Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Οι ημερομηνίες υποβολής της αίτησης είναι από 13 έως 23 . Οι προσωρινοί πίνακες με τις δομές είναι αναρτημένοι εδώ και 2-3 ημέρες αν δεν κάνω λάθος . Χωρίς να έχω τσεκάρει όλους τους νομούς της χώρας , το 90% των προσωρινών , πρεπει να είναι και στις τελικές .

Τα γραφεία της ΕΕΤΑΑ θα δουλεύουν και Σάββατο και Κυριακή , ενώ θα μπορούσαν άνετα να μην το κάνουν αυτό .

Δεν ήταν απαραίτητο κάποιος να ξενυχτήσει για να δει τις δομές . Τις έβλεπε σήμερα το πρωί , κατέβαζε την αίτηση , κάθεται άνετα όλο το ΣΚ , συμπληρώνει την αίτηση , και Δευτέρα πρωί την στέλνει με μια courier ή την πάει από τα γραφεία . Τόσο απλά . :) Με την προϋπόθεση όμως ότι από τις 19-06 που βγήκε η προκύρυξη , την έχει διαβάσει , την έχει κατανοήσει , έχει μαζέψει ΟΛΑ τα απαραίτητα έγγραφα , και ξέρει ήδη τους σταθμούς που θα δηλώσει και τους έχει επισκεφτεί . Εγώ πάντως αυτό έκανα , και όυτε άγχος , ούτε τρέξιμο .

Ο αριθμός πρωτοκόλλου , δεν σημαίνει ότι κάποιος έχει προβάδισμα έναντι αυτού που θα πάει στις 23-07 , όπως είπε και η eleni_k .

Εδώ ακόμα και σήμερα στο forum γίνονται ερωτήσεις που θα έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και 3 εβδομάδες . Αυτό τι δείχνει ;;; Ότι κάποιοι δεν ενδιαφέρθηκαν καθόλου , αλλά περίμεναν την τελευταία στιγμή για να τα κάνουν όλα .

Φοβάμαι ότι φέτος , και οι ενστάσεις αλλά και οι μη αποδεκτές αιτήσεις , θα είναι υπερβολικά υπερβολικά πολλές . :)

Φιλικά Λευτέρης

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ακαβαλητο = μη καβαλημένο (καλάμι)

Ευχαριστώ xrimaria για την συμπαράσταση.

Lefter_2004 οι δομές με διευθύνσεις και θέσεις αναρτήθηκαν εχθες το βράδυ.

Kalamaraki δε θυμάμαι να σου απευθύνθηκα όταν εξέφρασα τα παραπόνα μου για την εεταα και ούτε περίμενα από κανέναν απάντηση. Το παράπονο μου εξέφρασα γενικά και αόριστα γιατί άσχετα απʼ ότι υποσχέθηκαν και κράτησαν σαν «καλά παιδιά» το λόγο τους θα έπρεπε να γνωρίζουν με πόσα εκατομμύρια οικογένειες έχουν να κάνουν μέσα στο αφόρητα ζεστό καλοκαίρι. Πέρσι όλα τα χαρτιά τα είχαν ανεβάσει μέρες πριν ξεκινήσουν οι αιτήσεις…

Σε αυτή τη χώρα μπορεί να είμαστε κάποιοι που παραπονιόμαστε για το παραμικρό αλλά είναι και άλλοι τόσοι που το παίζουν ειδήμονες και έξυπνοι….

5MwRp3.png6g2Ip3.png

Θέσεις στις προσωρινές δομές υπήρχαν , διευθύνσεις όχι συμφωνώ ( αν και αυτό αν κάποιος το έψαχνε το έβρισκε στο ιντερνετ , αν είχε βέβαια χρόνο ) .

