Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 22 λεπτά , Mado10 είπε:

Γεια σου κ εσένα! 
      Έλα ντε.. δεν ξέρω τι με έπιασε.. από την άλλη βέβαια κ ας είναι πολύ χαμηλό το ρίσκο μετά απ όσα έχω περάσει φοβάμαι να την κάνω.. απλά είπα να ρωτήσω εδώ που είμαστε με δωρεά τι συνηθίζεται…

οσο για τις ασφαλιστές κ γώ αυτό πιστεύω απλά τους έχω πάρει με φόβο και ήθελα να δω αν ρωτάνε πως και τι..

Όχι κορίτσι μου!!αφού είναι όλα καλά δική μου γνώμη είναι να μην μπεις σε αυτή τη διαδικασία...αλλά φυσικά έχει να κάνει με το πως νοιώθεις εσύ πιο ασφαλής...

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Καλημέρα. Μόλις γύρισα από εεταα Θεσσαλονίκης. Ναι, ναι... κατέθεσα την αίτηση!!!!!!

Οδηγίες προς ναυτηλομένους:

Η αίτηση είναι ανά σελίδα. ¨Όχι μπρος πίσω. Έτσι τη δίνουν από την εεταα.

Έφτασα στις 9:30 είχε άπειρο κόσμο για να πάρει την αίτηση. Ασ είναι καλά μία κοπέλα που μου έδωσε μία που της περίσσευε. Αν συμπληρώσεις την αίτηση η διαδικασία είναι 2 λεπτά κυριολεκτικά. Εγώ συμπλήρωσα την αίτηση πολύ γρήγορα (είμαι και παλιά στο κουρμπέτι..) και είχα μόνον ένα μπροστά μου στην κατάθεση. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν να τη συμπληρώσουν και παιδεύονται πολύ.

Καλύτερα να έχετε την αίτηση συμπληρωμένη.

απο τα κεπ μου την εδωσαν την αιτηση μπρος πισω, να παω να την ξαναβγάλω?

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙς ΑΝΕΡΓΕΣ:

εχω μια απορια για την αιτηση ειμαι ανεργη απο 24-9-2010 εχω λαβει επιδομα,αν ειμαι στην κατηγορια αυτη, δεν ειναι απαραιτητο να προσκομισω καρτα ανεργιας και εξατομικευμενη παρεμβαση? και αν ειναι ετσι εγω πως βεβαιωνω οτι ειμαι ανεργη αν δεν θελουν την καρτα ανεργιας? εχω μπερδευτει..ευχαριστω!

.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και όντως... βαρέθηκα πια να μας φταίνε ΜΟΝΟ και ΠΑΝΤΑ οι άλλοι!! Και να γκρινιάζουμε για το πώς οι άλλοι ΔΕΝ δουλεύουν (ενώ εμείς, εεεεεεε;;;;;;;;)

Το ότι δέχονται αιτήσεις μέχρι τις 8 τις καθημερινές ΚΑΙ είναι εκεί για 9 ώρες και το Σ/Κ είναι πολύ βολικό για όλους μας! Μπράβο τους λοιπόν!

(είστε όμως τυχερούληδες, δεν θα σας πρήξω για το κούριερ, είδατε???)

Έτσι κάνουμε πάντα....είναι χαρακτηριστικό του λαού μας αυτό.

Όλοι φταίνε εκτός από εμάς :rolleyes:

Απλώς επειδή δεν είδα και πολλούς να το λένε .

Το ότι η ΕΕΤΑΑ θα δέχεται αιτήσεις και Σάββατο και Κυριακή , και μάλιστα από τις 8 το πρωί έως τις 5 , δεν έχει σχολιαστεί :)

Μπράβο τους , μόνο αυτό .

Και το λέω επειδή πολλοί εδώ τους τα έχουν χώσει άγρια , και τις περισσότερες φορές άδικα .

Φιλικά Λευτέρης

Και που 'σαι ακόμη.....είναι πολλές οι μέρες Άρηηηηηηηη

Ε, όχι, δλδ με έφτυσες για να καφεδιαστείς???

