Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Απο τη στιγμη που εχει ημερομηνια που ειναι μεσα στις ημερομηνιες που γινετε η υποβολη των αιτησεων δεν υπαρχει προβλημα.. Εγω περσυ που εργαζομουν μου την ειχε βγαλει ο εργοδοτης την πρωτη μερα που ειχαν ξεκινησει οι αιτησεις και τα καταθεσα μετα απο μια βδομαδα χωρις κανενα προβλημα μετεπειτα.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Απο τη στιγμη που εχει ημερομηνια που ειναι μεσα στις ημερομηνιες που γινετε η υποβολη των αιτησεων δεν υπαρχει προβλημα.. Εγω περσυ που εργαζομουν μου την ειχε βγαλει ο εργοδοτης την πρωτη μερα που ειχαν ξεκινησει οι αιτησεις και τα καταθεσα μετα απο μια βδομαδα χωρις κανενα προβλημα μετεπειτα.

εχετε γραψει επανω στην βεβαιωση ημερομηνια ποτε συνταχθηκε? για αυτο μιλας?

xrimaria, χθες ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΗ αυτή η συζήτηση για την ημερομηνία στη βεβαίωση ήταν για το πότε συντάχθηκε η βεβαίωση! Είδες λοιπόν που μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαίνουμε; Στο είπα κιόλας ότι δεν συζητάμε για το κείμενο της βεβαίωσης αλλά για την ημερομηνία έκδοσής της!

YqE6p2.png

IqItp3.png

..κατι αλλο,αυτο που γραφει στην προσκληση δεν λεει ομως αιτηση και ενσταση μαζι?το αντιγραφω ακριβως να το δειτε..

γ) η Αίτηση Συμμετοχής συνοδεύεται από τα Παραρτήματα 1 και 2 του δευτέρου μέρους της παρούσας, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο μέρος αυτής:

 Αίτηση Συμμετοχής - Δήλωση μητέρων.

 Έντυπο υποβολής ένστασης μητέρων.

Να γιατί μου είχε κολλήσει ότι θέλει και το χαρτί της ένστασης....λάθος καταλάβαμε τελικά;

Διαφημίσεις

Βρε Μαρίτα...

Αυτό που παραθέτεις είναι απ την πρόσκληση και αναφέρει ΤΙ περιλαμβάνει συνολικά η πρόσκληση προς τις μητέρες!

Πως να στείλεις ένσταση με την αίτηση; Για τι ακριβώς υποβάλλεις ένσταση μάνα μου;

Κάνε ένα ντουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυζ :-P

YqE6p2.png

IqItp3.png

Πρώτη ημέρα σήμερα , και ηδη έχει γίνει πανικός στο θέμα εδώ , πόσο μάλλον στα γραφεία της ΕΕΤΑΑ . Χαλαρώστε βρε παιδιά . Όποιος στείλει πρώτος της αίτηση , δεν κερδίζει κάτι , δεν προηγήσε από τον άλλο που θα την στείλει την επόμενη εβδομάδα .

Διάβασα για μανάδες εδώ , να παρακαλάνε να τους στείλει κάποιος την αίτηση και της δομές μέσω e-mail , μην τυχόν και ''χάσουν το τρένο '' και δεν πάνε πρωί πρωί να δώσουν την αίτηση .

Χαλαρώστε , ηρεμήστε , καθίστε άνετα το ΣΚ με την υσηχία σας , συμπληρώστε την αίτηση , τσεκάρετέ την , και μετά στείλτε την . Δεν κερδίζεις κάτι αν πας σήμερα ή αν την στείλεις σήμερα , το ίδιο πράγμα είναι . Να δείτε πόσες θα είναι φέτος αυτές που θα βγούν εκτός προγράμματος , γιατί πάνω στην βιασύνη τους να κάνουν πρώτες αίτηση , και που δεν έκατσαν να διαβάσουν την προκύρυξη , θα βγούν εκτός εξαιτίας των χαρτιών που θα προσκόμισαν ή εξαιτίας του ότι οι δομές που έβαλαν δεν αντιστοιχουν στην σωστή πχ ηλικία του παιδιού .

Και να πώ και μερικές παρατηρήσεις από τα διάφορα που διάβασα στις προηγούμενες σελίδες ; ( 2 ημέρες δεν μπήκα και μαζεύτηκαν 5+ σελίδες :) )

* Στο Ηράκλειο το κόστος μετακίνησης κυμαίνεται στα 700 με 800? για 11 μήνες . Δεν θα τα χαρακτήριζα πολλά ( χονδρικά 60-70? το μήνα ) . Προσωπικά ακόμα και αν το προσφέρει ο σταθμός , δεν πρόκειται να κάνω χρήση του σχολικού , μιας και οι σταθμοί που θα δηλώσουμε θα είναι σε πολύ κοντινές αποστάσεις . Και ναι , όποιος δεν θα χρειαστεί το σχολικό , δεν θα πληρώσει αυτό το ποσό ακόμα και αν το προσφέρει ο σταθμός . :)

* Οι παιδικοί που γράφει ότι χρηματοδοτούνται απο την πρόσκληση Α ή Β . Η πρόσκληση Α είναι η περυσινή πρόσκληση ( 24-05-2011 ) , και η Β είναι η φετινη ( 19-06-2012 ) . Το λέει στην σελίδα που επιλέγεις τον νομό για να σου δείξει την δομή . Μάλλον έχει να κάνει με τις συμφωνίες που έχουν κάνει οι δόμες με την ΕΕΤΑΑ . Δυστηχώς δεν έχω κρατήσει την περυσινή προκύρυξη των παιδικών για να την συγκρίνω με την φετινή . Δεν νομίζω όμως ότι έχει σχέση με τους γονείς και τις παρεχόμενες υπηρεσίες .

