Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Ε ναι λοιπον.Έχετε δικιο.δεν ειχα δει τον αριθμο.

Εξακολουθω να μην κατανοω την εννοια..."η δομη χρηματοδοτείται μονο απο την πρόσκληση Β"

Και κατι που συζητούσαμε μαζι love4four...Δεν αναφέρει πουθενά σίτιση ή μη σίτιση

"η δομη χρηματοδοτείται μονο απο την πρόσκληση Β" οτι μπήκε φέτος στο πρόγραμμα του εσπα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Aggeloudia απο οτι καταλαβα βλεποντας απο τους δικους μας οι οποιοι εχουν σιτιση ολοι και το ξερουμε, οταν μια υπηρεσια δεν περιλαμβανεται,εχει διπλα κατω απο το ωραριο ενα τιτλο που λεει ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ κ λεει το ποια υπηρεσια δε καλυπτεται με τα χρηματα του εσπα και ποσα πρεπει να δωσει ο γονιος απο μονος του. Εμας ας πουμε μετακινηση δεν εχει κανενας μεσα και γραφει περιοχες που εξυπηρετει και ποσα χρηματα θελει, αν θελησεις σχολικο.

Με την ιδια λογικη αν ΔΕΝ ειχε σιτιση ενας σταθμος θα επρεπε να σου το γραφει πχ: ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Σιτιση και ποσο ταδε απο κατω

παντως παιρνοντας στο σταθμο ακομα και τωρα μπορεις να το ξεκαθαρισεις.

Aggeloudia απο οτι καταλαβα βλεποντας απο τους δικους μας οι οποιοι εχουν σιτιση ολοι και το ξερουμε, οταν μια υπηρεσια δεν περιλαμβανεται,εχει διπλα κατω απο το ωραριο ενα τιτλο που λεει ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ κ λεει το ποια υπηρεσια δε καλυπτεται με τα χρηματα του εσπα και ποσα πρεπει να δωσει ο γονιος απο μονος του. Εμας ας πουμε μετακινηση δεν εχει κανενας μεσα και γραφει περιοχες που εξυπηρετει και ποσα χρηματα θελει, αν θελησεις σχολικο.

Με την ιδια λογικη αν ΔΕΝ ειχε σιτιση ενας σταθμος θα επρεπε να σου το γραφει πχ: ΠΡΟΣΘΕΤΕΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Σιτιση και ποσο ταδε απο κατω

παντως παιρνοντας στο σταθμο ακομα και τωρα μπορεις να το ξεκαθαρισεις.

θα συμφωνησω κι εγω μαζι σου. ουτε σε εμας ελεγε για φαγητο και πηρα τηλ στον σταθμο και ηταν μεσα τελικα!

Διαφημίσεις

Μολις γυρισα απο το γραφειο της θεσσαλονικης οπου εκανα την αιτηση με αριθμο 2210 τρελο για πρωτη μερα :o καταρχιν εφυγαν απο την δωδεκανησου και ειναι στην πολυτεχνειου πραμα το οποιο δεν το ειδα στην προκυριξη γιατι το θεωρησα δεδομενο

Ο ανθρωπος με εξηγησε οτι για την βεβαιωση εργοδοτη και την ημερομηνια αυτης ειναι περισσοτερο για αυτους με ορισμενου χρονου συμβασης καθως η δικια μου ηταν στις 29 ιουνιου και οτι δεν υπαρχει προβλημα. Δεν ειχε ψυχη μεσα μπηκα βγηκα στις 16.45 περιπου Ας ελπισω οτι τελειωσα για φετος γιατι περσι μετρησαν λαθος τα μορια και ετρεχα απο της διακοπες για ενσταση :mad:

Καλησπέρα, μια απορία και από εμένα, νομίζω δεν έχει απαντηθεί.

Στον courier πρεπει να δώσουμε και κάποιου είδους εξουσιοδότηση για να μας φέρει αριθμό πρωτοκόλλου?

(μην με κοροιδέψετε, μου ζητήθηκε πριν λίγες μέρες για μια άλλη υπόθεση)

Καλησπέρα, μια απορία και από εμένα, νομίζω δεν έχει απαντηθεί.

Στον courier πρεπει να δώσουμε και κάποιου είδους εξουσιοδότηση για να μας φέρει αριθμό πρωτοκόλλου?

