Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, linaa said:

Για το θέμα της αμνιοπαρακέντησης είναι καθαρά δικό σου θέμα όπως θα έκανες γενικά δεν έχει σημασία η δωρεά . Όπως νιώθεις εσύ πιο καλά. 

Όσο για τις ασφάλειες καλέ τι να ρωτήσουν πως σου ήρθε αυτή η απορία? 

Χαχα έλα ντε! ☺️ 

επειδη μάλλον αυτοί ρωτάνε τα πάντα..είπα μήπως! 

48 minutes ago, *Vasoula said:

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

Μάλλον δεν θα μπω..κ ο γιατρός προς τα εκεί πάει απλά δεν θέλει να πάρει θέση και λογικο..

Εσυ σε τι φάση είσαι; Θα κανεις nipt? 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Κοίτα Στέλλα.....

δεν αναζητώ φαν κλαμπ για να θέλω εναγωνίως να είμαι αρεστή σε όλους κ να χαϊδεύω τα αυτιά όλων με τα ποστ μου.

Την γνώμη μου λέω αντικρούοντας αυτούς που κατηγορούν την εεταα για προχειρότητα, για μη οργάνωση για για για.....δεν ήξερα πως το να λέω τη γνώμη μου που θίγει διάφορα σημαίνει πως κατακεραυνώνω.... δε με απασχολεί...αν βλέπω άκυρα σχόλια θα λέω κ εγώ τη δική μου γνώμη.

σε λίγο θα μας πουν ότι θα ήθελαν να περνάνε κ από το σπίτι μας να παίρνουν τις αιτήσεις!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

καταλαβαινω απολυτα τι λες

για μενα το εσπα ειναι ο μονος θεσμος στην ελλαδα που θεωρω (πειτε με ηλιθια) οτι ειναι διαφανης----οριστε τα μορια σου κυρα μου οριστε και της γειτονισσας

επισης για μενα το να δουλεουν 8-8 και ΣΚ ειναι μεγαλη υποθεση...........αφου εχει δεκα μερες προθεσμια αμα θελανε το εκαναν......

και φαντασου..........εδω μεσα και εγιναν τοσες "φασαριες" για τα ιδια ερωτηματα......εκεινοι οι ερμοι ποσες φορες τα απαντανε τη μερα.........

αλλα ο ελλην ειναι ελλην .....εκει στη σκαλα θα παει να την συμπληρωσει την αιτηση.........και μη μου πειτε οτι 7 οροφοι στραπατσαρισμενος κοσμακης δεν ειχε κομπιουτερ η μελανακια........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καταλαβαινω απολυτα τι λες

για μενα το εσπα ειναι ο μονος θεσμος στην ελλαδα που θεωρω (πειτε με ηλιθια) οτι ειναι διαφανης----οριστε τα μορια σου κυρα μου οριστε και της γειτονισσας

επισης για μενα το να δουλεουν 8-8 και ΣΚ ειναι μεγαλη υποθεση...........αφου εχει δεκα μερες προθεσμια αμα θελανε το εκαναν......

και φαντασου..........εδω μεσα και εγιναν τοσες "φασαριες" για τα ιδια ερωτηματα......εκεινοι οι ερμοι ποσες φορες τα απαντανε τη μερα.........

αλλα ο ελλην ειναι ελλην .....εκει στη σκαλα θα παει να την συμπληρωσει την αιτηση.........και μη μου πειτε οτι 7 οροφοι στραπατσαρισμενος κοσμακης δεν ειχε κομπιουτερ η μελανακια........

Συμφωνώ κ εγώ το ίδιο πιστεύω ότι από πέρυσι είναι δίκαιος κ διάφανος που πρόσθεσαν κ το πλαφόν των 6000ευρώ στα μηδαμινά εισοδήματα.

Και ναι...στο επιβεβαιώνω...και στους 7 ορόφους (και έξω από το κτίριο έτσι...σε όοοοοολο το πεζοδρόμιο κατά μήκος) υπήρχαν

άτομα που κοιτούσαν εκείνη την ώρα την λίστα με τις δομές στα ποδαράκια τους....

που καθόντουσαν σε κάθε σκαλοπάτι....

συμπλήρωναν στο πόδι την αίτηση....

τηλεφωνούσαν να ρωτήσουν τον λογιστή γιατί τους έδωσε λάθος εκκαθαριστικό.....

τηλεφωνούσαν να μάθουν ποιο είναι το ποσό που βάζουν στο δηλωθέν....

αν θα κάνουν πρόσθεση ή αν θα βάλουν μόνο το δικό τους....

να απορούν γιατί θέλουν πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης....

