Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο.... Το ξέρω γιατί εχω ρωτήσει. Για να μπορέσεις να μπεις σε σχολεία αλλού νομού θα πρέπει πρώτα να είναι δικαιούχος να περάσεις δηλαδή κάπου. Μετά να ζητήσεις άλλο νομό κ αν έχουν μείνει θέσεις κ αφού πάρουν όλες τις επιλαχουσες να δουν αν θέλουν κ αν δεν θέλουν αυτές τότε κ μόνο ίσως σε στείλουν στο διπλανό νομό.

Αν άφηναν να κανεις σε 2 ή και 3 νομούς τότε θα γινόταν μπέρδεμα...με τα μόρια τη σειρά

σα να εχεις δικιο καλαμαρακι. ειναι και τα μορια στην μεση που θα αφορουν 2 νομους...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ευχαριστω παρα πολυ για την απαντησει εγω αθ κανω την αιτηση και οτι θελει ασ γινει ουτοσ η αλοσ τον μικρο ακομη κ να των παρουν με το προγραμα εσπα στον σταθμο δνε τον δεχοντε πριν τον φευρουαριο που θα γινει 2.5 χρονων οποτε ασ παρουν τον μεγαλο να μην πληρωνω κ το μικρο κατι θα κανουμε λιγουσ μηνες θα παει

:tongue::tongue:

Για να πάει στο νημιαγωγείο δεν πρέπει να είναι 5 ; Έχω την αίσθηση ότι κάπου το διάβασα , ότι το παιδί πρέπει να έχει κλείσει τα 5 στις 31-12 του έτους , και όχι στην αρχή της σχολικής χρονιάς τον Σεπτέμβρη . Το έχεις ψάξει αυτό ;;;; Γιατί ίσως τότε να μην χρειάζεσαι καθόλου το ΕΣΠΑ , αλλά να πας για εγγραφή από τώρα στο νηπιαγωγείο . :)

Φιλικά Λευτέρης

μα προφανώς και πάει νηπιο απευθειας, δεν την ενδιαφερουν οι παιδικοι του εσπα αλλα το κδαπ.

Εγω νομίζω ότι δεν θα εχεις κανένα θέμα εμπιπτει στην κατηγορία που αναφερει για υποχρεωτική εκπαίδευση.

Αντε καλό καλοκαίρι και καλα αποτελέσματα σε όλες!

eNeap2.pngTSzHp3.png

Καλησπέρα!

Λοιπόν, επειδή κάποιοι από εδώ δεν διάβασαν σωστά το post μου και απλά απάντησαν για να το παίξουν έξυπνοι.... Λέω ξεκάθαρα πως γνωρίζω και το όριο ρου εισοδήματος και ότι θα απορριφθεί όποια άλλη δήλωση. Επειδή όμως ο λόγος που ζητούν του 2011 είναι ευνόητος δλδ κανένας δεν έχει ακόμα του 2012, αλλιώς αυτή θα ζητούσαν, ρώτησα εαν την έχω εγώ σύντομα τι γίνεται. Επίσης λέγοντας όποια άλλη θα απορρίπτεται εννοούν οι άνθρωποι πριν του 2011 :idea::idea::idea::idea:

Αντιλαμβάνομαι όμως ότι ο γονιός Λευτέρης δεν διάβασε τον τίτλο του θέματος "ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ" και θέλει να στείλω το ερώτημα μου στο womanscafe :-P:razz::-P:razz: λες και θα πάω εγώ στον σταθμό. :confused::confused::confused: Εσύ την στέλνεις την γυναίκα σου άραγε και μπερδεύτηκες? Αν λοιπόν το ερώτημα μου ήταν άσχετο με το θέμα άσε να το κρίνουν οι admins και να με κάνουν διαγράψουν :tongue::tongue: !!!!

Για να μην το κουράζουμε άλλο λυπαμαι αν εδώ το έχεις δει παρεούλα και μπήκα και στο χάλασα!!!

Και για να δεις ότι πάλι δεν διάβασες σωστά.... είπα κορίτσια στο ποστ και όχι γονείς για να μου τονίσεις ότι είσαι γονιός!!!!!! Κορίτσι όμως δεν είσαι!!!!

Συμβουλή μου....Να διαβάζεις πριν απαντήσεις σε οτιδήποτε και να είσαι σίγουρος ότι κατανόησες σωστά την ερώτηση!!!!! Αν θες πάλι αγνόησε με, το ίδιο μου κάνει :P:p:p Καλή καρδιά!!!

