Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

καλημερα σας.

εγω παντως πηγα κατα τις 7 το απογευμα, ανεβηκα τους 7 οροφους με τα ποδια, δεν ηταν κανεις αλλος εκει, καναμε αστεια με τους υπαλληλους, (τους "λαδωσα" για εξτρα μορια :D:D:D:D ) και σε τρια λεπτα ειχα τελειωσει. 2300 ατομα πριν απο μενα...

μια συμβουλη. χαρτια για παιδικο σταθμο ειναι. δεν ειναι λιστα μεταμοσχευσεων. βλεπω πολυ αγχος εδω μεσα και δεν καταλαβαινω τον λογο. ε δεν θα πεθανουμε κι αν δεν μπουμε μεσω εσπα σε παιδικο βρε παιδια.....

YLr5p2.png 1591018sq5aah86gw.gif1591018sq5aah86gw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

GIASAS KORITSIA EXO KE EGO MERIKES EROTISIS THELO NA KANO KE EGO TA HARTIA MOU GIA TO ANGGELOUDI MOU KANI NOEMBRIO 4

PIA INE TA DIKAIOLOGITIKA TELIKA BRISKO DIAFORETIKES APOPSIS :D

KE MPORO NA TA STELNO TAXIDROMIKA ???

EFHARISTO POLLY

στο www.eetaa.gr και εκει που λεει παιδικοι σταθμοί εχουν αναρτηθει τα παντα. παρε το χρονο σου, διαβασε την προσκληση και αν δεις οτι πληρεις τα κριτηρια για να παρεις μερος κανεις την αιτηση σου συνοδευομενη απο τα δικαιολογητικα που σε αφορουν. εχεις μεχρι τις 23/7 και μην αγχωθεις. τα δικαιολογητικα ειναι μιση μερα δουλεια.

οποιαδηποτε απορια δεν σου ξεκαθαριζει η προσκληση ειμαστε εδω! :cool:

συμφωνω καλαμαρακι απολυτα, ημουν κι εγω αναμεσα σ αυτες που ειχα ετοιμα ολα τα χαριτα, εγραψα την αιτηση στις 2 τη νυχτα και την εστειλα το πρωι με κουριερ οχι για να προλαβω το τρενο οπως ειπαν μερικες, αλλα γιατι αυριο φευγω διακοπες και δεν ηθελα να εχω εκκρεμοτητες

απλα στην τελικη οι δομες βγηκαν μαζι με την αιτηση ιδια στιγμη αυτο ηταν λιγο αγχωτικο για οσες δεν ηταν ετοιμες

εγω ας πουμε να παω εκει οπως λενε πολλες οτι ειδαν, και να σερνομαι στα σκαλια να γραφω αιτηση γιατι δεν τα ετοιμασα σπιτι με την ησυχια μου δε θα το εκανα- προσωπικα λεω ετσι?

επισης να παει καποιος εκει και να περιμενει να του πουν οι υπαλληλοι που θα βαλει το ονομα του, παλι δε φταιει το εσπα, μονος του ταλαιπωρει τον εαυτο του

αλλα ελλαντα εντω, ολοι μαζι στον αγιο παντελεημονα και παντα τελευταια ωρα

......................................

Ευχαριστώ βρε κούκλα, μου ήρθε ο θάνατος όταν μου το είπε με απάθεια μάλιστα!

Η κοπέλα πάντως εκεί τα είδε ένα ένα και του είπε ΟΚ στο τέλος (αφού πήγε κι ήρθε για να ρωτήσει για το πιστοποιητικό γέννησης)...

Τέλος πάντων, κοντός ψαλμός αλληλούια...

εμενα περυσι ειχαν πει στον πεθερο μου ολα ειναι οκ και με απορριψανε

δεν ελεγχουν τι εδωσες

δεν ειναι δουλεια τους

συμφωνω καλαμαρακι απολυτα, ημουν κι εγω αναμεσα σ αυτες που ειχα ετοιμα ολα τα χαριτα, εγραψα την αιτηση στις 2 τη νυχτα και την εστειλα το πρωι με κουριερ οχι για να προλαβω το τρενο οπως ειπαν μερικες, αλλα γιατι αυριο φευγω διακοπες και δεν ηθελα να εχω εκκρεμοτητες

απλα στην τελικη οι δομες βγηκαν μαζι με την αιτηση ιδια στιγμη αυτο ηταν λιγο αγχωτικο για οσες δεν ηταν ετοιμες

εγω ας πουμε να παω εκει οπως λενε πολλες οτι ειδαν, και να σερνομαι στα σκαλια να γραφω αιτηση γιατι δεν τα ετοιμασα σπιτι με την ησυχια μου δε θα το εκανα- προσωπικα λεω ετσι?