Μια χαρά κοριτσάκι, μου απάντησε το Αερικό (ευχαριστω Αερικούλι) και κατάφερα και τύπωσα από την δουλειά την αίτηση... Το μελάνι που δεν είχε ο εκτυπωτής από πέρυσι... Εκεί το έχουμε ακόμα, δεν αλλάζουμε τίποτα εμείς, δενόμαστε τόσο πολύ μαζί τους! Οπότε ΚΑΙ φέτος δεν τυπώνω από το σπίτι!

Ευχαριστώωωωωω, επίσης!!!!

Ωραία χαίρομαι! οσο για το μελάνι............

χαχαχαχαχαχαχα :tongue::tongue:

Ελα φιλικα- Λευτέρη μου, είδες που συμφωνήσαμε εν τέλει? Μαζί γράφαμε μάλλον πριν!!!

Καλέεεεε, αφήστε με να σιδερώσω!

Πως μπορείς.....:confused::?:-??? Εγώ το βράδυ με το κλιματιστικό αγκαλία.....μόνο έτσι!

απο τα κεπ μου την εδωσαν την αιτηση μπρος πισω, να παω να την ξαναβγάλω?

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙς ΑΝΕΡΓΕΣ:

εχω μια απορια για την αιτηση ειμαι ανεργη απο 24-9-2010 εχω λαβει επιδομα,αν ειμαι στην κατηγορια αυτη, δεν ειναι απαραιτητο να προσκομισω καρτα ανεργιας και εξατομικευμενη παρεμβαση? και αν ειναι ετσι εγω πως βεβαιωνω οτι ειμαι ανεργη αν δεν θελουν την καρτα ανεργιας? εχω μπερδευτει..ευχαριστω!

Εγώ στη θέση σου θα τα έπαιρνα κ τα τρια, κ δελτίο/κάρτα ανεργίας κ εξατομικευμένη παρέμβαση κ το χαρτί τι επιδόματα έχω λάβει τα τελευταία δυο χρονια. Δεν θα σε ακυρώσουν για παραπάνω χαρτιά. Θα σε ακυρώσουν μόνο για λειψά χαρτιά!

Πως μπορείς.....:confused::?:-??? Εγώ το βράδυ με το κλιματιστικό αγκαλία.....μόνο έτσι!

Κι εγώ με το κλιματιστικό αγκαλιά... Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά ακόμα εδώ χαζεύω οπότε μαλλον θα νυχτώσει μέχρι να ξεκινήσω (κι εχω τόσα να κανω)...

Δεν το πιστεύω, μόλις με πήρε ο σύζυγος τηλ. όχι μόνο τελείωσε αλλά είναι και στο σούπερ μάρκετ! Εφυγε από το σπίτι μόλις απάντησες οτι είναι ΟΚ το αντίγραφο από το ταξις! Και δεν είμαστε και δίπλα!

Οι κοπέλες εξυπηρετικότατες και φυσικά δεν είχε ψυχή! Μπράβο τους και πάλι!

2300 και κάτι ψιλά είναι ο αριθμος πρωτοκόλλου... Όντως, χαμός θα γίνει...

Καλησπέρα!

Να κάνω κι εγώ μια ερώτηση...μη βαράτε όμως....

για να δηλώσω ΙΔΙΩΤΙΚΟ παιδικό απλά τον δηλώνω και άααμααα μας πάρουν πάω από κεί κ κάνουμε τα ΄δεοντα Ή πρέπει πρώτα να κρατήσω θέση κάνοντας συννενόηση μαζί τους και αν μας πάρουν καλώς????

Καλησπέρα!

για να δηλώσω ΙΔΙΩΤΙΚΟ παιδικό απλά τον δηλώνω και άααμααα μας πάρουν πάω από κεί κ κάνουμε τα ΄δεοντα Ή πρέπει πρώτα να κρατήσω θέση κάνοντας συννενόηση μαζί τους και αν μας πάρουν καλώς????

