Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Κορίτσια μου, η βοηθός μου στη δουλειά μου έδειξε κάτι εξετάσεις προγεννητικού ελέγχου που της έγραψε ο γιατρός της και ανάμεσα σε αυτές ήταν κ β-χοριακη. Μακάρι να είναι έγκυος η κοπέλα, κανένα πρόβλημα και θα έχει την αμέριστη υποστήριξή μου απλά επειδή μόλις ήρθε στη δουλειά πρέπει να κάνω προγραμματισμό για το πως θα ανταπεξέλθω με τον όγκο εργασίας μόνη κ λίγο αγχώθηκα. Ασε που με τις ωοληψιες έχω απρογραμμάτιστες απουσίες από τη δουλειά κ πρέπει να έχω αντικατάσταση. Ηταν ένα κάρο εξετάσεις κλασικές που κάνουμε όλες κ ανάμεσά τους β χοριακη. Προφανώς δεν είπα κάτι για να μη τη φέρω σε δύσκολη θέση αλλά υπάρχει περίπτωση να μη της την έγραψε για πιθανή εγκυμοσύνη; Ή αλήθεια είναι δε μπορώ να σκεφτώ άλλο λόγο 😂

Καλημέρα! Κάποιες φορές γράφουν β χοριακή, αν πρέπει να γίνει κάποια εξέταση και πρέπει οπωσδήποτε να μην είσαι έγκυος, για λόγους ασφαλείας. Αλλά γενικά, έχεις δίκιο, μόνο με εγκυμοσύνη σχετίζεται..

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Λοιπόν το βγάζω κ επίσημα πια!!

Οποία/ος δεν θελει-ξερει-βαριεται να ασχοληθεί του κάνω εγώ φάκελο με 20 ευρώ. Τα μεταφορικά δικα σας χε χε χε:wink:;-):wink::-):-):-)

Μου έτυχε να πάω να δω παιδικό σήμερα και στο γραφείο της η ιδιοκτήτρια να έχει 4-5 αιτήσεις προς κατάθεση. Άραγε τσάμπα κάνει την εξυπηρέτηση; :rolleyes:

Επίσης να δηλώσω ότι ήδη μου ζήτησαν εγγραφή και χρήματα για υλικά χειροτεχνιών και επέμενε ότι το γράφει στον οδηγό που τους έστειλε ο σύλλογος. Κοιτάζοντας την πρόσκληση 2012-φορείς και μητέρες, της έκανα highlight το σημείο που αναφέρει την απαγόρευση χρέωσης άλλων αντιτίμων (εκτός των δραστηριοτήτων φυσικά) και θέλω να πάω να της το κάνω ένα ωραιότατο δωράκι με κορδέλα!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ζητας να σου επιστρεψουν αρ. πρωτοκολου. χρεωνεσαι και κατι παραπανω.

Εγώ πλήρωσα (σύνολο) 15.25 για να πάρουν και αρ. πρωτοκόλλου - λογικό, καθώς χρεώνεται ξανά μανά ακόμη μια αποστολή - μιλάω για κούριερ εντός Αττικής !

αν εχεις γραψει σωστα τα στοιχεια στον φακελο δεν εχεις προβλημα. τρεις σειρες μου πηρε να γραψω εκεινο το κατεβατο που αφορα την εναρμονιση. ας μην δινουμε και τσαμπα λεφτα στις κουριερ. εμενα δεν μου περισσευουν παντως....

βρε καλο μου παιδι, δεν το λεω μην τυχον κανει λαθος το κουριερ....μαλλον δεν καταλαβες πως το εννοω.....

ΑΝ για φχψ λογους χρειαστει να πιστοποιησεις την αιτηση σου , αφου γινεις ή δεν γινεις αποδεκτη ως ωφελουμενη, χρειαζεσαι τον αριθμο πρωτοκολλου......αλλιως και μενα πχ, που ειμαι σιγουρη οτι τα κατεθεσα κ μαλιστα στο σωστο μερος, αφου τα πηγα ιδιοχειρως:P ,δεν θα υπηρχε λογος να μου δωσουν αριθμο πρωτοκολλου........