(μην με κοροιδέψετε, μου ζητήθηκε πριν λίγες μέρες για μια άλλη υπόθεση)

οχι δεν χρειαζεται εγω εκανα και δεν με ρωτησαν τιποτα

Τα έχω πάρει άσχημα.... Δυλαδή τους ήταν βαρή να τα ανεβάσουν 2-3 μέρες πρίν???? Εννοείται οτι θα γίνεται χαμός... και αφήνουν μόνο 10 εργάσιμες για να καταθέσεις την αίτηση... Α ρε Χ.Α. που τους χρειάζεται....

Καλημέρα είπα?? Δεν είπα!!!! Καλημέρα λοιπόν!!!!

Eρχομαι να διαφωνήσω μαζί σου για έναν απλό λόγο....

Η ΕΕΤΑΑ κάτι ξέρει κ το ανεβάζει βράδυ στον σερβερ της....γιατί αν τα ανεβάσει πρωί...σε δυο μέρες θα τα παίρναμε όλες από τον πεσμένο σερβερ λόγο επισκεψιμότητας.

Και γιατί να τα ανεβάσει δυο μερες πριν? Στην προκύρηξη της το αναφέρει ρητά πως θα ανέβουν στις 12 Ιουλίου....Οποια λοιπόν θελει να παει να είναι έτοιμη να καταθέσει κ να τελειώνει ξέρει πως θα πρέπει να κάτσει ξύπνια το βραδάκι λίγο να την κατεβάσει να ετοιμάσει τα χαρτάκια της την αιτησή της κ να παει το πρωί να τα καταθέσει.....γιατί είναι απλή η λογική οτι σήμερα το πρωί λόγο του μπουγιου στο σαιτ θα επεφτε.... {12μιση το βράδυ ανέβηκαν χτες κ η αιτηση κ οι δομές σιγά σιγά όχι όλες μαζί. Εως τις 2 ειχαν ανέβει ολες} Και μην ακούσω....δεν έχουν ιντερνετ κτλ.... αν σε ενδιαφέρει να μη ταλαιπωρηθείς ή σε ενδιαφέρει να είσαι έτοιμος βρίσκεις τροπο...ιντερνετ καφε, στου κουμπάρου το σπιτι κτλ.

Και όντως ....οι ανθρωποι που πήγαν σημερα έτοιμοι δεν ταλαιπωρήθηκαν καθόλου εκτός του τραγικού ανέβασματος 7 ορόφων μέσα στην ζέστη.

Η ουρά για την κατάθεση ήταν μικρή.... (αφού καμία από όοοοοολο το μπουγιο δεν ειχε τα σωστά χαρτία, τα απαραίτητα...τα λάθος, τις λαθος αιτήσεις....δεν είχαν καν αιτηση....δεν ηξεραν καν τις δομές κ τις ψάχναν εκείνη την ώρα...:confused::confused::rolleyes::rolleyes:} κ η αναμονή στην ουρά διήρκεσε 2 λεπτά.... σε χρόνο γρήγορο ευγενικά κ όμορφα.

Δεν φταίει η ΕΕΤΑΑ αν κάποιες/κάποιοι δεν ασχολούνται αρκετά ή δεν οργανώνονται.

Θα μου πεις μα μου ήθελα να κοιμηθώ....γιατί αυριο δουλευω κτλπ οκ καλά εκανες.... τότε μην περιμένεις να κατεβάσεις αιτηση/δομές γρήγορα γιατί οπως εσύ ετσι κ η συντριπτική πλειοψηφία σήμερα ηθελε να τα κατεβάσει κ να τα δει άρα ο σερβερ θα ζοριζόταν έτσι κ αλλιώς.

Οι υπόλοιποι που θέλαμε να τελειώνουμε από την πρώτη μέρα, ξενυχτήσαμε λιγο ετοιμαστήκαμε κ πήγαμε. Δεν χάθηκε ο χρόνος , ειναι υπεραρκετές οι 10 μέρες για να υποβάλλεις τα χαρτιά σου που υποτίθεται τα γνωρίζεις ποια είναι από τις 19/6 άρα είχες (όχι εσύ γενικά μιλάω) 3μιση εβδομάδες να προετοιμαστείς στην συλλογή των απαραίτητων δικαιολογητικών.

Και παίρνω το μέρος της ΕΕΤΑΑ γιατί δεν μου αρέσει να κατηγορούμε τους άλλους για δική μας αμέλεια/μη οργάνωση κτλ

Δική μου ευθύνη είναι να προετοιμαστώ μέσα στο εύλογο διάστημα των 3 εβδομάδων κ δική μου ευθύνη είναι να κάτσω το βραδάκι να αναμένω να τα ανεβάσουν στο σέρβερ αν θέλω να τα δώ άμεσα κ όχι να περιμένω την επομένη μερα που τα τσεκάρει ολη η Ελλάδα κυριολεκτικά κ να θυμώνω κιόλας που δεν μπορώ..ένα κ ένα κάνουν δυο.....

