Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

@ Lefteris

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Κι εγώ τα βάζω όπως λες τακτοποιημένα κ με τη σειρά αλλά η ημερομηνία πιθανώς να είναι λίγο.... μπαγιάτικη!

Βέβαια έχω το πιστοποιητικό οικ. κατάστασης και τα έγγραφα του ΟΑΕΔ που είναι ίδια και φαίνεται ότι δεν υπάρχει μεταβολή στοιχείων.

Με την ευκαιρία να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του φόρουμ που διαθέτουν χρόνο και υπομονή να απαντούν σε απορίες!

Κι ας ανάβουν και τα αίματα που και που!!:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε αν μπορω να στείλω την φετινή μου δήλωση γιατι η περσινή υπερβαίνει λίγο το οριακό εισόδημα ενω η φετινή όχι.

Διάβασα ότι οποιουδήποτε αλλού έτους θα απορριφθεί αλλα του φετινού μήπως το δέχονται αν προλαβω να το φτιάξω έγκαιρα? ευχαριστω

Καλησπέρα!

Λοιπόν, επειδή κάποιοι από εδώ δεν διάβασαν σωστά το post μου και απλά απάντησαν για να το παίξουν έξυπνοι.... Λέω ξεκάθαρα πως γνωρίζω και το όριο ρου εισοδήματος και ότι θα απορριφθεί όποια άλλη δήλωση. Επειδή όμως ο λόγος που ζητούν του 2011 είναι ευνόητος δλδ κανένας δεν έχει ακόμα του 2012, αλλιώς αυτή θα ζητούσαν, ρώτησα εαν την έχω εγώ σύντομα τι γίνεται. Επίσης λέγοντας όποια άλλη θα απορρίπτεται εννοούν οι άνθρωποι πριν του 2011 :idea::idea::idea::idea:

Αντιλαμβάνομαι όμως ότι ο γονιός Λευτέρης δεν διάβασε τον τίτλο του θέματος "ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ" και θέλει να στείλω το ερώτημα μου στο womanscafe :-P:razz::-P:razz: λες και θα πάω εγώ στον σταθμό. :confused::confused::confused: Εσύ την στέλνεις την γυναίκα σου άραγε και μπερδεύτηκες? Αν λοιπόν το ερώτημα μου ήταν άσχετο με το θέμα άσε να το κρίνουν οι admins και να με κάνουν διαγράψουν :tongue::tongue: !!!!

Για να μην το κουράζουμε άλλο λυπαμαι αν εδώ το έχεις δει παρεούλα και μπήκα και στο χάλασα!!!

Και για να δεις ότι πάλι δεν διάβασες σωστά.... είπα κορίτσια στο ποστ και όχι γονείς για να μου τονίσεις ότι είσαι γονιός!!!!!! Κορίτσι όμως δεν είσαι!!!!

Συμβουλή μου....Να διαβάζεις πριν απαντήσεις σε οτιδήποτε και να είσαι σίγουρος ότι κατανόησες σωστά την ερώτηση!!!!! Αν θες πάλι αγνόησε με, το ίδιο μου κάνει :P:p:p Καλή καρδιά!!!

Φιλικά Jasmini (γυναίκα αλλά και μητερα δύο παιδιών) :tongue::tongue::tongue:

RKdwp3.png

Κλείνοντας να επισημάνω ότι με τις απαντήσεις σου φάνηκες πολύ γελοίος και μάλλον θα έπρεπε να κοιτάξεις καλύτερα με ποιόν πρέπει να γελάς και όχι με σοβαρούς ανθρώπους που απλά ρωτάνε πράγματα για τα οποία δημιουργήθηκε το θέμα.

Ίσως κι εσύ θα έπρεπε να απευθυνθείς στο gnorimies.gr!

Αν πάλι γελάς τότε έχεις σοβαρό πρόβλημα και χάνω τον χρόνο μου μιλώντας με ανθρώπους σαν κι εσένα. Έχω πολύ σοβαρότερα πράγματα να κάνω!!!!!

Φιλικά και πάλι :)

RKdwp3.png

jasmini δεν εχετε κατι να χωρισετε οποτε μην το συνεχιζεις. ας γραφουμε κανενα ποστ με νοημα σχετικο με το θεμα.

και οταν λενε δεν δεχονται εκκαθαριστικο οποιαδηποτε αλλης χρονιας εννοουν και του 2012 και οχι μονο τα προηγουμενα πριν το 2011. ριξε μια ματια στο site www.eetaa.gr και στις προηγουμενες χρονιες τις απορριπτεες και γιατι τις απερριψαν. και εσενα θα βολευε το εκκαθαριστικο του 2012 και πολλες πολλες μητερες. μην το βλεπεις σαν τιμωρια επειδη ειχες περασει τα 40000. αν παρακοληθησεις τα δικαιολογητικα των προηγουμενων χρονων θα δεις οτι ποτε δεν ζητησαν το εκκαθαριστικο του ιδιου χρονου. για καποιο λογο το εκαναν και αυτο.

καλη συνεχεια

καλησπερα κοριτσια να κανω και γω μια ερωτηση εχω την δυνατοτητα να βαλω δομες απο διαφορετικους νομους?να βαλω και απο κει που ειμαι και εκει που εργαζομαι?η μονο απο εναν νομο?ευχαριστω

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια να κανω και γω μια ερωτηση εχω την δυνατοτητα να βαλω δομες απο διαφορετικους νομους?να βαλω και απο κει που ειμαι και εκει που εργαζομαι?η μονο απο εναν νομο?ευχαριστω

παρε ενα τηλ στα γραφεια να ρωτησεις. ισως να μπορεις να κανεις αυτο που ζητας!