Αντα μου

διάβασε την προκήρυξη, εκεί θα σου λυθεί η απορία στις τελευταίες σελίδες που γράφει αναλυτικά ποια είναι η διαδικασία επιλογής κ τι βήματα ακολουθούν μετά οι μαμάδες αν τις επιλέξει η Εσπα.

η σελίδα είναι www.eetaa.gr κ εσύ κατέβασέ την από εδώ που λεει " Νέα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος φορέων/δομών, ωφελούμενων μητέρων 2012-2013 (19/06/2012)"

Διαφημίσεις

Καλησπέρα!

Δεν κρατάς εσύ θέση, πώς να την κρατήσεις δλδ? Εκείνοι έχουν διαθέσει συγκεκριμένες θέσεις μέσω εεταα και αυτές θα καλυφθούν έτσι κι αλλιώς! Όταν κι αν περάσετε σε οποιοδήποτε σταθμό θα πας από εκεί με ό,τι σου ζητήσουν (συνήθως βεβαιώσεις από παιδιάτρους για καλή υγεία και εμβόλια)...

Δηλώνεις ό,τι θέλεις τώρα....

Κι εγώ με το κλιματιστικό αγκαλιά... Δεν ξέρω αν το πρόσεξες αλλά ακόμα εδώ χαζεύω οπότε μαλλον θα νυχτώσει μέχρι να ξεκινήσω (κι εχω τόσα να κανω)...

Δεν το πιστεύω, μόλις με πήρε ο σύζυγος τηλ. όχι μόνο τελείωσε αλλά είναι και στο σούπερ μάρκετ! Εφυγε από το σπίτι μόλις απάντησες οτι είναι ΟΚ το αντίγραφο από το ταξις! Και δεν είμαστε και δίπλα!

Οι κοπέλες εξυπηρετικότατες και φυσικά δεν είχε ψυχή! Μπράβο τους και πάλι!

2300 και κάτι ψιλά είναι ο αριθμος πρωτοκόλλου... Όντως, χαμός θα γίνει...

Ευγε εύγε!

Αντε καλά αποτελέσματα να έχουμε!

Εγώ μόνο βράδυ σιδερώνω....γιατί δεν μπορώ χωρις να βλέπω τιβι...κ μόνο το βράδυ έχει κάτι αξιόλογο να δω καμιά ταινία κτλ

Eρχομαι να διαφωνήσω μαζί σου για έναν απλό λόγο....

Η ΕΕΤΑΑ κάτι ξέρει κ το ανεβάζει βράδυ στον σερβερ της....γιατί αν τα ανεβάσει πρωί...σε δυο μέρες θα τα παίρναμε όλες από τον πεσμένο σερβερ λόγο επισκεψιμότητας.

Και γιατί να τα ανεβάσει δυο μερες πριν? Στην προκύρηξη της το αναφέρει ρητά πως θα ανέβουν στις 12 Ιουλίου....Οποια λοιπόν θελει να παει να είναι έτοιμη να καταθέσει κ να τελειώνει ξέρει πως θα πρέπει να κάτσει ξύπνια το βραδάκι λίγο να την κατεβάσει να ετοιμάσει τα χαρτάκια της την αιτησή της κ να παει το πρωί να τα καταθέσει.....γιατί είναι απλή η λογική οτι σήμερα το πρωί λόγο του μπουγιου στο σαιτ θα επεφτε.... {12μιση το βράδυ ανέβηκαν χτες κ η αιτηση κ οι δομές σιγά σιγά όχι όλες μαζί. Εως τις 2 ειχαν ανέβει ολες} Και μην ακούσω....δεν έχουν ιντερνετ κτλ.... αν σε ενδιαφέρει να μη ταλαιπωρηθείς ή σε ενδιαφέρει να είσαι έτοιμος βρίσκεις τροπο...ιντερνετ καφε, στου κουμπάρου το σπιτι κτλ.

