Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τελευταια ερωτηση

αν βγαλω καρτα ανεργιας τη δευτερα μπορω να κανω ενσταση???

και δεν εβαλα υπ δηλωση οτι το εκτυπωμενο εκκαθαριστικο εχει αληθη στοιχεια

μπορει να ειναι αυτο το λαθος???

μα υποτιθεται οτι το εκτυπωνο ισχυει απο μονο του

αν ξερει καποιος ας μου πει

μηπως προλαβω κατι τη δευτερα

Διαφημίσεις

το πολυ τσατακι τους εκνευριζει χεχεχε και μας στελνουν εδω!

εδω δε λυπηθηκανε τις αδυνατομανες και μας το εκλεισαν...τεσπα...

πονοκεφαλο σημερα απο το ξενυχτι.....

Σεραφινο εγω μονο για το ωραριο προτιμω τον ιδιωτικο

εμ και για τις απεργιες

αυτη τη βδομαδα τρωνε μακαρονι σαλτσα και πατατα φουρνου σκετη

και η αλλη βροντοφωναζει οτι δε θα παρουν αλλες συμβασιουχες θα τα κλεισουν θα θα θα

αυτα μου αρκουνε......

Ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι με το που ειχα μπει εκει τον ειχα ερωτευτει το σταθμο

Ημουν ετοιμη να του δωσω προκαταβολη χεχχε να μας κρατησει θεσεις!

Κριμα που δεν εχουν το προγραμμα και για τα νηπια

αυτο που μου εκανε εντυπωση οτι δε πετυχα στις αποριπτεες καμια με αυτο το σταθμο αλλα το εκανα 2 φορες και τιποτα δεν εφερε, πιστευω δεν εκανα λαθος

υπομονη μια βδομαδα

Κι εμείς τον ιδιωτικό είχαμε ως πρώτη επιλογή(για το ωράριο,δική μας σίτηση,μετακίνηση,γνώριμο περιβάλον) με δεύτερη το ολοήμερο νηπειαγωγείο( δική μας σίτηση , ωράριο) και τελευταίο τον δημοτικό σταθμό ,αλλά θέλαμε να δούμε πού θα πάνε και οι κολλητοί του , μιας και είναι παιδιά της γειτονιάς και ο ιδιωτικός και το νηπειαγωγείο είναι στο ίδιο οικοδομικό τετράγωνο και 100 μέτρα απόσταση από το σπίτι μας.

Πλέον επιβεβαίωσα,μιας και οι κολλητοί του ξαναμπήκαν στο πρόγραμμα(έψαξα και γι αυτούς) με πρώτη επιλογή τον ίδιο ιδιωτικό σταθμό και με μόρια περισσότερα από εμας.

Άρα κλειδώσαμε στον ίδιο σταθμό που πάει δυο χρόνια τώρα.

Καλημέρα.

τελευταια ερωτηση

δυστυχώς στέλλα , όπως είδαμε από τις απορρίψεις , η κάρτα ανεργίας έπρεπε να υπήρχε πριν την πρόσκληση,αυτό τσάκισε τις περισσότερες άνεργες.

Πάντως δε χάνεις και τίποτα(πέραν του κόπου) να στείλεις με την ένσταση και τα χαρτιά που λείπουν.

Αλλά για του χρόνου να τα θυμάσαι αυτά.

τελευταια ερωτηση

Απο την προσκληση

• Εάν η ενδιαφερόμενη είναι άνεργη, απαιτείται:

• αντίγραφο Δελτίου Ανεργίας σε ισχύ, έως την ημερομηνία δημοσίευσης της παρούσας,

αρα δυστυχως δεν μπορεις να βγαλεις καινουρια τωρα. Αν κανω λαθος ας με διορθωσει καποια!!

κοριτσια τα φώτα σας παρακαλώ!!!

είμαι στους πίνακες με τα ελλιπή δικαιολογητικά και συγκεκριμένα λέει "Δεν ισχύει εκτύπωση εκκαθαριστικου του 2010 ή υπευθυνη δήλωση σφραγισμένη απο ΔΟΥ για όσους δεν υποβαλλουν φοπολογική δήλωση"

εγώ έστειλα μια εκτύπωση του εκκαθαριστικου 2010 (ο λογιστής μου την έβγαλε)

τι λάθος έκανα??????