Φιλικά Jasmini (γυναίκα αλλά και μητερα δύο παιδιών) :tongue::tongue::tongue:

Ε να σου απαντήσω ΚΑΙ εγώ τότε αφού θες κορίτσι...

ΚΑΘΕ χρόνο η ΕΕΤΑΑ ζητάει το εκκαθαριστικό του προηγούμενου οικονομικού έτους.

Έτσι γουστάρει. Τελεία.

Και όχι επειδή δεν έχει κανείς το φετινό. Επειδή έτσι επιθυμεί.

Και για να σου απαντήσω ξανα... Όχι, δεν μπορείς να βάλεις άλλο εκκαθαριστικό.

Απ το να επιτίθεσαι εντελώς παιδιάστικα σε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεις επειδή πραγματικά η ερώτησή σου ήταν ότι να ναι, καλό θα ήταν να κοιτάξεις τα του οίκου σου και πως θα καταφέρεις να βολέψεις τα παιδιά σου απ τη στιγμή που δεν ανήκεις στους δικαιούχους...

Ξέρεις, όλοι μας έχουμε χαμηλότερα εισοδήματα φέτος, αλλά όλοι σεβόμαστε τους όρους συμμετοχής στο πρόγραμμα...

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλησπέρα!

Επειδή όμως ο λόγος που ζητούν του 2011 είναι ευνόητος δλδ κανένας δεν έχει ακόμα του 2012, αλλιώς αυτή θα ζητούσαν, ρώτησα εαν την έχω εγώ σύντομα τι γίνεται. Επίσης λέγοντας όποια άλλη θα απορρίπτεται εννοούν οι άνθρωποι πριν του 2011 :idea::idea::idea::idea:

Επειδή το ποιός διαβάζει ή όχι τα post προσεκτικά , και το ποιός έχει βγάλει τα μάτια του διαβάζωντας την προκύρυξη ή όχι , φαίνεται , δεν θα το συνεχίσω μιας και δεν έχω και ιδιαίτερη όρεξη .

Απλώς θα κάνω μια παρατήρηση σε αυτά που γράφεις επειδή αναφέρεσαι στην προκύρυξη .

Που το λέει στην πρόσκληση ότι απορίπτονται ΜΟΝΟ προηγούμενα εκκαθαριστικά , και όχι φετινά ;;;;; Αυτό είναι δικό σου συμπέρασμα , και δεν αναφέρεται πουθενά . Αν έχεις καταλάβει αυτό , συγνώμη αλλά κάνεις λάθος . Βέβαια με το ζόρι δεν μπορώ να σε πείσω , οπότε αν θες στείλε το φετινό εκκαθαριστικό , και περίμενε τα αποτελέσματα . :)

Φιλικά Λευτέρης

Διαφημίσεις

Να πώ κ εγώ τη γνώμη μου?? μην με ρωτήσετε που ξεφύτρωσα γιατί μπορεί να μην μιλάω συχνά στο φορουμ αλλά το διαβάζω από πέρυσι, καλό θα ήταν αν κάποιος έχει μια απορία ή εκφράζει μία ανησυχία του όσο αστεία κ αν φαίνεται για μερικούς καλό θα ήταν ή να απαντιέται ή να αγνοείται χωρίς ειρωνικά σχόλια θα ήταν πιο κόσμιο.... το φόρουμ είναι για όλους νομίζω κ ο καθ'ένας μπορεί να ρωτήσει οτιδήποτε αφορά την αίτηση ή την προκήρυξη, επίσης κάτι μπορεί να έχει ήδη απαντηθεί πριν απο 50 σελίδες αλλά δεν είναι εύκολο για κάποιο νέο χρήστη να ανατρέξει τόσο πίσω. Αυτά... συγνώμη που πετάχτηκα!!!

Ευχαριστω!

Δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο!! Θα συμφωνήσω απλα με τα λόγια σου!!!

Εδω απ΄ ότι φαίνεται έχουν φτιάξει μια παρεουλα και τους την χαλαμε όσοι άλλοι μπαίνουμε!! Λυπάμαι πολυ απλα για την αγένεια μερικών μερικών!!! Ίσως δεν έχουν διδαχθεί τρόπους οπως θα έπρεπε και πιστεύω καλο θα ήταν να κλειδώσει το θέμα αφου οι απαντήσεις έχουν δωθει και όλοι σε παραπέμπουν ή στην προκυρηξη ή σε τηλεφώνημα! Αλλιώς θα πρεπει να αλλάξει ο τίτλος! Ας το κρίνουν οι admins!!