σιγουρα δεν περισσευουν λεφτα για κουριερ, αλλα νομιζω πως ακομα χειροτερα, δεν περισσευουν λεφτα για παιδικο ολη τη χρονια, αν γινει μιιιιιιιια τοις εκατο στραβη, κ αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας χωρις αριθμο πρωτοκολλου....αυτο λεω μονο...τιποτα περισσοτεροι, τιποτα λιγοτερο

σε καθε περιπτωση , ελπιζω ολα αυτα που συζηταμε να ναι εκ του περισσου-αλλα οταν μια χ υπηρεσια μας δινει πρωτοκολλο, καποιο λογο εχει, περα απ την ατελειωτη γραφειοκρατια που διεπει ολο το συστημα στην ελλαδα.

βρε καλο μου παιδι, δεν το λεω μην τυχον κανει λαθος το κουριερ....μαλλον δεν καταλαβες πως το εννοω.....

ΑΝ για φχψ λογους χρειαστει να πιστοποιησεις την αιτηση σου , αφου γινεις ή δεν γινεις αποδεκτη ως ωφελουμενη, χρειαζεσαι τον αριθμο πρωτοκολλου......αλλιως και μενα πχ, που ειμαι σιγουρη οτι τα κατεθεσα κ μαλιστα στο σωστο μερος, αφου τα πηγα ιδιοχειρως:P ,δεν θα υπηρχε λογος να μου δωσουν αριθμο πρωτοκολλου........

σιγουρα δεν περισσευουν λεφτα για κουριερ, αλλα νομιζω πως ακομα χειροτερα, δεν περισσευουν λεφτα για παιδικο ολη τη χρονια, αν γινει μιιιιιιιια τοις εκατο στραβη, κ αντε να αποδειξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας χωρις αριθμο πρωτοκολλου....αυτο λεω μονο...τιποτα περισσοτεροι, τιποτα λιγοτερο

σε καθε περιπτωση , ελπιζω ολα αυτα που συζηταμε να ναι εκ του περισσου-αλλα οταν μια χ υπηρεσια μας δινει πρωτοκολλο, καποιο λογο εχει, περα απ την ατελειωτη γραφειοκρατια που διεπει ολο το συστημα στην ελλαδα.

καταλαβα τι λες και δεν λεω να το κανετε ετσι. απλα λεω τι εκανα εγω. και περσι ειχαν στειλτα και παρε μετα απο λιγο για να ζητησεις αριθμο πρωτοκολλου απο το τηλ και μου ειπε μια κυρια απο το εεταα μην ανησυχεις τιποτα δεν χανεται....

επειδη το ρωτησα το σαββατο χρεωνεσαι διπλη αποστολη. μια να σου πανε τον φακελο και αλλη μια για να σου επιστρεψουν τον αριθμο πρωτοκολλου.

εγω προσωπικα ουτε περσι αλλα ουτε φετος ζητησα αριθμο πρωτοκολλου. απλα μπαινω στο σαιτ της κουριερ και βλεπω οτι παραδωθηκε

Σε ευχαριστώ και για την δική σου απάντηση.Όμως με προβλημάτιζε αυτό που έγραψε το μέλος Ελενούφι:πως θα αποδείξουμε οτι τα καταθέσαμε αν δεν έχουμε αριθμό πρωτοκόλλου?

ας τονισουμε ομως οτι το πρωτοκολλο δεν ειναι σημαντικο μονο για να ξερουμε οτι οντως παραδοθηκε η αιτηση μας(δηλαδη για να τσεκαρουμε τον κουριερ) αλλα κ για την αιτηση αυτη καθαυτη, για καθε χρηση- απο απλη επιβεβαιωση ,μεχρι ενσταση, ο εν λογω αριθμος μας ειναι απαριτητος.

Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου.Αυτή ήταν η βασική μου απορία.......πως αλλιώς θα αποδείξω οτι τα κατέθεσα?Για αυτό ρώτησα τι ακριβώς ζητάω απο την κούριερ

Μόλις με πήραν απο τον παιδικό να πάω απο εκεί να συμπληρώσω την αίτηση(ενδιαφέρομαι μόνο για έναν γιατί μόνο ένας προσφέρει μετακίνηση-δεν έχω 2ο αυτ/το και ο σταθμός είναι 4 χιλ.μακριά-) και μου είπαν οτι θα τα στείλουν αυτοί.Τώρα αν θα ζητήσουν τίποτα.....θα σας ενημερώσω το απόγευμα!

fxwxp2.png

EKLUp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια να ρωτήσω κάτι; Κατέθεσε καμία κοπέλα τα χαρτιά της που υπερβαίνει το όριο εισοδήματος; Τα πήρανε; Γιατί εδώ στην Λάρισα τα δέχτηκαν κανονικά.

