Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Καλησπέρα και καλή αρχή!Και εγώ ξεκίνησα τις αντιπηκτικες καθως και το σαλοσπιρ από την ημέρα της εμβρυομεταφοράς.Αν όλα πάνε καλά και προχωρήσει η εγκυμοσύνη,θα τις σταματήσω δύο μήνες αφού γεννήσω.Η βελόνα δε με βολεύει καθόλου,οπότε μεταφέρω το φάρμακο σε μια σύριγγα,μετά βάζω το λεπτο βελονάκι από πανω και κάνω την ένεση.Σαν τη διαδικασία που κάνω με τις prolutex δλδ

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

1 hour ago, Maraki S. είπε:

Ναι και εγώ την έκανα αυτή στην πρώτη προσπάθεια και ευτυχώς είναι μικρή η βελόνα, δεν είχα ιδιαίτερα προβλήματα.

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

πρίν από 26 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ τις είχα ξεκινήσει 5 μέρες πριν την έμβρυομεταφορά και τις συνεχίζω ακόμη. Καθώς και σαλοσπιρ. Η ένεση δεν είναι κάτι είναι πολύ μικρή απλώς είχα διαβάσει από κάποια κοπέλα που έβαζε παγάκι για λίγα δευτερόλεπτα πριν τη κάνει για να γίνεται πιο εύκολα και το έκανα κι εγώ έτσι! Πλέον τις κάνω χωρίς αυτό αλλά το παγάκι ήταν βοηθεια. Καλή επιτυχία σου εύχομαι 

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

kalamaraki οπως σου ειπε και μια κοπελα πριν ειναι απο τους τελευταιους..δεκμβρη του 07 οποτε κλειστα 5 δε θαχει το σεπτεμβρη,αλλα θα παει νηπιο..οποτε συμπληρωνω για κδαπ και οταν θα παω να τα κξαταθεσω θα ρωτησω κιολας...

ευχαριστω κοριτσια!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Ω ρε φίλε τώρα διάβασα πού αναφερόταν ο χριστιανός :lol::lol::lol:

όπως καταλάβατε με σύγχισε τόσο πολύ ο μπαγλαμάς του ΚΕΠ που παραντουράω. Σχώρα με Λευτέρης, I beg you.

Κοίτα που θα φάω ξύλο κιόλας χωρίς να φταίω , χα χα χα :) Το κατάλαβα ότι δεν κατάλαβες που αναφερόμουν , don't worry ;)

Να πω και εγώ μια απορία με αφορμή ένα προηγούμενο post . Το νηπιαγωγίο δεν είναι κομμάτι της υποχρεωτικής εκπαίδευσης ; Δηλαδή πας απλώς και εγράφεσαι όπως πας στο Δημοτικό σχολείο , και είναι υποχρεωμένοι να σε δεχτούν ; Για Δημοτικά νηπιαγωγία αναφέρομαι βέβαια , έτσι ; :)

Φιλικά Λευτέρης

Κοίτα που θα φάω ξύλο κιόλας χωρίς να φταίω , χα χα χα :) Το κατάλαβα ότι δεν κατάλαβες που αναφερόμουν , don't worry ;)

Να πω και εγώ μια απορία με αφορμή ένα προηγούμενο post . Το νηπιαγωγίο δεν είναι κομμάτι της υποχρεωτικής εκπαίδευσης ; Δηλαδή πας απλώς και εγράφεσαι όπως πας στο Δημοτικό σχολείο , και είναι υποχρεωμένοι να σε δεχτούν ; Για Δημοτικά νηπιαγωγία αναφέρομαι βέβαια , έτσι ; :)

Φιλικά Λευτέρης

Μπονζουρ Λευτέρη

Η υποχρεωτική εκπαίδευση στην ελλάδα ξεκινάει στην τάξη των νηπίων σε δημόσιο ή ιδιωτικό νηπιαγωγείο. Η τάξη των προνηπιων δεν είναι υποχρεωτική κ για αυτό δεν τα παίρνουν τα παιδάκια. Ενώ στα νήπια πας έγγραφεσαι στο νηπιαγωγείο που υπάγεται η διεύθυνση του σπιτιού σου κ είναι υποχρεωμενοι να το πάρουν το παιδάκι. Κατά την εγγραφή δε διαλέγεις αν θες στο κλασικό που σχολαει 12 ή 12μίση ή αν θες το ολοήμερο που σχολαει 4 για τις εργαζόμενες.

