Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ημουν. Θα σου γράψω αργότερα. 

4 ώρες πρίν, little miracle είπε:

Στον Μαστρομ… εισα ; εχω ακουσει εξαιρετικα λογια … πως σου φαινεται ;

Λοιπόν ο Μαστ*** είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω απ’όλα άνθρωπος. Το κέντρο είναι πολύ οργανωμένο. Ο λόγος που πάω αλλού να δοκιμάσω είναι πως δε κάναμε καμία μετατροπή στα πρωτόκολλα ή αν κάναμε κάναμε λίγα πράγματα κ στη πλειοψηφία για 4-5 κύκλους έπαιρνα τα ίδια ακριβώς φάρμακα. Οκ στο φυσικο τροποποιημένο δεν έχεις άπειρες επιλογές αλλά ήρθε η ώρα να δω αν κάποιος έχει κάτι άλλο να μου προτείνει κ να δοκιμάσω κ ένα άλλο εμβρυολογικό. Τις 2 βλαστοκύστες που μου έμειναν τις έχω εκεί σε περίπτωση που αποφασίσω να ξαναγυρίσω. 

• Μου αρέσει 3

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σε ευχαριστώ Στέλλα πέρυσι ήταν έτσι (6 σελίδες) αλλα φέτος γράφει όσα παιδιά τόσες αιτήσεις δηλώσεις κ μπερδεύτηκα

τωρα που το εψαξα ξανα μπερδευτηκα αχ ας πει καποιος που ξερει δεν ειναι καθαρα γραμμενο φαινεται οτι θελει χωρια αιτηση μ αυτη τη διατυπωση

ε) Οι μητέρες που έχουν περισσότερα του ενός (1) τέκνα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τόσες «Αιτήσεις συμμετοχής – Δηλώσεις», όσες και τα τέκνα που επιθυμούν να εγγράψουν σε Δομές. Στις «Αιτήσεις συμμετοχής – Δηλώσεις» που θα υποβάλλουν σε ενιαίο φάκελο, θα πρέπει να συμπληρώνουν τον αριθμό του συνόλου των τέκνων για τα οποία κάνουν αίτηση, στο αντίστοιχο ειδικό πεδίο του εντύπου της «Αίτησης συμμετοχής – Δήλωσης».

Στην περίπτωση που, η ενδιαφερόμενη υποβάλλει «Αίτηση συμμετοχής – Δήλωση» για περισσότερα του ενός τέκνα της, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που την αφορούν, υποβάλλονται συνημμένα μία φορά με το σύνολο των «Αιτήσεων συμμετοχής – Δηλώσεων» της ενδιαφερόμενης σε ενιαίο φάκελο.

ρε αντι δεν καταλαβαίνω το συλλογισμο σου, πρεπει ντε και σωνει να συμπιπτει η βεβαιωση εργοδότη με την ημερομηνια αιτησης...

εγω πχ μαζευω ολα τα δικαιολογητικα μου σιγα σιγα και κανω την αίτηση όταν μπορέσω ακι τα συγκεντρωσω όλα....τι πειραζει να ειανι πχ 9 ιουλιου η βεβαιωση εργοδότη!

Οι ανθρωποι εκει θελουν να βοηθησουν μην αγχωνεστε για τη λεπτομερεια της λεπτομερειας. Σωστα χαρτα να εχετε, σωστο εκκαθαριστικο επικυρωμενα, σωστα συμπληρωμενη αιτηση και τελος!

2 ακρα μου φαίνεται υπαρχουν....

Αυτο ακριβως!! Και προσοχη στις δομες που θα δηλωσετε να ειναι σωστες γιατι περσυ τη πατησανε πολυ και τα γραψανε λαθος και ακυρωθηκανε..

οχι οχι μονο η τελευταια σελιδα ειναι που προστιθεται αναλογα με τα παιδια

η αιτηση ειναι μια

ναι οκ ευχαριστώ έτοιμη την έχω απλά ξανα διάβασα την προκήρυξη για να είμαι σίγουρη κ κόλλησα.

