Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Πάντως άλλοι λένε ότι πιο πολύ στην βαθμολογία μετράνε τα γράμματα και ειδικά το πρώτο και άλλοι οι αριθμοί. Πάντως συμφωνώ κι εγώ στο ότι θα έπρεπε να μας λένε αν είναι καλές, μέτριες ή άριστες και όχι βαθμολογία.

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Μα επάνω στην αίτηση γράφει για πόσα παιδιά θα κάνεις αίτηση και πόσα έχεις συνολικά. Πάει αυτό

Έπειτα, στο παράρτημα έχει πεδίο προς συμπλήρωση αίτηση τέκνου ----- από -----

Εκεί αν έχεις δυο παιδιά, γράφεις 1 από 2 (σελίδα 5)

και 2 από 2 στην σελίδα 6

αυτά τα ξέρω έκανα κ πέρυσι λέμε απλά αναρωτιεμαι γιατι γράφουν αιτήσεις- δηλώσεις αυτό τίποτα άλλο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το συνολικό ή μόνο το δικό μου;; Αυτό είναι βασικά το ερώτημα..

Το συνολικό . Οι άνθρωποι τσεκάρουν το εισόδημα που είχες τότε , άσχετα αν εσύ μετά χώρισες . Θέλουν το οικογενειακό εισόδημα .

Διαφημίσεις

ρε παιδια μην κοροιδευετε περυσι ελεγε καθαρα μια αιτηση για οσα παιδια και να ειχες φετος το διατυπωσανε λαθος.........ετσι που το λενε φαινεται αιτηση για καθε παιδι

οριστε η λαθος διατυπωση

"υποβάλλονται συνημμένα μία φορά με το σύνολο των «Αιτήσεων συμμετοχής – Δηλώσεων» της ενδιαφερόμενης "

αμαν πια η ειρωνεια ενταξει δεν καταλαβαμε, σε αλλα δεν καταλαβαν αλλοι και εξηγησαμε εμεις, ελεος πια.......αντε καθομαι και συγχυζομαι

καλη επιτυχια σε ολες τις μαμαδες

χαιρετω

Έχετε δίκαιο οτι και να πείτε... Αγχώθηκα όμως γιατι περσι μαλωσα με μια απο υπαλληλο της εεταα για την βεβαιωση του οαεδ (που ο συζηγος φαινεται μακροχρονια ανεργος), για μια ημερομηνια...

Μίλησα και με την λογιστρια της εταιριας μας και μου ξαναειπε η κοπελα οτι δε γινεται να μου στείλει βεβαιωση που εχει ημερομηνια 10 μερες μετα...

Ηρέμισα.... Τωρα μου μένει να βγάλω άκρη με τους σταθμούς...

Υπάρχει καμια μανουλα απο ανατολικη Θεσσαλονικη να μου πει αν γνωριζει κανενα βρεφονηπιακο της προκοπης?? Θα δηλώσω πρώτη τη Συννεφουλα που παει η μεγάλη μου, αλλά καλου κακου να βάλω και αλλους 3...

5MwRp3.png6g2Ip3.png

Έχω κι εγώ ένα ερώτημα λίγο πιο πολύπλοκο.. Με τον μπαμπά της μικρής είμαστε σε διάσταση και θα υποβάλλω την αίτηση διαζυγίου εννοείται. Το ερώτημα είναι τι εισόδημα δηλώνω στην αίτηση;; Γιατί το οικονομικό έτος 2011 είχαμε ακόμα κοινή φορολογική δήλωση..

καλυτερα να τους παρεις τηλ. ισως αν φαινονται χωριστα εισοδηματα στην δηλωση να περασουν μονο το δικο σου. παρε ενα τηλ ομως για να ξερεις και τι μορια βγαζεις....

καλυτερα να τους παρεις τηλ. ισως αν φαινονται χωριστα εισοδηματα στην δηλωση να περασουν μονο το δικο σου. παρε ενα τηλ ομως για να ξερεις και τι μορια βγαζεις....

Μέσα στην προκύρυξη αναφέρει ότι αν μια εγγαμη μητέρα για κάποιο λόγο κάνει ατομική φορολογική δήλωση , θα πρέπει να προσκομίσει και το εκκαθαριστικό του συζύγου της .