Βέβαια στο δημόσιο νηπιαγωγείο δεν πληρώνεις :wink:

Ένα ένα τα θυμάμαι... :-P

Και αν έχει παρακολουθήσει ιδιωτικό νηπιαγωγείο το παιδί πρέπει στην εγράφη του στη Α δημοτικού να προσκομίσουν βεβαίωση παρακολούθησης

Διαφημίσεις

το νηπιαγωγειο ναι ειναι κομματι της υποχρεωτικης εκπαιδευσης..το θεμα ειναι οτι στην ελλαδιτσα πολλα ειναι διφορουμενα....κι επειδη ο γιος μου δεν θαναι κλειστα 5 στην εναρξη της σχολικης χρονιας σκεφτομουν μηπως πεσει η αιτηση μου σε κανεναν αδαη και μου την ακυρωσει για αυτο το λογο....

βεβαια για να χω σιγουρη την αιτηση θα ρωτησω εκει και αυτοπροσωπως οπως προειπα...φετος θα δηλώσω ολα τα τεκνα μου!!!και δε λεει να χαθει ετσι...αν και δεν ειμαι σιγουρη οτι θα περασουν τα διδυμα αλλα εννοειται οτι θα κανω...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

καλημέρα......

Η αίτηση πρέπει και αυτή να είναι επικυρωμένη σε ΚΕΠ για το γνήσιο της υπογραφής?

όχι δεν είναι απαραίτητο, αφού βάζεις μέσα στα δικαιολογητικά και την ταυτότητά σου επικυρωμένη.

Απλά πρόσεξε είτε πας να την παραδώσεις μόνη σου, είτε με κούριερ να πάρεις τον αριθμό πρωτοκόλλου

εξαιρετικη φετος η εμπειρια μου στη μυλλερου.

βοηθησε βεβαια κ η κυριακη κ δη μεσημερι που ημουν εγω κ το πολυ 3-4 ακομα (μουρλοι) ανθρωποι για να καταθεσουμε δικαιολογητικα.

παντως με το που μπαινω. με πλησιαζει ευγενεστατος κυριος για να τσεκαρουμε μαζι τα δικαιολογητικα χωρις καν να το ζητησω, ετσι κ εγινε, κ μετα επιτοπου με αφησε να προχωρησω για να παρω πρωτοκολλο απο μια αιθουσα που ημουν εγω κ αλλοι 10 τουλαχιστον εργαζομενοι κ δεν ηξερα σε ποιον να πρωτοπαω να παρω πρωτοκολλο.......:D

πολυ καλυτερα λοιπον απο θεμα οργανωσης κ μπραβο τους....

να τα λεμε κ αυτα!

με ενημερωσε η κυρια στο πρωτοκολλο οτι τελη ιουλιου θα βγουν τα αποτελεσματα

αντε λοιπον....καλα αποτελεσματα σε ολες μας!!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΤΟΙΜΑ Κ ΕΓΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ αυριο θα τα καταθεσω το μικρο μου δεν ειναι ακομη 2. 5 και στην περιοχη μου δεν εχει Α1 οποτε αναγκαστικα θα κανω τα χαρτια για Α2 εχω καμια ελπιδα ?

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΤΟΙΜΑ Κ ΕΓΩ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ αυριο θα τα καταθεσω το μικρο μου δεν ειναι ακομη 2. 5 και στην περιοχη μου δεν εχει Α1 οποτε αναγκαστικα θα κανω τα χαρτια για Α2 εχω καμια ελπιδα ?