Απλώς μια παρατήρηση . Άλλο σωστά ενημερωμένος και διαβασμένος , και άλλο ''ειδήμονας και έξυπνος '' :)

Kalamaraki δε θυμάμαι να σου απευθύνθηκα όταν εξέφρασα τα παραπόνα μου για την εεταα και ούτε περίμενα από κανέναν απάντηση. Το παράπονο μου εξέφρασα γενικά και αόριστα γιατί άσχετα απʼ ότι υποσχέθηκαν και κράτησαν σαν «καλά παιδιά» το λόγο τους θα έπρεπε να γνωρίζουν με πόσα εκατομμύρια οικογένειες έχουν να κάνουν μέσα στο αφόρητα ζεστό καλοκαίρι. Πέρσι όλα τα χαρτιά τα είχαν ανεβάσει μέρες πριν ξεκινήσουν οι αιτήσεις…

Σε αυτή τη χώρα μπορεί να είμαστε κάποιοι που παραπονιόμαστε για το παραμικρό αλλά είναι και άλλοι τόσοι που το παίζουν ειδήμονες και έξυπνοι….

Α συγνώμη άλλο κατάλαβα γιατί έλειπε η λέξη "καλάμι":rolleyes::rolleyes:

Όταν γράφεις σε ένα θρέντ , συμφωνώ πως δεν απευθύνθηκες σε μένα προσωπικά κ το ξαναείπα πως με αφορμή το ποστ σου κ άλλων που είχαν γράψει ανά τις ημέρες έγραψα τη γνώμη μου κ εγώ όπως κ εσύ άλλωστε , αλλά μην περιμένεις όταν γράφεις δημόσια να μην ασχοληθεί κανείς με το ποστ σου....ή τουλάχιστον να έχεις αυτή την προσμονή.

Δημόσια ορατά είναι τα ποστ κ όποιος θέλει εκφράζει την άποψη του!

Όσο για το ειδήμονας κ έξυπνη , ναι είμαι ειδήμονας στο πρόγραμμα της Εεταα γιατί είναι η τρίτη χρονιά που κάνω τα χαρτιά μου κ το παίζω στα δάχτυλα...

Τέτοια έπαρση έχω :D

δεν ειναι θεμα συμπαραστασης. κατανοω οτι περνας δυσκολα.

και το καλαμαρακι σε οσα ειπε για το εεταα σωστη ηταν.

και ενα σχολιο ..... σαν λαος τα κανουμε ολα τελευταια στιγμη αλλα στο τσαμπα τρεχουμε πρωτοι. και βαζω και εμενα μεσα αν και θα στειλω αυριο την αιτηση. κρατηθηκα μια μερα γιατι ετσι κι αλλιως δεν ηθελα να πληρωσω παραπανω για παραδοση σαββατο

Διαφημίσεις

Δεν καταλαβαίνω προς τι ο χαμός.

Οι δομές ανέβηκαν τη Δευτέρα, και έγραφαν τις θέσεις. Εγώ προσωπικά καθόμουν και με βαρούσε το air condition μέχρι που αποφάσισα να κάνω μια ερώτηση εδώ μέσα (τότε που ρωτούσα μήπως πρέπει να επισκεφτώ τους σταθμούς lol) και αφού με πήρατε από τα μούτρα και δικαίως μάλιστα, ξεκουνήθηκα και πήρα το παιδάκι μου και πήγαμε στους σταθμούς που με ενδιέφεραν. Τις περσινές τις είχα, και οι φετινές πάνω κάτω οι ίδιες είναι. Σήμερα λοιπόν πουρνό πουρνό κατέβασα και την αιτησούλα, έβαλα σε ένα φάκελο τα δικαιολογητικά που μάζεψα εδώ και 2 εβδομάδες, τη συμπλήρωσα και θα την πάω την Κυριακή με το πάσο μου.

Δεν καταλαβαίνω το λόγο που έπρεπε να ξενυχτήσω για να είμαι η πρώτη του χωριού σήμερα στην ΕΕΤΑΑ. Αφού μέχρι τις 23 δέχονται αιτήσεις. Μήπως αν τις πάμε πρώτες πρώτες θα μας βάλουν κανένα μόριο παραπάνω?

Τέλος πάντων, χαλαρώστε λιγουλάκι και στην τελική εμείς εδώ πέρα (που ασχολούνται πρώτη χρονιά) βοηθηθήκαμε πάρα πολύ από συγκεκριμένα άτομα που δεν το κάνουν επειδή τους κόβουμε κανένα μισθό..