Και όντως ....οι ανθρωποι που πήγαν σημερα έτοιμοι δεν ταλαιπωρήθηκαν καθόλου εκτός του τραγικού ανέβασματος 7 ορόφων μέσα στην ζέστη.

Η ουρά για την κατάθεση ήταν μικρή.... (αφού καμία από όοοοοολο το μπουγιο δεν ειχε τα σωστά χαρτία, τα απαραίτητα...τα λάθος, τις λαθος αιτήσεις....δεν είχαν καν αιτηση....δεν ηξεραν καν τις δομές κ τις ψάχναν εκείνη την ώρα...:confused::confused::rolleyes::rolleyes:} κ η αναμονή στην ουρά διήρκεσε 2 λεπτά.... σε χρόνο γρήγορο ευγενικά κ όμορφα.

Δεν φταίει η ΕΕΤΑΑ αν κάποιες/κάποιοι δεν ασχολούνται αρκετά ή δεν οργανώνονται.

Θα μου πεις μα μου ήθελα να κοιμηθώ....γιατί αυριο δουλευω κτλπ οκ καλά εκανες.... τότε μην περιμένεις να κατεβάσεις αιτηση/δομές γρήγορα γιατί οπως εσύ ετσι κ η συντριπτική πλειοψηφία σήμερα ηθελε να τα κατεβάσει κ να τα δει άρα ο σερβερ θα ζοριζόταν έτσι κ αλλιώς.

Οι υπόλοιποι που θέλαμε να τελειώνουμε από την πρώτη μέρα, ξενυχτήσαμε λιγο ετοιμαστήκαμε κ πήγαμε. Δεν χάθηκε ο χρόνος , ειναι υπεραρκετές οι 10 μέρες για να υποβάλλεις τα χαρτιά σου που υποτίθεται τα γνωρίζεις ποια είναι από τις 19/6 άρα είχες (όχι εσύ γενικά μιλάω) 3μιση εβδομάδες να προετοιμαστείς στην συλλογή των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Και παίρνω το μέρος της ΕΕΤΑΑ γιατί δεν μου αρέσει να κατηγορούμε τους άλλους για δική μας αμέλεια/μη οργάνωση κτλ

Δική μου ευθύνη είναι να προετοιμαστώ μέσα στο εύλογο διάστημα των 3 εβδομάδων κ δική μου ευθύνη είναι να κάτσω το βραδάκι να αναμένω να τα ανεβάσουν στο σέρβερ αν θέλω να τα δώ άμεσα κ όχι να περιμένω την επομένη μερα που τα τσεκάρει ολη η Ελλάδα κυριολεκτικά κ να θυμώνω κιόλας που δεν μπορώ..ένα κ ένα κάνουν δυο.....

Εμεις δηλαδή που τα κάναμε όλα αυτά κ τα καταθέσαμε κιόλας τι είμαστε? Σίφουνες?:rolleyes::confused:

{Οσο για την Χ.Α που αναφέρεις.... δεν θα το σχολιάσω ούτε για πλάκα.}

Επιμένω Καλαμαράκι ότι την αίτηση και τις δομές θα έπρεπε να τις έχουν ανεβάσει 2-3 μέρες νωρίτερα. Να μπορούμε και εμείς που έχουμε και άλλες υποχρεώσεις και δε μπορούμε να είμαστε κρεμασμένοι μέχρι την τελευταία στιγμή πάνω από ένα pc να τα ετοιμάσουμε και να τους τα πάμε. Δε θέλω να κλαφτώ αλλά αύτη τη στιγμή, γράφω σε ένα νοτμπουκ της κακιάς ώρας, με ένα σήμα επίσης της κακιάς ώρας σε χρόνο που μόνο εγώ ξέρω πως τον βρίσκω με 2 παιδιά μόνη στο σπίτι εδώ και ένα μήνα, όπου το ένα είναι 8 μηνών και άρρωστο, χωρίς εκτυπωτή, χωρίς συγγενείς που μπορούν να με εξυπηρετήσουν και τη Δευτέρα επιστρέφω στη δουλειά μετά από 10 μηνές.… και είμαι σίγουρη ότι σα και μένα είναι πολλές οι μανούλες που δε μπορούν να ξενυχτίσουν. Εχτες προσπάθησα να το κάνω αλλά είμαι 4 μέρες ξάγρυπνη με τους εμετούς του μικρού και κοιμόμουν όρθια. Πέρσι από το γραφειάκι μου μια χαρά τα ετοίμασα…. Μη λέμε λοιπόν μεγάλες κουβέντες… έξω από το χορό όλοι ξέρουν να χορεύουν…..