Την έχεις διαβάσει την προκήρυξη?

σελίδα 11

δ) Η επιλογή των Δομών θα γίνει από τους Πίνακες των υπαγχθεισών Δομών ανά Νομό, που έχουν αναρτηθεί από τις 12/07/2012 σε έντυπη μορφή στα Γραφεία της Ε.Ε.Τ.Α.Α (Αθήνας, Λάρισας, Θεσσαλονίκης) και σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα της www.eetaa.gr και περιλαμβάνουν τις ηλικίες των τέκνων που αντιστοιχούν σε κάθε είδος Δομής, την επωνυμία του φορέα, που λειτουργεί τη Δομή και τα στοιχεία της εν λόγω Δομής (επωνυμία, κωδικός, είδος Δομής, διεύθυνση, τηλέφωνα επικοινωνίας, τον αριθμό των προσφερόμενων θέσεων, το ωράριο λειτουργίας, εξυπηρετούμενες περιοχές).

είχα διαβάσει κάπου στις προηγούμενες σελίδες ότι συζητούνταν αυτό το θέμα, αν θυμάμαι καλά έλεγαν πως δεν υπάρχει πρόβλημα και πως κάτι τέτοιο έκαναν κάποιοι και πέρισι. Αν δεν βαριέσαι ψάξε 2-3 σελίδες πιο πίσω νομίζω το είχα δει.

παρε ενα τηλ στα γραφεια να ρωτησεις. ισως να μπορεις να κανεις αυτο που ζητας!

Όσο για τα τηλέφωνα..... μπορεί να της απαντήσουν κ του χρόνου. Τα έχουν καταβεσμένα...;)

Όσο για τα τηλέφωνα..... μπορεί να της απαντήσουν κ του χρόνου. Τα έχουν καταβεσμένα...;)

με το ψιλοδικιο τους.....μαλλον προσπαθουν να αποφυγουν αποριες λογω οχι μη κατανοησης της προκηρυξης, αλλα λογω μη αναγνωσης αυτης.....

Διαφημίσεις

Να πώ κ εγώ τη γνώμη μου?? μην με ρωτήσετε που ξεφύτρωσα γιατί μπορεί να μην μιλάω συχνά στο φορουμ αλλά το διαβάζω από πέρυσι, καλό θα ήταν αν κάποιος έχει μια απορία ή εκφράζει μία ανησυχία του όσο αστεία κ αν φαίνεται για μερικούς καλό θα ήταν ή να απαντιέται ή να αγνοείται χωρίς ειρωνικά σχόλια θα ήταν πιο κόσμιο.... το φόρουμ είναι για όλους νομίζω κ ο καθ'ένας μπορεί να ρωτήσει οτιδήποτε αφορά την αίτηση ή την προκήρυξη, επίσης κάτι μπορεί να έχει ήδη απαντηθεί πριν απο 50 σελίδες αλλά δεν είναι εύκολο για κάποιο νέο χρήστη να ανατρέξει τόσο πίσω. Αυτά... συγνώμη που πετάχτηκα!!!

ευχαριστω πολυ..προφανως καλαμαρακι δεν την διαβασα προσεκτικα σας ευχαριστω για τον χρονο σας.

στειλε τους ενα ε-μαιλ.ισως απαντησουν πιο γρηγορα. ειναι λιγο περιεργο το θεμα σου. μπορει να ζεις στα ορια του νομου σου και να σε εξυπηρετει και ο διπλανος νομος. μην το αφησεις ετσι ρωτα.

Να πώ κ εγώ τη γνώμη μου?? μην με ρωτήσετε που ξεφύτρωσα γιατί μπορεί να μην μιλάω συχνά στο φορουμ αλλά το διαβάζω από πέρυσι, καλό θα ήταν αν κάποιος έχει μια απορία ή εκφράζει μία ανησυχία του όσο αστεία κ αν φαίνεται για μερικούς καλό θα ήταν ή να απαντιέται ή να αγνοείται χωρίς ειρωνικά σχόλια θα ήταν πιο κόσμιο.... το φόρουμ είναι για όλους νομίζω κ ο καθ'ένας μπορεί να ρωτήσει οτιδήποτε αφορά την αίτηση ή την προκήρυξη, επίσης κάτι μπορεί να έχει ήδη απαντηθεί πριν απο 50 σελίδες αλλά δεν είναι εύκολο για κάποιο νέο χρήστη να ανατρέξει τόσο πίσω. Αυτά... συγνώμη που πετάχτηκα!!!

με λεξεις κλειδια μπορεις να κανεις αναζητηση στο συγκεκριμενο θεμα και να βρεις αυτα που θες χωρις να διαβασεις ολες τις σελιδες

στειλε τους ενα ε-μαιλ.ισως απαντησουν πιο γρηγορα. ειναι λιγο περιεργο το θεμα σου. μπορει να ζεις στα ορια του νομου σου και να σε εξυπηρετει και ο διπλανος νομος. μην το αφησεις ετσι ρωτα.

Δεν παίζει απολύτως κανένα ρόλο.... Το ξέρω γιατί εχω ρωτήσει. Για να μπορέσεις να μπεις σε σχολεία αλλού νομού θα πρέπει πρώτα να είναι δικαιούχος να περάσεις δηλαδή κάπου. Μετά να ζητήσεις άλλο νομό κ αν έχουν μείνει θέσεις κ αφού πάρουν όλες τις επιλαχουσες να δουν αν θέλουν κ αν δεν θέλουν αυτές τότε κ μόνο ίσως σε στείλουν στο διπλανό νομό.

Αν άφηναν να κανεις σε 2 ή και 3 νομούς τότε θα γινόταν μπέρδεμα...με τα μόρια τη σειρά

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...