Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Μηπως να ρωτησεις τον γιατρο σου να επαιρνες κολπικα το utrogestan?? Με τοσες παρενεργειες δε μπορει να μη στο πει κ μονος του. Τωρα οσο για τις πολλες εξωσωματικες.. τι να πω..! Σου εχουν πει που αποδιδουν τις αποτυχιες; εχετε εντοπισει το προβλημα;?

Το άλλαξα και μόνο το βράδυ που βάζω το cyclogest το πίνω από το στόμα. Όμως και πάλι γίνομαι χάλια, δεν το έχει συνηθίσει ο οργανισμός μου. Το κεφάλι κοντεύει να σπάσει και τελικά ξύπνησα να πάρω ντεπον, δεν αντέχω. Πλέον για την ηλικία ου λένε αν και η ποιότητα των εμβρύων που έβαλα ήταν αρκετά καλές μου είπαν με το ένα άριστο. 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εδω και 2-3 ωρες προσπαθω να ανοιξω τις δομες για θεσσαλονικη και η σελιδα ειναι πεσμενη λογω κινησης φανταζομαι οπως περυσι......Μπορω να τις εχω κι εγω με email?

Ευχαριστω.

ok σβήσε το e-mail σου...

..κατι αλλο,αυτο που γραφει στην προσκληση δεν λεει ομως αιτηση και ενσταση μαζι?το αντιγραφω ακριβως να το δειτε..

γ) η Αίτηση Συμμετοχής συνοδεύεται από τα Παραρτήματα 1 και 2 του δευτέρου μέρους της παρούσας, τα οποία αποτελούν αναπόσπαστο μέρος αυτής:

 Αίτηση Συμμετοχής - Δήλωση μητέρων.

 Έντυπο υποβολής ένστασης μητέρων.

καλημερα!!!!να κανω και εγω μια ερωτηση που δεν θυμαμαι τι εκανα περισυ????στην ηλικια που γραφει η αιτηση για κατηγορια α2 βαζουμε την σημερινη ηλικια του παιδιου ή ποσο θα ειναι τον σεπτεμβριο?????????

αν είσαι οριακά για αλλαγη κατηγορίας μονο τοτε σε απασχολεί και βαζεις την ηλικία που θα εχει το Σεπτ.

Αλλιως και την κανονικη να βαλεις, τουε βγαίενι αυτοματα απο το συστημα η πληροφορία που χρειάζονται.

Να σας δωσω το ριπορτ.... ειμαι πραγματικα απογοητευμενη , όπως βεβαια δειγματικα φίανεται και απο το φορουμ

η μεγαλη πλιεοψηφια των αιτουσων,,,ειναι επιεικως για......μπατσες!

Ειχε εναν σκασμο κοσμο το πρωι, πρεπει να ηταν και 500 ατομα.... και δεν ειχαν αιτησεις(οκ δενκτο τις εβγαλαν τελ στιγμη) δεν ειχαν ιδεα τους κωδικους των σχολειων και πεφταν σαν τα μυρμηγκια σε καταλαογους που κυκλοφορουσαν εκει, δεν ειχαν στυλο

ααααααααα δεν ηξερα οτι θελει επικυρωμενο φωτοαντιγραφοοοοοοοοοοο

αααααααααααα δεν ηξερα οτι θελει και ενσημαααααααααααα

ααααααααααααα εμενα ειναι 4 ετων τι να βαλωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Πηγα και ξεμπερδεψε μεσα σε οοοοοοοοοοοολο αυτο το χαμο σε 40 λεπτα, στο τσεκ που εκαναν μου ειπαν μακαρι να τα ειχαν ολοι τοσο σωστα και οργανωμενα.

Ελεος ωρε! Διαβαστε καμια προκυρηξη, ακόμα και μεταναστριες μαμαδες τα ηξεραν καλυτερα!

Επισης.... 10.30 (δηλ μόλις 1 ωρα απο την εναρξη των αιτησεων) ειχα αρ πρωτοκολου χιλιαρικάκι..... ρωτησα αν ειναι πραγματικά αυξων και μου ειπαν ναι..... 1η ωρα 1η μερα 1000 ατομα σφαγη φετος....

eNeap2.pngTSzHp3.png

ας παει ο αντρας σου μια στιγμη εφορια να το βγαλει. το ζητας και καπου απο το ιντερνετ και πας στην εφορια και στο εχουν ετοιμο!

Το χάσαμε το κορμί πατριότη!!!! Έφυγε ο άντρας μου και αν του πω να γυρίσει, θα με βρίσει... Του το είπα αυτό για την εφορία πριν που ήταν εδώ και μου είπε οτι δε γίνεται γιατι οι κλειδάριθμοι είναι στον υπολογιστή του λογιστή του που οπως είπα νωρίτερα, εχει προβλημα... Τώρα τι απο αυτά ισχυει και τι θα μπορούσε να κάνει???? Άντρες... δε παει μακριά το μυαλό τους...