Όσο για την Χ.Α. πλάκα έκανα και μάλλον δεν έχεις χιούμορ…

Ευχαριστώ πολύ σε όλους για τη βοήθεια και εύχομαι καλή επιτυχία… την κάνω όμως γιατί είμαι αφάνταστα κουρασμένη ψυχικά και σωματικά και δε μπορώ να διαβάζω ανοησίες….

5MwRp3.png6g2Ip3.png

Επιμένω Καλαμαράκι ότι την αίτηση και τις δομές θα έπρεπε να τις έχουν ανεβάσει 2-3 μέρες νωρίτερα. Να μπορούμε και εμείς που έχουμε και άλλες υποχρεώσεις και δε μπορούμε να είμαστε κρεμασμένοι μέχρι την τελευταία στιγμή πάνω από ένα pc να τα ετοιμάσουμε και να τους τα πάμε. Δε θέλω να κλαφτώ αλλά αύτη τη στιγμή, γράφω σε ένα νοτμπουκ της κακιάς ώρας, με ένα σήμα επίσης της κακιάς ώρας σε χρόνο που μόνο εγώ ξέρω πως τον βρίσκω με 2 παιδιά μόνη στο σπίτι εδώ και ένα μήνα, όπου το ένα είναι 8 μηνών και άρρωστο, χωρίς εκτυπωτή, χωρίς συγγενείς που μπορούν να με εξυπηρετήσουν και τη Δευτέρα επιστρέφω στη δουλειά μετά από 10 μηνές.… και είμαι σίγουρη ότι σα και μένα είναι πολλές οι μανούλες που δε μπορούν να ξενυχτίσουν. Εχτες προσπάθησα να το κάνω αλλά είμαι 4 μέρες ξάγρυπνη με τους εμετούς του μικρού και κοιμόμουν όρθια. Πέρσι από το γραφειάκι μου μια χαρά τα ετοίμασα…. Μη λέμε λοιπόν μεγάλες κουβέντες… έξω από το χορό όλοι ξέρουν να χορεύουν…..

Όσο για την Χ.Α. πλάκα έκανα και μάλλον δεν έχεις χιούμορ…

Ευχαριστώ πολύ σε όλους για τη βοήθεια και εύχομαι καλή επιτυχία… την κάνω όμως γιατί είμαι αφάνταστα κουρασμένη ψυχικά και σωματικά και δε μπορώ να διαβάζω ανοησίες….

Όλοι δουλεύουμε....όλοι έχουμε οικογένειες κ όλοι έχουμε υποχρεώσεις.

Δεν αναφερόμουν σε σένα ειδικά κ το διευκρίνισα αυτό κ για αυτό δεν χρειάζεται να μου πεις τι κ πως για την ζωή σου.

Με αφορμή το δικό σου ποστ, γιατί έχουν γραφτεί πααααααααρα πολλά για την Εεταα...{παρόλα αυτά όλες τρέχουμε έτσι? } κ νιώθω πως καποιοι κακολογείτε τζάμπα κ βερεσέ.

Ετσι είναι τα πράγματα έτσι επιλέγει ο οργανισμός αυτός να κάνει τη δουλειά του. Σε οποιον του αρέσει ακολουθεί, σε όποιον δεν του αρέσει ας μην ακολουθήσει. Αλλά οχι να κατηγορούμε την εεταα.... άκυρο για μένα.

εντιτ....