απο την αρχη δεχονται ολα τα χαρτια. αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα σε απορριψουν μετα. αν ανατρεξεις στις περσινες απορριψεις θα βρεις οτι καποιες δεν ειχαν γραψει ονομα στην αιτηση, δεν ειχαν συμπληρωσει καν δομες. χοντρα πραγματα. αλλα δεχθηκαν τα χαρτια τους και τα απερριψαν μετα.

φανταζομαι δεν θα κανουν εξαιρεσεις αλλιως θα εβγαζαν καποια ανακοινωση :cool:

καλησπέρα σε όλους,

2 ερωτήσεις -σορρυ αν έχουν απαντηθεί - :

- μέγιστο όριο φορολογικής 40.000? ... ελάχιστο ??????

- σε κάποιες δομές γράφει ότι χρηματοδοτείται από την πρόσκληση (Α) ή (Β) είναι κάτι που μας επηρεάζει εμάς , μητέρες, στις αιτήσεις.

Ευχαριστώ, καλή επιτυχία....

για ελαχιστο δεν εχουν αναφερει κατι σαν ποσο. οριο στο ελαχιστο δεν υπαρχει απλα περσι αν ειχες πχ 3500 ευρω εκκαθαριστικο το υπολογιζαν σαν 6000.ελπιζω να βοηθησα

Διαφημίσεις

Για να πάει στο νημιαγωγείο δεν πρέπει να είναι 5 ; Έχω την αίσθηση ότι κάπου το διάβασα , ότι το παιδί πρέπει να έχει κλείσει τα 5 στις 31-12 του έτους , και όχι στην αρχή της σχολικής χρονιάς τον Σεπτέμβρη . Το έχεις ψάξει αυτό ;;;; Γιατί ίσως τότε να μην χρειάζεσαι καθόλου το ΕΣΠΑ , αλλά να πας για εγγραφή από τώρα στο νηπιαγωγείο . :)

Φιλικά Λευτέρης

Ναι ναι θα τις πετάξει το σύστημα αυτόματα έξω αυτές τις αιτήσεις οπως κ πέρυσι που στις απορριφθείσες μητέρες ήταν ένας από τους λόγους.
kalamaraki και λευτερη το παιδι μου το γραψα στο νηπιαγωγειο κανονικα...φαινομαι να μην ξερω ποτε θα παει σχολειο??εγω ενδιαφερομαι για ΚΔΑΠ!!!!
Οποια παιδια μεσα στο ετος το φετινο θα γινουν πεντε δε μπορουν να μπουν σε παιδικο σταθμο γιατι ειναι σε ηλικια νηπιου. Πανε υποχρεωτικα στο νηπιο. Κι αυτο γιατι το νηπιο δεν υπαρχει σε παιδικουσ δημοσιουσ αλλα ουτε και στουσ ιδιωτικουσ σαν Ταξη επειδη ανηκει ατην υποχρεωτικη εκπαιδευση αρα οχι στο εσπα.Το ξερω απο τη μεγαλη μου που γινεται πεντε 17-12. Μονο σε κδαπ μπορεις να κανεις αιτηση κι αυτο μιλωντας πριν με το δημο σου, διοτι κι εμας ο δημος εχει τετοια κεντρα αλλα δεχεται απο εξι ετων και πανω πηρα τηλ και ρωτησα. Οποτε για τη μεγαλη μου φετος το εσπα δε χρησιμευει σε τιποτα.Απ οτι ειδα η ευη εχει γραψει το παιδι στο νηπιο αλλα θελει να κανει αιτηση για κεντρο δημ. Απασχολησης. Αρα ευη μιλα πρωτα με το δημο σου να δεις αν δεχονται πενταχρονα γιατι εμενα μου ειπαν οχι. Σε αλλους δημους διαβαζω στο ιντερνετ δεχονται...

Α ΝΑ ΓΕΙΑ ΣΟΥ !!!