φοβαμαι πως οχι....κ περσυ μια φιλη μου δηλωσε Α.2 ενω η μικρη της δεν ηταν 2,5 ..... μονο κ μονο γιατι ο σταθμος που θα τη δεχοντουσαν ηταν στην κατηγορια Α2 ενω επαιρνε κ μικροτερα παιδακια , κ την απορριψαν

ΠΡΟΣΟΧΗ , το γράφει και στην αίτηση . Ασυμφωνία ηλικίας παιδιού και επιλογή κατηγορίας θέσης αποτελεί λόγο απόρριψης της αίτησης .

Κανένας κανένας σταθμός δεν είναι κοντά σου ; Ούτε δημόσιος , ούτε ιδιωτικός ;;; Έστω να επιλέξεις κάποιον που θα έχει μετακίνηση και θα βολεύει να έρχεται να παίρνει το παιδί ;;;

Φιλικά Λευτέρης

το νηπιαγωγειο ναι ειναι κομματι της υποχρεωτικης εκπαιδευσης..το θεμα ειναι οτι στην ελλαδιτσα πολλα ειναι διφορουμενα....κι επειδη ο γιος μου δεν θαναι κλειστα 5 στην εναρξη της σχολικης χρονιας σκεφτομουν μηπως πεσει η αιτηση μου σε κανεναν αδαη και μου την ακυρωσει για αυτο το λογο....

βεβαια για να χω σιγουρη την αιτηση θα ρωτησω εκει και αυτοπροσωπως οπως προειπα...φετος θα δηλώσω ολα τα τεκνα μου!!!και δε λεει να χαθει ετσι...αν και δεν ειμαι σιγουρη οτι θα περασουν τα διδυμα αλλα εννοειται οτι θα κανω...

Για να πάει στο νημιαγωγείο δεν πρέπει να είναι 5 ; Έχω την αίσθηση ότι κάπου το διάβασα , ότι το παιδί πρέπει να έχει κλείσει τα 5 στις 31-12 του έτους , και όχι στην αρχή της σχολικής χρονιάς τον Σεπτέμβρη . Το έχεις ψάξει αυτό ;;;; Γιατί ίσως τότε να μην χρειάζεσαι καθόλου το ΕΣΠΑ , αλλά να πας για εγγραφή από τώρα στο νηπιαγωγείο . :)

Φιλικά Λευτέρης

Οποια παιδια μεσα στο ετος το φετινο θα γινουν πεντε δε μπορουν να μπουν σε παιδικο σταθμο γιατι ειναι σε ηλικια νηπιου. Πανε υποχρεωτικα στο νηπιο. Κι αυτο γιατι το νηπιο δεν υπαρχει σε παιδικουσ δημοσιουσ αλλα ουτε και στουσ ιδιωτικουσ σαν Ταξη επειδη ανηκει ατην υποχρεωτικη εκπαιδευση αρα οχι στο εσπα.Το ξερω απο τη μεγαλη μου που γινεται πεντε 17-12. Μονο σε κδαπ μπορεις να κανεις αιτηση κι αυτο μιλωντας πριν με το δημο σου, διοτι κι εμας ο δημος εχει τετοια κεντρα αλλα δεχεται απο εξι ετων και πανω πηρα τηλ και ρωτησα. Οποτε για τη μεγαλη μου φετος το εσπα δε χρησιμευει σε τιποτα.Απ οτι ειδα η ευη εχει γραψει το παιδι στο νηπιο αλλα θελει να κανει αιτηση για κεντρο δημ. Απασχολησης. Αρα ευη μιλα πρωτα με το δημο σου να δεις αν δεχονται πενταχρονα γιατι εμενα μου ειπαν οχι. Σε αλλους δημους διαβαζω στο ιντερνετ δεχονται...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...