Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

το νηπιαγωγειο ναι ειναι κομματι της υποχρεωτικης εκπαιδευσης..το θεμα ειναι οτι στην ελλαδιτσα πολλα ειναι διφορουμενα....κι επειδη ο γιος μου δεν θαναι κλειστα 5 στην εναρξη της σχολικης χρονιας σκεφτομουν μηπως πεσει η αιτηση μου σε κανεναν αδαη και μου την ακυρωσει για αυτο το λογο....

βεβαια για να χω σιγουρη την αιτηση θα ρωτησω εκει και αυτοπροσωπως οπως προειπα...φετος θα δηλώσω ολα τα τεκνα μου!!!και δε λεει να χαθει ετσι...αν και δεν ειμαι σιγουρη οτι θα περασουν τα διδυμα αλλα εννοειται οτι θα κανω...

Για να πάει στο νημιαγωγείο δεν πρέπει να είναι 5 ; Έχω την αίσθηση ότι κάπου το διάβασα , ότι το παιδί πρέπει να έχει κλείσει τα 5 στις 31-12 του έτους , και όχι στην αρχή της σχολικής χρονιάς τον Σεπτέμβρη . Το έχεις ψάξει αυτό ;;;; Γιατί ίσως τότε να μην χρειάζεσαι καθόλου το ΕΣΠΑ , αλλά να πας για εγγραφή από τώρα στο νηπιαγωγείο . :)

Φιλικά Λευτέρης

Για να μας λυθεί η απορία

Πηγή http://www.greekschools.net/ekpaideysh/eggrafh-sto-nhpiagwgeio

Κατά το Π.Δ. 200/1998 «Οργάνωση και λειτουργία νηπιαγωγείων», και συγκεκριμένα κατά το Άρθρο 7 «Εγγραφές νηπίων», ισχύουν τα ακόλουθα:

1. Στο νηπιαγωγείο εγγράφονται νήπια που συμπληρώνουν την νόμιμη ηλικία. Η προσκόμιση των δικαιολογητικών για εγγραφή γίνεται από 1 μέχρι 15 Ιουνίουτου προηγούμενου σχολικού έτους. Προσκόμιση των δικαιολογητικών γίνεται και μετά την ημερομηνία αυτή, αν δεν έχει συμπληρωθεί ο προβλεπόμενος αριθμός νηπίων κατά τμήμα.

3. Στο νηπιαγωγείο φοιτούν δύο ηλικίες νηπίων.

Η πρώτη ηλικία (νήπια)περιλαμβάνει τα νήπια, τα οποία στις 31 Δεκεμβρίου του έτους εγγραφής συμπληρώνουν ηλικία πέντε (5) ετών.

Η δεύτερη ηλικία (προνήπια)περιλαμβάνει τα νήπια, τα οποία στις 31 Δεκεμβρίου του έτους εγγραφής συμπληρώνουν ηλικία τεσσάρων (4) ετών.

(Η ηλικία εγγραφής των νηπίων ορίζεται με τις διατάξεις του Άρ. 10 παρ. 1α του Ν. 2327/95, ΦΕΚ 156 Α', που αντικατέστησαν το Άρ. 3 παρ. 3 εδ. 1ο του Ν. 1566/85, ως προς το θέμα της ηλικίας που πρέπει να έχουν συμπληρώσει τα εγγραφόμενα στα νηπιαγωγεία νήπια).

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λευτέρη δεν καταλαβαίνω γιατι σου φάνηκε αστεια η ερώτηση μου! Έχεις περίεργη αίσθηση του χιούμορ ...

Λυπάμαι αν μια ερώτηση που στηρίζεται σε μια ελπίδα μου να πάρουν τα παιδάκια μου στον σταθμο γιατι λεφτά δεν έχω και πρεπει να επιστρέψω στην δουλεια μου, εσένα σε κάνει να γελας! Λυπάμαι και για σένα που δεν αντιλαμβάνεσαι για ποιο λόγο δημιουργήθηκε το φόρουμ! Το να το παίζεις έξυπνος εμένα απλα μου δηλώνει κάποιες ανασφαλειες... Ας μην απαντουσες στο ερώτημα μου, προτιμότερο απ΄ το το γελοιοποιεις!

Ευχαριστω τα κορίτσια που μου απάντησαν χωρις κριτική!

Έστειλα και mail στον eetaa να ρωτήσω!