να γκρινιάζουν για την χαρτούρα

κ γιατί δεν μας παίρνουν πρώτα κ μετά τους τα φέρνουμε τα χαρτιά μας...:confused::confused: και είναι οι ίδιοι που θα γκρινιάξουν πως τους έκοψαν άδικα....πως φταίει η εεταα γιατί δεν τους βοήθησε....που δεν συμπλήρωσαν τους σωστούς παιδικούς κ κόπηκαν....

Κάτσε να δεις όταν βγουν οι προσωρινοί πίνακες με ποια κριτήρια θα έχουν κοπεί οι περισσότερες....

{Ποιο πολύ ώρα μου πήρε να ανέβω τους 7 ορόφους με όλα τα "εμπόδια" στην ανάβαση παρά να καταθέσω την αίτηση μου....

Ατομα που στριμωχνόντουσαν στον 7ο να δουνε τις δομές που είχε αναρτήσει η Εεταα έξω από το γραφείο.... στα κορίτσια στα τρια γραφεία που έλυναν απορίες το τρελλό μπουγιο.............:|:?:shock:

Και στο γραφειάκι τέρμα αριστερά δυο επί ένα μ. δυο υπάλληλοι....κ τρεις εμείς....στις 11 παρά να καταθέτουμε τα χαρτιά μας!!! :rolleyes::rolleyes:

Εικόνες απείρου κάλους! :rolleyes:

[quote=kalamaraki;

κ γιατί δεν μας παίρνουν πρώτα κ μετά τους τα φέρνουμε τα χαρτιά μας...:confused::confused:

βρε μηπως να τα δινανε σε εμας τα λεφτα για τους παιδικους και να τους τα διναμε εμεις? μπορει καποιο μηνα να τα χρειαζομαστε, να μην παει το παιδι εκεινο το μηνα..........

Βρε κοριτσια εχω κι εγω μια ερωτηση που με πανικοβαλε τελευταια στιγμη!

Ο γιος μου ειναι 2 χρονων κι εχω επιλεξει δομες και απο την Α1.1 και απο την Α1.2.

Ειναι σωστο? Μπορω να βαλω Χ σε δυο κουτακια ή πρεπει να επιλεξω 4 δομες απο την ιδια υποκατηγορια?

Συγχωρειστε με αν εχει ξανααπαντηθει το ερωτημα....

συμφωνω καλαμαρακι απολυτα, ημουν κι εγω αναμεσα σ αυτες που ειχα ετοιμα ολα τα χαριτα, εγραψα την αιτηση στις 2 τη νυχτα και την εστειλα το πρωι με κουριερ οχι για να προλαβω το τρενο οπως ειπαν μερικες, αλλα γιατι αυριο φευγω διακοπες και δεν ηθελα να εχω εκκρεμοτητες

απλα στην τελικη οι δομες βγηκαν μαζι με την αιτηση ιδια στιγμη αυτο ηταν λιγο αγχωτικο για οσες δεν ηταν ετοιμες

εγω ας πουμε να παω εκει οπως λενε πολλες οτι ειδαν, και να σερνομαι στα σκαλια να γραφω αιτηση γιατι δεν τα ετοιμασα σπιτι με την ησυχια μου δε θα το εκανα- προσωπικα λεω ετσι?

επισης να παει καποιος εκει και να περιμενει να του πουν οι υπαλληλοι που θα βαλει το ονομα του, παλι δε φταιει το εσπα, μονος του ταλαιπωρει τον εαυτο του

αλλα ελλαντα εντω, ολοι μαζι στον αγιο παντελεημονα και παντα τελευταια ωρα

......................................

επειδη εγω μιλησα για τρενο.... δεν ηθελα να σε θηξω. αλιμονο εσυ ειχες τον λογο σου που τα εστειλες οταν τα εστειλες. οι αλλες ομως που πηγαν "αδιαβαστες" και εψαχναν εκεινη την ωρα να βγαλουν ακρη..... ε αυτες νομιζαν οτι θα χασουν το τρενο...

καλα να περασεις!