επισης να παει καποιος εκει και να περιμενει να του πουν οι υπαλληλοι που θα βαλει το ονομα του, παλι δε φταιει το εσπα, μονος του ταλαιπωρει τον εαυτο του

αλλα ελλαντα εντω, ολοι μαζι στον αγιο παντελεημονα και παντα τελευταια ωρα

......................................

ξαναφτιάξτο λιγο το ποστ.....δεν καταλαβαίνω που ειναι τα δικά μου γραπτά κ που τα δικά σου.........

εντιτ το πιασα το ποστ

Διαφωνώ ριζικά καθέτως διαγώνια κ επί κοντό!

Δεν μπορείς να μου λες οτι δεν σου έφτασαν οι 3μιση εβδομάδες να προετοιμαστείς!!

Δεν το δέχομαι, δεν πρόλαβες γιατί δεν ασχοληθηκες! (Δεν μιλάω για σένα διευκρινίζω)

Δεν δέχομαι πως δεν σου έφτασαν οι τρεις μέρες να χαζοκοιτάξεις τους προσωρινούς πίνακες των δομών.

Δεν το δέχομαι.

Και αν δεν ξέρεις/είναι η πρώτη σου φορά που κάνεις χαρτιά, ή σου το πε η περιπτερού ο μπατζανάκης σου κτλ ενδιαφέρσου μάθε ψάξε πήγαινε σε ιντερνετ καφέ ασχολήσου κοινώς!

Και άντε το μαθες τελευταία στιγμή, οκ δεκτό εχεις άλλες δέκα μέρες να μελετήσεις τις δομές κ να πας να καταθέσεις τα χαρτιά σου. ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΕΤΑΑ για αυτό! Εκεί είναι κ η διαφωνία μου, σε αυτούς που κατηγορούν το πρόγραμμα, τους υπαλλήλους και και .....

Να προσεχες να έψαχνες να μάζευες τα χαρτιά σου!

Ε ναι...αν επί τρεισιμισι εβδομάδες δεν ετοιμάστηκες ε ναι σου φαίνονται λιγες οι 10 μέρες

Ελεος πια με όλους αυτούς που κάνουν λες κ ήρθε η συντέλεια του κόσμου, ή ότι πιέζονται κ δεν προλαβαίνουν για τους χ ψ λόγους {όλοι εργαζόμαστε όλοι έχουμε οικογένειες άλλωστε γιατί να παίρναμε κ μέρος στο πρόγραμμα :rolleyes: όλοι έχουμε υποχρεωσεις λίγες ή πολλές- αλλά δεν συγκρίνουμε ποιανού είναι μακρύτερο...:rolleyes::confused:} κ τους φταίνε όοοοοοοολοι οι άλλοι εκτός από την δική τους αναλγησία να προετοιμαστούν.

Όποιος θέλει να προετοιμαστεί θα βρει τρόπο

Λες κ δεν είχαν ξανά ποτέ συναλλαγή με κρατικό οργανισμό ή δημόσια υπηρεσία.

Και θα πω κάτι τελευταίο γιατί έχω γίνει γραφική.....

Είναι η τρίτη χρονιά που καταθέτω τα χαρτιά μου, επιδοτήθηκα τις προηγούμενες δυο χρονιές.

Ακόμη κ την πρώτη χρονιά που πήγα να καταθέσω τα χαρτιά μου, απορίες δεν είχα ..... Διάβασα χίλιες φορές {ίσως} την παλιοπροκήρυξη κ πήγα έτοιμη με συμπληρωμένα τα χαρτάκια μου. Η μόνη απορία που είχα κ ήμουν δικαιολογημένη ήταν για τους ωρομίσθιους/αναπληρωτές εκπαιδευτικούς τι προβλέπεται.

Ούτε καν την πρώτη χρονιά δεν κάθισα σε ουρά να περιμένω να μου εξηγήσουν τα αυτονόητα που εξηγεί σε τόσο απλή κ κατανοητή γλώσσα η προκήρυξη.

Δεν το παίζω ούτε έξυπνη ούτε υπεράνω.....η γνώση που έχω προέρχεται από το χιλιοδιάβασμα της προκήρυξης κ την μέχρι τώρα εμπειρία μου στο πρόγραμμα.

