Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Just now, LENAKI19 είπε:
      πρίν από 1 λεπτό , linaa είπε:

Ευτυχώς που έφυγες γιατί προφανώς δεν είχε όρεξη να ασχοληθεί μαζί σου. Καταρχάς σε δημόσιο δεν πληρώνεις τόσα οπότε προφανώς θα ήθελε να στα φάει ο ίδιος . Τα χαρτιά σου θα τα φτιάξεις με την βοήθεια του κέντρου Κ η επιτροπή  στα αιτιολογεί όλα ξέρουν απτά κέντρα τι να συμπληρώσουν αν τυχόν Κ τα χρειαστείς αν Κ αχρειαστα να είναι Κ να πετύχεις με την πρώτη χωρίς ταλαιπωρία . 

Expand  

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!Δε ταιριάζουν όλοι οι γιατροί σε όλες!Και αυτό είναι το πιο σημαντικό να έχουμε κάποιον να εμπιστευόμαστε και να μας καθοδηγεί και όχι να μας βλέπει τράπεζα!Εγω άργησα αλλά τον βρήκα!Και εύχομαι σε όλες το ίδιο! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Χαχαχα, αρχιζω αποταμιευση λοιπον! Φυστικακι και σερ μου φτιαξατε την μερα! Συγχαρητηρια σε οσους τα καταφεραν περιτρανα και καλη επιτυχια σε ολους τους υπολοιπους! Καλο ξημερωμα!

γεια..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια τα φώτα σας παρακαλώ!!!

είμαι στους πίνακες με τα ελλιπή δικαιολογητικά και συγκεκριμένα λέει "Δεν ισχύει εκτύπωση εκκαθαριστικου του 2010 ή υπευθυνη δήλωση σφραγισμένη απο ΔΟΥ για όσους δεν υποβαλλουν φοπολογική δήλωση"

εγώ έστειλα μια εκτύπωση του εκκαθαριστικου 2010 (ο λογιστής μου την έβγαλε)

τι λάθος έκανα??????

μπορώ να κάνω ενσταση έτσι?

'ευχαριστώ εκ των προτέρων

κοριτσια τα φώτα σας παρακαλώ!!!

είμαι στους πίνακες με τα ελλιπή δικαιολογητικά και συγκεκριμένα λέει "Δεν ισχύει εκτύπωση εκκαθαριστικου του 2010 ή υπευθυνη δήλωση σφραγισμένη απο ΔΟΥ για όσους δεν υποβαλλουν φοπολογική δήλωση"

εγώ έστειλα μια εκτύπωση του εκκαθαριστικου 2010 (ο λογιστής μου την έβγαλε)

τι λάθος έκανα??????

μπορώ να κάνω ενσταση έτσι?

'ευχαριστώ εκ των προτέρων

Εγω εκτύπωσα το εκαθαριστικο του 10ʼ και μαζί με αυτό προσκόμισα μια υπεύθυνη δήλωση, ότι το εκκαθαριστικό… και όλα μου τα στοιχεία είναι αληθείς.. σφραγισμένη από το κεπ

μάλιστα!αυτό δεν το έκανα

μπορώ τώρα να το προσκομίσω με την ένσταση?

Στο σιτε τους γραφει ʽπροσωρινός πινάκας αιτήσεων γυναικων με ελλιπη φακελο δικαιολογητικώνʼ

Στην θέση σου δεύτερα πρωι πρωι αυτό θα έκανα…

Διαφημίσεις

το πολυ τσατακι τους εκνευριζει χεχεχε και μας στελνουν εδω!

εδω δε λυπηθηκανε τις αδυνατομανες και μας το εκλεισαν...τεσπα...

πονοκεφαλο σημερα απο το ξενυχτι.....

Σεραφινο εγω μονο για το ωραριο προτιμω τον ιδιωτικο

εμ και για τις απεργιες

αυτη τη βδομαδα τρωνε μακαρονι σαλτσα και πατατα φουρνου σκετη

και η αλλη βροντοφωναζει οτι δε θα παρουν αλλες συμβασιουχες θα τα κλεισουν θα θα θα

αυτα μου αρκουνε......

Ειμαι πολυ χαρουμενη γιατι με το που ειχα μπει εκει τον ειχα ερωτευτει το σταθμο

Ημουν ετοιμη να του δωσω προκαταβολη χεχχε να μας κρατησει θεσεις!

