Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Αν έχετε την καλοσύνη θα ήθελα να με ενημερώσετε για την κόρη μου που θα έχει κλείσει τα δυομιση βάζω την κατηγορία Α ή Β(ολοκληρωμένης φροντίδας)? Ποια η διαφορά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Συμφωνώ κ εγώ το ίδιο πιστεύω ότι από πέρυσι είναι δίκαιος κ διάφανος που πρόσθεσαν κ το πλαφόν των 6000ευρώ στα μηδαμινά εισοδήματα.

.........................

Καλαμάρι μου,

Να ρωτήσω κάτι ?

Αυτό που αναφέρεις σχετικά με το πλαφόν στα εισοδήματα κάτω των 6.000 ευρώ αναφέρεται κάπου , επίσημα, στο Πρόγραμμα το φετινό ???? Γιατί αν και έχω διαβάσει την Προκήρυξη κλπκλπ δεν το πήρε κάπου το μάτι μου... για μια φίλη ρωτάω :rolleyes:

...... Μπαίνω το λοιπόν στο ΚΕΠ Ιλίου όπου δεν υπήρχε ψυχή ζώσα ..... σπρώχνοντας τα υπόλοιπα προς εμένα "αυτά εδώ δεν επικυρώνονται" . Του λέω "τι εννοείτε δεν επικυρώνονται? δεν επικυρώνεται το φωτοαντίγραφο της κάρτας ανεργίας μου και το πιστοποιητικό οικογενειακής μου κατάστασης? Για ποιο λόγο?" "Δεν είμαι υποχρεωμένος να σου πω τον λόγο, να ξέρεις πως δεν τα επικυρώνω. Να πας στον ΟΑΕΔ να στην επικυρώσει και στο Δημοτολόγιο για το άλλο". Εκεί κάπου τον στόλισα λιγουλάκι και σηκώθηκα και έφυγα. ....

....

χα χα χα "λιγουλάκι" το λες εσύ αυτό μάνα μου ????? Να 'σαι καλά Κέλλυ, μ΄έκανες και γέλασα !!!! Κι εμένα στο ΚΕΠ Πειραιά δεν μου είχα επικυρώσει αντίγραφο εκκαθαριστικού επειδή, λέει, ήταν το κόκκινο (το μηχανογραφημένο) και μ' έστειλαν στην Εφορία για επικύρωση !!!

Είναι (και) πού θα πέσεις τελικά !

Όσο για την απάντηση μου με mail την έλαβα απο eetaa και με βοηθάει στο πως θα κινηθώ!!!

Οπότε δεν μου είστε χρήσιμοι εσεις

:shock::shock::shock::shock::shock:

Όχι βέβαια και φυσικα κι εγω την διάβασα!

Άρα πάλι καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα ότι το θέμα είναι άχρηστο!

......................:?

Καλημέρα σας!

Καταρχήν θέλω να πω ευχαριστώ στα άτομα που ασχολήθηκαν με το θέμα και πέρισυ και φέτος και εν συνεχεία μας βοήθησαν και εμάς.

Εγώ προσωπικά βοηθήθηκα πάρα πολύ.

Δεν συμμετέχω συχνά αλλά διαβάζω οπότε ήταν μεγάλη βοήθεια να έχω σχεδόν έτοιμες όλες τις απαντήσεις:P

Τα χαρτιά μου είναι έτοιμα,η αίτηση συμπληρωμένη αλλά έχω 1 θέμα και όποις μπορεί ας βοηθήσει και πάλι σας παρακαλώ!

Θα στείλω το φάκελο με κουριερ(μένω επαρχία)

Τι ακριβώς λέω στην κούριερ?Οτι θέλω και αριθμό πρωτοκόλλου?Μόνο αυτό ζητάω ή έχω καταλάβει λάθος?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων:D

fxwxp2.png

EKLUp2.png

Διαφημίσεις

οκ!Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου!!

επειδη το ρωτησα το σαββατο χρεωνεσαι διπλη αποστολη. μια να σου πανε τον φακελο και αλλη μια για να σου επιστρεψουν τον αριθμο πρωτοκολλου.

εγω προσωπικα ουτε περσι αλλα ουτε φετος ζητησα αριθμο πρωτοκολλου. απλα μπαινω στο σαιτ της κουριερ και βλεπω οτι παραδωθηκε

Και ΤΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!! ηρθε η ωρα για τη χαζη ερωτηση της ημερας απο μενα, παλια στο κουρμπετι κιολας!!!!:P

Η κορη μου γινεται 3ων στις 28 σεπτεμβρη. στη προκυρηξη μεσα λεει τα παιδακια να εχουν συμπληρωσει τα 2μισι αναμεσα στις 1-30 σεπτεμβρη αν δε κανω λαθος. ΟΚ εγω αλλωστε δεν ειμαι στο μεταιχμιο, αλλα τι ηλικια βαζω στο κουτακι? παιρνω τη 1η σεπτεμβρη η τις 30 ως αναφορα για να βαλω σωστη ηλικια?

γιατι αν παω βαση 1ης σεπτεμβρη τοτε η κορη μου ειναι 2ετων 11 μηνων και κατι ημερων. Αν παρω τις 30 σεπτεμβρη τοτε ειναι 3 ετων και 2 ημερων. Για πειτε!!!!

