Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Makelen είπε:

Δε θα φταις εσυ.. ουτε οι ορμονες.. οι αλλοι οι κουλοί θα φταινε.. που οποια βλακεια τους ερχεται.. στην εγκυο τη λενε! Δεν ξερω πως γινεται αυτο!!!

Ααααα κατάλαβα!!! Έχω μάθει να κλείνω τα αυτιά μου καιρό τώρα σε βλακείες... Αστούς να λένε εγώ απλά δεν ακούω!!! 😉 Είδα κι όταν δεν ήμουν έγκυος τι λέγανε οπότε εκεί έμαθα να μην ακούω!!!

• Χαχα 1

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Να ρωτήσω και εγώ κάτι, οι 40.000 ευρώ εισόδημα στο εκκαθαριστικό αφορούν το συνολικό ακαθάριστο εισόδημα? Γιατί ενώ εμένα και του συζύγου στην πρόσθεση τα εισοδήματά μας δεν κάνουν 40.000, εκεί όμως που αναφέρεται το ακαθάριστο εισόδημα ξεπερνούν κατά λίγο τις 40.000. Να την κάνω την αίτηση ή να μην μπω στον κόπο?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό το διάβασα κι εγώ αλλά εδώ είναι η αντίθετη περίπτωση.

Γιατί ;;; Το 2010 ήσουν παντρεμένη , σωστά ; Έκανες την δήλωση σαν ζευγάρι . Το εκκαθαριστικό που ήρθε το 2011 σας εμφανίζει σαν ζευγάρι . Η ΕΕΤΑΑ ενδιαφέρεται για το οικονομικό έτος 2010 , που είσασταν αντρόγυνο και είχατε οικογενειακό εισόδημα . Που μπερδεύεσαι ;;;

Φιλικά Λευτέρης

Να ρωτήσω και εγώ κάτι, οι 40.000 ευρώ εισόδημα στο εκκαθαριστικό αφορούν το συνολικό ακαθάριστο εισόδημα? Γιατί ενώ εμένα και του συζύγου στην πρόσθεση τα εισοδήματά μας δεν κάνουν 40.000, εκεί όμως που αναφέρεται το ακαθάριστο εισόδημα ξεπερνούν κατά λίγο τις 40.000. Να την κάνω την αίτηση ή να μην μπω στον κόπο?

Συνολικό δηλωθέν εισόδημα ζητάει , όχι ακαθάριστο . Κελί Γ . ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ Φ.Ε. ( Συνολ. Δηλωθεν Εισοδημα ) πάνω στο εκκαθαριστικό .

Γιατί ;;; Το 2010 ήσουν παντρεμένη , σωστά ; Έκανες την δήλωση σαν ζευγάρι . Το εκκαθαριστικό που ήρθε το 2011 σας εμφανίζει σαν ζευγάρι . Η ΕΕΤΑΑ ενδιαφέρεται για το οικονομικό έτος 2010 , που είσασταν αντρόγυνο και είχατε οικογενειακό εισόδημα . Που μπερδεύεσαι ;;;

Φιλικά Λευτέρης

Μια διευκρίνιση-είμαι σίγουρη ότι το γνωρίζεις ότι οικονομικο έτος 2011 αφορα εισοδήματα του 2010,τα οποια προφανώς και εννοείς ότι ενδιαφέρουν την εεταα-απλα το διορθώνω,για να μην πιαστει κανεις απ αυτο που προφανως εκ παραδρομής εγραψες, μη μπερδευτεί κανένας που δεν το πολυ έχει κ αρχίσει νεεεεεεος κύκλος ποστ για πράγματα που έχουν χιλιοειπωθει και φέτος κ περσυ στο παρόν θρεντ-δε θα το αντεξω:-P

Μια διευκρίνιση-είμαι σίγουρη ότι το γνωρίζεις ότι οικονομικο έτος 2011 αφορα εισοδήματα του 2010,τα οποια προφανώς και εννοείς ότι ενδιαφέρουν την εεταα-απλα το διορθώνω,για να μην πιαστει κανεις απ αυτο που προφανως εκ παραδρομής εγραψες, μη μπερδευτεί κανένας που δεν το πολυ έχει κ αρχίσει νεεεεεεος κύκλος ποστ για πράγματα που έχουν χιλιοειπωθει και φέτος κ περσυ στο παρόν θρεντ-δε θα το αντεξω:-P

ωχχχχχχ εγω εβαλα του 2009!!!!!!!!!

χαχαχχαχα

αστειευομαι βεβαια. αυτο τουλαχιστον το εμπεδωσαμε!!

Διαφημίσεις

Κοιταω απο το πρωι τις δομες και βλεπω π.χ

Το χαρουμενο καστρακι-ενα που θυμηθηκα τωρα- με 2 διαφορετικους κωδικούς με την ιδια επωνυμία, την ιδια διευθυνση και τηλεφωνο.

Εχει ομως σε καθε κωδικό και διαφορετικό αριθμο παιδιων.Στο πρωτο εχει 15 και στο αλλο 70.Τι συμβαίνει εδω.

Ξερει κανεις;Και ποιο βαζουμε;το μεγαλο υποθετω

Το χαρουμενο καστρακι-ενα που θυμηθηκα τωρα- με 2 διαφορετικους κωδικούς με την ιδια επωνυμία, την ιδια διευθυνση και τηλεφωνο.

Εχει ομως σε καθε κωδικό και διαφορετικό αριθμο παιδιων.Στο πρωτο εχει 15 και στο αλλο 70.Τι συμβαίνει εδω.

ΣΟΣ! Θα βάλεις το σταθμό που ανήκει στηνκατηγορία που είναι το παιδί σου!!!

Λογικά αυτός με τις λιγότερεςς θέσεις πρέπει να είναι κατηγορία Α1.1 ή Α1.2...

Αφου απο πανω γράφει Α2 απλώς αυτο με τις λιγότερες θέσεις λέει οτι χρηματοδοτείται μόνο απο την πρόσκληση Β

Γραφει εκτος της επικεφαλίδας αν ανήκει στο Α1.1 η στο Α1.2;Που το κοιταω;

ορισμένοι σταθμοί έχουν πρωινή κ απογευματινή βάρδια κ γι αυτό αλλάζει ο κωδικός

Διαφημίσεις

Αγγελούδια μου,

είσαι σελ 224/287 σωστά ???? κατηγορία Α2 για προνήπια και άνω.

αυτό που λες όνυως δίνει 2 κωδικούς για τον ίδιο σταθμό, άρα, λογικά, λαμβάνεται αν τα δηλώσεις και τα 2 ως 2 από τα 4 που έχεις δικαίωμα για αίτηση...

πρόσεξε λίγο είναι ίδια η επωνυμία αλλά διαφορετική δ/νση (το ένα στο 64, το άλλο στο 66). Επίσης, αυτό με τις περισσότερες θέσεις αναφέρει και διαφορετικό ωράριο, άρα...

να ρωτησω κ εγω κατι?

μπορω να βαλω κ βρεφονιποιακο απο διπλανη πολη γιατι στην δικη μας δεν εχει η πρεπει να εισαι δημοτης?

Είχε γράψει μια κοπέλα από εδώ ότι πέρυσι συνέβη (και αυτό) !;)

Ε ναι λοιπον.Έχετε δικιο.δεν ειχα δει τον αριθμο.

Εξακολουθω να μην κατανοω την εννοια..."η δομη χρηματοδοτείται μονο απο την πρόσκληση Β"

Και κατι που συζητούσαμε μαζι love4four...Δεν αναφέρει πουθενά σίτιση ή μη σίτιση

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...