Φιλικά!

RKdwp3.png

Ε να σου απαντήσω ΚΑΙ εγώ τότε αφού θες κορίτσι...

ΚΑΘΕ χρόνο η ΕΕΤΑΑ ζητάει το εκκαθαριστικό του προηγούμενου οικονομικού έτους.

Έτσι γουστάρει. Τελεία.

Και όχι επειδή δεν έχει κανείς το φετινό. Επειδή έτσι επιθυμεί.

Και για να σου απαντήσω ξανα... Όχι, δεν μπορείς να βάλεις άλλο εκκαθαριστικό.

Απ το να επιτίθεσαι εντελώς παιδιάστικα σε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεις επειδή πραγματικά η ερώτησή σου ήταν ότι να ναι, καλό θα ήταν να κοιτάξεις τα του οίκου σου και πως θα καταφέρεις να βολέψεις τα παιδιά σου απ τη στιγμή που δεν ανήκεις στους δικαιούχους...

Ξέρεις, όλοι μας έχουμε χαμηλότερα εισοδήματα φέτος, αλλά όλοι σεβόμαστε τους όρους συμμετοχής στο πρόγραμμα...

Οκ πάω πάσο εφόσον θεωρείτε ότι θα έπρεπε έχοντας ή όχι μεγαλύτερα παιδια Μα γνωρίζω τι γινόταν τα προηγούμενα έτη!!! Άρα εσείς που τα ξέρετε απο πέρυσι τι έχετε να μάθετε ακόμα;;;;;; Λυπάμαι πολυ και πάλι πυ κάποια ενημερωτικά θέματα τελικα εξελίσσονται σε προσωπικά....

Φυσικά επειδη παρακολουθούσα το θέμα παρατήρησα πολλές φορές την ίδια αντιμετώπιση και σε αλλα μέλη και αρχίζω να αναρωτιέμαι, εγω είμαι αυτη που Φερομαι παιδαστικα ή αυτοί που απαντούν με αγένεια;

Για αναρωτηθείτε λίγο!! Ο εγωισμός είναι άσχημο πράγμα!

Φιλικά και παλι

RKdwp3.png

Παραπέμπονται στην προκήρυξη γιατί πολύ απλά εκεί βρίσκονται όλες οι απαντήσεις!!!

Και εμείς που βοηθάμε σας απαντάμε γιατί την έχουμε διαβάσει χίλιες φορές την ξέρουμε απ'έξω κ ανακατωτά που λέει ο λόγος κ ότι γνώση έχουμε είναι από την προκήρυξή κ μόνο!

Αυτός που την έχει διαβάσει διαφέρει κ φαίνεται από αυτόν που δεν την έχει διαβάσει.

Κ γιατί να κλείσει το θέμα? Επειδή δεν αρέσει σε ορισμένους που τον στέλνεις να διαβάσει ή να ανατρέξει στην αναζήτηση??

Μήπως να σας συμπληρώνουμε κ τις αιτήσεις σας επί πληρωμή για να μην διαβάζετε??

Παραπέμπονται στην προκήρυξη γιατί πολύ απλά εκεί βρίσκονται όλες οι απαντήσεις!!!

Και εμείς που βοηθάμε σας απαντάμε γιατί την έχουμε διαβάσει χίλιες φορές την ξέρουμε απ'έξω κ ανακατωτά που λέει ο λόγος κ ότι γνώση έχουμε είναι από την προκήρυξή κ μόνο!

Αυτός που την έχει διαβάσει διαφέρει κ φαίνεται από αυτόν που δεν την έχει διαβάσει.

Κ γιατί να κλείσει το θέμα? Επειδή δεν αρέσει σε ορισμένους που τον στέλνεις να διαβάσει ή να ανατρέξει στην αναζήτηση??

Μήπως να σας συμπληρώνουμε κ τις αιτήσεις σας επί πληρωμή για να μην διαβάζετε??

Όχι βέβαια και φυσικα κι εγω την διάβασα!

Άρα πάλι καταλήγουμε στο ίδιο συμπέρασμα ότι το θέμα είναι άχρηστο!