Εμεις δηλαδή που τα κάναμε όλα αυτά κ τα καταθέσαμε κιόλας τι είμαστε? Σίφουνες?:rolleyes::confused:

{Οσο για την Χ.Α που αναφέρεις.... δεν θα το σχολιάσω ούτε για πλάκα.}

καλημερα!!!!να κανω και εγω μια ερωτηση που δεν θυμαμαι τι εκανα περισυ????στην ηλικια που γραφει η αιτηση για κατηγορια α2 βαζουμε την σημερινη ηλικια του παιδιου ή ποσο θα ειναι τον σεπτεμβριο?????????

Το αναφέρει στην αίτηση πανω στο σημείο εκει με μπολντ γραμματακια , τι ηλικία θα εχει το τέκνο στις 1-30/9/2012.

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!Μια ερώτηση..Η άιτηση είναι μπρος πίσω εκτυπωμένες οι σελίδες?

Οχι δεν τις θέλουν μπρος πίσω , τις θέλουν μόνο από την μπροστινή όψη εκτυπωμένες.

Έλεος , βρε παιδιά στον 7ο χωρίς ασανσέρ....αθλητές είμαστε???

Πικρα μεγάλη....κ το χειρότερο ότι δεν μπορουσες να ανέβεις έυκολα γιατί σε κάθε σκαλοπάτι κ κάθε όροφο εως κ τον 7 υπήρχαν μαμάδες αντρες που εγραφαν στα ποδια στους τοίχους....

μιας και ανέφερες για αποτελέσματα, ξέρουμε ποτε αναρτώνται στο ίντερνετ?

Αρχές Αυγούστου εως 4.

ΣΩΣΤΑ!!!!!! μια φιλη εκανε ετσι ενσταση περσι και την πηρανε. με τοση τρεχαλα ξεχασα να το αναφερω κι εγω

Πέρυσι είχαμε κινηθεί κάποιες αναπληρώτριες εκπαιδευτικοί στέλνοντας γράμμα στην ΕΕΤΑΑ στην Αθήνα, οτι βρισκόμαστε στη μέση κ εργαζόμενες κ άνεργες κ μας είχαν απαντήσει πέρυσι πως εφόσον όταν εκδόθηκε η προκήρυξη στις 19/6 πχ φέτος είμασταν ακόμη εργαζόμενες θα κάναμε την αίτηση μας ως εργαζόμενες.

Και γιατί στα δικαιολογητικά αναφέρει ρητά πως το Δελτίο/κάρτα ανεργίας θα πρέπει να βρίσκεται σε ισχύ εως κ την ημερομηνία έκδοσης της προκήρυξης. Άρα όσες βγάλαν κάρτα ανεργίας μετά τις 19/6 εν προκειμένω ή δεν έχουν δικαίωμα καν αίτησης γιατί είναι άεργες κ όχι άνεργες ή αν είχαν σχέση εργαζομένου έως κ τις 19/6 θα κάνουν αίτηση ως εργαζόμενες.

Καθώς έτσι κ αλλιώς θα ξαναδουλεύουμε όλες κ τον Σεπτέμβρη πάλι. Και πέρυσι ως εργαζόμενη έκανα, μόνο πρόπερσι έκανα ως άνεργη γιατί δεν μου είχε κόψει να το διεκδικήσω.

κοριτσια να ρωτησω και εγω κατι..δεν ειναι πισω μπρος η αιτηση για να την τυπωσω,σωστα?ειναι 7σελιδες συνολικα?την ενσταση θα την βαλω μαζι με την αιτηση??ευχαριστω για τον χρονο σας!!!!

Μονο μπρος τυπωμένα. Την ένσταση δεν θα τη βάλεις....γιατί δεν κάνεις ένσταση. Οι ενστάσεις θα γίνουν μετά τις 23 αφού ανακοινωθούν οι προσωρινοί πινακες με τις δυνητικά ωφελούμενες γυναίκες κ με το ποιες απορρίφθηκαν κ γιατί. Αν είσαι στις απορριφθέντες τότε ναι θα κάνεις ένσταση.