Κριμα που δεν εχουν το προγραμμα και για τα νηπια

αυτο που μου εκανε εντυπωση οτι δε πετυχα στις αποριπτεες καμια με αυτο το σταθμο αλλα το εκανα 2 φορες και τιποτα δεν εφερε, πιστευω δεν εκανα λαθος

υπομονη μια βδομαδα

καλημερα...

εψαχνα εψαχνα κι εγω χθες το βραδυ, αλλα μολις εφτασα στις 16 θεσεις να μετραω για τη 2η επιλογη και ημουν στη μεση του pdf, μπερδευτηκα και μετα ανοιξα απο περιεργεια και τις απορριφθησες για να δω αν αξιζει να συνεχισω. τελικα μετα τα παρατησα γιατι η ωρα ειχε παει 2 κι εγω κοιμομουν ορθια, τοσο που νομιζω πως μετρουσα και την 1η μου επιλογη λαθος.:tongue::tongue::tongue: δε ξερω εχω μια διαισθηση πως καπου θα την παρουν τη μεγαλη φετος και αν οχι στο εεταα, ισως στο προνηπιο,ισως στον δημ. παιδικο που χω κανει αιτηση...ειδωμεν

κορίτσια μπερδεύτηκα!!μια φιλη και συνάδελφος μου είπε ότι εστειλε και αυτή μια εκτύπωση του εκκαθαριστικού σκέτη όπως και εγώ και αυτή δεν ήταν στον πίνακα με τα ελλιπή δικαιολογητικά

τι έκανα λάθος εγώ και όχι αυτη ρε κορίτσια???

επίσης μια αλλη συνάδελφος είναι στον πίνακα με τα ελλιπή δικαιολογητικά και της λέει απο δίπλα ότι ειναι δημόσιος υπάλληλος(είμαστε σε ΝΠΙΔ)!!!!!!!

τιακριβώς γίνεται?

και ...χρυσοβαλάντη σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!!!!

βαλμαν εσυ θα επικυρωσεις το εκαθαριστικο και θα το στειλεις αμεσα

αν η συναδελφος σου τη γλιτωσε δικο της θεμα

τωρα τα ΝΠΙΔ δε τα ξερω, ας κανει και αυτη ενσταση, το δικο σου θεμα λυνεται πιστευω πανευκολα

ΑΛΛΑ ειδες θεσεις? εισαι οκ, αν ναι κυνηγατο

Διαφημίσεις

Καλημέρα!! Μετά από μέτρημα και ξαναμέτρημα νομίζω πως έχουν κάνει λάθος στα μόρια μου. Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει...

Λοιπόν,αν ο τύπος είναι [(Α/Ε)Χ100] / 12 , τότε στην περίπτωση μου (26.000/1.845) χ100 / 12 => 117,43. Έχω και 35 ως ελεύθερη επαγγελματίας και 10 από τον άνεργο σύζυγο, οπότε σύνολο 162,43. Γιατί λοιπόν μου τα βγάζουν 71 τα μόρια μου??

Φοβάμαι πως κάτι κάνω λάθος στο μέτρημα, γιατί 162 μόρια είναι ΠΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ, δεν είδα κανέναν να έχει τόσα πολλά!!

Έχετε καμιά ιδέα τί θα μπορούσε να συμβαίνει?? ή απλώς κάνω κάπου λάθος??

Μήπως πρέπει να κάνω ένσταση??

Βοηθείστε όποια μπορεί, γιατί δεν μπαίνουμε στης πρώτης επιλογής με τα 71 και πολύ στεναχωρέθηκα :(

γατούλα σε ευχαριστώ και εσένα πολύ !!! και τωρα μια ...χαζή ερωτηση

δεν βρίσκω στο σπίτι το εκκ του 2010 !πως θα επικυρώσω την εκτύπωση του εκκαθαριστικου ?(για αυτό το λογο άλλωστε και είπά του λογιστή να μου εκτυπώσει )

ματρολ...το ιδιο θεμα με ειντζελ μαμα

ρε μπας και εχουν πλαφον ? αλλα δε το λεει

σου δωσανε 26 μορια για το εκαθαριστικο

ειντζελ και εσυ απο 105 71 ...δε μου κατεβαινει καμια ΙΔΕΑ

παμε ΣΜ

σεραφινο καμια ιδεα????? συμβαινει σε αυτες με τα ελαχιστα εκαθαριστικα μονο

ειπα να βαλω 13450 αλλα βγαζει αλλα μορια και ετσι...καποια πατατα ειναι

ενσταση κλασσικα και βλεπεις αν θα αλλαξει κατι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...