Διαφημίσεις

[quote name=kalamaraki;

κ γιατί δεν μας παίρνουν πρώτα κ μετά τους τα φέρνουμε τα χαρτιά μας...:confused::confused:

βρε μηπως να τα δινανε σε εμας τα λεφτα για τους παιδικους και να τους τα διναμε εμεις? μπορει καποιο μηνα να τα χρειαζομαστε' date=' να μην παει το παιδι εκεινο το μηνα..........[/quote]

βρε κοριτσια ειναι μια στην πολη που μενω που χρεωνει 50 ευρω για να σου μαζεψει τα χαρτια και να σου φτιαξει την αιτηση.... τι να λεμε τωρα??? :shock:

βρε κοριτσια ειναι μια στην πολη που μενω που χρεωνει 50 ευρω για να σου μαζεψει τα χαρτια και να σου φτιαξει την αιτηση.... τι να λεμε τωρα??? :shock:

τι λέμε.....:tongue::rolleyes::rolleyes:

μήπως να το κάνω επάγγελμα?? χαχαχαχαχαχα

Δεν είναι άσχημα 50ευρόπουλα ανά μανούλα :cool::cool:

χαλαρα.... θα βγαλεις το σχολικο του παιδιου!!!

Ναι....μόνο που δεν έχω σχολικό...;)

Δηλωσα μόνο δημοτικούς σταθμούς κ θα την πηγαίνω εγώ πριν πάω στο δικό μου σχολείο οπως κάνω τα τελευταία δυο χρόνια

αλλά....θα βγάλω χαρτζιλίκι για το μέλλον του παιδιού μου!

Καλησπέρα κορίτσια!

Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε αν μπορω να στείλω την φετινή μου δήλωση γιατι η περσινή υπερβαίνει λίγο το οριακό εισόδημα ενω η φετινή όχι.

Διάβασα ότι οποιουδήποτε αλλού έτους θα απορριφθεί αλλα του φετινού μήπως το δέχονται αν προλαβω να το φτιάξω έγκαιρα? ευχαριστω

RKdwp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε αν μπορω να στείλω την φετινή μου δήλωση γιατι η περσινή υπερβαίνει λίγο το οριακό εισόδημα ενω η φετινή όχι.

Διάβασα ότι οποιουδήποτε αλλού έτους θα απορριφθεί αλλα του φετινού μήπως το δέχονται αν προλαβω να το φτιάξω έγκαιρα? ευχαριστω

το τι θα κάνεις ειναι δικό σου θέμα

αλλά αν διαβάσεις στην προκήρυξη θα δεις ότι σελ12 λέει

γ) Εκκαθαριστικό σημείωμα ή αντίγραφο αυτού, για το οικονομικό έτος 2011 (δηλαδή για εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1/1/2010 έως 31/12/2010). Προσοχή: εκκαθαριστικό σημείωμα οποιουδήποτε άλλου έτους δεν είναι αποδεκτό και συνιστά λόγο απόρριψης.

Σημειώνεται ότι δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι ενδιαφερόμενες των οποίων το οικογενειακό εισόδημα δεν υπερβαίνει τις 40.000 ?.

Καλησπέρα κορίτσια!

δεν γινονται αυτα κοπελα μου. θα σε απορριψουν με το καλημερα. θελουν του 2011 δηλαδη εσοδα απο 1/1/10-31/12/10. ολη η ελλαδα φετος εχει χαμηλο εισοδημα

επειδη εγω μιλησα για τρενο.... δεν ηθελα να σε θηξω. αλιμονο εσυ ειχες τον λογο σου που τα εστειλες οταν τα εστειλες. οι αλλες ομως που πηγαν "αδιαβαστες" και εψαχναν εκεινη την ωρα να βγαλουν ακρη..... ε αυτες νομιζαν οτι θα χασουν το τρενο...

καλα να περασεις!

δε θιχτηκα κοπελα μου

φιλια

Πήγα κι εγώ σήμερα, τα σταύρωσα και τα κατέθεσα. Άντε και καλή τύχη μάγκες! Πάντως στη Μυλλέρου σήμερα είχε καμιά δεκαριά άτομα που ψαχνόντουσαν και κλασσικά ήταν άτομα που πήγαν απροετοίμαστα, που τους έλειπαν βασικά δικαιολογητικά (όπως το πιστοποιητικό οικ.κατάστασης) και φυσικά συμπλήρωναν εκεί την αίτηση και έψαχναν εκεί τους σταθμούς. Δεν ξέρω, ήταν λίγο αποκαρδιωτικό, γιατί επρόκειτο για νέες κοπέλες που σίγουρα θα είχαν πρόσβαση στο ιντερνετ, που μιλούσαν με ευγενέστατους και εξυπηρετικοτατους υπαλλήλους και πάλι έδειχναν την ευστροφία τσιμεντόλιθου. Μάλιστα μία κοπελίτσα άφησε την ταυτότητά της εκεί μπροστά και φώναξε χωρίς να απευθύνεται σε κανέναν συγκεκριμένο "ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ"?. Την αίτηση δεν ήξερε να τη φτιάξει αλλά το γαλλικό μανικιούρ και το μαλλί κράνος μια χαρά το ήξερε. Τέλος πάντων, εγώ τελείωσα!