RKdwp3.png

φοβαμαι πως οχι....κ περσυ μια φιλη μου δηλωσε Α.2 ενω η μικρη της δεν ηταν 2,5 ..... μονο κ μονο γιατι ο σταθμος που θα τη δεχοντουσαν ηταν στην κατηγορια Α2 ενω επαιρνε κ μικροτερα παιδακια , κ την απορριψαν
ΠΡΟΣΟΧΗ , το γράφει και στην αίτηση . Ασυμφωνία ηλικίας παιδιού και επιλογή κατηγορίας θέσης αποτελεί λόγο απόρριψης της αίτησης .

Κανένας κανένας σταθμός δεν είναι κοντά σου ; Ούτε δημόσιος , ούτε ιδιωτικός ;;; Έστω να επιλέξεις κάποιον που θα έχει μετακίνηση και θα βολεύει να έρχεται να παίρνει το παιδί ;;;

Φιλικά Λευτέρης

Απο οτι μου χαν πει περσι μπαινουν ηλικιες στον υπολογιστη μαζι με κατηγοριες δομων. Αν δε συμπιπτει ηλικια με δομη σε πεταει το συστημα Απεξω.

Ναι ναι θα τις πετάξει το σύστημα αυτόματα έξω αυτές τις αιτήσεις οπως κ πέρυσι που στις απορριφθείσες μητέρες ήταν ένας από τους λόγους.

Μαλώστε με και κοροϊδέψτε με αλλά πρώτη φορά ακούω ότι η επικύρωση ισχύει για ορισμένο χρονικό διάστημα! Πάντα είχα κρατημένα κάποια επικυρωμένα πιστοποιητικά (ταυτότητα, πτυχίο κλπ.) και τα προσκόμιζα χωρίς ποτέ να έχω πρόβλημα ή να έχω δει αυτή τη διευκρινηση!

Έτσι... έστειλα ληγμένη επικυρωμένη ταυτότητα!!

Οι πιό έμπειροι, πιστεύετε οτι είναι λόγος απόρριψης??

Διαφημίσεις

Λευτέρη δεν καταλαβαίνω γιατι σου φάνηκε αστεια η ερώτηση μου! Έχεις περίεργη αίσθηση του χιούμορ ...

Λυπάμαι αν μια ερώτηση που στηρίζεται σε μια ελπίδα μου να πάρουν τα παιδάκια μου στον σταθμο γιατι λεφτά δεν έχω και πρεπει να επιστρέψω στην δουλεια μου, εσένα σε κάνει να γελας! Λυπάμαι και για σένα που δεν αντιλαμβάνεσαι για ποιο λόγο δημιουργήθηκε το φόρουμ! Το να το παίζεις έξυπνος εμένα απλα μου δηλώνει κάποιες ανασφαλειες... Ας μην απαντουσες στο ερώτημα μου, προτιμότερο απ΄ το το γελοιοποιεις!

Ευχαριστω τα κορίτσια που μου απάντησαν χωρις κριτική!

Έστειλα και mail στον eetaa να ρωτήσω!

το οριο των 40000 ευρω το αναλυσαμε τοσο πολυ 20 σελιδες πριν που του Λευτερη του φανηκε αστεια η ερωτηση σου. και εμενα επισης εδω που τα λεμε. η προσκληση ξεκαθαριζει ποιο εκκαθαριστικο θελει. περσι πολλες βγηκαν εκτος επειδη δεν εδωσαν επικυρωμενο εκκαθαριστικο. φαντασου εσυ να δωσεις αλλης χρονιας....

δεν γινεται να κανουμε οτι μας βολευει τον καθενα ξεχωριστα. εχουν δωθει οδηγιες σαφεστατες απο το προγραμμα για το τι θελουν. και συγνωμη αν θα ακουστω καπως αλλα επειδη εστειλες ε-μαιλ στο εεταα δεν θα κανουν καμια εξαιρεση για σενα. μια εδωμεσα ειπε οτι θα φτασει στις βρυξελλες για την αδικια των 40000 ευρω αλλα δεν ακουσαμε κατι παλι απο αυτην.

ειναι στην κριση σου τι θα κανεις...