Για να μας λυθεί η απορία

Πηγή http://www.greekschools.net/ekpaideysh/eggrafh-sto-nhpiagwgeio

Κατά το Π.Δ. 200/1998 «Οργάνωση και λειτουργία νηπιαγωγείων», και συγκεκριμένα κατά το Άρθρο 7 «Εγγραφές νηπίων», ισχύουν τα ακόλουθα:

1. Στο νηπιαγωγείο εγγράφονται νήπια που συμπληρώνουν την νόμιμη ηλικία. Η προσκόμιση των δικαιολογητικών για εγγραφή γίνεται από 1 μέχρι 15 Ιουνίουτου προηγούμενου σχολικού έτους. Προσκόμιση των δικαιολογητικών γίνεται και μετά την ημερομηνία αυτή, αν δεν έχει συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός νηπίων κατά τμήμα.

3. Στο νηπιαγωγείο φοιτούν δύο ηλικίες νηπίων.

Η πρώτη ηλικία (νήπια)περιλαμβάνει τα νήπια, τα οποία στις 31 Δεκεμβρίου του έτους εγγραφής συμπληρώνουν ηλικία πέντε (5) ετών.

Η δεύτερη ηλικία (προνήπια)περιλαμβάνει τα νήπια, τα οποία στις 31 Δεκεμβρίου του έτους εγγραφής συμπληρώνουν ηλικία τεσσάρων (4) ετών.

(Η ηλικία εγγραφής των νηπίων ορίζεται με τις διατάξεις του Άρ. 10 παρ. 1α του Ν. 2327/95, ΦΕΚ 156 Α', που αντικατέστησαν το Άρ. 3 παρ. 3 εδ. 1ο του Ν. 1566/85, ως προς το θέμα της ηλικίας που πρέπει να έχουν συμπληρώσει τα εγγραφόμενα στα νηπιαγωγεία νήπια).

μα προφανώς και πάει νηπιο απευθειας, δεν την ενδιαφερουν οι παιδικοι του εσπα αλλα το κδαπ.

Εγω νομίζω ότι δεν θα εχεις κανένα θέμα εμπιπτει στην κατηγορία που αναφερει για υποχρεωτική εκπαίδευση.

Αντε καλό καλοκαίρι και καλα αποτελέσματα σε όλες!

GALAT κι εγω ετσι νομιζω ..

βασικα πηγα σημερα και κατεθεσα κι εγω!!

ρωτησα πριν το συμπληρωσω και μουπε η κοπελα οτι εφοσον τα κδαπ που δηλωνω δεχονται απο 5 θα τον παρουν...θα φανει..το πολυ πολυ να ακυρωθει η αιτηση..την ρωτησα φυσικα αν υπαρχει πιθανοτητα να ακυρωθει ολη αλλα μου λεει για τα αλλα που ειναι στην α2 κατηγορια δεν υπαρχει προβλημα κανενα..και να ακυρωσουν τον μεγαλο τα αλλα προχωραν...και ο θεος βοηθος που λενε...

καλη επιτυχια σε ολους μας...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Καλαμάρι μου,

Να ρωτήσω κάτι ?

Αυτό που αναφέρεις σχετικά με το πλαφόν στα εισοδήματα κάτω των 6.000 ευρώ αναφέρεται κάπου , επίσημα, στο Πρόγραμμα το φετινό ???? Γιατί αν και έχω διαβάσει την Προκήρυξη κλπκλπ δεν το πήρε κάπου το μάτι μου... για μια φίλη ρωτάω :rolleyes:

καλησπέρα σε όλους,

2 ερωτήσεις -σορρυ αν έχουν απαντηθεί - :

Εφαγα τα ματάκια για να το βρω στην αναζήτηση με τη λέξη κλειδί ελάχιστο εισοδηματικό κριτήριο πλαφόν κτλ

Ειχε συζητηθεί πέρυσι τις ανακρίβειες κ τα λαθη της εεταα στα μόρια...

Ενα παράδειγμα είναι εδώ από το θέμα μας πέρυσι Ποστ Νο1

Όπου αν κάτσετε κ ασχοληθείτε λίγο με τα αθροίσματα θα δείτε οτι ενώ εκείνη βάζει τα 1845ευρώ....κ της βγαίνουν 162 μόρια,

Έρχεται η εεταα κ της βάζει το πλαφόν των 6000ευρώ κ της βγαίνουν τα σωστά μόρια 71. Άρα υπάρχει το ελάχιστο εισοδηματικό κριτήριο ...κ ευτυχώς δηλαδή γιατί δεν νοείτε να μου λες οτι βγάλατε τη χρονιά με 500ευρώ...

