Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Σήμερα έπαιρνα τηλ Θεσσαλονίκη και Αθήνα αλλά δεν έβγαλα ....γραμμή...συνεχώς κατελειμμένο και όταν έπιανα γραμμή δεν απαντούσε..

τα χαρτια σου τα εκανες? ρωτα σε παιδικο κατευθειαν αν μπορουν αν προσφερουν κατι πιο ευνοικο για πανω απο ενα παιδια. μην περιμενεις απο εεταα να κανουν κατι. αυτοι θα σου πουν οτι η μετακινηση ετσι κι αλλιςσ ειναι εξτρα φετος

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να ρωτησω κατι κουλο;

Που πρεπει να κοιταξω στην δηλωση και ποιο ποσο να γραψω εκει που λεει "συνολικο αιτησιο δηλωθεν εισοδημα"

Η ταυτοτητα της marag αλλα γραφω εγω η Aggeloudia....xaxaxaxa

Οι αιτησεις μας φερνουν πιο κοντα...Φα καντορο....!!!!!!!!!

Θα κοιτάξει το εκκαθαριστικό της κ στο σημείο που με κόκκινα γράμματα λεει

Γ. ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ Φ.Ε--> εκεί θα λέει από κάτω

ΣΥΝΟΛ. ΔΗΛΩΘΕΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ . ΥΠΌΧΡΕΟΥ Κ ΣΥΖΎΓΟΥ

Αυτά τα δυο ποσά που εμφανίζονται εκεί αυτά είναι το συνολικό Δηλωθέν εισόδημα του καθένα, τα κάνει άθροισμα κ τα συμπληρώνει στο πεδίο της αίτησης στη πρώτη σελίδα που λεει

Συνολικό ετήσιο δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα οικονομικού έτους 2011,Αφορά εισοδήματα που αποκτήθηκαν κατά το έτος 2010 και ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΒΑΙΝΟΥΝ ΤΙΣ 40.000 ?

Εχω μια αποριουλα για την αιτηση: Στο σημειο που γραφουμε για το Συνολικο ετησιο δηλωθεν οικογενειακο εισοδημα, απο το εκκαθαριστικο μας, ποιο ποσο πρεπει να υπολογισουμε? Αυτο που λεει ΣΥΝΟΛ.ΔΗΛΩΘΕΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ή το ΦΟΡΟΛΟΓΗΤΕΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ??? Ευχαριστω!

l9Iop2.png

Ερώτηση σε όσες είχαν ελλειπή χαρτιά πέρυσι ή εν πάσει περιπτώσει απορρίφθηκε η αίτησή τους και έκαναν ένσταση... Όταν καταθέσατε τα χαρτιά και σας έδωσαν αριθμό πρωτοκόλλου, σας είπαν ότι υπάρχει πρόβλημα με τα δικαιολογητικά σας, ξέρατε δλδ ότι μάλλον θα απορριφθεί η αίτηση?

Τώρα κατάφερα να μιλήσω με τον άντρα μου και μου είπε ότι η κοπέλα που είδε τα χαρτιά μας του είπε "μισό λεπτό, ΠΟΥ είναι το πιστοποιητικό γέννησης???" της είπε ότι δεν το ζητούσαν (είχαμε γμτ στο σπίτι, ΓΙΑΤΙ να μην το βάλω?), πήγε σε μια άλλη και της είπε ότι είναι ΟΚ το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που πήγαμε... Εκείνος δεν ρώτησε κάτι άλλο, πήρε αριθμό πρωτοκόλλου κι έφυγε...

Διαβάζω και ξαναδιαβάζω την προκήρυξη, ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρει πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού!

Αν θεωρούσαν τα δικαιολογητικά μας ελλειπή, θα μας το έλεγαν σήμερα? Έβαλε καμμία/κανείς πιστοποιητικό γέννησης?

Ωχ, μολις απαντηθηκε η ερωτηση μου. Εμενα που σε αυτο το πεδιο εχει μονο ο συζυγος, θα βαλλω μονο αυτο το ποσο? Επισης, αυτο το ποσο υπολογιζω και για το ποσα μορια μαζευω?

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

παιδια ειμαστε ολες πολυ κουρασμενες

κι ολες εχουμε δικιο

και οσες τα ειχαμε ετοιμα ολα και χιλιοδιαβασμενα

και οσες τα ηθελαν λιγες μερες νωριτερα

ταπεινη μου αποψη αυτο το την ιδια ωρα και τελικες δομες και αιτηση αγχωσε πολυ τον κοσμο

ολα καλα θα πανε .................