Α και κάτι ακόμα, οταν έκανα την ερώτηση ξεκίνησα καλησπερίζοντας απευθυνόμενη στα κορίτσια του φόρουμ! Εσύ κορίτσι είσαι και απαντησες;

Εξακολουθείς και κάνεις πλάκα έτσι ;;;; :) Σορυ αλλά μόνο σοβαρά δεν μπορώ να πάρω την ερώτηση σου . Έχουν γραφτεί 100+ σελίδες στο θέμα , οι περισσότερες απο αυτές μετά τις 19-06 που βγήκε η προκύρυξη . Από ότι είδα έχεις γράψει 3000+ post σε αυτό το forum , οπότε δεν είσαι καινούργια εδώ για να σε δικαιολογήσω ότι σήμερα το ανακάλυψες και είπες να γράψεις μια ερώτηση . Διαβάζωντας λοιπόν την προκύρυξη , αλλά και όλα αυτά που έχουν γραφτεί εδώ , έρχεσαι και ρωτάς την ημέρα κατάθεσης των αιτήσεων , αν εσύ ( επειδή το εκκαθαριστικό του 11 είναι υψηλό ) μπορείς να δώσεις εκκαθαριστικό του 12 !!!!!!!!

Συγνώμη αλλά εγώ μόνο σαν πλάκα μπορώ να το εκλάβω αυτό .

Να προσθέσω και εγώ αντί για 4 μόνο δομές στην αίτηση , ακόμα 5-6 , για να είμαι σίγουρος ότι κάπου θα πάρουν τον γιό μου ;;;;; :)

Και μια διευκρίνηση , το forum λέγεται PARENTScafe και όχι WOMENcafe .

Φιλικά Λευτέρης ( ένας από τους 2 PARENTS του γιού μου ) ;)

δεν ειναι και o serafeinos φετος μαζι μας και εχεις μεινει μονος βρε Λευτερη!!!

Μπράβο ρε συ Μαρία, ο Σεραφίνος!!!! Μα τι πνεύμα κ εκείνος, φέτος πρέπει να πηγαίνουν νήπια οπότε δεν τον ενδιαφέρει.

Μπράβο ρε συ Μαρία, ο Σεραφίνος!!!! Μα τι πνεύμα κ εκείνος, φέτος πρέπει να πηγαίνουν νήπια οπότε δεν τον ενδιαφέρει.

καλυτερα που δεν ασχολειται φετος. θα του ειχαν πεσει τα μαλλια. περσι δεν ειχα γραψει ουτε ενα ποστ αλλα διαβαζα καθημερινα αυτο το θεμα και βοηθησε παρα πολυ. αμφιβαλλω ομως οτι καταφερνουμε εμεις κατι τετοιο φετος..... δυστυχως. οχι οτι δεν εχουμε την διαθεση αλλα επικρατει μια ατμοσφαιρα να πεσω να σε φαω ενα πραγμα.λεα και βγαζουμε τα νευρα μας εδω μεσα :?

Διαφημίσεις

Μαλώστε με και κοροϊδέψτε με αλλά πρώτη φορά ακούω ότι η επικύρωση ισχύει για ορισμένο χρονικό διάστημα! Πάντα είχα κρατημένα κάποια επικυρωμένα πιστοποιητικά (ταυτότητα, πτυχίο κλπ.) και τα προσκόμιζα χωρίς ποτέ να έχω πρόβλημα ή να έχω δει αυτή τη διευκρινηση!

Έτσι... έστειλα ληγμένη επικυρωμένη ταυτότητα!!

Οι πιό έμπειροι, πιστεύετε οτι είναι λόγος απόρριψης??

Χωρίς να ξέρω κάτι επίσημο , από την εμπειρία μου με συναλλαγές με χαρτιά όλα αυτά τα χρόνια με το δημόσιο , αλλά και με άλλες υπηρεσίες , έχω μάθει ότι καλό είναι να έχεις πρόσφατα επικυρωμένα χαρτιά . Ιδίως χαρτιά που μέσα στα χρόνια μπορούν να αλλάξουν , πχ ταυτότητα , πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης .

Άλλα όμως χαρτιά που όσα χρόνια και αν περάσουν δεν πρόκειται να αλλάξουν , δεν νομίζω ότι χρειάζονται τόσο συχνή επικύρωση , πχ το πτυχίο του ΤΕΙ , η ληξιαρχική πράξη γέννησης .

Πες το βίτσιο , πες το προνοητικότητα , όταν χρειάζομαι χαρτιά , πάντα βγάζω φωτοτυπίες και επικυρώσεις εκείνη την στιγμή , και ας έχω στο σπίτι . Τώρα βέβαια θα μου πείς ότι εγώ όταν μαζεύω τα χαρτιά και τα βάζω σε ένα φάκελο , τα βάζω και με την σειρά που τα ζητάει η εκάστοτε υπηρεσία , οπότε μάλλον για βίτσιο το κόβω αυτό :)

Αλλά δεν νομίζω ,για να επανέλθω , ότι κάποιος θα σε απορρίψει επειδή η ταυτότητα είναι επικυρωμένη 1 χρόνο πριν πχ :) Απόρριψη λόγο ''παλιάς επικύρωσης εγγράφων '' δεν θυμάμαι να έχω δει .