και για να συμπληρώσω.... τι θα άλλαζε αν την ανέβαζε τρεις μέρες πριν? θα πήγαινες από τις 13 να κάνεις τα χαρτιά σου????? Ε οκ έχεις άλλες 10 μέρες να καταθέσεις τα χαρτιά που υποτίθεται ενημερώθηκες στις 19/6 δηλαδή τρεις βδομάδες πριν. Κανείς δε σου λεει να κάνεις τα χαρτια σου στις 13 ντε κ καλά....εως τις 23 προλαβαίνεις άνετα.

εντιτ 2

Οσο αφορά τις "ανοησίες" ....στο ανταποδίδω!:D

εμμμμμ.... Δεν περνάμε στους σταθμούς βάσει σειράς προτεραιότητας... Τι θα άλλαζε δλδ αν έβγαινε η αίτηση ή οι δομές τρεις μέρες νωρίτερα? Ίσα ίσα που θα γινόταν ΜΕΓΑΛΟΣ χαμός την πρώτη ημέρα κατάθεσης των αιτήσεων! Και ναι... ξύνεσαι μια χαρά στο γραφείο σου! Ειδικά αν δεν ηταν ευέλικτοι στην εεταα έτσι ώστε να είναι 8-8 τις καθημερινές ΚΑΙ Σ/Κ, θα βλέπαμε ΠΟΤΕ και ΠΩΣ θα καταθέταμε την αίτηση!

Τελος παντων... έτσι, πάντα κάποιος ειναι ο κακος που μοναδική του ασχολία είναι να μας δυσκολευει την ζωη...

Διαφημίσεις

εμμμμμ.... Δεν περνάμε στους σταθμούς βάσει σειράς προτεραιότητας... Τι θα άλλαζε δλδ αν έβγαινε η αίτηση ή οι δομές τρεις μέρες νωρίτερα? Ίσα ίσα που θα γινόταν ΜΕΓΑΛΟΣ χαμός την πρώτη ημέρα κατάθεσης των αιτήσεων! Και ναι... ξύνεσαι μια χαρά στο γραφείο σου! Ειδικά αν δεν ηταν ευέλικτοι στην εεταα έτσι ώστε να είναι 8-8 τις καθημερινές ΚΑΙ Σ/Κ, θα βλέπαμε ΠΟΤΕ και ΠΩΣ θα καταθέταμε την αίτηση!

Τελος παντων... έτσι, πάντα κάποιος ειναι ο κακος που μοναδική του ασχολία είναι να μας δυσκολευει την ζωη...

Δε σε βλέπω να σιδερώνεις σήμερα..... :tongue::tongue::rolleyes:

Όλοι δουλεύουμε....όλοι έχουμε οικογένειες κ όλοι έχουμε υποχρεώσεις.

Δεν αναφερόμουν σε σένα ειδικά κ το διευκρίνισα αυτό κ για αυτό δεν χρειάζεται να μου πεις τι κ πως για την ζωή σου.

Με αφορμή το δικό σου ποστ, γιατί έχουν γραφτεί πααααααααρα πολλά για την Εεταα...{παρόλα αυτά όλες τρέχουμε έτσι? } κ νιώθω πως καποιοι κακολογείτε τζάμπα κ βερεσέ.

Ετσι είναι τα πράγματα έτσι επιλέγει ο οργανισμός αυτός να κάνει τη δουλειά του. Σε οποιον του αρέσει ακολουθεί, σε όποιον δεν του αρέσει ας μην ακολουθήσει. Αλλά οχι να κατηγορούμε την εεταα.... άκυρο για μένα.

εντιτ....

και για να συμπληρώσω.... τι θα άλλαζε αν την ανέβαζε τρεις μέρες πριν? θα πήγαινες από τις 13 να κάνεις τα χαρτιά σου????? Ε οκ έχεις άλλες 10 μέρες να καταθέσεις τα χαρτιά που υποτίθεται ενημερώθηκες στις 19/6 δηλαδή τρεις βδομάδες πριν. Κανείς δε σου λεει να κάνεις τα χαρτια σου στις 13 ντε κ καλά....εως τις 23 προλαβαίνεις άνετα.