Να σας δωσω το ριπορτ.... ειμαι πραγματικα απογοητευμενη , όπως βεβαια δειγματικα φίανεται και απο το φορουμ

η μεγαλη πλιεοψηφια των αιτουσων,,,ειναι επιεικως για......μπατσες!

Ειχε εναν σκασμο κοσμο το πρωι, πρεπει να ηταν και 500 ατομα.... και δεν ειχαν αιτησεις(οκ δενκτο τις εβγαλαν τελ στιγμη) δεν ειχαν ιδεα τους κωδικους των σχολειων και πεφταν σαν τα μυρμηγκια σε καταλαογους που κυκλοφορουσαν εκει, δεν ειχαν στυλο

ααααααααα δεν ηξερα οτι θελει επικυρωμενο φωτοαντιγραφοοοοοοοοοοο

αααααααααααα δεν ηξερα οτι θελει και ενσημαααααααααααα

ααααααααααααα εμενα ειναι 4 ετων τι να βαλωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Πηγα και ξεμπερδεψε μεσα σε οοοοοοοοοοοολο αυτο το χαμο σε 40 λεπτα, στο τσεκ που εκαναν μου ειπαν μακαρι να τα ειχαν ολοι τοσο σωστα και οργανωμενα.

Ελεος ωρε! Διαβαστε καμια προκυρηξη, ακόμα και μεταναστριες μαμαδες τα ηξεραν καλυτερα!

Επισης.... 10.30 (δηλ μόλις 1 ωρα απο την εναρξη των αιτησεων) ειχα αρ πρωτοκολου χιλιαρικάκι..... ρωτησα αν ειναι πραγματικά αυξων και μου ειπαν ναι..... 1η ωρα 1η μερα 1000 ατομα σφαγη φετος....

Ω ναι.....κ λίγα λες!

Εγώ πήρα αριθμό 983!

Εγω στις 10:20 ειχα 637 αριθμο!!!!

Νομιζω οτι αν ειχανε βγαλει τις αιτησεις απο χτες εστω, δεν θα υπηρχε αυτος ο χαμος σημερα. Πραγματι ειμαστε για τα μπαζα, καποιες με ρωταγανε και που να γραψουν το ονομα τους!!!

Ασε δε τα βιβλια με τις δομες.....5 για 500 ατομα???

Η Αιτηση κ οι δομές από χτες βγήκαν :D

Η-Μ-Α-Ρ-Τ-Ο-Ν ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και που είσαι ακόμη.....κάτσε εως τις 23 έχουμε ακομη! :tongue:

:cool::cool:

Διαφημίσεις

παντως ενω στην περιοχη μου δε λεει πουθενα τιποτα για σιτιση (θεσσαλονικη)

3 παιδικοι ρωτησαμε και εχουν και 1 δεν εχει (απ αυτους που διαλεξαμε με τις γνωστες μου)

Μια διευκρίνιση-είμαι σίγουρη ότι το γνωρίζεις ότι οικονομικο έτος 2011 αφορα εισοδήματα του 2010,τα οποια προφανώς και εννοείς ότι ενδιαφέρουν την εεταα-απλα το διορθώνω,για να μην πιαστει κανεις απ αυτο που προφανως εκ παραδρομής εγραψες, μη μπερδευτεί κανένας που δεν το πολυ έχει κ αρχίσει νεεεεεεος κύκλος ποστ για πράγματα που έχουν χιλιοειπωθει και φέτος κ περσυ στο παρόν θρεντ-δε θα το αντεξω:-P

Ναι σωστά κάνεις :) Οικονομικό έτος 2011 = εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1-1-2010 έως 31-12-2010 . :)

καλησπερα κοριτσια , να ρωτησω κατι στην αιτηση συμπληρωνουμε τα στοιχεια του παιδιου. στη πρωτη σειρα εκει που λεει ονομα κ επωνυμο και μετα τα δικα μας; ευχαριστω

as1cCyI0g410000MDAwNjExMmR8NTYzMjYzb2R8dGlnZXIgbm8xIGVpbmFp.gif

as1cOEg0g410000Nzc3MTE1enw1NjFkfHRpZ2VyIG5vMiBlaW5haQ.gif

καλησπερα κοριτσια , να ρωτησω κατι στην αιτηση συμπληρωνουμε τα στοιχεια του παιδιου.; ευχαριστω

εκει που αναφέρει ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΙΤΟΥΣΑΣ είσαι εσύ..........

εκεί που αναφέρει ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΕΚΝΟΥ είναι το παιδάκι σου.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...