* Η αίτηση είναι 7 σελίδες . Αλλά αν κάνεις αίτηση για ένα μόνο παιδί , δεν θα στείλεις και τις 7 , αλλά μόνο τις 5 πρώτες . Και χωρίς την ένσταση μέσα . :)

* Πέρισυ στην βεβαίωση εργοδότη , πρέπει να το είχαμε πει και εδώ , ότι η ημερομηνία που έβαζες ήταν η ημερομηνία που έστελνες την αίτηση . Να δουλεύεις δηλαδή μέχρι και την ημέρα που κάνεις αίτηση . Εμείς αυτή βάλαμε , και την δέχτηκαν μια χαρά . Τώρα αν κάποιος θέλει να βάλει την ημερομηνία που λήγουν οι αιτήσεις , δεν νομίζω ότι θα πιαστεί λάθος , και θα σε ακυρώσουν . Βασικά πολύ αμφιβάλω και αν κάποιος θα κάτσει να διαβάσει τόσες αιτήσεις για να τσεκάρει τις ημερομηνίες .

* Τέλος , αν κάποιος κάτσει να διαβάσει τι λέει αυτό το έρημο εκκαθαριστικό σημείωμα που κατέβασε από το gsis , θα καταλάβει αν χρειάζεται επικύρωση ή όχι . Αν δεν καταλαβαίνει , τότε sorry , ας πάει να ρωτήσει τον λογιστή του , και να μην ακούγονται χαζομάρες εδώ πέρα . Η πρώτη συναλλαγή που κάνετε με το δημόσιο και με χαρτιά , είναι αυτή η αίτηση στην ΕΕΤΑΑ ;;;;;;;

Αυτά προς το παρόν , συγνώμη για το μεγάλο post :)

Φιλικά Λευτέρης

Βρε Μαρίτα...

Αυτό που παραθέτεις είναι απ την πρόσκληση και αναφέρει ΤΙ περιλαμβάνει συνολικά η πρόσκληση προς τις μητέρες!

Πως να στείλεις ένσταση με την αίτηση; Για τι ακριβώς υποβάλλεις ένσταση μάνα μου;

Κάνε ένα ντουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυζ :-P

Μάλιστα γιατρέ μου!:D

Ψιτ!Είσαι σίγουρη έτσι;Γιατί μετά κλάφτα Χαράλαμπε:tongue:

Για τον αριθμο πρωτοκολλου,εμεις πηραμε τηλεφωνο στην ΕΕΤΑΑ και μας ειπε να στειλουμε την αιτηση και μετα απο 7-8 μερες να παρουμε τηλεφωνο και οτι θα μας δωσουν τον αριθμο πρωτοκολλου.

l9Iop2.png

Διαφημίσεις

xrimaria, χθες ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΗ αυτή η συζήτηση για την ημερομηνία στη βεβαίωση ήταν για το πότε συντάχθηκε η βεβαίωση! Είδες λοιπόν που μαζί μιλάμε και χώρια καταλαβαίνουμε; Στο είπα κιόλας ότι δεν συζητάμε για το κείμενο της βεβαίωσης αλλά για την ημερομηνία έκδοσής της!

Μην ανησυχεις μαζι μιλαμε. ποιος σας ειπε οτι θελει ημερομηνια συνταξης? σας το ζητησε κανεις? εμενα το αφεντικο μου θα λειπει ενα μηνα στην Κινα. τι θα κανω? δεν θα κανω την βεβαιωση? εγω δεν εχω βαλει ημερομηνια. μπορει να μου εφτιαξε την αιτηση τον Μαρτιο. Νομιζεις οτι τους νοιαζει???

ρε αντι δεν καταλαβαίνω το συλλογισμο σου, πρεπει ντε και σωνει να συμπιπτει η βεβαιωση εργοδότη με την ημερομηνια αιτησης...

εγω πχ μαζευω ολα τα δικαιολογητικα μου σιγα σιγα και κανω την αίτηση όταν μπορέσω ακι τα συγκεντρωσω όλα....τι πειραζει να ειανι πχ 9 ιουλιου η βεβαιωση εργοδότη!

Οι ανθρωποι εκει θελουν να βοηθησουν μην αγχωνεστε για τη λεπτομερεια της λεπτομερειας. Σωστα χαρτα να εχετε, σωστο εκκαθαριστικο επικυρωμενα, σωστα συμπληρωμενη αιτηση και τελος!

2 ακρα μου φαίνεται υπαρχουν....

eNeap2.pngTSzHp3.png

ρε αντι δεν καταλαβαίνω το συλλογισμο σου, πρεπει ντε και σωνει να συμπιπτει η βεβαιωση εργοδότη με την ημερομηνια αιτησης...

εγω πχ μαζευω ολα τα δικαιολογητικα μου σιγα σιγα και κανω την αίτηση όταν μπορέσω ακι τα συγκεντρωσω όλα....τι πειραζει να ειανι πχ 9 ιουλιου η βεβαιωση εργοδότη!

Οι ανθρωποι εκει θελουν να βοηθησουν μην αγχωνεστε για τη λεπτομερεια της λεπτομερειας. Σωστα χαρτα να εχετε, σωστο εκκαθαριστικο επικυρωμενα, σωστα συμπληρωμενη αιτηση και τελος!

2 ακρα μου φαίνεται υπαρχουν....

εχει μαλλιασει η γλωσσα μου απο χτες!!!!!!!!!! πεστα βρε παιδι μου.

εμενα γουσταρε το αφεντικο μου και μου εφτιαξε την βεβαιωση τον Μαρτη, γιατι να ειναι προβλημα? το θεμα ειναι αν θα με απασχολει μεχρι τις 23/7 που εχουν δωσει καταληκτικη ημερομηνια.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...