Δεν βρίσκω το λόγο γιατί να αγχωθεί ο κόσμος??? :confused::confused:

{Μιλάω στο τρίτο πρόσωπο αόριστα κ αφηρημένα....μη παρεξηγηθούμε πάλι:tongue:}

Ενημερώθηκες στις 16/9 για την προκήρυξη{αυτός που την περίμενε...αυτός που δεν το ήξερε έστε είχε πάλι περιθώριο},,,,,,ενημερώθηκε μέσω αυτής κ τα γραφόμενα της ότι στις 12/7 θα βγουν οι τελικές δομές.... Βγάζει δυο τρεις μέρες πριν προσωρινές δομές με προσωρινές θέσεις....

Και σε έχει ενημερώσει μέσω της προκήρυξης πάντα, που την έχεις διαβάσει υποτίθεται, ότι στις 12 ανακοινώνω τις δομές κ την αίτηση. Και από τις 13 έως τις 23 μπορείς να υποβάλλεις την αίτηση σου.

Είχες σαν ενδιαφερόμενος 3 εβδομάδες να ψάξεις τα χαρτιά σου, να δεις τις περσινές δομές, να γυρίσεις να μάθεις τους παιδικούς αν θες,γιατί οσοι ήταν πέρυσι θα ήταν κ φέτος, να χαζέψεις τα περσινά στατιστικά για να πάρεις μια εγκυκλοπαιδική γνώση του τι συμβαίνει.

Ειχες χρόνο απλετο να τα μελετήσεις, να ζητήσεις χαρτιά από κρατικές υπηρεσίες πχ πιστοποιητικά οικ. κατάστασης κτλ ....

Αααααρα.........................

Προς τι το άγχος??

Και πάλι έχεις μεγάλο χρονο να κάτσεις οοοοοολο το σ.κ να τα μελετησεις κ να τα καταθέσεις από Δευτέρα.

Οι λίγοι (που ξενυχτήσαμε αναμένοντας την αίτηση κ τις δομές) που πήγαμε σήμερα να τα καταθέσουμε ήταν γιατί είτε είμασταν έτοιμοι κ ποιος ο λόγος να περιμένουμε είτε γιατί θέλαμε να ξεμπερδεύουμε. Απλά κ ωραία.

Εγώ πχ ήθελα να τελειώνω άμεσα σήμερα γιατί περιμένω κ την εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς κ πρέπει να πάω κ εκεί να κάνω την αίτηση μου.... κ ήθελα να έχω ήσυχο το κεφαλάκι μου ότι τελείωσα.

Καθένας κανονίζει βάση του προγράμματος του, όχι ότι μου πρόσφερε κάτι άλλο που πήγα πρώτη μέρα να τα καταθέσω.

Ερώτηση σε όσες είχαν ελλειπή χαρτιά πέρυσι ή εν πάσει περιπτώσει απορρίφθηκε η αίτησή τους και έκαναν ένσταση... Όταν καταθέσατε τα χαρτιά και σας έδωσαν αριθμό πρωτοκόλλου, σας είπαν ότι υπάρχει πρόβλημα με τα δικαιολογητικά σας, ξέρατε δλδ ότι μάλλον θα απορριφθεί η αίτηση?

Τώρα κατάφερα να μιλήσω με τον άντρα μου και μου είπε ότι η κοπέλα που είδε τα χαρτιά μας του είπε "μισό λεπτό, ΠΟΥ είναι το πιστοποιητικό γέννησης???" της είπε ότι δεν το ζητούσαν (είχαμε γμτ στο σπίτι, ΓΙΑΤΙ να μην το βάλω?), πήγε σε μια άλλη και της είπε ότι είναι ΟΚ το πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που πήγαμε... Εκείνος δεν ρώτησε κάτι άλλο, πήρε αριθμό πρωτοκόλλου κι έφυγε...

Διαβάζω και ξαναδιαβάζω την προκήρυξη, ΠΟΥΘΕΝΑ δεν αναφέρει πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού!

Αν θεωρούσαν τα δικαιολογητικά μας ελλειπή, θα μας το έλεγαν σήμερα? Έβαλε καμμία/κανείς πιστοποιητικό γέννησης?