εντιτ 2

Οσο αφορά τις "ανοησίες" ....στο ανταποδίδω!:D

Κορίτσι μου ξέρεις τι γράφεις??? Οκ να μην έχανε την αίτηση ανεβασμένη αλλά τις δομές έπρεπε να τις είχαν… Την ιστορία μου δεν την είπα για να κλαφτώ, αλλά για να μάθεις να σέβεσαι. Όλες έχετε υποχρεώσεις και οι περισσότερες είσαστε 20 ώρες τη μέρα στον υπολογιστή…. Και αν δεν θέλεις να το πάρει κάποιος προσωπικά, τότε να το γενικεύεις και να μη κάνεις quote.

Μπράβο σου για τη γρηγοράδα σου και την ευφυΐα σου και σου εύχομαι καλό ακαβάλητο καλοκαίρι!!!!!

5MwRp3.png6g2Ip3.png

Κορίτσι μου ξέρεις τι γράφεις??? Οκ να μην έχανε την αίτηση ανεβασμένη αλλά τις δομές έπρεπε να τις είχαν… Την ιστορία μου δεν την είπα για να κλαφτώ, αλλά για να μάθεις να σέβεσαι. Όλες έχετε υποχρεώσεις και οι περισσότερες είσαστε 20 ώρες στον υπολογιστή…. Και αν δεν θέλεις να το πάρει κάποιος προσωπικά, τότε να το γενικεύεις και να μη κάνεις quote.

Μπράβο σου για τη γρηγοράδα σου και την ευφυΐα σου και σου εύχομαι καλό ακαβάλητο καλοκαίρι!!!!!

Και τις δομές ανέβασαν χτες όπως είχαν γράψει στην προκήρυξη τους. Αλλωστε προλαβαίνεις σε 10 μέρες να τις δεις όοοοολες κ να κάνεις την αίτηση σου!

Τώρα το πόσες ώρες είμαστε στο πισι μπροστά τι να σου πω....δεν τις μετράω...γιατί μπαινω από το κινητό μου πια :tongue:

Ανταποδίδω τις ευχές για το ακαβάλητο καλοκαίρι! Αν κ βλέπω πως μάλλον δικό σου είναι το πρόβλημα με το ακαβάλητο! Μα τι ήθος....τι επίπεδο! :D

Τα σέβη μου :D:D:D:D

εντιτ....

να σε σεβαστώ για ποιο λόγο? Επειδή ζορίζεσαι?....οχι

Να σε συμπονέσω μπορώ....να σε σεβαστώ όχι κατ' απαίτηση.

βρε κοριτσια ηρεμια!!!!!! κανει και αφορητη ζεστη.χαλαρωστε λιγο

δεν κερδισουμε κατι αν τρεξουμε ολες την πρωτη μερα να καταθεσουμε χαρτια. δεκα μερες μας δινουν και παντα καθονται τα σκ οι ανθρωποι και μας εξυπηρετουν.

anti1980 ευχομαι συντομα να εχεις βοηθεια στο σπιτι και να καταφερεις να ξεκουραστεις λιγο. καταλαβαινω τι περνας αλλα μην αγχωνεσαι. εμεις εδω ειμαστε για να βοηθαμε.

η εεταα δεν εκανε τιποτα λιγοτερα απο αυτα που ειπε. το ξεραμε απο την αρχη ετσι δεν ειναι? και παλι πολλες πηγαν στα γραφεια χυμα στο κυμα χωρις καμια ενημερωση να κανουν τι κι αυτες??? τρεξαν ολες πανικοβλητες μην χαθει το τρενο!!!

τεσπα ας κανουμε πιο ουσιαστικες συζητησεις πλεον!

βρε κοριτσια ηρεμια!!!!!! κανει και αφορητη ζεστη.χαλαρωστε λιγο

Εγώ ήρεμη είμαι :D άσχετα αν δέχομαι τέτοιες ευχές απειλητικές ομολογουμένως για καλοκαίρι :D:D:D:rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...