Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν φταίει το τιγράκη εγω η ξανθιά την πήρα στο λαιμό μου
ευχαριστουμε πολυ;)

καλη επιτυχια:D

Δεν είπα οτι φταίει κανείς....αλλά ομολογουμένως μου έκανε εντύπωση η ερώτηση! :D

Καλή μας επιτυχία!;)

Επειδή τώρα έριξα πάλι μια ματιά στο site της ΕΕΤΑΑ , είδα ότι έχουν βγάλει και ένα pdf με στατιστικά στοιχεία για τις δομές . Και επειδή το βρήκα ενδιαφέρον , λέω να βάλω ορισμένα νούμερα , μπας και χαλαρώσουν λίγο ορισμένοι γονείς :)

Ο αριθμός των δομών το 2010 ήταν : 767

το 2011 ήταν : 1646

και φέτος το 2012 είναι : 2243

Ο αριθμός των προσφερόμενων θέσεων το 2010 ήταν : 26727

το 2011 ήταν : 58471

και φέτος το 2012 θα είναι : 84049

Εντάξει δεν είναι και λίγα τα παιδάκια που θα μπούν , νομίζω :)

Φιλικά Λευτέρης

Διαφημίσεις

[

Και παίρνω το μέρος της ΕΕΤΑΑ γιατί δεν μου αρέσει να κατηγορούμε τους άλλους για δική μας αμέλεια/μη οργάνωση κτλ

Δική μου ευθύνη είναι να προετοιμαστώ μέσα στο εύλογο διάστημα των 3 εβδομάδων κ δική μου ευθύνη είναι να κάτσω το βραδάκι να αναμένω να τα ανεβάσουν στο σέρβερ αν θέλω να τα δώ άμεσα κ όχι να περιμένω την επομένη μερα που τα τσεκάρει ολη η Ελλάδα κυριολεκτικά κ να θυμώνω κιόλας που δεν μπορώ..ένα κ ένα κάνουν δυο.....

Εμεις δηλαδή που τα κάναμε όλα αυτά κ τα καταθέσαμε κιόλας τι είμαστε? Σίφουνες?:rolleyes::confused:

θα συμφωνησω απολυτα..............

Κρατάω απο έχτές γιαυτό:?:shock::tongue:

χε χε Συμφωνώ ;)

Μονο που εγώ έχω κατηγορήσει ανοιχτά κ δημόσια μόνο το γεγονός οτι κάποιες/κάποιοι δεν διαβάζουν την προκήρυξη κ ταλαιπωρούνται τζάμπα κ το θεματάκι μας. :rolleyes:

Όλα έτοιμα, είμαι στην πόρτα για να φύγω και φυσικά θέλω μια απάντηση για να καλύψω την ανασφάλεια της τελευταίας στιγμής (δεν μπορώ να βρω πώς κάνεις αναζήτηση μέσα στο θέμα, πραγματικά προσπάθησα!)...

Το αντίγραφο εκκαθαριστικού μέσω τάξις δεν θέλει επικύρωση, ΟΚ????

Όλα έτοιμα, είμαι στην πόρτα για να φύγω και φυσικά θέλω μια απάντηση για να καλύψω την ανασφάλεια της τελευταίας στιγμής (δεν μπορώ να βρω πώς κάνεις αναζήτηση μέσα στο θέμα, πραγματικά προσπάθησα!)...

Το αντίγραφο εκκαθαριστικού μέσω τάξις δεν θέλει επικύρωση, ΟΚ????

Οχι δεν θέλει!!! Το γράφει κ κάτω κάτω με μικρά γράμματα είναι νόμιμο αντίγραφο.

Τζους έφυγες από την πόρτα! :tongue::D

Οχι δεν θέλει!!! Το γράφει κ κάτω κάτω με μικρά γράμματα είναι νόμιμο αντίγραφο.

Τζους έφυγες από την πόρτα! :tongue::D

χαχαχαχα, ευχαριστώ αγαπημένη, ΠΑΝΤΟΥ το γράφει αλλά εγώ εκείιιιιιιι....