Διαφημίσεις

Και ΤΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!! ηρθε η ωρα για τη χαζη ερωτηση της ημερας απο μενα, παλια στο κουρμπετι κιολας!!!!:P

Η κορη μου γινεται 3ων στις 28 σεπτεμβρη. στη προκυρηξη μεσα λεει τα παιδακια να εχουν συμπληρωσει τα 2μισι αναμεσα στις 1-30 σεπτεμβρη αν δε κανω λαθος. ΟΚ εγω αλλωστε δεν ειμαι στο μεταιχμιο, αλλα τι ηλικια βαζω στο κουτακι? παιρνω τη 1η σεπτεμβρη η τις 30 ως αναφορα για να βαλω σωστη ηλικια?

γιατι αν παω βαση 1ης σεπτεμβρη τοτε η κορη μου ειναι 2ετων 11 μηνων και κατι ημερων. Αν παρω τις 30 σεπτεμβρη τοτε ειναι 3 ετων και 2 ημερων. Για πειτε!!!!

αφου οπως κ η ιδια λες οτι δεν επηρεαζει την επιλογη σας, μικρη σημασια εχει.

εγω πχ ορισα την 21/9 για να κανω την αφαιρεση μου, κ να ναι στρογγυλο το αποτελεσμα, χωρις μερες κλπ....ετσι την εβαλα 3 και 8...

αντιστοιχα στην περιπτωση σου θα εβαζα με την 28/9 ως σημειο αναφορας, κ αρα θα εγραφα ενα στρογγυλο και πεντακαθαρο 3!

επειδη το ρωτησα το σαββατο χρεωνεσαι διπλη αποστολη. μια να σου πανε τον φακελο και αλλη μια για να σου επιστρεψουν τον αριθμο πρωτοκολλου.

εγω προσωπικα ουτε περσι αλλα ουτε φετος ζητησα αριθμο πρωτοκολλου. απλα μπαινω στο σαιτ της κουριερ και βλεπω οτι παραδωθηκε

ας τονισουμε ομως οτι το πρωτοκολλο δεν ειναι σημαντικο μονο για να ξερουμε οτι οντως παραδοθηκε η αιτηση μας(δηλαδη για να τσεκαρουμε τον κουριερ) αλλα κ για την αιτηση αυτη καθαυτη, για καθε χρηση- απο απλη επιβεβαιωση ,μεχρι ενσταση, ο εν λογω αριθμος μας ειναι απαριτητος.

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Αν έχετε την καλοσύνη θα ήθελα να με ενημερώσετε για την κόρη μου που θα έχει κλείσει τα δυομιση βάζω την κατηγορία Α ή Β(ολοκληρωμένης φροντίδας)? Ποια η διαφορά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Στην Προκήρυξη αναφέρει

q Βρεφονηπιακούς Σταθμούς Ολοκληρωμένης Φροντίδας για παιδιά βρεφικής και προσχολικής ηλικίας από 8 μηνών έως την ηλικία εγγραφής στην υποχρεωτική εκπαίδευση και παιδιά με αναπηρία από 2,5 ετών έως 6,5 ετών.

....άρα, εύχομαι να είστε στην Α2 κατηγορία ! :idea:

καλημερα σε ολους/ολες!

θα ηθελα να κανω μια ερωτησουλα αν γνωρζει καποια να μου απαντησει.

ειμαι ανεργη και λαμβανω επιδομα ανεργιας, θα υποβαλλω την εγκριτικη αποφαση και την καρτα ανεργιας μου. δεδομενου οτι οταν καποιος λαμβανει επιδομα ανεργιας η καρτα ανανεωνεται αυτοματα και δεν κολλανε δηλ απο τον ΟΑΕΔ το γνωστο αυτοκολλητακι στο πισω μερος με την ημ/νια της επομενης θεωρησης, τι θα προσκομισουν οι ανεργες με ταμειο ανεργιας?

εγω παντως πηγα ΟΑΕΔ και μου ειπαν το γνωστο, δηλαδη δεν στην ανανεωνουμε γιατι ανανεωνεται αυτοματα αλλα επειτα απευθυνθηκα στον προισταμενο και εν τελει μου εβαλαν αυτοκολλητακι με την ημερομηνια που τελειωνει το ταμειο μου (τον Νοεμβρη).

εσεις σε αντιστοιχη περιπτωση τι κανατε?

Ευχαριστω εκ των προτερων για την οποια απαντηση σας.:)

ας τονισουμε ομως οτι το πρωτοκολλο δεν ειναι σημαντικο μονο για να ξερουμε οτι οντως παραδοθηκε η αιτηση μας(δηλαδη για να τσεκαρουμε τον κουριερ) αλλα κ για την αιτηση αυτη καθαυτη, για καθε χρηση- απο απλη επιβεβαιωση ,μεχρι ενσταση, ο εν λογω αριθμος μας ειναι απαριτητος.

αν εχεις γραψει σωστα τα στοιχεια στον φακελο δεν εχεις προβλημα. τρεις σειρες μου πηρε να γραψω εκεινο το κατεβατο που αφορα την εναρμονιση. ας μην δινουμε και τσαμπα λεφτα στις κουριερ. εμενα δεν μου περισσευουν παντως....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...