μπορώ να κάνω ενσταση έτσι?

'ευχαριστώ εκ των προτέρων

ο λογιστής την εκτύπωσε από το taxis ή από το εκκαθαριστικό που σου είχε στείλει η εφορία;

καλημερα...

εψαχνα εψαχνα κι εγω χθες το βραδυ, αλλα μολις εφτασα στις 16 θεσεις να μετραω για τη 2η επιλογη και ημουν στη μεση του pdf, μπερδευτηκα και μετα ανοιξα απο περιεργεια και τις απορριφθησες για να δω αν αξιζει να συνεχισω. τελικα μετα τα παρατησα γιατι η ωρα ειχε παει 2 κι εγω κοιμομουν ορθια, τοσο που νομιζω πως μετρουσα και την 1η μου επιλογη λαθος.:tongue::tongue::tongue: δε ξερω εχω μια διαισθηση πως καπου θα την παρουν τη μεγαλη φετος και αν οχι στο εεταα, ισως στο προνηπιο,ισως στον δημ. παιδικο που χω κανει αιτηση...ειδωμεν

Ε βρε, επαρχία μένεις,ξανακάνε τη μέτρηση.

Διαφημίσεις

δυστυχώς στέλλα , όπως είδαμε από τις απορρίψεις , η κάρτα ανεργίας έπρεπε να υπήρχε πριν την πρόσκληση,αυτό τσάκισε τις περισσότερες άνεργες.

Πάντως δε χάνεις και τίποτα(πέραν του κόπου) να στείλεις με την ένσταση και τα χαρτιά που λείπουν.

Αλλά για του χρόνου να τα θυμάσαι αυτά.

τοτε δε λειπει αλλο χαρτι γιατι το εκκαθαριστικο ηταν απο το ταξις

δες λιγο και το αλλο που σε ρωτησα με πμ σε παρακαλω

[quote=ser@finos;

η πλακα ειναι οτι του χρονου παμε νηπια οποτε δε θα το χρειαστω

και η αλλη πλακα ειναι οτι τα 5 ατομα που δεν ειχαν ιδεα και τα ειδοποιησα και δεν ειχαν κομπιουτερ και τους εκτυπωσα τα παντα και εβγαλα τα ματια μου

περασαν ολα

ο καλος χριστιανος τελικα καλο δεν εχει χιχιχι

τεσπα δες μονο το πμ σου και αν ειναι να τα παρατησω τελειως

κορίτσια μπερδεύτηκα!!μια φιλη και συνάδελφος μου είπε ότι εστειλε και αυτή μια εκτύπωση του εκκαθαριστικού σκέτη όπως και εγώ και αυτή δεν ήταν στον πίνακα με τα ελλιπή δικαιολογητικά

τι έκανα λάθος εγώ και όχι αυτη ρε κορίτσια???

επίσης μια αλλη συνάδελφος είναι στον πίνακα με τα ελλιπή δικαιολογητικά και της λέει απο δίπλα ότι ειναι δημόσιος υπάλληλος(είμαστε σε ΝΠΙΔ)!!!!!!!

τιακριβώς γίνεται?

και ...χρυσοβαλάντη σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!!!

ε μην το ψάχνεις,αυτός είναι ο λόγος απόρριψης.

[quote=ser@finos;

η πλακα ειναι οτι του χρονου παμε νηπια οποτε δε θα το χρειαστω

και η αλλη πλακα ειναι οτι τα 5 ατομα που δεν ειχαν ιδεα και τα ειδοποιησα και δεν ειχαν κομπιουτερ και τους εκτυπωσα τα παντα και εβγαλα τα ματια μου

περασαν ολα

ο καλος χριστιανος τελικα καλο δεν εχει χιχιχι

τεσπα δες μονο το πμ σου και αν ειναι να τα παρατησω τελειως

άστο στέλλα,μην το ψάχνεις,γιατί θα χρειαστείς και ένσημα ή αντίγραφο πρόσληψης ή αντίγραφο σύμβωασης(πέραν της βεβαίωσης εργοδότη).

Μεγάλο ρίσκο , με αμφίβολο αποτέλεσμα.

Να τα σκάσει η πεθερά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...