Άντε καλή επιτυχία σε όλες και στον Λευτέρη :D

χωρις να θελω να αγχωσω κανεναν ....αλλα κοιτουσα τα περσινα και οσες απορριψαν και περα απο καποιες που απερριψαν λογω μεγαλου εισοδηματος ειδα και περιπτωσεις απορριψεις λογω πολυ μικρου εισοδηματος.

ξερεις κανεις τι παιζει με το τελευταιο?

παιδια ειμαστε ολες πολυ κουρασμενες

κι ολες εχουμε δικιο

και οσες τα ειχαμε ετοιμα ολα και χιλιοδιαβασμενα

και οσες τα ηθελαν λιγες μερες νωριτερα

ταπεινη μου αποψη αυτο το την ιδια ωρα και τελικες δομες και αιτηση αγχωσε πολυ τον κοσμο

ολα καλα θα πανε .................

εμένα άλλο με απασχολεί...

Ιδιο μέρος παραλαβής παιδιών ίδιο μέρος παράδοσης παιδιών....2 αδερφάκια γιατί να χρεώνονται εις διπλούν στην μετακίνηση?Κάποιοι παιδικοί κάνουν έκπτωση 10% και κάποιοι οχι...

Να ρωτησω κατι κουλο;

Που πρεπει να κοιταξω στην δηλωση και ποιο ποσο να γραψω εκει που λεει "συνολικο αιτησιο δηλωθεν εισοδημα"

Η ταυτοτητα της marag αλλα γραφω εγω η Aggeloudia....xaxaxaxa

Οι αιτησεις μας φερνουν πιο κοντα...Φα καντορο....!!!!!!!!!

362dqfx42eoh7x91.png

3b3lu8mjbt2pbtrc.png

Διαφημίσεις

εμένα άλλο με απασχολεί...

Ιδιο μέρος παραλαβής παιδιών ίδιο μέρος παράδοσης παιδιών....2 αδερφάκια γιατί να χρεώνονται εις διπλούν στην μετακίνηση?Κάποιοι παιδικοί κάνουν έκπτωση 10% και κάποιοι οχι...

και το είχα απορία αραγε ποσο να χρεωνει ενας σταθμος για δυο παιδάκια, αχ δυσκολα τα πράγματα. μηπως εχει σχεση με τον καθε σταθμο, μπορεί καποιος αλλος ιδιωτικος να εχει αλλη τακτική?και εγω η χαζή δεν πήρα να μάθω.

και το είχα απορία αραγε ποσο να χρεωνει ενας σταθμος για δυο παιδάκια, αχ δυσκολα τα πράγματα. μηπως εχει σχεση με τον καθε σταθμο, μπορεί καποιος αλλος ιδιωτικος να εχει αλλη τακτική?και εγω η χαζή δεν πήρα να μάθω.

ενα τηλ στον παιδικο σιγουρα θα σου ελυνε την απορια. εχω ακουσει για περιπτωσεις που πληρωνες μονο για ενα παιδακι. ειναι στην διαθεση του ιδιοκτητη του σταθμου.....

οι '' δικοι μου'' παιδικοί πάντως που ρώτησα κάνουνε το σκόντο της τάξης των 10%....και αν περάσουν τα παιδάκια μου σε διαφορετικά σχολεία θα τα στάξω κανονικά...μια μαγεία το όλο θέμα..

οι '' δικοι μου'' παιδικοί πάντως που ρώτησα κάνουνε το σκόντο της τάξης των 10%....και αν περάσουν τα παιδάκια μου σε διαφορετικά σχολεία θα τα στάξω κανονικά...μια μαγεία το όλο θέμα..

το συγκεκριμενο θα επρεπε να το προβλεψουν με καποιο τροπο. δεν μπορει να δινει μια οικογενεια τοσα λεφτα για σχολικο. στην περιοχη μου σχολειο ζηταει 1100 για το σχολικο. και εχει δηλωσει γυρω στις 400 θεσεις. ειναι δυνατον?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...