Διαφημίσεις

και εγω εκατσα το βραδυ εκτυπωσα 3 αιτησεις μια για προχειρο μια για αποστολη και μια να δωσω σε οποια ηθελε στο χωριο να βγαλει φωτοτυπιες.....κοιμηθηκα 3 το βραδυ ξυπνησα στις 7 ηπια τον καφε ετοιμασα το παιδι για το παιδικο και πηγα (αφουεγραωα καμια 10 αρια αιτησεις σε μερικες εδω καρακαιδονες που με ειχαν σιγουρη οτι ολα θα τα κανω εγω)και πηγα κουριερι και τα εστειλα....ο λογος που το εκανα εκανα γρηγορα ηταν επειδη ανγωνομαι και δεν θελω να αφησω κατι για αυριο αφου μπορω να το κανω σημερα.....

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

εμενα περυσι ειχαν πει στον πεθερο μου ολα ειναι οκ και με απορριψανε

δεν ελεγχουν τι εδωσες

δεν ειναι δουλεια τους

στελλα αν επιτρεπεται γιατι σε απορριψανε????

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

ξαναφτιάξτο λιγο το ποστ.....δεν καταλαβαίνω που ειναι τα δικά μου γραπτά κ που τα δικά σου.........

λαθος, ηθελα απλα να δειξω οτι απανταω σε σενα και εβαλα και quote, sorry

στελλα αν επιτρεπεται γιατι σε απορριψανε????

ειμαι αμεα και νομιζα οτι δεν ηθελε καρτα ανεργιας και δεν εβαλα

τελικα υπαρχει ειδικη καρτα για τα αμεα---δεν ητα νδλδ κατι απλο αυτο που ελειπε εκανε μπαμ οτι θα απορριφθω και του ειπαν ολα καλα του ανθρωπου οτι τα ελεγξανε κιολας

Διαφημίσεις

εντιτ το πιασα το ποστ

Διαφωνώ ριζικά καθέτως διαγώνια κ επί κοντό!

Δεν μπορείς να μου λες οτι δεν σου έφτασαν οι 3μιση εβδομάδες να προετοιμαστείς!!

Δεν το δέχομαι, δεν πρόλαβες γιατί δεν ασχοληθηκες! (Δεν μιλάω για σένα διευκρινίζω)

Δεν δέχομαι πως δεν σου έφτασαν οι τρεις μέρες να χαζοκοιτάξεις τους προσωρινούς πίνακες των δομών.

Δεν το δέχομαι.

Και αν δεν ξέρεις/είναι η πρώτη σου φορά που κάνεις χαρτιά, ή σου το πε η περιπτερού ο μπατζανάκης σου κτλ ενδιαφέρσου μάθε ψάξε πήγαινε σε ιντερνετ καφέ ασχολήσου κοινώς!

Και άντε το μαθες τελευταία στιγμή, οκ δεκτό εχεις άλλες δέκα μέρες να μελετήσεις τις δομές κ να πας να καταθέσεις τα χαρτιά σου. ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Η ΕΕΤΑΑ για αυτό! Εκεί είναι κ η διαφωνία μου, σε αυτούς που κατηγορούν το πρόγραμμα, τους υπαλλήλους και και .....

Να προσεχες να έψαχνες να μάζευες τα χαρτιά σου!

Ε ναι...αν επί τρεισιμισι εβδομάδες δεν ετοιμάστηκες ε ναι σου φαίνονται λιγες οι 10 μέρες

Ελεος πια με όλους αυτούς που κάνουν λες κ ήρθε η συντέλεια του κόσμου, ή ότι πιέζονται κ δεν προλαβαίνουν για τους χ ψ λόγους {όλοι εργαζόμαστε όλοι έχουμε οικογένειες άλλωστε γιατί να παίρναμε κ μέρος στο πρόγραμμα :rolleyes: όλοι έχουμε υποχρεωσεις λίγες ή πολλές- αλλά δεν συγκρίνουμε ποιανού είναι μακρύτερο...:rolleyes::confused:} κ τους φταίνε όοοοοοοολοι οι άλλοι εκτός από την δική τους αναλγησία να προετοιμαστούν.

Όποιος θέλει να προετοιμαστεί θα βρει τρόπο

Λες κ δεν είχαν ξανά ποτέ συναλλαγή με κρατικό οργανισμό ή δημόσια υπηρεσία.

Και θα πω κάτι τελευταίο γιατί έχω γίνει γραφική.....

Είναι η τρίτη χρονιά που καταθέτω τα χαρτιά μου, επιδοτήθηκα τις προηγούμενες δυο χρονιές.