Διαφημίσεις

Θα πάρω για επιβεβαίωση.. αν καταφέρω να πιάσω γραμμή!

1211540.png

Μέσα στην προκύρυξη αναφέρει ότι αν μια εγγαμη μητέρα για κάποιο λόγο κάνει ατομική φορολογική δήλωση , θα πρέπει να προσκομίσει και το εκκαθαριστικό του συζύγου της .

Αυτό το διάβασα κι εγώ αλλά εδώ είναι η αντίθετη περίπτωση.

1211540.png

ρε παιδια μην κοροιδευετε περυσι ελεγε καθαρα μια αιτηση για οσα παιδια και να ειχες φετος το διατυπωσανε λαθος.........ετσι που το λενε φαινεται αιτηση για καθε παιδι

οριστε η λαθος διατυπωση

"υποβάλλονται συνημμένα μία φορά με το σύνολο των «Αιτήσεων συμμετοχής – Δηλώσεων» της ενδιαφερόμενης "

αμαν πια η ειρωνεια ενταξει δεν καταλαβαμε, σε αλλα δεν καταλαβαν αλλοι και εξηγησαμε εμεις, ελεος πια.......αντε καθομαι και συγχυζομαι

καλη επιτυχια σε ολες τις μαμαδες

χαιρετω

NAI! Λέει πως τα δικαιολογητικά υποβάλλονται συννημένα ΜΙΑ φορά με το ΣΥΝΟΛΟ των αιτήσεων του παραρτήματος!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Λοιπόν επειδή και πέρυσι και φέτος έχω βγάλει τα μάτια μου διαβάζοντας την προκύρυξη , ορίστε τι έγραφε στην περυσινή : (σελίδα 9 και 10 για να μην ψάχνετε )

'' Οι μητέρες που έχουν περισσότερα του ενός (1) τέκνα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τόσες «Αιτήσεις συμμετοχής – Δηλώσεις», όσες και τα τέκνα που επιθυμούν να εγγράψουν σε Δομές. Στις «Αιτήσεις συμμετοχής – Δηλώσεις» που θα υποβάλλουν σε ενιαίο φάκελο, θα πρέπει να συμπληρώνουν τον αριθμό του συνόλου των τέκνων για τα οποία κάνουν αίτηση, στο αντίστοιχο ειδικό πεδίο του εντύπου της «Αίτησης συμμετοχής – Δήλωσης».

Στην περίπτωση που, η ενδιαφερόμενη υποβάλλει «Αίτηση συμμετοχής – Δήλωση» για περισσότερα του ενός τέκνα της, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που την αφορούν, υποβάλλονται συνημμένα μία φορά με το σύνολο των «Αιτήσεων συμμετοχής – Δηλώσεων» της ενδιαφερόμενης σε ενιαίο φάκελο. ''

ορίστε και η φετινή : ( σελίδα 11 )

'' Οι μητέρες που έχουν περισσότερα του ενός (1) τέκνα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τόσες «Αιτήσεις συμμετοχής – Δηλώσεις», όσες και τα τέκνα που επιθυμούν να εγγράψουν σε Δομές. Στις «Αιτήσεις συμμετοχής – Δηλώσεις» που θα υποβάλλουν σε ενιαίο φάκελο, θα πρέπει να συμπληρώνουν τον αριθμό του συνόλου των τέκνων για τα οποία κάνουν αίτηση, στο αντίστοιχο ειδικό πεδίο του εντύπου της «Αίτησης συμμετοχής – Δήλωσης».

Στην περίπτωση που, η ενδιαφερόμενη υποβάλλει «Αίτηση συμμετοχής – Δήλωση» για περισσότερα του ενός τέκνα της, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που την αφορούν, υποβάλλονται συνημμένα μία φορά με το σύνολο των «Αιτήσεων συμμετοχής – Δηλώσεων» της ενδιαφερόμενης σε ενιαίο φάκελο. ''

Όποια δεν βαριέται , μπορεί να ψάξει να βρει τις διαφορές :)

Φιλικά Λευτέρης

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...