Μην μου άγχεσαι!! :D:D:D

ΔΕΝ ζητάνε πιστοποιητικό γέννησης, αναφέρθηκε κ την ώρα που ήμουν εκεί. Μόνο το πιστοποιητικό οικογ. κατάστασης γιατί καλύπτονται από αυτό για την ημερομηνία γέννησης του τέκνου/τέκνων.

;)

όσο για το ιστορικό

αν τα στοιχεία είναι/ήταν ελλιπείς δεν θα έλεγαν κάτι σήμερα γιατί απλά δεν τα ελέγχουν, εσύ είσαι υπεύθυνη για αυτά που καταθέτεις, το γράφει κ στην προκήρυξη. Οταν με το καλο κάτσουν να τις καταχωρήσουν στο σύστημα θα δουν τις ελλείψεις κ θα μπορείς να κάνεις ένσταση να πας το χαρτί που λείπει.

Ωχ, μολις απαντηθηκε η ερωτηση μου. Εμενα που σε αυτο το πεδιο εχει μονο ο συζυγος, θα βαλλω μονο αυτο το ποσο? Επισης, αυτο το ποσο υπολογιζω και για το ποσα μορια μαζευω?

αφου το δικό σου είναι κενό , ναι θα βάλεις μόνο του συζύγου σου.

βάση της εξίσωσης που σου δίνει στην προκήρυξη ναι αυτό το βάζεις στο Ε.

εντιτ

Τα μόρια που θα δοθούν θα υπολογίζονται βάσει του τύπου: [(Α/Ε)Χ100] / 12, όπου Α= 24.000?, προσαυξανόμενο κατά 1.000? εάν η μητέρα έχει ένα τέκνο, 2.000? εάν έχει δύο τέκνα και 10.000? εάν έχει τρία τέκνα (το ποσό των 10.000? θα προσαυξάνεται κατά 1.000? για κάθε τέκνο πέραν του τρίτου) και Ε= το ετήσιο δηλωθέν οικογενειακό εισόδημα.

Kalamaraki μηπως ξερεις να με βοηθησεις σε αυτες τις αποριες μου?

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

Μην μου άγχεσαι!! :D:D:D

ΔΕΝ ζητάνε πιστοποιητικό γέννησης, αναφέρθηκε κ την ώρα που ήμουν εκεί. Μόνο το πιστοποιητικό οικογ. κατάστασης γιατί καλύπτονται από αυτό για την ημερομηνία γέννησης του τέκνου/τέκνων.

;)

όσο για το ιστορικό

αν τα στοιχεία είναι/ήταν ελλιπείς δεν θα έλεγαν κάτι σήμερα γιατί απλά δεν τα ελέγχουν, εσύ είσαι υπεύθυνη για αυτά που καταθέτεις, το γράφει κ στην προκήρυξη. Οταν με το καλο κάτσουν να τις καταχωρήσουν στο σύστημα θα δουν τις ελλείψεις κ θα μπορείς να κάνεις ένσταση να πας το χαρτί που λείπει.

Ευχαριστώ βρε κούκλα, μου ήρθε ο θάνατος όταν μου το είπε με απάθεια μάλιστα!

Η κοπέλα πάντως εκεί τα είδε ένα ένα και του είπε ΟΚ στο τέλος (αφού πήγε κι ήρθε για να ρωτήσει για το πιστοποιητικό γέννησης)...

Τέλος πάντων, κοντός ψαλμός αλληλούια...

οι 4 σταθμοι που θα δηλωσουμε στη μικρη κατηγορια (Α1),πρεπει να ειναι ολοι στην Α.1.1 ή Α.1.2. μπορουμε αραγε να επιλεξουμε και απο τις 2 κατηγοριες? ειναι τοσο λιγες οι θεσεις που μας περιοριζει πολυ αυτη η επιλογη...

οι 4 σταθμοι που θα δηλωσουμε στη μικρη κατηγορια (Α1),πρεπει να ειναι ολοι στην Α.1.1 ή Α.1.2. μπορουμε αραγε να επιλεξουμε και απο τις 2 κατηγοριες? ειναι τοσο λιγες οι θεσεις που μας περιοριζει πολυ αυτη η επιλογη...

Μπορείς να δηλώσεις κ από τις δύο κατηγορίες απλά βάζεις χ και στα δύο κουτάκια στην αίτηση.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...