Ακόμη κ την πρώτη χρονιά που πήγα να καταθέσω τα χαρτιά μου, απορίες δεν είχα ..... Διάβασα χίλιες φορές {ίσως} την παλιοπροκήρυξη κ πήγα έτοιμη με συμπληρωμένα τα χαρτάκια μου. Η μόνη απορία που είχα κ ήμουν δικαιολογημένη ήταν για τους ωρομίσθιους/αναπληρωτές εκπαιδευτικούς τι προβλέπεται.

Ούτε καν την πρώτη χρονιά δεν κάθισα σε ουρά να περιμένω να μου εξηγήσουν τα αυτονόητα που εξηγεί σε τόσο απλή κ κατανοητή γλώσσα η προκήρυξη.

Δεν το παίζω ούτε έξυπνη ούτε υπεράνω.....η γνώση που έχω προέρχεται από το χιλιοδιάβασμα της προκήρυξης κ την μέχρι τώρα εμπειρία μου στο πρόγραμμα.

με ποιον διαφωνεις σε δευτερο ενικο ματια μου να καταλαβω κι εγω? δεν δικαιολογησα κανεναν..........απ αυτους που δεν εκαναν τιποτα και παραπονιουνται κιολας

εγω προσωπικα μεχρι και περυσινη αιτηση ξανασυμπληρωσα στο word Μηπως και ηταν ιδια να αλλαξω τις ημερομηνιες μονο----τετοια ετοιμοτητα λεμε

τωρα ενταξει βλεπω ατομα που φαινεται οτι περιμενουν ετοιμη τροφη και να τους τα λυσουν αλλοι, αλλα βλεπω και ατομα προβληματισμενα, να τα κατακεραυνωσουμε? δεν ξερεις ο καθενας τι εχει στο τσερβελο του........

δεν εκανες ενσταση???

δεν εκανα γιατι πηρε μηνες να βρω τη λυση, η αποφαση για τα αμεα βγηκε μεν ιουνιο αλλα χαρτι πηρα στα χερια μου σεπτεμβση και μετα κινησα διαδικασιες εφοσον ειχα την αποφαση της υγειονομικης τωρα ειναι ενταξει τα χαρτια μου

λογικα ειμαι μεσα, γιατι η περιοχη μου εδωσε 700 θεσεις, περυσι να φανταστεις ειχε μπει μια μαμα με 5 μορια......εχουμε παρα πολλους παιδικους πανω απο 10 χωρια οι δημοσιοι και ειναι ενας που δινει 230 θεσεις καθε χρονο οποτε ολοι μπαινουμε ουσιαστικα

μονο τα χαρτια να ειναι ενταξει

αν και για να πω την αληθεια μου, αν ζητανε 70 για πουλμαν και χωρια κανα 50αρι για φαγητο, (δεν διευκρινιστηκε ακομα) συν τα 50 το αλλο πουλμαν να φερνει τον μεγαλο μου απο τα νηπια ( κι αυτο δε διευκρινιστηκε) μαλλον δε θα το στειλω το μικρο ουτε φετος..........

με ποιον διαφωνεις σε δευτερο ενικο ματια μου να καταλαβω κι εγω? δεν δικαιολογησα κανεναν..........απ αυτους που δεν εκαναν τιποτα και παραπονιουνται κιολας

εγω προσωπικα μεχρι και περυσινη αιτηση ξανασυμπληρωσα στο word Μηπως και ηταν ιδια να αλλαξω τις ημερομηνιες μονο----τετοια ετοιμοτητα λεμε

τωρα ενταξει βλεπω ατομα που φαινεται οτι περιμενουν ετοιμη τροφη και να τους τα λυσουν αλλοι, αλλα βλεπω και ατομα προβληματισμενα, να τα κατακεραυνωσουμε? δεν ξερεις ο καθενας τι εχει στο τσερβελο του........

Κοίτα Στέλλα.....

δεν αναζητώ φαν κλαμπ για να θέλω εναγωνίως να είμαι αρεστή σε όλους κ να χαϊδεύω τα αυτιά όλων με τα ποστ μου.

Την γνώμη μου λέω αντικρούοντας αυτούς που κατηγορούν την εεταα για προχειρότητα, για μη οργάνωση για για για.....δεν ήξερα πως το να λέω τη γνώμη μου που θίγει διάφορα σημαίνει πως κατακεραυνώνω.... δε με απασχολεί...αν βλέπω άκυρα σχόλια θα λέω κ εγώ τη δική μου γνώμη.

σε λίγο θα μας πουν ότι θα ήθελαν να περνάνε κ από το σπίτι μας να παίρνουν τις αιτήσεις!!! :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...