Οι μητέρες που έχουν περισσότερα του ενός (1) τέκνα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν τόσες «Αιτήσεις συμμετοχής – Δηλώσεις», όσες και τα τέκνα που επιθυμούν να εγγράψουν σε Δομές. Στις «Αιτήσεις συμμετοχής – Δηλώσεις» που θα υποβάλλουν σε ενιαίο φάκελο, θα πρέπει να συμπληρώνουν τον αριθμό του συνόλου των τέκνων για τα οποία κάνουν αίτηση, στο αντίστοιχο ειδικό πεδίο του εντύπου της «Αίτησης συμμετοχής – Δήλωσης».

Στην περίπτωση που, η ενδιαφερόμενη υποβάλλει «Αίτηση συμμετοχής – Δήλωση» για περισσότερα του ενός τέκνα της, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που την αφορούν, υποβάλλονται συνημμένα μία φορά με το σύνολο των «Αιτήσεων συμμετοχής – Δηλώσεων» της ενδιαφερόμενης σε ενιαίο φάκελο

Διαφημίσεις

Πείτε μου ότι κάνετε πλάκα...

Τι δεν καταλαβαίνετε; ΜΙΑ αίτηση, ΜΙΑ φορά τα δικαιολογητικά και ΕΝΑ παράρτημα για κάθε παιδί.

Δηλαδή αν έχεις ένα παιδί, στέλνεις τις 4 πρώτες σελίδες και την 5η

Αν έχεις δυο, τις 4 πρώτες, την 5η και την 6η

κ.ο.κ.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Έχω κι εγώ ένα ερώτημα λίγο πιο πολύπλοκο.. Με τον μπαμπά της μικρής είμαστε σε διάσταση και θα υποβάλλω την αίτηση διαζυγίου εννοείται. Το ερώτημα είναι τι εισόδημα δηλώνω στην αίτηση;; Γιατί το οικονομικό έτος 2011 είχαμε ακόμα κοινή φορολογική δήλωση..

1211540.png

Διαφημίσεις

Πείτε μου ότι κάνετε πλάκα...

Τι δεν καταλαβαίνετε; ΜΙΑ αίτηση, ΜΙΑ φορά τα δικαιολογητικά και ΕΝΑ παράρτημα για κάθε παιδί.

Δηλαδή αν έχεις ένα παιδί, στέλνεις τις 4 πρώτες σελίδες και την 5η

Αν έχεις δυο, τις 4 πρώτες, την 5η και την 6η

κ.ο.κ.

Στις «Αιτήσεις συμμετοχής – Δηλώσεις» που θα υποβάλλουν σε ενιαίο φάκελο, θα πρέπει να συμπληρώνουν τον αριθμό του συνόλου των τέκνων για τα οποία κάνουν αίτηση, στο αντίστοιχο ειδικό πεδίο του εντύπου της «Αίτησης συμμετοχής – Δήλωσης».

γιατί λέει στις αιτήσεις όμως?? δεν είναι περίεργο? πέρυσι ήταν σίγουρα 6 σελίδες είχαμε ξανά κάνει τα χαρτιά μας αλλά αν θυμάμαι καλά δεν το έγραφε έτσι...

Έχω κι εγώ ένα ερώτημα λίγο πιο πολύπλοκο.. Με τον μπαμπά της μικρής είμαστε σε διάσταση και θα υποβάλλω την αίτηση διαζυγίου εννοείται. Το ερώτημα είναι τι εισόδημα δηλώνω στην αίτηση;; Γιατί το οικονομικό έτος 2011 είχαμε ακόμα κοινή φορολογική δήλωση..

Δηλώνεις το εισόδημα που φαίνεται στο εκκαθαριστικό σημείωμα του 2011 , που ισχύει για τα οικονομικό έτος 2010 .

Μα επάνω στην αίτηση γράφει για πόσα παιδιά θα κάνεις αίτηση και πόσα έχεις συνολικά. Πάει αυτό

Έπειτα, στο παράρτημα έχει πεδίο προς συμπλήρωση αίτηση τέκνου ----- από -----

Εκεί αν έχεις δυο παιδιά, γράφεις 1 από 2 (σελίδα 5)

και 2 από 2 στην σελίδα 6

YqE6p2.png

IqItp3.png

Δηλώνεις το εισόδημα που φαίνεται στο εκκαθαριστικό σημείωμα του 2011 , που ισχύει για τα οικονομικό έτος 2010 .

Το συνολικό ή μόνο το δικό μου;; Αυτό είναι βασικά το ερώτημα..

1211540.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...