(το λέω για αυτούς τους έξυπνους που κρύβουν εισοδήματα. Ενώ εμείς που δουλεύουμε έχουμε λιγότερα μόρια....αφού δηλώνουμε περισσότερα χρήματα στην εξίσωση.)

Και το Ποστ Νο2 του Σεραφίνο οπου κ αναφέρει πως υπήρχε στην πρώτη προκήρυξη του 2007. Αν θελετε την ψάχνετε...εγώ βαριέμαι. :D

kalamaraki και λευτερη το παιδι μου το γραψα στο νηπιαγωγειο κανονικα...φαινομαι να μην ξερω ποτε θα παει σχολειο??εγω ενδιαφερομαι για ΚΔΑΠ!!!!

Το πόστ μου που παρέθεσες δεν αναφερόταν σε σένα(αν αναφερόταν σε σενα θα είχα συμπεριλάβει κ το δικό σου ποστ για να βγάζουμε άκρη- κα για αυτό εχω συμπεριλάβει των άλλων γιατί αναφερόμουν αλλού)...αναφερόμουν στην ΜαμάΛευτεράκι που παρόλο το παιδί της δεν πληρεί τις προδιαγραφές ηλικίας κ κόβεται θα κάνει αίτηση για την δεύτερη κατηγορία. Ουτε σε κατηγόρησε κανείς οτι δεν ξέρεις πότε θα πάει το παιδί σου σχολειο. Ενημερωτικά σου παρέθεσα οτι ήξερα εγώ για το νηπιαγωγείο. Για το ΚΔΑ δεν μιλησα αφού εχω πλήρη αγνοια. :D

Στην Προκήρυξη αναφέρει

q Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ολοκληρωμένης Φροντίδας για παιδιά βρεφικής και προσχολικής ηλικίας από 8 μηνών έως την ηλικία εγγραφής στην υποχρεωτική εκπαίδευση και παιδιά με αναπηρία από 2,5 ετών έως 6,5 ετών.

....άρα, εύχομαι να είστε στην Α2 κατηγορία ! :idea:

Χίλια ευχαριστώ...να είστε καλά!

Να σας πω όμως κάτι...σήμερα πήγα σε ένα παιδικό που εξυπηρετεί την περιοχή μου και ενώ τα μεταφορικά ήταν 500 ευρώ από κοντά μου είπε 600 και μου είπε ότι θα χρεώσει και 250 ευρώ αναλώσιμα..τί να κάνω..δεν είναι νόμιμο, έτσι?

Χίλια ευχαριστώ...να είστε καλά!

Να σας πω όμως κάτι...σήμερα πήγα σε ένα παιδικό που εξυπηρετεί την περιοχή μου και ενώ τα μεταφορικά ήταν 500 ευρώ από κοντά μου είπε 600 και μου είπε ότι θα χρεώσει και 250 ευρώ αναλώσιμα..τί να κάνω..δεν είναι νόμιμο, έτσι?

Για τα μεταφορικά δεν μπορεί η εεταα να πει κάτι γιατί δεν της πέφτει λόγος. Το αναφέρει κιολας οτι έβαλε τα ποσά στους πινακες οχι γιατί τα ελέγχει αλλα΄για την διευκόλυνση των μητέρων να δουν τις χρεώσεις.

Για τα υλικά.....θα της πεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση να της δώσεις 250 ευρώ.... ότι είναι παράνομο βάση της προκήρυξης (κ σηκώνει βαρβάτη καταγγελία) κ αν τα έχουν ανάγκη από την καλή σου την καρδιά....να σου δώσει τη λίστα οοοοοοταν με το καλό μπείτε να τα αγοράσεις μόνη σου. Ούτε 50ευρώ δεν θα σου βγουν βία 70ευρώ.

Αλλά από τώρα φαίνεται το ήθος της....ο επαγγελματισμός της....

τι να πω....μόνο αηδία μου προκαλούν αυτόι οι άνθρωποι!:evil::evil::evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...