PS. Είχα μαζέψει όλα τα δικαιολογητικά που χρειαζόμουν και είχα σκοπό να πάω σήμερα σε ένα ΚΕΠ, να τα επικυρώσω και να πάω έπειτα να τα καταθέσω. Μπαίνω το λοιπόν στο ΚΕΠ Ιλίου όπου δεν υπήρχε ψυχή ζώσα και ήταν ξεκλείδωτο (σκέφτηκα πως μπορώ άνετα να αρπάξω έναν υπολογιστή και να φύγω-και κακώς που δεν το έκανα-). Περιμένουμε λοιπόν με τον άντρα μου και τη μικρή για κανένα δεκάλεπτο και ξάφνου ανοίγει μια πορτούλα και εμφανίζεται ο πιο βαριεστημένος άνθρωπος του κόσμου. Ο υπάλληλος του μήνα λοιπόν, αξούριστος, με το πουκάμισο μες στην τσαλάκα και ιδρωμένος (αν και το a/c δούλευε στο φουλ) και κάθεται χωρίς να μας χαρίσει ούτε ένα τόσο δα βλεμματάκι.

Μες στην ευγένεια εγώ τον καλημερίζω και του δίνω ξεχωριστά τα πρωτότυπα με τα φωτοαντίγραφα που έπρεπε να επικυρώσει. Με στραβοκοιτάει με ύφος "άσε με κουκλίτσα μου που με σήκωσες από τον καμπινέ τέτοια ώρα", επικυρώνει με βαριά καρδιά την ταυτότητά μου, το εκκαθαριστικό της εφορίας, την εξατομικευμένη προσέγγιση από τον ΟΑΕΔ και μου λέει σπρώχνοντας τα υπόλοιπα προς εμένα "αυτά εδώ δεν επικυρώνονται" . Του λέω "τι εννοείτε δεν επικυρώνονται? δεν επικυρώνεται το φωτοαντίγραφο της κάρτας ανεργίας μου και το πιστοποιητικό οικογενειακής μου κατάστασης? Για ποιο λόγο?" "Δεν είμαι υποχρεωμένος να σου πω τον λόγο, να ξέρεις πως δεν τα επικυρώνω. Να πας στον ΟΑΕΔ να στην επικυρώσει και στο Δημοτολόγιο για το άλλο". Εκεί κάπου τον στόλισα λιγουλάκι και σηκώθηκα και έφυγα. Πήγα σε ΚΕΠ διπλανής περιοχής και μου τα επικύρωσε εννοείται.

Και ερωτώ λοιπόν καλές μου φίλες και καλέ μου Λευτέρη: υπάρχει περίπτωση αυτή η χώρα να αλλάξει νοοτροπία με τέτοια βόδια σε θέσεις που θα έπρεπε να υπάρχουν άνθρωποι εξυπηρετικοί και ευέλικτοι? Γι'αυτόν το λόγο δεν δημιουργήθηκαν τα @%$#%#ΚΕΠ? για να αποσυμφορηθούν οι διάφορες υπηρεσίες, σωστά? Αυτός ο καραστόκος μου επικύρωσε την βεβαίωση της εξατομικευμένης παρέμβασης από τον ΟΑΕΔ αλλά δεν μου επικύρωνε την κάρτα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ!!!!!!!!!!!!!! Την ίδια Δημόσια υπηρεσία!!!!!!!!!!!! Φταίω εγώ που του είπα στην ψύχρα πως αυτός μπήκε με βύσμα εκεί μέσα περιμένοντας να μεγαλώσει το πουλί 5 πόντους, αλλά αντί γι'αυτό του βγήκαν αιμορροϊδες?

Τούρμπο με έκανε σήμερα λοιπόν ο μπαγλαμάς καλές μου φίλες και καλέ μου Λευτέρη, αλλά εντάξει τα κατάφερα.

Πήγα κι εγώ σήμερα, τα σταύρωσα και τα κατέθεσα. Άντε και καλή τύχη μάγκες! Πάντως στη Μυλλέρου σήμερα είχε καμιά δεκαριά άτομα που ψαχνόντουσαν και κλασσικά ήταν άτομα που πήγαν απροετοίμαστα, που τους έλειπαν βασικά δικαιολογητικά (όπως το πιστοποιητικό οικ.κατάστασης) και φυσικά συμπλήρωναν εκεί την αίτηση και έψαχναν εκεί τους σταθμούς. Δεν ξέρω, ήταν λίγο αποκαρδιωτικό, γιατί επρόκειτο για νέες κοπέλες που σίγουρα θα είχαν πρόσβαση στο ιντερνετ, που μιλούσαν με ευγενέστατους και εξυπηρετικοτατους υπαλλήλους και πάλι έδειχναν την ευστροφία τσιμεντόλιθου. Μάλιστα μία κοπελίτσα άφησε την ταυτότητά της εκεί μπροστά και φώναξε χωρίς να απευθύνεται σε κανέναν συγκεκριμένο "ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΜΟΥ"?. Την αίτηση δεν ήξερε να τη φτιάξει αλλά το γαλλικό μανικιούρ και το μαλλί κράνος μια χαρά το ήξερε. Τέλος πάντων, εγώ τελείωσα!