Και ξαναμανα αγχωθηκα για την βεβαιώση του εργοδότη που έχει σημερινή ημερομηνία....

Αυτά τα ωράρια που έβαλε η Ταζ ποιο πάνω, τι ακριβώς είναι???

5MwRp3.png6g2Ip3.png

Διαφημίσεις

Το χάσαμε το κορμί πατριότη!!!! Έφυγε ο άντρας μου και αν του πω να γυρίσει, θα με βρίσει... Του το είπα αυτό για την εφορία πριν που ήταν εδώ και μου είπε οτι δε γίνεται γιατι οι κλειδάριθμοι είναι στον υπολογιστή του λογιστή του που οπως είπα νωρίτερα, εχει προβλημα... Τώρα τι απο αυτά ισχυει και τι θα μπορούσε να κάνει???? Άντρες... δε παει μακριά το μυαλό τους...

Και ξαναμανα αγχωθηκα για την βεβαιώση του εργοδότη που έχει σημερινή ημερομηνία....

Αυτά τα ωράρια που έβαλε η Ταζ ποιο πάνω, τι ακριβώς είναι???

δηλ αν παει με την ταυτοτητα του στην εφορια δεν θα του δωσουν εκκαθαριστικο??? μην αγχωνεσαι εχεισ μερες

τα εστειλα πριν λιγο με κουριερ!!!!!!!!!ο,τι ηταν να γινει εχει γινει!!!καλη επιτυχια σε ολες αλλα ακομα και αν εχει γινει κατι λαθος με την ενσταση ολα ειναι μια χαρα και παλι!!!ειδομεν!!!!!!!!!!καλημερα

wg46ge0puogpbep1.png

ktir94dfi646aolw.png[/url

δηλ αν παει με την ταυτοτητα του στην εφορια δεν θα του δωσουν εκκαθαριστικο??? μην αγχωνεσαι εχεισ μερες

Δεν αγχώθηκα για την αίτηση. Ας γίνει και την τελευταία μέρα... Απλά η βεβαίωση εργοδότη έχει σημερινή ημερομηνία και αν αυτοί κοιτάνε λεπτομέρειες, φοβάμαι μη καω απο αυτό...

5MwRp3.png6g2Ip3.png

Δεν αγχώθηκα για την αίτηση. Ας γίνει και την τελευταία μέρα... Απλά η βεβαίωση εργοδότη έχει σημερινή ημερομηνία και αν αυτοί κοιτάνε λεπτομέρειες, φοβάμαι μη καω απο αυτό...

ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ. την εχω πει την γνωμη μου

Εγω στις 10:20 ειχα 637 αριθμο!!!!

Νομιζω οτι αν ειχανε βγαλει τις αιτησεις απο χτες εστω, δεν θα υπηρχε αυτος ο χαμος σημερα. Πραγματι ειμαστε για τα μπαζα, καποιες με ρωταγανε και που να γραψουν το ονομα τους!!!

Ασε δε τα βιβλια με τις δομες.....5 για 500 ατομα???

Διαφημίσεις

Μα καλα γιατι αγχωνεσαι τοσο αφου δεν υπαρχει λογος.. αφου η αιτηση εχει σημερινη ημερομηνια ποιο ειναι το προβλημα , δε μπορω να καταλαβω.

Μα καλα γιατι αγχωνεσαι τοσο αφου δεν υπαρχει λογος.. αφου η αιτηση εχει σημερινη ημερομηνια ποιο ειναι το προβλημα , δε μπορω να καταλαβω.

εμενα το αφεντικο μου εφυγε πριν δεκα ημερς για εξωτερικο και την εφτιαξα τοτε την βεβαιωση. λες να εχω προβλημα???

Οτι την αίτηση θα την κάνουμε τη Δευτέρα ενω η βεβαίωση έχει σημερινή ημερομηνία.... Εντωμεταξυ ο άντρας μου έχει εναν γνωστο μεσα στην εεταα και τον πηρε τηλεφωνο. του είπε οτι οι περισσοτερες βεβαιωσεις που εχει δει ειναι ληξηπροθεσμες και δε πειράζει αλλα καλου κακου ας κανω μια καινουρια... ακου τωρα.... βγάλε άκρη....

5MwRp3.png6g2Ip3.png

Οτι την αίτηση θα την κάνουμε τη Δευτέρα ενω η βεβαίωση έχει σημερινή ημερομηνία.... Εντωμεταξυ ο άντρας μου έχει εναν γνωστο μεσα στην εεταα και τον πηρε τηλεφωνο. του είπε οτι οι περισσοτερες βεβαιωσεις που εχει δει ειναι ληξηπροθεσμες και δε πειράζει αλλα καλου κακου ας κανω μια καινουρια... ακου τωρα.... βγάλε άκρη....

Τι εννοεις ληξηπροθεσμες?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...