εχει να κανει και με την κοσμοθεωρια καθενος.

Σας ευχαριστώ!!!!!!!!!!

βρε καλο μου παιδι, δεν το λεω μην τυχον κανει λαθος το κουριερ....μαλλον δεν καταλαβες πως το εννοω.....

ΑΝ για φχψ λογους χρειαστει να πιστοποιησεις την αιτηση σου , αφου γινεις ή δεν γινεις αποδεκτη ως ωφελουμενη, χρειαζεσαι τον αριθμο πρωτοκολλου......αλλιως και μενα πχ, που ειμαι σιγουρη οτι τα κατεθεσα κ μαλιστα στο σωστο μερος, αφου τα πηγα ιδιοχειρως:P ,δεν θα υπηρχε λογος να μου δωσουν αριθμο πρωτοκολλου........

σιγουρα δεν περισσευουν λεφτα για κουριερ, αλλα νομιζω πως ακομα χειροτερα, δεν περισσευουν λεφτα για παιδικο ολη τη χρονια, αν γινει μιιιιιιιια τοις εκατο στραβη, κ αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας χωρις αριθμο πρωτοκολλου....αυτο λεω μονο...τιποτα περισσοτεροι, τιποτα λιγοτερο

σε καθε περιπτωση , ελπιζω ολα αυτα που συζηταμε να ναι εκ του περισσου-αλλα οταν μια χ υπηρεσια μας δινει πρωτοκολλο, καποιο λογο εχει, περα απ την ατελειωτη γραφειοκρατια που διεπει ολο το συστημα στην ελλαδα.

οταν θα βγουν τα αποτελεσματα ειτε μπεις το προγραμμα ειτε αποριφθεις θα γραφεται ο αριθμος πρωτοκ.....εγω ουτε περυσι ουτε φετος πληρωσα για επιστροφη πρωτοκ....

Χίλια ευχαριστώ...να είστε καλά!

Να σας πω όμως κάτι...σήμερα πήγα σε ένα παιδικό που εξυπηρετεί την περιοχή μου και ενώ τα μεταφορικά ήταν 500 ευρώ από κοντά μου είπε 600 και μου είπε ότι θα χρεώσει και 250 ευρώ αναλώσιμα..τί να κάνω..δεν είναι νόμιμο, έτσι?

μια φιλη πριν λιγο μου ειπε οτι πηρε τηλ σε ενα παιδικο που ελεγε 350 ευρω για την χ περιοχη....και λλει ο κυριουλης οτι ααααα μπορει να μην εξυπηρετησω την χ περιοχη αν δεν εχει παιδια...και πηρε η φιλη εεταα και λεει απο την στιγμη που αναφερεται η περιοχη πρεπει να την εξυπηρετησει αλλιως ειναι παρανομοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!οσο για την γραφικη υλη δεν μπορουν να ζητησουν ουτε 5 ευρω!!!!!!!!!μην αφηνεται να σας καβαληκευουν μην μας θεωρουν βλαχακια!!!!!!!!!!!!ελεος στους επιχηρηματιες αυτους!!!!!!!!!!!!!!!

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

οταν θα βγουν τα αποτελεσματα ειτε μπεις το προγραμμα ειτε αποριφθεις θα γραφεται ο αριθμος πρωτοκ.....εγω ουτε περυσι ουτε φετος πληρωσα για επιστροφη πρωτοκ....

δεν αμφιβαλλω οτι ετσι γινεται, κ οντως γραφει τον αριθμο, και γω το θυμαμαι

εμενα πιο πολυ η προτροπη μου, στο να εχουν ολοι αριθμο πρωτοκολλου, ειναι για να χουν κατι χειροπιαστο οτι εγινε αιτηση.

κανεναν δεν κατηγορω που επιλεγει να μην παρει-αλίμονο....αλλα δε μπορω κ να προτρεψω καποιον, να μην παρει γιατι απλα εμενα πχ δε μου ετυχε η στραβη-γιατι αν τυχει σ αυτον ,εμενα θα κυνηγαει κ θα χει κ δικιο ο ανθρωπος..

:D:D:D:D

δεν αμφιβαλλω οτι ετσι γινεται, κ οντως γραφει τον αριθμο, και γω το θυμαμαι

εμενα πιο πολυ η προτροπη μου, στο να εχουν ολοι αριθμο πρωτοκολλου, ειναι για να χουν κατι χειροπιαστο οτι εγινε αιτηση.

κανεναν δεν κατηγορω που επιλεγει να μην παρει-αλίμονο....αλλα δε μπορω κ να προτρεψω καποιον, να μην παρει γιατι απλα εμενα πχ δε μου ετυχε η στραβη-γιατι αν τυχει σ αυτον ,εμενα θα κυνηγαει κ θα χει κ δικιο ο ανθρωπος..

:D:D:D:D

Θα συμφωνήσω 1000%....γιατί άντε μετά απέδειξε πως δεν είσαι ελέφαντας!:rolleyes:

Τελικά πήγα απο τον παιδικό σταθμό.

Κατέθεσα εκεί τα χαρτιά μου.Θα τα στείλουν αυτοί χωρίς κόστος επιβάρυνσης.(είχαν και άλλες αιτήσεις,μου εξήγησαν οτι το κάνουν για διευκόλυνση και μόνο)

Βέβαια δεν έχω αριθμό πρωτοκόλλου και εύχομαι να μην χρειαστεί!!

Επίσης μου είπε οτι θα είναι και δωρεάν η μεταφορά όπως και πέρισυ...

Θα δείξει τι θα γίνει.........

Σας ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις σας!

fxwxp2.png

EKLUp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...