PS. Είχα μαζέψει όλα τα δικαιολογητικά που χρειαζόμουν και είχα σκοπό να πάω σήμερα σε ένα ΚΕΠ, να τα επικυρώσω και να πάω έπειτα να τα καταθέσω. Μπαίνω το λοιπόν στο ΚΕΠ Ιλίου όπου δεν υπήρχε ψυχή ζώσα και ήταν ξεκλείδωτο (σκέφτηκα πως μπορώ άνετα να αρπάξω έναν υπολογιστή και να φύγω-και κακώς που δεν το έκανα-). Περιμένουμε λοιπόν με τον άντρα μου και τη μικρή για κανένα δεκάλεπτο και ξάφνου ανοίγει μια πορτούλα και εμφανίζεται ο πιο βαριεστημένος άνθρωπος του κόσμου. Ο υπάλληλος του μήνα λοιπόν, αξούριστος, με το πουκάμισο μες στην τσαλάκα και ιδρωμένος (αν και το a/c δούλευε στο φουλ) και κάθεται χωρίς να μας χαρίσει ούτε ένα τόσο δα βλεμματάκι.

Μες στην ευγένεια εγώ τον καλημερίζω και του δίνω ξεχωριστά τα πρωτότυπα με τα φωτοαντίγραφα που έπρεπε να επικυρώσει. Με στραβοκοιτάει με ύφος "άσε με κουκλίτσα μου που με σήκωσες από τον καμπινέ τέτοια ώρα", επικυρώνει με βαριά καρδιά την ταυτότητά μου, το εκκαθαριστικό της εφορίας, την εξατομικευμένη προσέγγιση από τον ΟΑΕΔ και μου λέει σπρώχνοντας τα υπόλοιπα προς εμένα "αυτά εδώ δεν επικυρώνονται" . Του λέω "τι εννοείτε δεν επικυρώνονται? δεν επικυρώνεται το φωτοαντίγραφο της κάρτας ανεργίας μου και το πιστοποιητικό οικογενειακής μου κατάστασης? Για ποιο λόγο?" "Δεν είμαι υποχρεωμένος να σου πω τον λόγο, να ξέρεις πως δεν τα επικυρώνω. Να πας στον ΟΑΕΔ να στην επικυρώσει και στο Δημοτολόγιο για το άλλο". Εκεί κάπου τον στόλισα λιγουλάκι και σηκώθηκα και έφυγα. Πήγα σε ΚΕΠ διπλανής περιοχής και μου τα επικύρωσε εννοείται.

Και ερωτώ λοιπόν καλές μου φίλες και καλέ μου Λευτέρη: υπάρχει περίπτωση αυτή η χώρα να αλλάξει νοοτροπία με τέτοια βόδια σε θέσεις που θα έπρεπε να υπάρχουν άνθρωποι εξυπηρετικοί και ευέλικτοι? Γι'αυτόν το λόγο δεν δημιουργήθηκαν τα @%$#%#ΚΕΠ? για να αποσυμφορηθούν οι διάφορες υπηρεσίες, σωστά? Αυτός ο καραστόκος μου επικύρωσε την βεβαίωση της εξατομικευμένης παρέμβασης από τον ΟΑΕΔ αλλά δεν μου επικύρωνε την κάρτα ανεργίας από τον ΟΑΕΔ!!!!!!!!!!!!!! Την ίδια Δημόσια υπηρεσία!!!!!!!!!!!! Φταίω εγώ που του είπα στην ψύχρα πως αυτός μπήκε με βύσμα εκεί μέσα περιμένοντας να μεγαλώσει το πουλί 5 πόντους, αλλά αντί γι'αυτό του βγήκαν αιμορροϊδες?

Τούρμπο με έκανε σήμερα λοιπόν ο μπαγλαμάς καλές μου φίλες και καλέ μου Λευτέρη, αλλά εντάξει τα κατάφερα.

XAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXA :tongue::tongue:

Λατρεύω τις γλαφυρές σου διηγήσεις!!! :rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...