Φιλικά Λευτέρης

καλυτερα που δεν ασχολειται φετος. θα του ειχαν πεσει τα μαλλια. περσι δεν ειχα γραψει ουτε ενα ποστ αλλα διαβαζα καθημερινα αυτο το θεμα και βοηθησε παρα πολυ. αμφιβαλλω ομως οτι καταφερνουμε εμεις κατι τετοιο φετος..... δυστυχως. οχι οτι δεν εχουμε την διαθεση αλλα επικρατει μια ατμοσφαιρα να πεσω να σε φαω ενα πραγμα.λεα και βγαζουμε τα νευρα μας εδω μεσα :?

Δηλαδή Μαρία θες να μου πεις πως οι πέντε δέκα που είμαστε εδώ δεν βοηθάμε??

Εσύ πέρυσι μπορεί να μην έγραφες αλλά εδώ μέσα βγάλαμε τα ματάκια μας πάλι να απαντάμε κ να βοηθάμε.

Και πέρυσι βοηθούσα κ πρόπερσι.....ΑΛΛΑ......(εγώ σαν καλαμαράκι φέτος τράβηξα γραμμή...κ ειπα δεν θα ασχοληθώ με αυτόν που θέλει έτοιμη μασημένη τροφή)

Ο άνθρωπος που ΕΧΕΙ διαβάσει την προκήρυξη κ έχει απορίες φαίνεται από τις ερωτήσεις του κ διαφέρει 100% με τον άνθρωπο που ΔΕΝ ΕΧΕΙ διαβάσει την προκήρυξη κ ακουει τι του λέει η περιπτερού ή ο ταξιτζής που το άκουσε που του το είπε η γειτόνισσα. Φαινεται ο άνθρωπος που έχει απορία κ δεν θέλει μασημένη τροφή. Ε εκείνον που δεν ασχολείται...δεν θα τον βοηθήσω....κ θα του την πω αν μου πουλήσει κ πνεύμα κ μαρούλια..

Απλά πράγματα.....

Δηλαδή Μαρία θες να μου πεις πως οι πέντε δέκα που είμαστε εδώ δεν βοηθάμε??

Εσύ πέρυσι μπορεί να μην έγραφες αλλά εδώ μέσα βγάλαμε τα ματάκια μας πάλι να απαντάμε κ να βοηθάμε.

Και πέρυσι βοηθούσα κ πρόπερσι.....ΑΛΛΑ......(εγώ σαν καλαμαράκι φέτος τράβηξα γραμμή...κ ειπα δεν θα ασχοληθώ με αυτόν που θέλει έτοιμη μασημένη τροφή)

Ο άνθρωπος που ΕΧΕΙ διαβάσει την προκήρυξη κ έχει απορίες φαίνεται από τις ερωτήσεις του κ διαφέρει 100% με τον άνθρωπο που ΔΕΝ ΕΧΕΙ διαβάσει την προκήρυξη κ ακουει τι του λέει η περιπτερού ή ο ταξιτζής που το άκουσε που του το είπε η γειτόνισσα. Φαινεται ο άνθρωπος που έχει απορία κ δεν θέλει μασημένη τροφή. Ε εκείνον που δεν ασχολείται...δεν θα τον βοηθήσω....κ θα του την πω αν μου πουλήσει κ πνεύμα κ μαρούλια..

Απλά πράγματα.....

οχι ρε συ αλιμονο....και βεβαια βοηθαμε. αλλα θα φετοα θα σου ζητησουν και το λογο γιατι ετσι και οχι ετσι. θα πουν και το παραπονο τους για το ποσο αδικο ειναι το οριο που βαλανε των 40000 ευρω και αλλα τετοια.

και ακομη ακομη οταν τους απαντας τεκμηριομενα μεσω της προσκλησης καποιοι πιστευουν αυτο που θελουν να πιστεψουν.

ειδικα εσυ εχεις βπηθησει τα μεγιστα ;)

αλλα θα φετοα θα σου ζητησουν και το λογο γιατι ετσι και οχι ετσι. θα πουν και το παραπονο τους για το ποσο αδικο ειναι το οριο που βαλανε των 40000 ευρω και αλλα τετοια.

Ξύπνησαν οι σκλάβοι Αντωνάκη!:lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...