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Η σωστη σειρά των πράξεων είναι :

* Βγαίνει μια προκύρυξη στις 19-06 ( ένα μήνα σχεδόν πριν )

* Την κατεβάζεις από το internet και την διαβάζεις

* Την μελετας προσεκτικά

* Ανακαλύπτεις ότι κάποια πράγματα ίσως δεν αναφέρονται ξεκάθαρα και δεν εξηγούνται επαρκώς

* Βάζεις σε μια σειρά τις απορίες που έχεις

* Ανακαλύπτεις ότι στο parentscafe κάποιοι έχουν φτιάξει ένα θέμα και συζητάνε εκεί τα περί τις πρόσκλησης

* Ψάχνεις μέσα στις 100+ σελίδες αν κάποιος έχει απαντήσει στις τυχόν απορίες που έχεις και εσύ

* Εφόσον δεν ανακαλύπτεις κάτι , γράφεις ένα post και κάνεις την ερώτηση σου

* Περιμένεις να σου απαντήσει κάποιος , ο οποίος ούτε πληρώνεται από την ΕΕΤΑΑ όυτε από το parents για να το κάνει αυτό . Το κάνει επειδή απλώς θέλει να βοηθήσει από την καλή του την καρδιά , επειδή ίσως διάβασε πιο προσεκτικά την προκύρυξη , είτε επειδή και τις προηγούμενες χρονιές έκανε τα χαρτιά του , και ήδη έχει λύσει τις περισσότερες απορίες του .

Το σημαντικό όμως είναι όπως έχει πει και η kalamaraki , να έχεις διαβάσει την ριμαδιασμένη αυτή προκύρυξη . Δεν είναι δυνατόν , για ένα θέμα που έχει να κάνει με το παιδί/παιδία σου , να μένεις σε αυτά που θα σου πεί ένας άγνωστος , και όχι να έχεις διαβάσει με τα ίδια σου μάτια τι αναφέρει η προκυρυξη .Κάποιος που έχει διαβάσει την προκύρυξη , δεν θα κάνει ερωτήσεις του στυλ , ''πόσο είναι το όριο στο εκκαθαριστικό'' ή ''πόσες δομές μπορώ να επιλέξω '' .

Κάποιους ίσως γονείς πιθανόν να τους βόλευε να τους έκανε κάποιος άλλος την αίτηση , και αυτοί να μην ασχολούνταν καθόλου . Σόρυ αλλά το συγκεκριμένο θέμα στο forum , δεν έχει αυτό το σκοπό .

Τα παραπάνω είναι γενικές σκέψεις , και δεν πηγαίνουν σε κάποιον συγκεκριμένο γονιό . :)

btw ,εγώ την προκύρυξη την έχω κάνει συντόμευση πάνω στο desktop στο pc , και όποιος κάνει μια ερώτηση , πριν απαντήσω την ανοίγω και την διαβάζω .

Φιλικά Λευτέρης

ευχαριστω παρα πολυ για την απαντησει εγω αθ κανω την αιτηση και οτι θελει ασ γινει ουτοσ η αλοσ τον μικρο ακομη κ να των παρουν με το προγραμα εσπα στον σταθμο δνε τον δεχοντε πριν τον φευρουαριο που θα γινει 2.5 χρονων οποτε ασ παρουν τον μεγαλο να μην πληρωνω κ το μικρο κατι θα κανουμε λιγουσ μηνες θα παει

Εσυ κανε αλλά έτσι κ αλλιώς θα αποριφθει η αίτηση σου για το μικρό. Δεν θα προχωρήσει καν κ θα βρίσκεται στον πίνακα των απορρίψεων.

Και μια διευκρίνηση...θα στον απορρίψουν έτσι κ αλλιώς για όλη τη χρόνια...δε θα σου πει η εεταα πήγαινε τον μετά το φλεβαρι. Στο λέω για μα προετοιμαστεις.

Για το μεγάλο σου εύχομαι καλή επιτυχία!

Όσο για την απάντηση μου με mail την έλαβα απο eetaa και με βοηθάει στο πως θα κινηθώ!!!

Οπότε δεν μου είστε χρήσιμοι εσεις

Αααααααα πολυ καλα,αφου σου λυσαν την απορία κ επισημα.

Κ μαλιστα μπορείς να μοιραστεις και την απάντηση μαζι μας,έτσι,για να γίνεις εσύ χρήσιμη σε μας.:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...