Τζους έφυγε ο σύζυγος από την πόρτα, εγώ σιδερώνω, ΠΩΣ θα φύγουμε αύριο για???

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

Διαφημίσεις

χαχαχαχα, ευχαριστώ αγαπημένη, ΠΑΝΤΟΥ το γράφει αλλά εγώ εκείιιιιιιι....

Τζους έφυγε ο σύζυγος από την πόρτα, εγώ σιδερώνω, ΠΩΣ θα φύγουμε αύριο για???

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!

χαχαχα Ειδες τα είπα κ ευγενικά!

Συγνώμη που δεν απάντησα στο πμ σου νωρίτερα ¨{από το κινητό εμπαινα το πρωί}, αλλά αφου τελειωσα σε 10 λεπτά από εεταα κεφεδιάστηκα με τη φίλη επί τρεις ώρες συνεχόμενες κ γυρισα στις 3 σπιτι μου κ έλεγα τώρα να πιαστώ με τα 12 πμ που έχω λάβει.

Καλές διακοπές να έχετε κ καλές βουτιές!

Και όντως... βαρέθηκα πια να μας φταίνε ΜΟΝΟ και ΠΑΝΤΑ οι άλλοι!! Και να γκρινιάζουμε για το πώς οι άλλοι ΔΕΝ δουλεύουν (ενώ εμείς, εεεεεεε;;;;;;;;)

Το ότι δέχονται αιτήσεις μέχρι τις 8 τις καθημερινές ΚΑΙ είναι εκεί για 9 ώρες και το Σ/Κ είναι πολύ βολικό για όλους μας! Μπράβο τους λοιπόν!

(είστε όμως τυχερούληδες, δεν θα σας πρήξω για το κούριερ, είδατε???)

Απλώς επειδή δεν είδα και πολλούς να το λένε .

Το ότι η ΕΕΤΑΑ θα δέχεται αιτήσεις και Σάββατο και Κυριακή , και μάλιστα από τις 8 το πρωί έως τις 5 , δεν έχει σχολιαστεί :)

Μπράβο τους , μόνο αυτό .

Και το λέω επειδή πολλοί εδώ τους τα έχουν χώσει άγρια , και τις περισσότερες φορές άδικα .

Φιλικά Λευτέρης

χαχαχα Ειδες τα είπα κ ευγενικά!

Συγνώμη που δεν απάντησα στο πμ σου νωρίτερα ¨{από το κινητό εμπαινα το πρωί}, αλλά αφου τελειωσα σε 10 λεπτά από εεταα κεφεδιάστηκα με τη φίλη επί τρεις ώρες συνεχόμενες κ γυρισα στις 3 σπιτι μου κ έλεγα τώρα να πιαστώ με τα 12 πμ που έχω λάβει.

Καλές διακοπές να έχετε κ καλές βουτιές!

Ε, όχι, δλδ με έφτυσες για να καφεδιαστείς???

Μια χαρά κοριτσάκι, μου απάντησε το Αερικό (ευχαριστω Αερικούλι) και κατάφερα και τύπωσα από την δουλειά την αίτηση... Το μελάνι που δεν είχε ο εκτυπωτής από πέρυσι... Εκεί το έχουμε ακόμα, δεν αλλάζουμε τίποτα εμείς, δενόμαστε τόσο πολύ μαζί τους! Οπότε ΚΑΙ φέτος δεν τυπώνω από το σπίτι!

Ευχαριστώωωωωω, επίσης!!!!

Απλώς επειδή δεν είδα και πολλούς να το λένε .

Το ότι η ΕΕΤΑΑ θα δέχεται αιτήσεις και Σάββατο και Κυριακή , και μάλιστα από τις 8 το πρωί έως τις 5 , δεν έχει σχολιαστεί :)

Μπράβο τους , μόνο αυτό .

Και το λέω επειδή πολλοί εδώ τους τα έχουν χώσει άγρια , και τις περισσότερες φορές άδικα .

Φιλικά Λευτέρης

Ελα φιλικα- Λευτέρη μου, είδες που συμφωνήσαμε εν τέλει? Μαζί γράφαμε μάλλον πριν!!!

Καλέεεεε, αφήστε με να σιδερώσω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...